lämpötahnojen suosittelu/keskustelu

Liittynyt
25.04.2018
Viestejä
881
Kaikki lämpötahnat varmaan ajavat asiansa ihan kelvollisesti mutta erottuuko jotkut joukosta? Ikisuosikkina varmaan moni iskee prossutahnaksi Noctuaa, tai
Thermal Grizzlyä mutta laitoin omaan prosessoriin Thermalia ja yllättävän ylös lämpölukemat kiipeävät, vähän vajaa 80- astetta mikä on luultavati ihan normaali lukema vielä parin tunnin pelaamisen jälkeen...

Tätä tahnaa olen miettiny erinomaisen lämmönjohtokyvyn/hinnan takia että minkälainen mahtaa olla...
" Lämmönjohtavuus: 14 W/m.K "

Markkinointihöpöä vain?

Eikö tuo nyt tarkoita sitä että lämmön pitäisi pystyä siirtymään prossusta jäähdyttimen siileen erinomaisen hyvin ja lämpöasteiden olettaisi tippuvan myös?
Kun kuitenkin jossain lämpötahnoissa on ilmoitettu lämmönjohtavuus arvoksi ainoastaan jopa alle 5W/m.k...
Esimerkiksi Corsairin lämpötahnassa:
Ainoastaan tuo mainitsemani 5W/m.k, toki tässä on varmaan jokin juju taas mitä en osaa ajatella. Tuon Corsairin tahnan olettais olevan jo melko surkeaa tällä omalla ajattelutavalla.

Ihmettelen tässä vain tota Cooler masterin erinomaista lämmönjohtoa että eikö tuon pitäisi olla aivan kärkikastia lämpötahnoissa? Mitä mietteitä?
Oman prossutuulettimen mukana tuli lämpötahnaksi Thermal Grizzly Hydronaut, jonka oletin olevan huipputahna mutta niinkuin sanoin jo tuossa että alijännitettynä R5 5600x pitää yllättävän suuria lämpöjä pelattaessa. Ei mitään hälyttäviä kuitenkaan vielä.

Mietin vain toisen tahnan valintaa tän nykyisen tilalle. Onko kellään vertailukokemuksia tosta Cooler masterin tahnasta?

Thermal Grizzly Hydronaut lämmönjohtavuus on pienempi kuin Cooler Masterin Cryofuzessa pienenä nopeana vertailuna:
CM Cryofuze 14 W/m.K
Thermal Grizzly Hydronaut 11.8 W/m.K
Corsair xtm50 5 W/m.K
 

Härkönen

Team H2O
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
7 440
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
250 723
Viestejä
4 366 793
Jäsenet
72 672
Uusin jäsen
miikkamiikka

Hinta.fi

Ylös Bottom