Nyt alkaa "vietnam krapula" iskenmään, lippujahan ihan sinne asti ei onneksi vielä ole
. Käytiin Hesassa syömässä vietnamilaista ja se ruoka oli mielestäni kaiken puolin ihan hyvin tehty jne, mutta se maku/mausteisuus (lue: sen puute) sai välittömän "ei helvetti, en kyllä matkusta 2 viikoksi tämmöisiä pöperöitä syömään"-efektin.
Ankaran wikipedia googletuksen lopputuloksena ilmeisesti ruokakulttuuri pohjoisen ja etelän välillä on täysin erilainen? Pho-keitto oli ainakin ihan mitään sanomaton esitys jos rinnalle laittaa vaikka thaikku phad thain... Onko etelässä tarjolla edes etäisesti thaikkusafkaa muistuttavaa ruokaa esim. mausteisuuden osalta (joo, phad thai ei ole mausteinen mutta lienee vastaava "maankuulu ruoka" kuin tuo pho-keitto)?
Hesassa jotain mestaa joka vastaisi etelän sapuskoja, parissa mestassa oli jotain dim-sumeja tms, mutta nämä tuskin eroavat kinukki-versioista mitenkään radikaalisti eli ainakaan tulisuutta lienee turha etsiä... Kaikki keitot on vietnamissa nuudelia&lihaa ilman makua
? Mites sitten ihan perusnuudelit safkat?
Lisäksi näyttävät tekevän paljon tuoreista rehuista as is esim. patongeja (testattu patonki oli tosi hyvä, mutta ei tuotakaan 2 viikkoa syö) majoneesilla tai ihan vain kääryleitä (nämäkin hävisi thaikku kevät kääryleelle).... 3. kategorian maa ja tuoreet rehut & majo ei nyt välttämättä herätä luottamusta, käytännössä juurikin ne asiat joita aina sanotaan että "vältä, vältä ja vältä" kehitysmaissa
, ilmeisesti kun tuolla nuo tuoreet rehut kuuluu ruokakulttuuriin niin osaavat ne oikeasti pestä ja majoa ei pidetä 5 tuntia +32 auringon paahteessa?