Lidl:n ruuat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja -KH-
  • Aloitettu Aloitettu
Mikä Lidlin logiikka on juustovalikoilan takana? Kermajuustoja on kymmentä sorttia ja samoin edamia monta. Sitten muutamaa emmentalia ja jotain goudaa. Cheddarkin on kadonnut koronan myötä valikoimasta. Pitää juustot hakea muualta, jos ei halua samoja mauttomia juustoja leivälleen.
 
Mikä Lidlin logiikka on juustovalikoilan takana? Kermajuustoja on kymmentä sorttia ja samoin edamia monta. Sitten muutamaa emmentalia ja jotain goudaa. Cheddarkin on kadonnut koronan myötä valikoimasta. Pitää juustot hakea muualta, jos ei halua samoja mauttomia juustoja leivälleen.

Veikkaan että logiikka on siinä että pidetään hyllyssä niitä juustoja jotka tuulipukujen kahinassa käy kaupaksi. Tyypillinen suomalainen ostaa juustoa joka ei maistu miltään, eli juuri näitä kypsyttämättömiä kermajuustoja ja edameja. Jotkut hurjemmat saattavat sitä emmentalia, ja ne joita ei kiinnosta joku Pekka Paska saattavat ostaa goudaa.

Onko se cheddar edes ollut vakiovalikoimaa? Muistan lähinnä Brittiviikoilta, ja valmiiksi viipaloituna Grillimestaaja kesävalikoimassa (jota muuten saa taas).
 
Yksi sveitsiläinen tuttu kertoi, että isänsä mielestä jos juusto ei haise vanhalle villasukalle se ei ole kunnollista. Sveitsissä myös juustohöylä on saatanasta seuraava, veitsellä pitää leikata.
 
Mikä Lidlin logiikka on juustovalikoilan takana? Kermajuustoja on kymmentä sorttia ja samoin edamia monta. Sitten muutamaa emmentalia ja jotain goudaa. Cheddarkin on kadonnut koronan myötä valikoimasta. Pitää juustot hakea muualta, jos ei halua samoja mauttomia juustoja leivälleen.
Osassa Lidleistä on laajempi juustotarjonta:
Leivän päälle sopivat mielestäni nimenomaan ne mauttomat perusjuustot.
 
Ongelma lienee se että hyvä juusto on todella kallista. Ostetaan halvinta kun ei ole varaa muuhunkaan. Suomessa kuitenkin keskimäärin todella köyhää porukkaa jos vertaa muihin Euroopan maihin.

No ihan höpöjä puhut, silti on varaa ostaa karjalaa laatikko vaikka muuten köyhäillään. Hyvä juusto ja patonki kustantaa ehkä 4 oluttölkin verran.
 
Menee tosiaan hieman ohi aiheen, mutta ne halvimmat edam- ja goudajuustot ihan sama millä merkillä, on syytä jättää ostamatta. Ihan kuin kumia pureskelisi.
Eivät sovellu omasta mielestä edes leivän päälle kun niistä ei juuri mitään makua saa.

Jotkut kermajuustot, cheddarit, tilsitterit ja cheddarit sentään antavat makua.
Oma juustonkäyttö on 90%:sti leivän päälle, ja silloinkin sitä makua haluaa mielellään.

Lidlin Valley Spire Cheddar, Port Salud (Pohjolan Juustolan tekemää), sekä Milbonan Tilsitter, nuo on hyviä.

Juustoissa on se juttu että sitä halvinta ei koskaan kannata ostaa, mistään, milloinkaan. Ellei sitten vain halua niitä ravintoarvoja ja kalsiumia juuston muodossa ilman mitään makua.
Nuo suomalaiset perusmassajuustot tuppaavat olemaan juuri tuota mautonta kumia, mutta löytyy niitä Lidlistäkin.
 
Nuo suomalaiset perusmassajuustot tuppaavat olemaan juuri tuota mautonta kumia, mutta löytyy niitä Lidlistäkin.

Sitä pitää myydä mitä ostetaan. Ei nyt liity lainkaan Lidliin, pikemminkin päinvastoin mutta liittyy tähän juustoasiaan niin kerrompa pikku anekdootin suomalaisesta juustokulttuurista.

Erään mafiakaupan juustohyllyllä, keski-ikäinen aika tavanomainen pariskunta. Mies tihrustaa jotakin juustopakettia, en nähnyt mitä eikä lie väliäkään. Selittää tärkeänä että "Joo-o, tässäkin rasvaa kolokytseittemän prosenttia. Nämä rasvaset juustot ei maistu kun sille rasvalle, juuston pitää olla vähärasvaista että se maku tulee paremmin esille."

Kaiffari tökkää paketin takaisin siihen ylemmälle hyllylle ja kumartuu ottamaan sieltä kyykkyjuustoista jonkun 5% Arla Kadetin "Tässä on hyvä juusto, rasvaa vaan 5% niin taatusti on makua!", lyö sen juustonkuvausköntin ostoskoriin ja pariskunta lipsuttelee matkoihinsa.
 
Sitä pitää myydä mitä ostetaan. Ei nyt liity lainkaan Lidliin, pikemminkin päinvastoin mutta liittyy tähän juustoasiaan niin kerrompa pikku anekdootin suomalaisesta juustokulttuurista.

Erään mafiakaupan juustohyllyllä, keski-ikäinen aika tavanomainen pariskunta. Mies tihrustaa jotakin juustopakettia, en nähnyt mitä eikä lie väliäkään. Selittää tärkeänä että "Joo-o, tässäkin rasvaa kolokytseittemän prosenttia. Nämä rasvaset juustot ei maistu kun sille rasvalle, juuston pitää olla vähärasvaista että se maku tulee paremmin esille."

Kaiffari tökkää paketin takaisin siihen ylemmälle hyllylle ja kumartuu ottamaan sieltä kyykkyjuustoista jonkun 5% Arla Kadetin "Tässä on hyvä juusto, rasvaa vaan 5% niin taatusti on makua!", lyö sen juustonkuvausköntin ostoskoriin ja pariskunta lipsuttelee matkoihinsa.

Jep, näinhän se on usein täällä aivopestyjen maassa. Kuka helvetti sitä juustoa nyt niin paljon syö muutenkaan että se mikään terveysriski olisi? Kaikessa vain tuijotetaan sitä rasvaprosenttia.
 
Menee tosiaan hieman ohi aiheen, mutta ne halvimmat edam- ja goudajuustot ihan sama millä merkillä, on syytä jättää ostamatta. Ihan kuin kumia pureskelisi.
Eivät sovellu omasta mielestä edes leivän päälle kun niistä ei juuri mitään makua saa.

Jotkut kermajuustot, cheddarit, tilsitterit ja cheddarit sentään antavat makua.
Oma juustonkäyttö on 90%:sti leivän päälle, ja silloinkin sitä makua haluaa mielellään.

Lidlin Valley Spire Cheddar, Port Salud (Pohjolan Juustolan tekemää), sekä Milbonan Tilsitter, nuo on hyviä.

Juustoissa on se juttu että sitä halvinta ei koskaan kannata ostaa, mistään, milloinkaan. Ellei sitten vain halua niitä ravintoarvoja ja kalsiumia juuston muodossa ilman mitään makua.
Nuo suomalaiset perusmassajuustot tuppaavat olemaan juuri tuota mautonta kumia, mutta löytyy niitä Lidlistäkin.
Itse todennu saman, kotona käytetään lähes poikkeuksetta kermajuustoa. Kaikki edam ja adam, mitä näitä nyt on niin sen verran mauttomia että on jäänyt kauppaan. Sitten ruuanlaittoon kyllä jotain erikoisjuustoja. Lidlistä saadaan omaan käyttöön suurin osa juustoista.

Tuosta hintapolitiikasta niin pakko olla eri mieltä. Kermajuustoa ostetaan melkein aina halvinta, eikä se juuri eroa kalliimpiin leipäkäytössä. Se lidlin halvin vaan murenee helposti, mikä ei oo kiva juttu.
 
Itse todennu saman, kotona käytetään lähes poikkeuksetta kermajuustoa. Kaikki edam ja adam, mitä näitä nyt on niin sen verran mauttomia että on jäänyt kauppaan. Sitten ruuanlaittoon kyllä jotain erikoisjuustoja. Lidlistä saadaan omaan käyttöön suurin osa juustoista.

Tuosta hintapolitiikasta niin pakko olla eri mieltä. Kermajuustoa ostetaan melkein aina halvinta, eikä se juuri eroa kalliimpiin leipäkäytössä. Se lidlin halvin vaan murenee helposti, mikä ei oo kiva juttu.

No kermajuustoissa ei kyllä paljoa eroja ole, tuosta olen samaa mieltä. Kermajuustoja jos ostaa niin kannattaa melkeinpä halvimman kilohinnan mukaan mennä.

Nuo edamit ja adamit yleensä ovat niitä halvimpia ja myöskin mauttomimpia mihin viittasin aiemmin.
 
Täältä yläpeukku Lidlin Grillimaisterin uutuudelle, Chili-chipotle-majoneesille. Toimii vaikka burgerin väliin tai ranskalaisten dippailuun. :thumbsup:
 
Täällä Lidl jakoi vappupäivänä kaupanpäälliseksi ison karkkipussin tai suklaata. Motiivi jäi mysteeriksi.
Jakelevat aina välillä jotain, juomaa, suklaata jne. Kait menossa vanhaksi tms. tais sitten saada ihmiset ostamaan niitä tuotteita kun on kokeillut. mm. kallista raakasuklaata.

Jotkut kermajuustot, cheddarit, tilsitterit ja cheddarit sentään antavat makua.
Oma juustonkäyttö on 90%:sti leivän päälle, ja silloinkin sitä makua haluaa mielellään.

Lidlin Valley Spire Cheddar, Port Salud (Pohjolan Juustolan tekemää), sekä Milbonan Tilsitter, nuo on hyviä.
Ootko kokeillut niitä missä on seassa jotain värillistä mm. chiliä? Mitä mieltä oot?
Itse en isoja kermajuustoja viitti ostaa. Noit pienia Oltermanneja kyllä, koska muut alkavat haisemaan tosi pahalle ennenkuin ne kerkee syödä.
 
Eli kun alkavat jonkinlaisia kypsymisen merkkejä näyttämään? :hmm:
Ei kait niiden pidä kypsyä? Kermajuustojen?
Must niistä lähtevä haju on tosi ällöttävä vaikka kypsistä juustoista muutoin pidän. Lisäksi niiden pintaan tulee jotain valkoista juttua.
 
Ootko kokeillut niitä missä on seassa jotain värillistä mm. chiliä? Mitä mieltä oot?
Itse en isoja kermajuustoja viitti ostaa. Noit pienia Oltermanneja kyllä, koska muut alkavat haisemaan tosi pahalle ennenkuin ne kerkee syödä.

Sitä chilillä maustettua jotain tuli kerran ostettua, mutta ei omasta mielestä ollut kovin kummoista. Jotenkin vähän oudon makuista.

Meillä kestää noin 2 viikkoa 1 iso oltermanni tai vastaava kermajuusto avattuna jääkaapissa silloin harvoin kun tuota tulee ostettua. Minigrip-pussiin säilöttynä.
2 henkilön talous kyseessä.
 
Nyt kun Liiterin juustoista puhutaan, niin pari vakiota, hyväksi havaittu
- Erinadanous halloumi, mielellään basilika
- Kreikkalainen feta, mikä lie
- port salut
 
Menee tosiaan hieman ohi aiheen, mutta ne halvimmat edam- ja goudajuustot ihan sama millä merkillä, on syytä jättää ostamatta. Ihan kuin kumia pureskelisi.
Eivät sovellu omasta mielestä edes leivän päälle kun niistä ei juuri mitään makua saa.

Mulle kyllä käy miedot juustot kuten edam ja gouda. Toisaalta leipää syön niin harvoin, että vertailua on ollut vaikea tehdä. Valmiina siivuina en juustoa osta, joten ehkä pahimmat bulkkituotteet on tullut vältettyä. Oikeasti huonoja kokemuksia on vain vähärasvaisista juustoista, esim. kevyt oltermanni on mielestäni pahan makuista.

Voimakkaan makuiset juustot kuten parmesaani ja pecorino sitten ruoanlaittoon. Välillä kalliimpia juustoja tulee ostettua myös naposteltavaksi, mutta en mää niitä ole oikein pitänyt hintansa arvoisina. Alla jääkaapista löytyneitä Lidlistä ostettuja juustoja:

IMG_20200509_155604.jpg


Vasemmalla ylhäällä Pohjolan Juustolan mustaleima emmental. Tätä olisi tarkoitus kokeilla parmesaanin korvikkeena.

Keskellä Saaremaa Kadaka, valkosipulilla maustettu savugouda, poistettu joskus alelaarista kokeiltavaksi.

Espanjan teemaviikolta yli jäänyt Sol & Mar Mahon-Menorca juusto. Ei aavistustakaan mihin tarkoitettu. Ei tarvitse vastata, voin googlata itsekin. Parasta ennen 26.12.2020. Kuten @Barbarossa linkkaamassa jutussa kerrotaan, tuossa pitäisi oikeasti lukea "parasta jälkeen", joten ei varmaan ihan heti tule avattua. Varmaan tyhmä kysymys, mutta kypsyvätkö vakuumipakatut juustot ylipäätään jääkaapissa? Samahan se on syödä nyt, jollei näin tapahdu.

Alhaalla vasemmalla Pohjolan Juustolan Port salut. Mulla unohtui tätä pöydälle joku aika sitten. Juustoa oli jäljellä vain yhden annoksen verran, joten otin sen lämpenemään ennen iltapalaa pakkauksessaan, johon pala sitten jäi piiloon. En tiedä kauanko meni, että huomasin ettei pöydällä lojunut juustopakkaus ollutkaan tyhjä. Joka tapauksessa vähintään kaksi vuorokautta mutta alle viikko. En nyt halua suositella kenellekään, mutta kun löydettyäni uskaltauduin juuston kuluttamaan, voin vain sanoa ettei ollut Port salut koskaan maistunut yhtä hyvältä.

Eilen tarjouksesta otettu Chene d'argent vuohenjuusto. Kääk! Kuvatessa huomasin, että tämä onkin homejuustoa. Aiemmin olin ostanut Lidlistä pitkulaisen sylinterin muotoista tuorejuustoa, joka oli paloiteltu paksuiksi kiekoiksi. Luulin että tämä olisi ollut sitä. Sellainen mulla unohtui kerran yön yli huoneenlämpöön. Aamulla popsin aamupalaksi, eikä tästäkään tullut ruokamyrkytystä.
 
^Onko siinä Bourbon viskiä?
Ei vaan bourbon vaniljaa. Se on yksi oma vanilja kasvi mistä sitä saa vähän, kuin perunoitakin on useita eri lajikkeita niin vanilja lajikkeita on myös useita ja tuo on sieltä parhaimmasta päästä.

 
Liekö ollut jo täällä, mutta Lidlin Bourbon Vanilla on kyllä parasta vaniljajäätelöä mitä marketeista saa.
Tekee myös ihmeitä krapulassa.

Jos tuo on yhtään samanlaista, kuin aikaisemmin sinisessä pakkauksessa myyty, tuotetta ei tulisi edes kutsua vaniljajäätelöksi. Teollinen maku, ei maistunut aidolta vaniljalta. Saattoihan se hyvää olla monen mielestä, muttei vaniljajäätelöä.
 
Jos tuo on yhtään samanlaista, kuin aikaisemmin sinisessä pakkauksessa myyty, tuotetta ei tulisi edes kutsua vaniljajäätelöksi. Teollinen maku, ei maistunut aidolta vaniljalta. Saattoihan se hyvää olla monen mielestä, muttei vaniljajäätelöä.
Puhut nyt ihan eri jäätelöstä. Se sininen oli halvinta mahdollista eikä todennäköisesti edes sisältänyt aitoa vaniljaa.
 
Puhut nyt ihan eri jäätelöstä. Se sininen oli halvinta mahdollista eikä todennäköisesti edes sisältänyt aitoa vaniljaa.
Ei, kyllä se oli samaa Lidlin Premium jäätelösarjaa, samassa hintaluokassa. Aiemmin kaikki maut myytiin sinisissä muovipakkauksissa. Toki resepti on saattanut muuttua, ja niinhän tuossa @Ylimaisteri postaamassa kuvassa lukeekin, mutta kuitenkin.
 
Noihin tuli mun mielestä muihinkin pakkauksiin tuo sama teksti muuttuneesta reseptistä. Liekö sitten vain markkinointi kikka. Kokeilemallahan se selviäisi.
 
Vaihtui ne jäätelöiden reseptitkin pakkausten vaihtuessa. Vanilja on edelleen ihan jees, mutta saksanpähkinä-vaahterasiirappijäätelö meni ihan oudoksi toffeen makuiseksi viritelmäksi, kun taas sitä edellinen resepti oli Mövenpickin vastaavan tuotteen tasolla. Jäi kertakokeilun jälkeen minulta ostamatta enkä kyllä ole katsonut onko sitä enää valikoimassakaan.
 
Lidlin Alpen-viikkojen esipaistettu sian polvi, mitään kokemuksia? Prahassa muutaman kerran syönyt, eihän tuo sille tietenkään pärjää. Vähän epäilyttää esipaistetusta polvesta alkaa syötäviä osia kaivamaan...
 
Lidlin Alpen-viikkojen esipaistettu sian polvi, mitään kokemuksia? Prahassa muutaman kerran syönyt, eihän tuo sille tietenkään pärjää. Vähän epäilyttää esipaistetusta polvesta alkaa syötäviä osia kaivamaan...
Polvi? Eikö se ole nilkka eikä polvi?
 
Lidlin Alpen-viikkojen esipaistettu sian polvi, mitään kokemuksia? Prahassa muutaman kerran syönyt, eihän tuo sille tietenkään pärjää. Vähän epäilyttää esipaistetusta polvesta alkaa syötäviä osia kaivamaan...

Jokusen tuollaisen pistellyt poskeen, laatu vähän vaihtelee erien välillä niinkuin monen muunkin tuotteen kohdalla. Yleensä viimeistään vähän pidemmällä lämmityksellä, ts. lisähauduttelulla ihan kelvollinen eines, mutta eines mikä eines. Ei vedä vertoja Prahalaiselle eikä muunkaan keskieuroopan kaupungin tarjonnalle, saati itsetehdylle.

Polvi? Eikö se ole nilkka eikä polvi?

Potka eli reisi.
 
On siinä joskus ollut polvikin mukana. Mutta joo, virallisesti potka.

Erittäin hyviä ovat ja tulee aina muutama hamstrattua kun niitä on tarjolla. Toki kuten Barbarossa yllä huomauttaa, niin einestähän se tietysti tavallaan on mutta ei sen pidä antaa haitata. Ja syötävää niissä on kyllä ihan riittävästi. Potka ja vähän spetzleä niin tulee kyllä kylläiseksi raavaampikin mies (ja olutta).
 
Juu tietty potka (Schweinshaxen) eikä polvi, menipäs vähän sekaisin. Pitää käydä kokeeksi hakemassa. Saksassahan toki polvea myöten kaikki syödään. Hvyiä reseptejä löytyy myös netistä näemmä, kunhan malttaa tarpeeksi kauan uunissa pitää. Lisukkeeksi hapankaalia, vehnäolutta ja marssimusiikkia! :p
 
Liekö ollut jo täällä, mutta Lidlin Bourbon Vanilla on kyllä parasta vaniljajäätelöä mitä marketeista saa.
Tekee myös ihmeitä krapulassa.
Tämä. Myös bourbon vanillan luomuversio on parhautta alle kolmen euron hintaan, sellaisessa ben & jerry pakkauksessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kerran jäätelöistä oli puhe, niin tämä on oma suosikki:

21457_01.jpg


Suolattu karamelli.
 
Harmittaa kyllä melkoisesti, kun poistui valikoimasta lasipullossa ollut ketsuppi. Tuli pistettyä oikein palautetta, jos sen saisi takaisin valikoimiin.

biotrend organic ketsuppi.png
En kyllä ymmärrä ton hehkutusta. Mä ostin kerran ja ei kyllä omaan makuun ollu sopiva. Aivan liian etikkaista eikä maistunu "oikealta" ketsupilta.
 
Nyt Alppiviikoilta puutuu taas Donauwelle-kakut. Nuo oli aivan loistavia ja nyt loistavat taas poissaolollaan. MIkä siinä on että joka kaupasta aina poistavat valikoimasta ne parhaat herkut.

Debreziner-makkaraa ei myöskään tainnut olla valikoimissa. Vai oliko tuo perus nyt Grillimaisteri-valikoimassa tälle kesää? En katsonut niin tarkaan valikoimaa vielä.
 
Nyt Alppiviikoilta puutuu taas Donauwelle-kakut. Nuo oli aivan loistavia ja nyt loistavat taas poissaolollaan. MIkä siinä on että joka kaupasta aina poistavat valikoimasta ne parhaat herkut.

Debreziner-makkaraa ei myöskään tainnut olla valikoimissa. Vai oliko tuo perus nyt Grillimaisteri-valikoimassa tälle kesää? En katsonut niin tarkaan valikoimaa vielä.
sen sijaan Kaminwursteja saa ja aivan loistavia Currywursteja soosilla. Noi currywustit oli joskus vakikamaa mutta ei oo pitkään aikaan enää ollu..
 
Henkilökohtaisesti tykkään, että tarjonta on mahdollisimman monipuolista sekä edullista.

Salaattia, potkaa ja polvea samalla hintaa

Jotenkin jännä miten näissä uutisissa aina mollataan Lidliä. Kannattaisiko sen sijaan miettiä sitä salaatinpussittajafrimaa joka toimitti nuo Lidlille.
Ja ylläripylläri, sehän oli Suomalainen firma.

Mutta iltapaska varsinkin tuntuu elävän näistä Lidlin uutisista. Jotenkin paistaa läpi sellainen kunnon suomiroskalehtiasenne näistä, Lidliä voi mollata kun se ei ole suomalainen ja vetoaa tuulipukukansaan.
 
En kyllä ymmärrä ton hehkutusta. Mä ostin kerran ja ei kyllä omaan makuun ollu sopiva. Aivan liian etikkaista eikä maistunu "oikealta" ketsupilta.
Itse en myöskään ymmärrä makeita ketsuppeja, joita melkein kaikki on. Ei Felix:n sokeroimattoman jälkeen oikein muuta pysty käyttämään.
 
sen sijaan Kaminwursteja saa ja aivan loistavia Currywursteja soosilla. Noi currywustit oli joskus vakikamaa mutta ei oo pitkään aikaan enää ollu..

Nuo currywurstit on ollut aina vakivalikoimaa ainakin meidän Lidlissä Alppiviikoilla. Koskaan eivät ole loppuneet varastossa.

Toki nuo eivät ole lähelläkään sitä aitoa saksalaista currywurstia mitä joskus tulee kotona tehtyä, mutta hemmetin hyvää mikroruokaa.
 
Nuo currywurstit on ollut aina vakivalikoimaa ainakin meidän Lidlissä Alppiviikoilla. Koskaan eivät ole loppuneet varastossa.

Toki nuo eivät ole lähelläkään sitä aitoa saksalaista currywurstia mitä joskus tulee kotona tehtyä, mutta hemmetin hyvää mikroruokaa.
Juu alppiviikoilla kyllä, mutta aikoinaan oli ihan perusvalikoimissakin.
 
Miksihän kaikista lidleistä ollut loppu viime ajat ne hyvät pakaste Nasi Ja Bami gorengit ja myös keksijäätelöpaketit? Huolestuttavaa kun en minä paljoa muuta haluaisi sieltä ostaakaan, paitsi ehkä pähkinöitä ja halpaa hapankorppua. Jotain maustettuja sian/naudanliha"kääreitä", makkaran näköistä, ostin viimeksi mutta en ole vielä maistanut.
 
Nyt Alppiviikoilta puutuu taas Donauwelle-kakut. Nuo oli aivan loistavia ja nyt loistavat taas poissaolollaan. MIkä siinä on että joka kaupasta aina poistavat valikoimasta ne parhaat herkut.

Debreziner-makkaraa ei myöskään tainnut olla valikoimissa. Vai oliko tuo perus nyt Grillimaisteri-valikoimassa tälle kesää? En katsonut niin tarkaan valikoimaa vielä.
Kandee laittaa aina palautetta noista puutteista. Itse sain pakastepatongit takaisin sillä tavalla. Ne kun ovat tosi edullisia ja hyviä, esim. se valkosipulipatonki.
Lämmitäksä currywurstia ihan vaan mikrolla, etkä grillaa tai paista sitä?
 
Kandee laittaa aina palautetta noista puutteista. Itse sain pakastepatongit takaisin sillä tavalla. Ne kun ovat tosi edullisia ja hyviä, esim. se valkosipulipatonki.
Lämmitäksä currywurstia ihan vaan mikrolla, etkä grillaa tai paista sitä?

Taisi olla kyse tällaisesta ihan mikrossa lämmitettäväksi tarkoitetusta eineksestä?
30708418_10155723833268843_2887436311860346880_o.jpg
Kerran olen tuollaisen ostanut ja ihan maistuvaa oli.

Kyllä, tarkoitin nimenomaan noita mikrossa lämmitettäviä currywurst-eineksiä. Ei siinä mitään, ihan syötäviähän nuo on.

Sitä "oikeaa" currywurstia tulee sitten tehtyä omalla reseptillä aidoista bratwursteista.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 396
Viestejä
4 489 757
Jäsenet
74 154
Uusin jäsen
Almedin

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom