Liittymät

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Ano, 17.10.2016.

 1. MedievalSiege

  MedievalSiege

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2019
  Aaahaa juu, ymmärrän. Ei sinällään tullut edes mieleeni sellainen kilpailutus/tarjouksen metsästystapa, ettei käyttäisi noita win-/callback kanavia, sehän onnistuu niin helposti.

  Aina niihin voi soittaa ja uhata vaihtaa kilpailijalle, tai minun tavoin valkoisesti taruilla saaneensa postissa joku viikko takaperin lappusen, minkä oikeasti nähnyt täällä, kerta sillä sai tulosta aikaiseksi.
   
 2. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  1 149
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hmm.. mutkistui tämä juttu vielä. :) Kirjoitit kuitenkin näin aiemmin:

  Eli oliko sulla ennen tuota vaihdosta 5,90e liittymään tuo toisen tarjouksen saaminen Elisalta joko moi-asiakkaana tai moi-winbackinä?
   
 3. MedievalSiege

  MedievalSiege

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2019
  Moi-winbackinä siis oli kyllä. En oikeastaan näe sillä merkitystä mihin vaihto tehdään, itse tein sen sattumalta Moille ja ainoastaan sen takia, että varmistan nykyisen Elisan callback-myyntinumeron(koska ne vaihtuvat).

  Selkokielellä siis pointtini on se, että sain ekalla kerralla tarjouksen tuosta lapusta, vaikka en sellaista ollut saanut itse(ei koodia)/täyttänyt ehtoja (nykyinen Moi asiakas). Siispä kai muutkin voivat saada.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2019
 4. NFA

  NFA

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2018
  Tänne kanssa tuli 2. soittokierroksella 5.90e elisan liittymä. Ensimmäisellä ei tuntunut olevan mitään yhteistyökykyä luki selvästi jostain lapusta heidän pakkomyynnin eli tarjosi ensimmäiseksi kalleinta liittymää, vaikka olin suoraa sanonut, että niille ei ole käyttöä. Toisen kanssa kysyin suoraan pystyykö se löytämään järjestelmästä kyseistä tarjousta numerolleni ja valittelin heidän tavasta myydä, että yhteen numeroon saa ja toiseen ei, vaikka käyttäjä ja käyttömäärät ovat olleet samat.
   
 5. PunisOx

  PunisOx Njet problem - Normal katastrof

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei tule kyllä enää mieleenkään Moin liittymää hommata viimeisimmän kokemuksen jälkeen. Laitoin tilauksen peruutuslomakkeen Moille ja soitin vielä lisäksi että perutaan tilaus (ei siis ollut vielä alkanut). Sieltä vastailtiin että juu onnistuu peruuttaminen ja tuli viestit peruutuksesta ja rahojen palautus.

  Onneksi tajusin vielä soittaa vanhalle operaattorille sinä päivänä jona numeronsiirron oli kerrottu Moilta ennen tilauksen peruutusta tapahtuvan. Eivät olleet Moilta peruneet numeronsiirtoa ollenkaan, mutta onneksi onnistui vanhan operaattorin toimesta viime hetkellä.
   
 6. vialho

  vialho

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  MOIlle siirto vetämässä yhdellä noista liittymistä. Elisalta tuli SMS, winbackina 9.90€/kk, 10mbits data ja rajattomat puhelut j viestit. 5.90€/kk maksavaa ei kuulemma ole. 0800 96670 nroon soitin
   
 7. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Samaan numeroon soitin. Kolme soittoa ja ei kuulemma ole 5.9€ liittymää.

  Mutta tänäänkin on taas 2-3 asiakasta saanut tuon liittymän. Vaatii varmaan sen 10-30 minuuttia jaarittelua myyjän kanssa. Lisäksi vielä oikean myyjän. Alkaa käymään myyjälle kalliiksi, jos puhelu ei meinaa loppua ollenkaan :D

  Lisäksi tarjouksessa on aikaa tämä joulukuu.
   
 8. Jeggu

  Jeggu

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  22.02.2017
  Eivät kyllä selvästi halua tuota 5,90€/kk liittymää myydä. Taitaa olla provikat tuossa aikalailla nolla. Itse sen sain kun sanoin suorilta, että joko laitetaan se 5,90€ liittymä (jota siis ei ollut olemassa :D) voimaan tai antaa liittymän siirtyä Moille. Vastauksena oli pienen tauon jälkeen tuhahdus ja "joo, no kyllä täällä tuollainen liittymä on, laitaan se sitten voimaan".
   
  Datsyuk13, |le, Cuthalu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. MedievalSiege

  MedievalSiege

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2019
  Jeggu osuva nimi tähän touhuun. :lol:
  Kieltämättä sai aika paljon kiristää retoriikkaa, kaikkea provikoiden menettämisestä muille myyjille aina tuohon 'ei sitten, vamos muualle' ultimatumiin. Ihan hauskaa sinällään keksiä kaikkea jekutusta, varsinkin omalla Round 2 kun olin saanut tuon "vain Moi-asiakkaille"-liittymän (17,90 200M 24kk) voimaan normaali winbackistä, jolla sitten toisella soitolla sai maalattua sellaisen kuvan ikään kuin olisin kyseisen tarjousläpyskän oikeasti saanutkin ja "katson tätä kohtaa 2 tässä ja tulin toisiin aatoksiin, wtf sain ekalla kertaa näitä". :vihellys:
   
 10. vialho

  vialho

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep. No, tuo 9.9€/kk (tämä tosin 12kk voimassa) ihan ok muksulle kuitenkin. Oletteko muuten saaneet MOIlta winbackia kun siirto sinne onkin sitten peruttu? Silloin pari vuotta sitten kun Elisalla oli 2.9€-kamppis niin MOIlta tarjottiin winbackia. Olisikohan se ollut 6€/kk, sis rajaton data ja puhelut käytön mukaan? Joka tapauksessa selkeästi huonompi kuin Elisan 2.9€/kk silloin
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2019
  jokujossai tykkää tästä.
 11. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 219
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elisa vastasi sähköpostiin ja ei tod 5,90€ liittymää vaan jotain hieman vajaa 20 euron..Elisalta vielä soitettiin ja satuin olemaan pahassa paikassa niin en kerennyt länkytellä niin kyselin kuitenkin 5,90€ liittymää niin syvä hiljaisuus ja loppu kaneetiksi sanoin siihen, että pitää tunkkinsa.
  Jos sieltä vielä tulee tuo itsepalvelu supertarjous niin helpoin vaihtoehto omalla kohdalla. Ei tartte länkytellä ja ihan win-win-tilanne molemmin puolin.
   
 12. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokeile soittaa paremmalla ajalla? Ei ne siellä kokoajan puhu, kun mullakin myyjä tarkisteli että mitä on saatavilla Latausliittymään. Pitää siis olla kärsivällinen ja ei saa lopettaa, kun vasta oikean liittymän saatuaan. Luet sen koko tarjouslapun läpi, se kun on vieläkin voimassa.
  "Elisan numero on 0800 96670 , klo 9-20"

  Toki jos on tyytyväinen Moihin, niin sitten ei ole tarjouksella niin väliä.

  Pitäis tehdä uusi numeronsiirto (Moille), mutta oli niin hankalaa elisalla, että teen sen vasta helmikuussa. Moin pitäisi palauttaa 5 euroa, kun peruin sen siirron.
   
 13. Pudeman

  Pudeman

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2019
  Eilen illalla kolmanteen yhteydenottoon vastattiin tuo perinteinen, ettei 5,90 liittymää olekaan. Kun luin muutaman rivin tuosta tälläkin palstalla olleesta kirjeestä, niin aspa totesi sen olevan vain Moin asiakkaille.
  Ei kuulemma riitä, että on siirtymässä pois. Kehoitti vain hyödyntämään kirjeen koodia, jos sellainen on käytössä ja liittymä on jo Moilla.
   
 14. Jormakka

  Jormakka

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eikö tuo numeronsiirto moille peruunnu automaattisesti jos ottaakin elisan winbackin? Täytynee sitten itsekin perua jos ei viittä euroa kuulu takaisin moilta muuten.
   
 15. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo silloin numeronsiirto peruuntuu automaattisesti. Pitää varmaan vaan hetki odottaa, niin Moin rahat palautuu kaikki.

  Itse peruin sen numeronsiirron muuten vaan, kun en saanut kunnollista vastatarjousta, tai olisi pitänyt soittaa vielä ainakin neljännen kerran. Nyt on 4 tai 5 liittymää itsellä. Moi siis olisi ollut aika turha liittymä juuri nyt. Kaksi puhelinta ja neljä simiä yhteensä. Toinen puhelin on vain kotona.


  Jos taas tilaa aivan uuden Moi numeron ja hankkii sille Elisan tarjouksen, niin sitten täytyy Moin laskua vähän maksaakin, kun Moi liittymä on ollut käytössä.
   
 16. MedievalSiege

  MedievalSiege

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2019
  Periaatteessa numeronsiirto ei ”automaattisesti” mielestäni peruunnu, vaan joku esim Elisan päästä (ne callback myyjät sen yleensä tekee ofc) täytyy se klikkailla Peruuta tms, ja sen he voivat unohtaa tehdä teoriassa.

  Yhden kerran olen näin nähnyt tapahtuvan vuosia takaperin, ja siskoni liittymä lopetti toimintansa koomisesti. Taisi hän saada jotain 3kk ilmaiseksi lopulta. Tuossa komiikka liittyi siihen, että DNA kelle tuo numeronsiirto oli mennyt läpi, ei jonkin (määräaikaisuuden?) takia halunnut sitä oikein antaa takaisin ja elisankin henkilökunta oli tuolloin hyvin hämillään eikä osannut saada sitä takaisin nopeasti lol.
   
 17. onC

  onC

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2018
  Mites mobiililaajakaista-liittymien kanssa kannattaisi toimia? Tällä hetkellä Elisan 50M 4,90e/kk, mutta enää muutama kuukausi jäljellä. Voinko tuosta vain siirtää tuon numeron esim. Moille tuohon 6e/kk puhelinliittymään, ja sitten odotella vastatarjousta Elisalta? Vai onko jotain eroa, kun tuo tosiaan on "mobiililaajakaista".
   
 18. Cirrus

  Cirrus Miksei maailma toimi asmilla?

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Elisan myyjien mukaan on eroa. 5,9 eur/kk liittymiä ei pitäisi tarjota niille jotka eivät jää alle 4 gigan per kk. Mutta kuten tämäkin kejtu todistaa, niin osa on saanut tuota vaikka datasiirtoa on vaikka ja kuinka. Voi yrittää tietysti, mutta mitään takeita ei ole kuten keskustelu täällä sen paljastaa.
   
 19. JimmyXQ

  JimmyXQ

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Laitoin numerosiirron Moille ja Elisan winbackista soitteli, tarjosi saunalahti huolettoman 9,90€ 10M. Ennen moin siirtoa oli se huoleton 9,90€ 50M. 10M olisi varmasti riittänyt jatkoksi monelle. Itse kieltäydyin, koska katson paljon liikeellä videoita ja sen takia mielummin vähintään 50M. Joulukuun ajan jään sitten Moille, kun on lomat ja voi olla Wi-Fissä kiinni. Katotaan sen jälkeen jatkoa. Elisalta tulee moin asiakkaille muutenkin jatkuvasti parempia tarjouksia. Ihannetapauksena juuri tuo 5,90€ tarkka premium, kun ei tule soitettua kuin max 30min kuukaudessa.
   
 20. Lawidoh

  Lawidoh

  Viestejä:
  205
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  hölmöä kyllä tuo että rajoitettaisiin data märään. tänne ei ole kiinteetä kaistaa edes mahdollista saada ja elisa joka parhaiten toimii niin toimii parhaimillaan 20-35mbps nopeudella. kesällä loppuu kamppis hinta omasta 50mb kortista niin lähtee kyllä moille siirto jossei heru jatkoa.

  ei tekisi mielikään maksaa jostakin 100mb kortista 25-30e/kk kun siitä nopeudesta ei pääsisi hyötymään.
   
 21. Cirrus

  Cirrus Miksei maailma toimi asmilla?

  Viestejä:
  1 209
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Niin. Moilla kuudella eurolla saa 4Gt datasiirtoa. Ja sitä se elisa siis tuossa tarjouksessa katsoo. Jos noita 5,9 euron liittymiä tungetaan reitittimiin, niin taitaa elisan katteet paukkua pakkasille. Siksi niille joilla 6 euron alle 4gt/kk moi on vaihtoehto pienen datan takia elisa tarjoaa 5,9 eur liittymää. Sama tietysti moilla. Ei perse kestä heillä tarjota 6 eurolla rajatonta dataa. Moin rajaton maksaa sitten 18 eur/kk.
   
 22. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse tein silloin noin 2 vuotta sitten niin, että avasin uuden Moi liittymän ja pyysin sitten Elisalta tarjousta (2.9€). Siihen sai silloin vielä 20€ lahjakortinkin. Tuossa tapauksessa Moille menee jotain "muutama euro" rahaa. En tiedä sitten onko kannattavaa vai turhaa kokeilla.
   
 23. hoffmann

  hoffmann

  Viestejä:
  103
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Kyselin eilen elisan chatissä tarjouksia liittymän siirroista (telialta elisalle) ja ap sanoi että mobiililaajakaistan numeroa ei voi siirtää, pitäisi kuulemma olla ns. puheliittymä (puhe+sms ominaisuuksin). Siksipä aion jatkossa ottaa puheliittymän reitittimeeni niin sen kilpailutus/siirto onnistuu.

  Paras elisan puhe-tarjous oli joku 200M 24kk liittymä (rajaton puhe+sms, ilman määräaikaa) 18,90e/kk, mukaan 50e lahjakortti elisan verkkokauppaan. Telialta sain vastaavan Rajaton-tarjouksen + 30e K-lahjakortti (joka mielestäni parempi).
   
 24. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  3 007
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  @Cirrus kannattaa muistaa, että Moin simmeissä on yhteinen datakatto.

  Omassa tapauksessa, minulla ja lapsillani oli yhteinen 12Gt/kk datakatto, mutta poika ryssi sen viime laskutuskauteen ylittämällä datakaton reilulla kuudella gigalla.

  Tämän takia siirsin kaikki kolme simkorttia Elisalle ja otin vastaan Saunalahti tarkka premium 100M 5,90€/kk tarjouksen. Muussa tapauksessa olisin pysynyt Moin asiakkaana.

  Ylimpänä poika, keskellä tytär ja itse alimpana.

  moi.PNG
   
 25. Oled-Olli

  Oled-Olli

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2019

  Ovatko koodit vielä kuten kesällä 2018 eli mallia MH948xx ?? Ainakaan se MH94814 yleiskoodi ei tuottanut tulosta vaikka moin liittymällä koettaa.
   
 26. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  3 007
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Ainakin itselläni on läpyskässä koodina pelkästään kuusi kirjainta.
   
 27. vialho

  vialho

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016

  Ei ollut MOIlla winbackia. Elisalla mennään
   
 28. Nickname97

  Nickname97

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  02.09.2017
  Tuleeko noita winback tarjouksia pelkästään dataliittymistä? Ollut nyt muutaman päivän tuo 150 megan dataliittymä ja ei kyllä millään kellonlyömällä ole ylittänyt edes sitä 50 megaa ja priorisoinnilla vaikka onkin ilmeisemmin totta, niin näytän keskisormea. Ei niin mitään eroa. En nyt kyllä aamuyöstä ole kerennyt kokeilemaan, mutta 0.30 myöhäisin.
  Kyllä se Moi mobiilin 100 megaa 18€/kk riittäis kun sama DNA:n verkko käytettävissä. Mutta jos DNA:lta tulisi tarjous että sama liittymä vaikkapa 14,90 € tai 100 megan nopeudella, riittäisi se mulle.

  Mulla on tässä 14 päivän peruutusaika vielä niin ilmeisesti pystyis vielä liittymää vaihtaa. Elisa toimii päin persettä täällä joten uskaltaisko sinne edes numeronsiirtoa laittaa..
   
 29. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Dna omistaa Moin, niin ehkä sieltä ei winbackia tulisi.

  Puhelinliittymistä ainakin tulee winback juttuja. Dataliittymistä voi olla että ei tule muutenkaan winback tarjousta.
   
 30. Pudeman

  Pudeman

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2019
  Elisan winback toinen saatu tekstiviestitarjous tarjosi Tarkka 4G tilalle Huoletonta 200 M nopeudella hintaan 17,90 kahdeksi vuodeksi.
  Soitin perään ja tuota Tarkka Premiumia 5,90 hintaan ei kuulemma saa viime kuukausien datakäytön perusteella.
  Sinänsä outoa, kun kyseessä on rajaton data, niin sitä olisi pitänyt alkaa himmaamaan puolisen vuotta ennen edun päättymistä
  (Lessons learned).
   
  vialho tykkää tästä.
 31. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meinaatko soittaa sinne Elisalle viedä uudelleen (ja uudelleen)? Vai annatko siirtyä Moille? Itse siirrän myöhemmin Moille ja siitä 1 kk päästä varmaan Saunalahti Latausliittymään (0€ kk).

  ---
  Mulla loppuu vanha alennus 23.2.2020 (ja 11.3.2020) saakka. Nyt oon käyttänyt dataan Telian 5€ liittymää, mutta näkyyhän siellä Elisan tiedoissa että dataa on käytetty melko paljon aikaisemmin.

  Myyjä ei kyllä mun kohdalla puhunut tuosta datarajasta, tai eihän mulla Latausliittymässä mitään datankäyttöä ollutkaan.

  Mun kohdalla siis tarjosi myös tuota samaa 17.9€ hintaista. Toki luovutin liian helpolla puhelun, kun olisi sieltä saattanut se 5.9€ hintainen löytyä, kun siitä olisi vain enemmän kertonut. Jos mullakin on datasta kiinni, niin pitää käyttää tuo 12kk Telia tarjous loppuun ja sitten siirtyä 18€ moille.
   
 32. Pudeman

  Pudeman

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2019
  Annetaan siirtyä Moille ja katsellaan millaisia tarjouksia tulee käytettäväksi.
  Tuo kirje koodeineen olisi mukava saada.
   
 33. maug

  maug

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Mulla loppuu sopimus (100M rajaton/14,90/kk ) tammikuun lopussa ja kävin kysymässä nykyisen operaattorin tiskillä hintaa uudelle sopimukselle. Hinta nousisi kympillä, eli uusi olisi 24,90/kk. Sekin kuulemma jo alennettu hinta. Tuntui aika isolta korotukselta, joten kävin kysymässä tarjousta viereisestä putiikista. Siellä hinta olisi 19,90/kk. Tein siitä sopimuksen kaikelta varalta.
  Onko tuo 19,90/kk nykyisin ns. normihinta 100M rajattomalle? En jaksaisi pahemmin veivata niin intohimoisesti kuin jotkut tuntuvat täällä jaksavan. Tuntuu, ettei tällaiselle vähän puhuvalle ole edullista liittymää hyvällä netillä. Katselin juuri puhelimen tiedoista mobiilidatan kulutusta. Kuluva jakso? 119 Gt. En tiedä onko se paljon vai vähän.
   
 34. MedievalSiege

  MedievalSiege

  Viestejä:
  45
  Rekisteröitynyt:
  01.10.2019
  Aika paljon taitaa tuo 100+ Gt olla operaattorien mielestä, jos tuota 6€/kk liittymän datarajaksi/-suositukseksi ajattelevat vain 4Gt (Moi, Elisa). Pari kommenttia ylöspäin on tuota 17,90 Elisalta esimerkkinä, tuollainsta hintahaitaria 15-18€/kk on itsellä ollut about aina (6-7vuotta) nämä rajattomat datat 4G liittymät. (Siis rajattomat kaiki, puhelut/sms kanssa)

  Tuollainen on siis normaalihinta oman kokemuksen mukaan, enemmänkin saa maksaa jos ei jaksa callback-neuvotteluja käydä vartin verran.
   
 35. Boilers

  Boilers

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Itse otin pari viikkoa sitten DNA netti 4G 150M 9,9e/kk. Oli joku kampanja tähän osoitteeseen.
   
 36. Jamboa

  Jamboa

  Viestejä:
  920
  Rekisteröitynyt:
  16.08.2017
  Et varmaankaan vastannut oikeaan kysymykseen. maug taisi kysyä puhelut sisältävän liitymän hintaa (rajaton).

  @maug 19,90 on ihan perustarjoushinta. 14,90-17,90 saa yleensä sitten, kun vanha operaattori soittaa ja pyytää jäämään
   
  maug tykkää tästä.
 37. maug

  maug

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Just tuli nykyiseltä operaattorilta tekstari, että olet siirtämässä liittymääsi toiselle operaattorille. Muistutettiin määräaikaissopimuksen jäljellä olevista maksuista. Mutta mun uusi toisen operaattorin sopimushan tulee voimaan vasta nykyisen loputtua.
   
 38. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 357
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Se on sinun vastuullasi, että tiedät milloin määräaikainen sopimus on loppumassa ja vasta sen jälkeen olet siirtämässä liittymääsi. Eli uusi sopimuksesi on todennäköisesti alkamassa heti, ellet ole asiasta tilauksen aikana maininnut. Mistä se uusi operaattori tietää, onko vanha sopimuksesi määräaikainen ja alkaisi vasta sen loputtua uusi.
   
 39. maug

  maug

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  05.02.2017
  Kyllä, tiedän milloin nykyinen sopimus loppuu. Uusi sopimus alkaa vasta sen jälkeen. Näin lukee myös tilaussopimuksessa.
   
 40. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 357
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Varmaankin uusi operaattori on sitten kuitenkin tiedostanut vanhaa siirrosta, mistä sitten lähtenyt automaattinen viesti mikäli maksamattomia kuukausia on vielä jäljellä. Automaatio tuottaa turhia ilmoituksia...
   
 41. Jeppu5

  Jeppu5

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2018
  Rajaton Data on RAJATON tai muuten se ei sillä nimellä pidä myydä. Ei se ettå se maksaa vain 5,90e/kk tee sitä rajatonta yhtään vähemmäksirajattomaksi/merkityksettömäksi tai muuta mikskään ihme datamääräsuositukseksi. Mustaa valkoisella vain pätee ja nekin pitää olla selkeästi tuotteessa.
  Toki operaattori saa myydä tai olla myymättä.
   
 42. edup

  edup

  Viestejä:
  2 519
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Rajaton data on rajaton. Mutta ei operaattori tietenkään halua sulle myydä puoli-ilmaista rajatonta dataa, jos ne näkee omista logeistaan että sun nettikäyttö on puoli teraa kuukaudessa.
   
  Datsyuk13, Tigerou, Megaman ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 43. KariJoo

  KariJoo

  Viestejä:
  134
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2017
  Tännekin tuli Elisalta kirje jossa tarjottiin Tarkka Premium 100M -liittymää 5,90€/kk. Kalliimmaksi tulisi kuin MOI koska kalliimpi minuuttihinta puheluilla. Eli MOI:lla mennään. Ainaskin siihen asti että tulee parempaa tarjousta (jota ei varmaan tule koskaan).
   
 44. Pudeman

  Pudeman

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2019
  Kehtaatko laittaa kirjeen koodin privaviestinä?
   
 45. Jeppu5

  Jeppu5

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2018
  Lisäksi Moilla nyt tuo max.8e puhelut/viestit eli sen yli ilmaista. Mutta siis Elisan tuotteessa tuo rajaton Data, jos sen perään.
   
 46. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elisalla saisit käyttää tosiaan rajattomasti dataa 24kk. Moilla se maksaisi vähän enemmän, 18€. Toki sitten tarjouksen loputtua, pitää vaihtaa takaisin Moin puolelle. Helposti menee gigoja youtube videoihin, vaikka vain vähän katsoisi. Itse katsoin myös formulat netin kautta. Onhan tuo Elisan tarjous toki 3€ edellistä huonompi, mutta omaa käyttöä ei haittaisi. Varmaan Moin 18€ liittymään vaihdan sitten seuraavaksi ja kilpailutan sopparin.
   
 47. KariJoo

  KariJoo

  Viestejä:
  134
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2017
  MOI tulee halvemmaksi kun käytän kohtalaisesti puheaikaa. Ja dataa kuluu about giga kuussa joten MOI:lla mennään
   
 48. MarcosGordon

  MarcosGordon

  Viestejä:
  63
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Eilen sain winbäkkinä elisalta kun siirsin vaimon liittymää moille Tarkka Premium 4,90/kk mutta vain vuosi...... mutta sillä mennään....
   
 49. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  3 007
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Nyt ollaan jo perjantain puolella, mutta:

  Otin Elisa chat yhteyden ja kysyin, että koska liittymä siirtyy kun toivottu aika olisi 13.12.2019 ja silti OmaElisa palvelussa lukee "käsittelyssä".

  Kävin Elisa myymälässä selvittämässä asiaa ja chatissa sanoivat, että saan 3 sim-korttia sieltä heti mukaan.

  Eipä onnistunut. Minun tilaukset oli kuulemma lopetettu ja nyt ei edes myymälän omilla järjestelmillä voi avata uudestaan.

  Kysyivät vielä, että minkä hintaisen liittymän tein. Sanoin 5,90/kk.

  Lupasivat ottaa yhteyttä pääkallopaikalle ja selvittää asian.
   
  Pepzki tykkää tästä.
 50. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Annoitkos sen koodisi muille käyttöön, vai oliko se joku muu?