Lian Li julkaisi uuden HydroShift LCD -nestejäähdytinmalliston valmiiksi siistityillä nesteletkuilla

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
179


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
PC-koteloista ja -jäähdytyksestä tunnettu Lian Li on julkaissut kolme uutta 360 millimetrin AIO-nestejäähdytinmallia, jotka kulkevat HydroShift LCD -nimellä. Uutuudet erottuvat joukosta etenkin joustavarakenteisten nesteletkujen asettelulla, jotka on valmiiksi siistitty jäähdyttimen reunoja myötäileviksi. Näin prosessorin alueen estetiikkaa kokoonpanossa saadaan siistimmäksi, kun letkuista on näkyvissä vain lyhyet pätkät. Kaikkiin kolmeen malliin kuuluu pumppuyksikköön upotettu 2,88-tuumainen IPS-näyttö 480 × 480 pikselin resoluutiolla ja 500 nitin maksimikirkkaudella. Näytön sisältöä – kuten prosessorin ja näytönohjaimen sensoridataa – voi mukauttaa valmistajan L-Connect 3 -ohjelmistolla. HydroShift LCD -jäähdyttimet mukailevat hieman valmistajan aiemman Galahad II -malliston suunnittelua, mutta uusi pumppuyksikkö on kooltaan astetta pienempi tarjoten kuitenkin lähes saman suorituskyvyn.



360S-mallissa on 3800 rpm:n (revolutions per minute) nopeuteen yltävä pumppuyksikkö ja kolme 28 millimetrin paksuista, 2500 rpm:n nopeuteen yltävää tuuletinta ilman valaistusefektejä. Tuulettimiin voi kuitenkin asentaa erikseen myytävän, Uni Fan P28 -tuulettimista löytyvän ARGB-valolistan.

360R-mallin pumppuyksikkö pitää sisällään hieman 360S:n vastaavaa suuremman impellerin, joka pyörii maksimissaan 3200 rpm:n nopeudella. Jäähdytinosassa on kolme ARGB-tuuletinta 2400 rpm:n maksiminopeudella. Valaistuksen hallinnasta vastaava kaapeli on piilotettu nesteletkujen rakenteeseen.

Kolmikon näyttävin malli 360TL on varustettu kolmella, viime vuoden lopulla julkaistulla Uni Fan TL -tuulettimella, joissa on panostettu ARGB-valaistukseen esimerkiksi sivujen infinity mirror -ominaisuudella. 360TL toimitetaan Uni Hub -tuuletinkeskittimen kera. Pumppuyksikkö on sama kuin 360R:ssä.

[embed]

Lian Lin uusien HydroShift LCD -nestejäähdytinten suositushinnat dollareissa:
  • HydroShift LCD 360S – 180 $
  • HydroShift LCD 360R – 200 $
  • HydroShift LCD 360TL – 260 $

Kaikki kolme mallia on valittavissa sekä mustana että valkoisena ja niille myönnetään kuuden vuoden valmistajan takuu. Malliston saapumisesta Suomeen ei vielä ole tarkkaa tietoa.

Lähde: TechPowerUp, Lian Li

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
17.01.2017
Viestejä
1 733
Taidan olla vähemmistössä (ja tämän kaltaiset tuotteet eivät todellakaan ole uusia), mutta... en oikein ymmärrä hinkua laittaa näyttöjä kaikkeen mahdolliseen! NZXT taisi olla ensimmäisten joukossa Kraken Z -sarjallaan, mutta nyt näkee ihan jo emolevyilläkin ja tietysti koteloissa näyttöjä. Ehkä pidän "trendiä" vähän omituisena, mutta tässä tuotteessa se ei haittaa, kun vaihtoehtoja on sopivasti myös täysin ilman valoshowta jopa paremmalla suorituskyvyllä. Enemmän ehkä kyrpii juurikin se näyttömoduulien laittaminen esim. ääripään ylisuunnitelluihin emolevyihin, joita taas ei välttämättä saa ilman kaikkea tuota blingiä, vaikka voisi olla ihan käypä käyttötarkoitus muuten tuotteelle (kuten esim. XOC/ääripään kellottaminen).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 907
Viestejä
4 292 745
Jäsenet
71 747
Uusin jäsen
Nuori tissuttelija

Hinta.fi

Ylös Bottom