Lakeside Airpark Finland * Taas tyhmiä koijataan

Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
8 952
Suomen elokuvateollisuudella ei ole hirveästi (ollenkaan) näyttöjä kansainvälisen tason projekteista.
Ymmärtääkseni jotain osaamista on.

Mutta oleellisia asioita sivuttu, hinta, eli sitä kuinkapaljon saa verotukea, j"ärjestäin" länsimaissa jotka ei ole jotain ikiaikaisia filmikeskittymiä, niin on jokin tukiviritys, muotoiltu ns verohyvityksinä, tai siis ihan tuotantotukea. En tiedä mitä nyt Suomessa voimassa.
 
Liittynyt
31.01.2020
Viestejä
1 135
IS:n Marko Lempinen oli tekemässä vuosi sitten keväällä isoa tutkivaa juttua Lakeside Airparkin kiemuroista mutta artikkeli jäi lopulta ilmestymättä.

Voisin kuvitella että lentokaupunkihankkeellakin on aivan varmasti ollut jotain tekemistä Venäjän kanssa. Jos hanketta olisi alettu toteuttaa niin Suomeenhan olisi saatu helposti juuri tuonne Mänttä-Vilppulaan eli suomalaisten strategisesti tärkeiden kohteiden läheisyyteen pumpattua venäläisiä sotilaita, toki mukamas raksaduunareina ja vastaavina.

'Kuntapoliitikkojen loputon ahneus' sekä tyhmyys kuvaa paljon Mänttä-Vilppulassa hanketta puolustaneita paikallispoliitikkoja.

Osanna on toiminut todennäköisesti Venäjän bulvaanina.


 
Liittynyt
12.04.2020
Viestejä
136
Onko kenelläkään käsitystä siitä, mikä on niiden valtuutettujen tilanne, joista kaupunki teki rikosilmoitukset?
 
Liittynyt
31.01.2020
Viestejä
1 135
Otaksun että nämä kaupungin rikosilmoittamat valtuutetut odottavat kunnes pahin jälkipöhinä lentokaupunkihankkeeseen on ohi ja iskevät sitten omat 'valttikorttinsa' pöytään. Voisin kuvitella että osalla heistä on raskauttavaa tietoa muiden muassa hanketta hullun lailla eteenpäin vieneiden MV-kehityksen ja Yrke-kiinteistöjen vaikuttajien sekä hanketta valtuustossa puolustaneiden valtuutettujen tekemisistä, joista kaikki eivät kestä päivänvaloa. Nämä mahdolliset rikosprosessit pitänee vastaajien kestää loppuun saakka, koska muutenhan voisi näyttää siltä että 'rikoksista epäillyt' olisivat liikkeellä kostomielessä.

Pian ei myöskään enää missään ole ikävää 'alijäämää', on vain 'tasapainottamistarpeita' kun se kaupungin kassan kolkko pohja alkaa häämöttää. Palveluiden karsiminen ja huono työilmapiiri ei lupaa kaupungille kovinkaan ruusuista tulevaisuutta.


 
Liittynyt
13.01.2019
Viestejä
831
Tämäpä on hauska: Rahoituksesta neljä viidesosaa tulee ulkomailta. Myöhemmin samassa artikkelissa lukee että omistuksesta yli puolet on suomalaisten hallussa. Liekö taustalla velkalainakirja?
Sijaintikin on ihanan keskeinen.
Noh, katsotaan mitä tästä tulee? Itse epäilen floppia.
Elokuvateollisuus on muutenkin auringonlaskun ala, joten siihen sijoittaminen juuri nyt on niin typerää kuin voi olla.
 
Liittynyt
31.01.2020
Viestejä
1 135
Jos Osannan huijaus olisi mennyt läpi niin kulungit olisivat olleet lähes nelinkertaiset eli sen 20 000 000
euroa, joka olisi tehnyt tuolla samalla asukasmäärällä kankkulan kaivoon olisi mennyt reilut 2431 euroa
jokaista kaupungin asukasta kohti.
 
Liittynyt
12.04.2020
Viestejä
136
Osanna, tuo maankuulu finanssiguru, pyytää jälleen facebooksivullaan lahjoituksia, nyt lasten syöpäjärjestölle. Yhteensä 200 € olisi toivomus "syntymäpäivän kunniaksi". 2 ihmistä on peukuttanut, mutta kukaan ei ole lahjoittanut penniäkään.
 
Liittynyt
12.04.2020
Viestejä
136
Mänttä-Vilppulan kaupunki on aloittanut kesällä koko henkilökuntaa koskevat YT-neuvottelut, ja säästötarve 2023-2026 on kuutisen miljoonaa.

Tasapainotusohjelma | Kaupungin yli kuuden miljoonan säästölistalla koulu- ja kirjastoverkko, henkilöstökulujen leikkaus, Länskän purku, tytäryhtiöiden avustukset - Henkilöstöä ei irtisanota

MW-Kehitys Oy:n toimintaa ehdotetaan siirrettäväksi kaupungin toiminnaksi. Olisiko ehkä kyseessä näpäytys Otto Huttusen suuntaan?

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 029
Punkaharjulla on myynnissä mökki omalla lentokentällä.


Ei tahdo mennä kaupaksi.

Kerrassaan eriskummallinen juttu, kun Mänttä-Vilppulassa vastaavanlaiselle konseptille saatiin heittämällä 200 miljoonaa rahoitusta. En ole ihan tarkasti seurannut Mäntässä edistymistä, mutta kylpylä lienee jo harjassa ja maailman rikkaita asumassa iso liuta.
 
Liittynyt
12.04.2020
Viestejä
136
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
185 795
Viestejä
3 383 276
Jäsenet
60 651
Uusin jäsen
JRautio

Hinta.fi

Ylös Bottom