Lisävalot

kromo

Make ATK Great Again
Team Linux
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
197
Citröen C5 -2008. Projekti on sellainen "markan proggis" koska noin kymmenen kertaa talvessa on kaipuu lisävaloteholle.
Lisävaloreleelle ohjaus vaikkapa konehuoneen sulakerasialta pitkien sulakkeelta niin ei tarvitse ryöstellä johdoista taikka umpiolta. Ainakin -14 C5:ssa (bi-xenonit ilman halogeenipitkiä) onnistui näin helpoiten, sulakerasia lienee sama -08:ssakin.
 
Liittynyt
11.09.2017
Viestejä
25
Laitetaan uudelleen noista kiinnityksistä. RAV4 plugariin häviää valopalkki täydellisesti ja on hyvä. Lazer Linear elite 18 uudempi malli on Ref 25 + 25, eikä tarvii mitään buusteri palikkaa ottaa irti katsastusta varten. Ei värise ja varkaat ei pääse käsiksi. No hintaa tietysti tulee, kun asennutin liikkeessä ja CAN väylä purkki maksaa lisää. Ritilä taakse oli vihoviimeinen paikka, kun järkeilin että putsatakin noita pitää joskus. Kustannukset kuitenkin 850 € asennettuna ja ei osaa valittaa. Eli tälleen saattaa saada noita upotettua muihinkin vehkeisiin ja suosittelen vahvasti laatutietoisille. Kiinitys on etupalkissa, eikä muoveissa. Tuo kyllä vaatii ritilän jyrsinnän ja saattaa uuteen autoon tuntua kirvelevältä, mutta siisti tulee kuitenkin noin upotettuna.
Edit: Tuosta pitää siis kattoa, että saa oikean version tuosta Elite 18 ja on esim tämä. Täysteho on ihan eri kastissa, kuin ilman buusteria. Jos siis omat kaukovalo referenssit on 50, niin tällä saa täystehon laittaa päälle pysyvästi.

Ei kuulosta kauhean pahalta huomioiden pelkän valaisimen hinta. Juuri omaan ostin samanmoisen.
 
Liittynyt
28.07.2017
Viestejä
943
Projektit elää nopeaan joten mitäs raati on mieltä;

Nyt on käsissä kaksi lisävaloa deutsch dt-2 liittimillä ja johtosarja jossa yksi dt-2 naaras liitin. Mielellään pätkisi liittimet pois ja kolvaisi koko paketin kasaan, (koska tuollaista valmista johtosarjaa joutuu varmasti muutenkin lyhentämään) mutta joku liitin olisi hyvä olla välissä jos ja kun autoa joutuu purkamaan. Deutsch liittimien anatomia ei ole mitenkään tuttua.
Jos nappaan valoista liittimet poikki, kolvaan yhteen ja jatkan yhdellä johtoparilla dt-2 liittimeen ? Oletan ettei dt-2 liittimeen mahdu molempien lisävalojen johdot oikeaoppisesti. Onko parempia ratkaisuja mielessä ? Helpoin olisi hakea motonetistä tms. suoraan kahdelle valolle tarkoitettu johtosarja, mutta yritän saada käyttöä harrasteporukan hallille jääneille ylimääräisille kamoille ja mahdollisimman pienellä rahallisella panostuksella päästä tästä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 359
Viestejä
4 379 138
Jäsenet
72 763
Uusin jäsen
hiivat

Hinta.fi

Ylös Bottom