Maplestory 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja TSIGA, 17.10.2018.

 1. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  746
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Liekö tämä peli paljoa esittelyjä kaipaa? On nimittäin yksi tunnetuimmista grindipeleistä. Joka tapauksessa, 4.10.2018 julkaistiin Maplestory 2, joka on tällä kertaa 3D:nä kuvattu.

  No, millainen tää kakkosversio on? MMORPG sosiaalisilla elementeillä, voit mm. hallita ja sisustaa omaa taloasi, käydä kauppaa muiden kanssa Black Marketissa, mörpeistä tuttuun tapaan siivota luolastoja yksin tai tuttujen/tuntemattomien kanssa, kesyttää eläimiä, musisoida ja paljon muuta.

  Peli ei ole äärettömän P2W, pelissä on blue meret/red meret - rahayksikkö jota on kyllä ostettavissa oikealla rahalla, mutta käsittää lähinnä kosmeettisia outfittejä yms.

  Pelin max level on tällä hetkellä 60, ja prestige rank max 100. Peruslevun saavuttaa nopeasti lv60, mutta prestigen keräykseen menee aikaa.

  Maplessa on myös päivittäin vaihtuvat daily missionit + joka päivä on joku tietty teema, millä tienaa expaa paremmin yms.

  Peli on saatavilla ilmaiseksi Steamillä ja Europen servut löytyy.

  MapleStory 2 on Steam

  Allekirjoittanut on täysin koukuttunut ja alle viikossa pelikellossa jo 45 tuntia ja yksi max level hahmo.
   
  julppu tykkää tästä.
 2. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  890
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Tämähän on vieläpä veteraanitekijöiltä ja ensimmäinen Maplestory julkaistiin 2003, joten peli ei ole mikään amatöörien tekemä pieni indie grindaus pökäle.
   
 3. julppu

  julppu

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Itse törmäsin tähän peliin Twitchissä ja viikonlopun aikana tuli pelattu n. 14 tuntia. En ollut ikinä edes kuullut koko pelistä, mutta kun testasin niin "koukkuunhan" sitä tuli jäätyä. Tällä hetkellä lvl 46 Knight.

  Liikkuminen on vielä hieman hakusessa, kun pitää nuolinäppäimistä toimia. Pikkuhiljaa tosin tämäkin alkaa luonnistua. Erityisen yllättynyt olen questaamisessa suoritettavista dungeon-questeista. Nämä voi suorittaa joko kokonaan yksin tai ryhmässä (niinkuin minä teen). Ainakin toistaiseksi jonotkin ovat olleet todella nopeat kellonajasta riippumatta. Olisinkohan "pahimmillaan" odottanu yhden minuutin ryhmän muodostamista.

  Rahaa en ole vielä itse käyttänyt peliin, mutta en ole vielä kokenut sitä edes tarpeelliseksi. Ilmeisesti tuo premium-jäsenyys on ihan ok (n. 5€/kk)? Pitänee sitä harkita ainakin silloin tällöin, jos innostus peliä kohtaan vaan jatkuu.

  Twitchissä tulee myös seurailtua itsVero -nimistä streamaajaa.
  Hän vastailee ahkerasti katsojien kysymyksiin ja muutamia neuvoja sieltä bongaillut.

  Hahmon nimi on Julppux ja saa lisäillä kaveriksi (Europe), jos haluaa.
   
 4. Mjh1

  Mjh1

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2018
  Itse pelailen PS4 ohjaimella, sopii kyllä hyvin tuohon peliin. Vähän on itsellä vielä tunnustelua että jaksaako kiinnostaa kovin pitkään.
   
 5. Atapio

  Atapio

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Asentelin kun se julkaistiin stiimissä ja pelailin jonkun aikaa. Ihan kiva pelihän se oli, mutta ei oikein itsellä ottanut tulta alle.
  Liian kaoottinen ja tekemistä tungettiin ruudun täydeltä, ettei kerennyt oikein keskittyä mihinkään. Kesken seikkailun pamahtavia joukkotapahtumia joissa tietovisaa ja kaikkea muuta. Hirveä rahastaminen kostuumeilla ja muulla rojulla.

  Tuli sellainen ADHD fiilis siitä että mihinkään ei saanut rauhassa tutustua vaan kokoajan joku ikoni tai nappi oli tärisemässä uutta tekemistä.
  Ohjaus oli näppäimistöllä hankalaa, mutta sen varmaan oppii jos pelaa.

  Varmasti löytyy tykkääjiä, mutta liian vahvaa mulle.
   
 6. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  746
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Tällä hetkellä 3 tunnin maintenance menossa, tulossa mm. Halloween - juttuja ja bugifixejä. 17-20 siis servut nurin.
   
 7. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  746
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  113 tuntia takana, 60 levunen runeblade (3300gs) ja 53 levunen priest (~1800gs) tällä hetkellä työn alla, pari hard dungeonia, erioten fire dragonia, käyty kaatamassa. Kyllä jaksaa koukuttaa, ei oo juuri muita pelejä tullut pelattua.
   
 8. JuhoN

  JuhoN

  Viestejä:
  555
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2017
  Kokeilen peliä tänään
   
 9. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  746
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  8.11. (tai 9.11.) tulossa Chaos-raidit sekä legendary itemit, ja niitä varten aika moni kilta (sekä pelaaja) on nyt grindannut. Alkaa omatkin charrut olla valmiina siihen.
   
 10. TSIGA

  TSIGA

  Viestejä:
  746
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Alkaa olla jo haastetta raideissa, ensimmäisessä raidibossissa 600 miljoonaa hitpointsia ja 10man partyna tuo pitäisi piestä alle vartissa. Työtä riittää.