Marvel Cinematic Universe / Avengers

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
5 935
On kyllä uusi Hämis hyvä leffa. Pitkästä aikaa kunnon Marvelia.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
229
Täytyy kompata. Todella hyvä leffa ja ylivoimaisesti paras näistä uusista.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 681
Tämä spiderihän oli hyvä filmi. Tosin intouvuin katsomaan spiderman 1sen ja kyllähän se vei satanolla tuota marvelin rainaa.
Voisin kahtoa mieluusti enempikin sen toisen universumin hämiksen tarinoita.
 
Liittynyt
30.12.2020
Viestejä
86
Ihan ok oli hämis, mut noi 4/5 5/5 revikat kyllä annettu täysin marvel lasit päässä.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
234
Hawkeye sarja:

Aika lapsellista menoa, hyvin epärealistisen typerä jopa Marvel-tekeleeksi. Olisi saanut jäädä tekemättä. Viimeinen jakso oli kaikista huonoin ja pitkäveteisin.

Sarjassa hypitään jatkuvasti täydellisen vakavuuden ja täydellisen pelleilyn välillä, eikä katsoja näin ollen oikein koskaan tiedä miten asioihin pitäisi suhtautua.

Sarja on kai tehty lapsille. Sarja tarjosi parhaat naurut omalla typeryydellään.

Arvosana sarjalle 2/5

Spiderman No way home:

Itse en tykkää näistä uusista spidermaneista, ovat liian teinimenininkiä. Miksi Spider-maneistakin pitää löytyä hölmöt siderkick-hahmot? Toisaalta se lihava kaveri on kyllä paikoin aika hauska, mutta silti tavikset taistelemassa sankarillisesti ja humoristisesti häritsee aina.

Elokuva oli myös aikamoista fanserviceä, vaikka pakko myöntää, että pari vitsiä oli kyllä tosi hauskoja, eli "My Back" ja "I'm something of a scientist my self"

Elokuvan parhainta antia oli Dr. Strange. Myös Goblinin hullut ilmeilyt olivat hyviä. Koen Tom Hollandin Spidermanin todella kiusallisena hahmona.

Arvosana elokuvalle 2.5/5. En katsoisi uudestaan.

Venom: Let there be carnage:

Huonoimpia Marvel-elokuvia koskaan. Vaikka katsoin IMAX-teatterissa, odotin vain, että elokuva loppuisi, että pääsisi pois (en ollut yksin, niin ei voinut keskenkään lähteä)

Arvosana 1/5.

Sanottakoon loppuun, että olen pitäny useimmista Marvel-elokuvista, mutta viime aikoina heiltä on ollut aikamoista kertakäyttökamaa. Myös viimeiset X-menit ovat olleet aika käsittämätöntä kuraa.

Kaukana ollaan Days of Future Pastin, Civil Warin, Thor Ragnarokin ja Infinity Warin viihteellisyydestä.

Thor Ragnarok osoitti, että huumoriakin voi olla paljon ja silti on mahdolista tehdä hyvä elokuva ilman, että elokuva menee aivan pelleilyksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 681
Minusta oli ihan katottava tuo hawkeye. Ei sen lapsellisempi kuin muutkaan marvelin hommat.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 919
30.3. alkaa, tosin en nyt muista oliko se jo aiemminkin tiedossa.

 
Liittynyt
03.01.2019
Viestejä
558
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 604
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
Ne koittaa tarkotuksella pitää säästöliekkiä koska seuraavan pitää olla isompi. Mitä pitempään menee semirauhallisesti sitä "järkevämpiä" Phasen vikat leffat tulee olemaan. Tässä on myös selvästi kaksi tarinaa rinnakain joista toinen on earth after blip ja toinen multiversumi saga. Thor on vähän molempia koska tuo päämäärättömyysosio sopii tuohon ensimmäisen mutta ei sijoitu maahan
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
951
Kävin toissapäivänä katsomassa uuden tohtori Oudon. En odottanut oikein mitään, mutta silti petyin. Leffan ehdoton vahvuus oli Cumberbätsin ja Olsenin roolisuoritukset, visuaalit ja muutamat tylymmät splatter-kohtaukset. Muuten taas ei oikein hirveästi kehuttavaa löydykään. Juoni oli seitinohut McGuffin-jahti, jossa ei ollut ihan hirveästi mitään järkeä ja koko "multiversumi"-jutusta ei otettu oikein mitään irti.

On kyllä tähän mennessä kaiken kaikkiaan ollut todella heikkoa tavaraa tämä Phase 4, uusin Spidu poislukien ja sekin ratsasti hyvin vahvasti nostalgialla ja yksittäisillä roolisuorituksilla.
 
Liittynyt
29.03.2017
Viestejä
563
Melkoinen savotta ollut katsoa nämä Marvel leffat ja
End Gameen asti pääasiassa ihan viihdyttävää menoa ollut. Mukana oli niin helmiä kuin märkiä pieruja. Mutta sitten nämä viimeisimmät eli Black Widow, Shang-chi, Eternals ja mitä nyt eniten odotin niin Dr. Strange niin melkoista ripulia on kyllä tarjottu :spuking: . En jaksa ruotia leffoja sen enempää. Parempi vain unohtaa mahdollisimman pian.
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
951
Joo valitettavasti Phase 4 on kyllä ollut aika heikko.

Uusimman Thorin kävin tuossa katsomassa ja se vaikka nyt hikisellä marginaalilla nelosvaiheen parhaaksi leffaksi kirikin, niin kyllä sekin kokonaisuutena jätti aika paljon toivomisen varaa. Taika Waititi menee vaan vähän hukkaan MCU-leffojen puikoissa, kun toisaalta franchise rajoittaa mutta toisaalta Thor käyttäytyy tässä leffassa taas täysin eri tavalla kuin vaikkapa Russojen Thor.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
388
"When asked whether Phase 4's main theme is about "guilt and consequences," Palmer confirmed that to be the case, saying that Phase 4 is "all a reaction" by the characters to the events of Avengers: Endgame:

Richie Palmer: "100%. Cause Phase 4 is all a reaction - and I don't mean on our part as filmmakers, I mean the characters - it's a reaction to the trauma of Avengers: Infinity War and Endgame. We're still feeling those effects in these movies years later."

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 651
Rahaa Phase 4:n leffat kuitenkin tahkoo aikas hyvin, esim. uusin Spöderi on tuottanut 1,9 miljardia taalaa lippuluukulla coronasta huolimatta ja on sillä tuloksella kaikkien aikojen kuudenneksi eniten massia tuonut leffa.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
234
Thor: Love and Thunder
Tähdet 1/5

Pidin todella Thor: Ragnarokista. Siinä oli oivaa huumoria, joka sekoittui sopivasti vakavaan tarinaan. Paljon erittäin hienoja kohtauksia.

Tämä sen sijaan oli pelkkää pelleilyä ja huumori meni aivan liikaa yli. Naurahdin kerran. Halusin poistua teatterista. Täyttä roskaa.

En pitänyt myöskään uudesta Dr. Strangesta. Sille annan 2/5.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
510

Pitkä on taas julkistuslista
Eikä kyllä aiheuta mitään riemunkiljahduksia. Listalla olevista elokuvista etukäteen kiinnostaa lähinnä GotG3 ja sarjoista Daredevil.

Tietenkin tätä uutta vaihetta on epäreilua verrata päättyneeseen Infinity saagaan, mutta heikolta nämä Marvelin uusimmat tuotokset ovat vaikuttaneet. Black Widow, Eternals, Thor ja Dr. Strange kaikki ovat pettäneet odotukset (jos niitä edes oli). Shang Chi on ollut tähän asti positiivisin yllättäjä.
Phase 5 ei näytä tuovan mitään uutta, lisää vain Disney+ pakkotilausta.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
746
Mua kyllä enemmän kiinnostaisi tällainen (taisi olla jossain Red Letter Median videossa alunperin), kuin tää Marvelin nykyinen tuotanto.
th-671871663.jpeg
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
580
Muutama leffa puuttuu:

Fantastic Four (November 8, 2024)
Avengers: Kang Dynasty (May 2, 2025)
Avengers: Secret Wars (TBA)

Avengers on jaettu kahteen osaan Infinity Warin tapaan.
Nuo kolme taitavat olla jo Phase 6 leffoja. Secret Warsin päiväys taisi olla marraskuu 2025, eli kaksi Avengers-leffaa tulisi samana vuonna.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 466
1658667984547.png

Syyskuussa seuraava eventti missä varmasti julkaistaan lisää
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
104
Thor love and thunder. Koitin pojan kanssa katsoa leffan. En pystynyt loppuun katsomaan, tuli lähinnä parodia mieleen. Thorista ja muista "jumalista" tehty ihme säheltäjiä ja suorastaan idiootteja. "Huumoria" oli ihan liikaa ja mautonta. Alarvoinen suoritus näin lyhyesti kommentoituna.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
3 681
Mä en huomannut tosta thor love and thunder että missä kohti sitä huumoria oli? Ainakaan ne huutavat vuohet ei naurattanut. Otti lähinnä päähän.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
185 569
Viestejä
3 379 173
Jäsenet
60 595
Uusin jäsen
rng

Hinta.fi

Ylös Bottom