Lidl:n ruuat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja -KH-
  • Aloitettu Aloitettu
Pitkästä aikaa itselle sopiva tarjous, eli tuota rotukarjan naudan jauhelihaa. Pitää hakea kohta kaappi täyteen, ei näytä ostorajaa olevan tällä kertaa. Ei kannata kokeilla, muuttuu ne normaalit sitten ihan kamaliksi :smoke: Onko teillä muilla ollut ongelmia tuon kanssa myös, näyttää monesti vanhenevan ennen päiväystä? Vähän epäilyttää, että laittavat välillä vanhat lihatkin kiertoon.

Veikkaan, että tuotannossa on joku asia muuttunut. Ei minusta ennen ollut jauhelihan vanhenemisen kanssa ongelmia. Nykyään jauheliha saattaa haista, vaikka se on haettu kaupasta samana päivänä. Kerran kävi näin s-kaupan jauhelihan kanssa. Omien kokemusten perusteella Lidlin 10% naudan jauheliha on hyvä säilymään. Tosin nykyään jos ostan jauhelihaa, niin valmistan siitä ruokaa samana tai viimeistään seuraavana päivänä.
 
Tuo rotukarja on monesti harmaantunut kaappiin päiviä ennen paketin päivää.

Kannattaa tarkistaa jääkaapin lämpötila, jos ruoka selkeästi pilaantuu ennen päiväyksien umpeutumista. Ihan jollain parin euron sisälämpötilamittarilla voi tarkistaa, kunhan mittarissa on asteikkoa hiukan nollan yläpuolelle. Kesällä varsinkin ihan hyvä pitää mittaria kaapissa, jos huoneistossa sisälämpötila pyörii 25+ tai jopa 30 asteen korvilla. Helposti kyykkää vanhemmat kaapit tuollaisilla lämmöillä.

Tietysti myös oven avaamisen tiheys ja kesto vaikuttavat sisälämpötilaan ja siten myös tuotteiden säilyvyyteen.
 
Pitkästä aikaa itselle sopiva tarjous, eli tuota rotukarjan naudan jauhelihaa. Pitää hakea kohta kaappi täyteen, ei näytä ostorajaa olevan tällä kertaa. Ei kannata kokeilla, muuttuu ne normaalit sitten ihan kamaliksi :smoke: Onko teillä muilla ollut ongelmia tuon kanssa myös, näyttää monesti vanhenevan ennen päiväystä? Vähän epäilyttää, että laittavat välillä vanhat lihatkin kiertoon.

Tuohan on 350 g mikä on raivostuttavaa kun haluaa 100 g:n hampurlaisen neljä kertaa.
 
Noin muuten, ajoittain myytävä HK:n naudan välikyljys on ollut oikein onnistunutta lihaa. Sopivan rasvaista ja mehevää.
 
Tiiän että noi suojakaasuun pakatut hampurilaissämpylät on aina vähän kuivia, mutta liiterin hampparisämpylät on jo kaiken huippu. Niin saatanan kuivaa että ei meinaa saada halkaistua kun murenee käsiin ja jos onnistuu hampurilaisen jotenkuten kasaamaan niin ensimmäisen haukun jälkeen koko sähmpylä hajoaa ihan jauhoksi. Uskomatonta skeidaa.
Lidlin paistopisteen briossisämpylät on hampurilaisiin loistavia.
 
Veikkaan, että tuotannossa on joku asia muuttunut. Ei minusta ennen ollut jauhelihan vanhenemisen kanssa ongelmia. Nykyään jauheliha saattaa haista, vaikka se on haettu kaupasta samana päivänä. Kerran kävi näin s-kaupan jauhelihan kanssa. Omien kokemusten perusteella Lidlin 10% naudan jauheliha on hyvä säilymään. Tosin nykyään jos ostan jauhelihaa, niin valmistan siitä ruokaa samana tai viimeistään seuraavana päivänä.
Itse että tämän rotukarjaa naudanlihan uusimallinen pakkaus on sellainen, että kun paiskovat niitä (ainakin tänään oli paiskottu hujan hajan altaaseen, saattaa jonkun sauma vähän pettää => suojakaasut ulos.
Olenkin siirtynyt testaamaan puristamalla. Ja esim. tänäänkin osui käteen yksi löysä eli vuotanut paketti.
 
Nämä nugetit siis oli mielestäni 5/5, paitsi noi dipit ei oikein maistuneet.

21a79ca3f3ce43bd5a07c0df9a81cba66d10711d.jpg
 
Tjoo, ite ostin noita perusnugetteja XXL-tarjouksesta kerran jokunen aika sitten ja kyllähän ne alas sai, mutta ei kyllä toiste ole tehnyt mieli säästää sitä euroa tai kahta kilohinnassa verrattuna fileenugetteihin.
 
Oletteko nähneet viimeisen 6 kuukauden sisään Lidlissä myytävän kuivattuja herneitä? Mielestäni niitä tuli jossain vaiheessa muttei enää ole näkynyt. Omassa Lidlissä voi olla hieman rajoitettu valikoima. S-marketista mistä yleensä olen ostanut, ei ole sielläkään näkynyt kun siellä on tehty remontti/laajennus.
 
Oletteko nähneet viimeisen 6 kuukauden sisään Lidlissä myytävän kuivattuja herneitä? Mielestäni niitä tuli jossain vaiheessa muttei enää ole näkynyt. Omassa Lidlissä voi olla hieman rajoitettu valikoima. S-marketista mistä yleensä olen ostanut, ei ole sielläkään näkynyt kun siellä on tehty remontti/laajennus.
Lidlissä ei ole kuivattua hernettä edes valikoimassa. Muissakin kaupoissa sen saatavuus vaihtelee ennen kuin uuden sadon herneet ehtii kauppoihin, nimittäin suomalainen kuivattu herne loppui jo heinä-elokuussa ja siitä eteenpäin kaupat on myyneet hyllyeriään tyhjää kohti.
Tästä oli joskus kuukausi sitten juttu Maaseudun Tulevaisuudessa.
 
Tjoo, ite ostin noita perusnugetteja XXL-tarjouksesta kerran jokunen aika sitten ja kyllähän ne alas sai, mutta ei kyllä toiste ole tehnyt mieli säästää sitä euroa tai kahta kilohinnassa verrattuna fileenugetteihin.
Prismasta olen yleensä aina ostanut ja ne Kariniemen merkkiset 200g laatikot maksavat jo lähemmäksi sen 2€ ja maistuvat jotenkin pistävän oudolle.

Vastaavat Rainbox brändillä olleet ovat hyviä, mutta liiterin kilon boxi tulee edullisemmaksi ja maistuu vielä paremmalta.
 
Lidlissä ei ole kuivattua hernettä edes valikoimassa. Muissakin kaupoissa sen saatavuus vaihtelee ennen kuin uuden sadon herneet ehtii kauppoihin, nimittäin suomalainen kuivattu herne loppui jo heinä-elokuussa ja siitä eteenpäin kaupat on myyneet hyllyeriään tyhjää kohti.
Tästä oli joskus kuukausi sitten juttu Maaseudun Tulevaisuudessa.
Ei löydy mistään ja olen kolunnut monta kauppaa.

Ainut mistä voi löytyä on Tokmanni.
 
Lidlissä ei ole kuivattua hernettä edes valikoimassa. Muissakin kaupoissa sen saatavuus vaihtelee ennen kuin uuden sadon herneet ehtii kauppoihin, nimittäin suomalainen kuivattu herne loppui jo heinä-elokuussa ja siitä eteenpäin kaupat on myyneet hyllyeriään tyhjää kohti.
Tästä oli joskus kuukausi sitten juttu Maaseudun Tulevaisuudessa.

Toi selittää asioita. En ole muutamaan kuukauteen ostanut, kun välillä olen ostanut vähän liikaa niin sitten on 5 kiloa herneitä kaapissa ja syön sitä vain puhtaan lihan kanssa, mitä ei niin usein tule ostettua. Mietin että kuivatut herneet on aika halpa bulkkituote jota varmaan ei niin moni osta, että ne olisivat tiputtaneet ne pois valikoimasta tuon remontin yhteydessä, turhaan viemästä hyllytilaa. Ja Lidlistä en ollut varma onko siellä myyty, kun oli vaan hämärä mielikuva.
 
Lidlissä ei ole kuivattua hernettä edes valikoimassa. Muissakin kaupoissa sen saatavuus vaihtelee ennen kuin uuden sadon herneet ehtii kauppoihin, nimittäin suomalainen kuivattu herne loppui jo heinä-elokuussa ja siitä eteenpäin kaupat on myyneet hyllyeriään tyhjää kohti.
Tästä oli joskus kuukausi sitten juttu Maaseudun Tulevaisuudessa.
Hmm. Nää on Lidlistä ostettu alkukesästä kuivaruokahyllyn vakiovalikoimasta, ei siis erätuotteena.

1663275212404.png
 
Hmm. Nää on Lidlistä ostettu alkukesästä kuivaruokahyllyn vakiovalikoimasta, ei siis erätuotteena.

1663275212404.png
Tuo siis luki siinä lehtijutussa, oli haastateltu jotakuta. Mutta katotaas löytyykö se.
Edit. Löytyi hetkessä. Ja olikin nimetön ”viestintä” jota oli haastateltu. Jos ei näy, niin ingognito-tilaan tai keksien poisto ja näkyy.
 
Yksi tyyppi sanoi, joka on keskusvarastolla töissä jo pari kuukautta sitten, että Ukrainan sodan takia herneitä kyselevät kaikki kaupat mutta varastot ovat tyhjinä ja sitten kun tulee erä kauppaan, ne myydään hetkessä.

Nythän moni suomalainen tuottaja on kasvattanut herneen tuotantoa, mutta jostain syystä se ei näy vielä kaupoissa.
 
Toi selittää asioita. En ole muutamaan kuukauteen ostanut, kun välillä olen ostanut vähän liikaa niin sitten on 5 kiloa herneitä kaapissa ja syön sitä vain puhtaan lihan kanssa, mitä ei niin usein tule ostettua. Mietin että kuivatut herneet on aika halpa bulkkituote jota varmaan ei niin moni osta, että ne olisivat tiputtaneet ne pois valikoimasta tuon remontin yhteydessä, turhaan viemästä hyllytilaa. Ja Lidlistä en ollut varma onko siellä myyty, kun oli vaan hämärä mielikuva.
Jos sulla on Tokmannia lähistöllä niin nämä ovat olleet ihan laadukasta tavaraa: Herne 500 g
 
Yksi tyyppi sanoi, joka on keskusvarastolla töissä jo pari kuukautta sitten, että Ukrainan sodan takia herneitä kyselevät kaikki kaupat mutta varastot ovat tyhjinä ja sitten kun tulee erä kauppaan, ne myydään hetkessä.

Nythän moni suomalainen tuottaja on kasvattanut herneen tuotantoa, mutta jostain syystä se ei näy vielä kaupoissa.
Tässähän on myös ainakin Lidlin osalta ollut voimakasta vaihtelua onko papujakaan hyllyssä. Erityisesti baked beans ja butter beans on ollut jo kuukausia ihan tuurikauppaa. Kidney beanseja on ollut paremmin. Ja sama juttu säilykelinssien kanssa.
Hinnaltaanhan ne on halpoja, mutta se ei paljon lohduta silloin, kun niitä ei ole. Nyt sitten silloin kun on, tuleekin sitten hamstrattua aina kassillinen kerralla.
 
Tässähän on myös ainakin Lidlin osalta ollut voimakasta vaihtelua onko papujakaan hyllyssä. Erityisesti baked beans ja butter beans on ollut jo kuukausia ihan tuurikauppaa. Kidney beanseja on ollut paremmin. Ja sama juttu säilykelinssien kanssa.
Hinnaltaanhan ne on halpoja, mutta se ei paljon lohduta silloin, kun niitä ei ole. Nyt sitten silloin kun on, tuleekin sitten hamstrattua aina kassillinen kerralla.
Meillä ei kukaan syö papuja oksentamatta, mutta samalla tavalla niidenkin saatavuus taitaa mennä kuin herneet?

Tuontiherneissähän oli niitä hernepiilokkaita, miksi monet taisivat lopettaa kokonaan ostamasta valmiita hernekeittopurkkeja ja siksi nykyinen menekki korreloi kuivattuihin herneisiin.

Parasta hernerokkaa tulee aina kuivatuista herneistä.
 
Itse että tämän rotukarjaa naudanlihan uusimallinen pakkaus on sellainen, että kun paiskovat niitä (ainakin tänään oli paiskottu hujan hajan altaaseen, saattaa jonkun sauma vähän pettää => suojakaasut ulos.
Olenkin siirtynyt testaamaan puristamalla. Ja esim. tänäänkin osui käteen yksi löysä eli vuotanut paketti.

Mielenkiintoinen havainto. Vähän ois parannettavaa tekotavoissa, jos noin tosiaankin pääsee käymään :S
 
Mielenkiintoinen havainto. Vähän ois parannettavaa tekotavoissa, jos noin tosiaankin pääsee käymään :S
Ja jäi huomauttamatta, että Lidlin rotukarjan lisäksi sama koskee oletettavasti kaikkia muitakin samanlaisessa pakkauksessa olevia Snellmaneja. Toisaalta. Ko. valmistajan lihat ei kierrä pakkasvaraston kautta, eli lähtökohtaisesti pitäisi olla pikkuisen laadukkaampaa vrt. muut
 
Ne Atrian vakuumipakkaukset tuntuvat jauhelihojen osalta olevan huomattavasti laadukkaampia ja kestävän paremmin pinoamista. Päiväystäkään ei ole ainakaan huonommin kuin noissa kaasupusseissa. Lisäksi niitä on ollut paljon pidempään kuin noita vuotavia ja pakastimessa hetkessä lihan pilalle kuivattavia kaasupusseja. Mikähän järki tuossa oli, että piti alkaa kehittämään tuollaista typpipussipakkausta, joka tuntuu olevan kaikessa suhteessa huonompi kuin yksinkertainen vakuumi?
 
Ne Atrian vakuumipakkaukset tuntuvat jauhelihojen osalta olevan huomattavasti laadukkaampia ja kestävän paremmin pinoamista. Päiväystäkään ei ole ainakaan huonommin kuin noissa kaasupusseissa. Lisäksi niitä on ollut paljon pidempään kuin noita vuotavia ja pakastimessa hetkessä lihan pilalle kuivattavia kaasupusseja. Mikähän järki tuossa oli, että piti alkaa kehittämään tuollaista typpipussipakkausta, joka tuntuu olevan kaikessa suhteessa huonompi kuin yksinkertainen vakuumi?

Tietyt anaerobiset bakteerit pitävät valtavasti vakuumista kun siellä ei ole lisääntymistä haittaavaa happea. Ts. ei ole typpipussi...
 
Tietyt anaerobiset bakteerit pitävät valtavasti vakuumista kun siellä ei ole lisääntymistä haittaavaa happea. Ts. ei ole typpipussi...
Mitkä tietyt? Sinänsä teoriana ihan kiva, mutta ei ne anaerobiset mikrobit typestä kuole. Ja käyttöaikaa tosiaan noissa vakuumipaketeissa tuntuu olevan vähintään samat mitä typpipusseissa ja ymmärtääkseni ne käyttöajat määritellään sen pohjalta miten niissä mikrobit ovat elintarvikelaboratoriomittauksissa ajan kanssa lisääntyneet.
 
Mitkä tietyt? Sinänsä teoriana ihan kiva, mutta ei ne anaerobiset mikrobit typestä kuole. Ja käyttöaikaa tosiaan noissa vakuumipaketeissa tuntuu olevan vähintään samat mitä typpipusseissa ja ymmärtääkseni ne käyttöajat määritellään sen pohjalta miten niissä mikrobit ovat elintarvikelaboratoriomittauksissa ajan kanssa lisääntyneet.

Vaikkapa Clostridum botulinum. En tiedä typpipusseista, lihojen suojakaasu on sekoitusta jossa on aina happea. Mutta tämä ei liity Lidliin eikä Lidlin ruokiin, joten offtopic jää tähän.
 
XXL Schnitzelit aka Hormonisika vaihtunut aivan vastikään valmistaja. Aiempi oli korppujauhotettu, uusi ilmeisesti hienommalla jauholla leivitettyä. Vanha oli parempi. Myös pakkausmuovikin oli ihan erilaista!
20220915_111608.jpg
20220915_111605.jpg
 
XXL Schnitzelit aka Hormonisika vaihtunut aivan vastikään valmistaja. Aiempi oli korppujauhotettu, uusi ilmeisesti hienommalla jauholla leivitettyä. Vanha oli parempi. Myös pakkausmuovikin oli ihan erilaista!
20220915_111608.jpg
20220915_111605.jpg
Et suinkaan sä noita uunissa yritä räpeltää kun tarkoitettu rasvassa paistettavaksi?
 
Itse ainakin uunitan aika usein pannuun tarkoitettuja tuotteita (myös isot leivitetyt Lidl pihvit), koska yleensä tuotteesta tulee vielä syömäkelpoista. Varsinkin rasvaisemmista lihoista, koska eivät kuivu liian herkästi. Pannussa turhan usein tuo leivitys alkaa hajoamaan tavalla tai toisella tai sitten tulee lähes palaneita tummia kohtia, jos on hetkenkin liian kauan yhdellä puolella. Matalammalla lämmöllä säätely ja pyörittely vain lisää leivityksen leviämisen mahdollisuutta.
Uuni = fire and forget.
 
Et suinkaan sä noita uunissa yritä räpeltää kun tarkoitettu rasvassa paistettavaksi?
Noissa (vanhoissa) on ihan järjetön määrä rasvaa jo valmiina leivitteessä, joten sopivat oikein hyvin uuniin tai vaikka kontaktiparilaan. Sen sijaan ne alppiviikon pakastepussissa tulevat schnitzelit ovat aika lailla rasvattomia ja vaativat rasvassa paistamista. Noista uusista XXL-leikkeistä en sitten tiedä, mutta näyttävät kyllä ainakin värinsä puolesta enemmän niiltä alppiviikon tapaisilta tuotoksilta. Harmi.
 
Rapsiöljyn hinta oli noussut 1,99 -> 2,20. Lidl ei kainostele nostoissaan. UHT-maito taas oli 1,39. Vielä kesällä se oli alle euron.
 
Joku voisi tehdä vähän vertailua paljonko varsinaiset tuottajahinnat on nousseet verrattuna Lidilin, (ja S-& K-Mafian) sikamaisiin hinnankorotuksiin, sitten yhdessä paheksuttaisiin, kuinka saatanan ahneiksi kauppiaat ovat ryhtyneet.
 
Pitkästä aikaa itselle sopiva tarjous, eli tuota rotukarjan naudan jauhelihaa. Pitää hakea kohta kaappi täyteen, ei näytä ostorajaa olevan tällä kertaa. Ei kannata kokeilla, muuttuu ne normaalit sitten ihan kamaliksi :smoke: Onko teillä muilla ollut ongelmia tuon kanssa myös, näyttää monesti vanhenevan ennen päiväystä? Vähän epäilyttää, että laittavat välillä vanhat lihatkin kiertoon.

Saman asian huomannut, että tuo liha jostain syystä pilaantuu joskus ennen parasta ennen päivää. Heti muistuu mieleen, että kaks pakettia on tullut heitettyä roskiin kun jo pussin avatessa on huomannut että liha on pilaantunutta. Olisi kannattunut varmaan reklamoida, eikä perinteiseen Suomalaiseen tapaan vain kirota kotona. Ei kyllä ole kokemusta siitä miten Lidl noihin rekkuloihin sitten suhtautuu.

Muuten on kyllä hyvälaatuista jauhelihaa. Em. syystä tulee tehtyä samana päivänä jos tuota ostan.

Ja tulee aina testattua ennen ostoskoriin laittoa että pussi ei vuoda ja jääkaapin lämpötila on +5 - +6 välillä, enkä ole muissa jauhelihoissa vastaavaan törmännyt.
 
Ja tulee aina testattua ennen ostoskoriin laittoa että pussi ei vuoda ja jääkaapin lämpötila on +5 - +6 välillä, enkä ole muissa jauhelihoissa vastaavaan törmännyt.
Lihahyllyn tulis kyl olla mieluusti maksimissaan +4 ja mielellään lähempänä nollaa, jos siellä kalaakin joskus säilyttelee.
 
Vaikkapa Clostridum botulinum. En tiedä typpipusseista, lihojen suojakaasu on sekoitusta jossa on aina happea. Mutta tämä ei liity Lidliin eikä Lidlin ruokiin, joten offtopic jää tähän.
Happea on aina, koska suojakaasu on typen ja hiilidioksidin seos, suhdetta säädetään sen mukaan onko kyseessä tuore vai marinoitu liha. En tiedä mitä nykyään tarkalleen sinne pumppaavat mutta noin oli aiemmin.

Ja vähän aihettakin. Lidlin kanajauheliha on ihan hyvän makuista ja tulee hyvät jauhelihapihvit vaikka ihan uunissa arkiruuaksi. Mausteiksi pippuri, valkosipuli, suola ja paprikajauhe. Nugettejakin ollaan kokeiltu ja tulee todella hyviä kunhan leivitys onnistuu edes jotenkin.
 
Ainakin Lidlin liharuoissa on ollut ehkä viimeisen 6 kk aikana todella lähellä päiväykset. Hyvin usein on vaikeaa löytää kanaa tai lihaa jossa olisi vkp yli neljän päivän päässä. Ennen oli ihan helppoa.

Onko muut huomanneet samaa? Jotain nykyisen maailman tilanteen lieveilmiöitä ehkä?
 
Ihme juttu, että Liitelillä on edelleen tilaa ja varaa notkotella hyllyjä noilla teema erätuotteilla kuukaudesta toiseen ilman oikeita -30% tai -50% alennuksia. Osa on alennuksessa, mutta suurempi osa ei ole. Samat elintarvikkeet ovat siellä viikkoja, vaikka on pienehkö määrä. Olen myös löytänyt säilykkeitä, jotka ovat valmistettu yli vuosi sitten ja kaupassa vaan pyörivät kirjaimellisesti vuodesta toiseen. 50-70% alennuksella ulos tuollainen. Ei niitä kukaan muuten osta.
 
Toinen asia mikä vaihteeksi koskee omaa Lidl-kulutusta: lisäisivät jo vihdoinkin halvat kuivalihat vakiovalikoimaan niin saisi tekosyyn käydä Lidlissä useammin kuin 1-2 kertaa kuussa. Syön kaikkia makuja paitsi niitä vegepaskoja... on siinäkin "kuivaliha" vaihtoehto.
 
Ihme juttu, että Liitelillä on edelleen tilaa ja varaa notkotella hyllyjä noilla teema erätuotteilla kuukaudesta toiseen ilman oikeita -30% tai -50% alennuksia. Osa on alennuksessa, mutta suurempi osa ei ole. Samat elintarvikkeet ovat siellä viikkoja, vaikka on pienehkö määrä. Olen myös löytänyt säilykkeitä, jotka ovat valmistettu yli vuosi sitten ja kaupassa vaan pyörivät kirjaimellisesti vuodesta toiseen. 50-70% alennuksella ulos tuollainen. Ei niitä kukaan muuten osta.
Säilykkeiden idea onkin vähän siinä, että niillä on laskennallisesti pitkä myyntiaika ja vielä pidempi säilyvyysaika. Ja minusta se on vain hyvä asia, että noita teema- ja erätuotteita saa vähän tasaisemmin ja pidempään kuin vain sen pari päivää parin kuukauden välein. Silti ainakin meidän Lidlissä pistetään teemaviikkojen kama pihalle aika helposti -30% laputettuna viimeistään siinä kohtaa, kun sama teema on tulossa parin viikon päästä uudelleen. Juuri eilen ostin pari purkkia kreikkaviikoilta jääneitä viininlehtikääryleitä -30%. Päiväystä pitkälle vuoteen 2025. Joku ne tuntuu aina ostavan ilman -50-70% alennuksiakin.
 
Säilykkeiden idea onkin vähän siinä, että niillä on laskennallisesti pitkä myyntiaika ja vielä pidempi säilyvyysaika. Ja minusta se on vain hyvä asia, että noita teema- ja erätuotteita saa vähän tasaisemmin ja pidempään kuin vain sen pari päivää parin kuukauden välein. Silti ainakin meidän Lidlissä pistetään teemaviikkojen kama pihalle aika helposti -30% laputettuna viimeistään siinä kohtaa, kun sama teema on tulossa parin viikon päästä uudelleen. Juuri eilen ostin pari purkkia kreikkaviikoilta jääneitä viininlehtikääryleitä -30%. Päiväystä pitkälle vuoteen 2025. Joku ne tuntuu aina ostavan ilman -50-70% alennuksiakin.
Taitaa olla vähän myymälästä kiinni tuo asia. LähiLidlini on normaalia myymälää isompi (oli avausaikanaan Suomen suurin), siellä on paljon kaikenlaista vanhaa teemajuttua pitkään ihan normaalihinnoilla, varmaankin kun tilaa on.
Toinen Lidl kaupungissamme, jossa silloin tällöin poikkean, on sellainen perinteinen pieni myymälä. Siellä alennuslaputetaan minusta nopeasti: varmaankin jotta saadaan kiertoa ja tilaa uusille teemakamppiksille.
 
Ja minusta se on vain hyvä asia, että noita teema- ja erätuotteita saa vähän tasaisemmin ja pidempään kuin vain sen pari päivää parin kuukauden välein. Silti ainakin meidän Lidlissä pistetään teemaviikkojen kama pihalle aika helposti -30% laputettuna viimeistään siinä kohtaa, kun sama teema on tulossa parin viikon päästä uudelleen.

Ennen täälläkin päin katosi tavara jos ei muuten niin myyjien toimesta pistettiin todennäköisesti roskiin. Yli jääkin kaikki se roska, joka ei kenellekään kelpaa edes -30% alennuksilla, ja sitä on enemmän kuin ennen. Paremmat erätuotteet ovat monesti loppu jos menee vasta lauantai-iltana tai sunnuntaina kauppaan. Mutta ei se minulta ole pois jos Lidl-ketjulla on niin halpa tuo hyllytila.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 245
Viestejä
4 490 770
Jäsenet
74 169
Uusin jäsen
tater

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom