- Liittynyt
- 16.10.2016
- Viestejä
- 2 471
Laboratoriossa kasvatettu lihaa on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla ihan ravintolassa. Singaporessa saisi 23 dollarilla kananliha-annoksen:
Ennusteiden mukaan jo ensi vuonna voisi markkinoilla olla 10 dollarin hampurilaispihvejä. Aikamoinen hintasyöksy vuodesta 2013, jolloin ensimmäinen pihvi maksoi 280 000 dollaria.
Onko tässä lihansyönnin tulevaisuus? Iskeekö tekkiläiset heti ensimmäisten joukossa paistelemaan omat pihvit? Miten käy lihankasvatusteollisuudelle?
This restaurant will be the first ever to serve lab-grown chicken (for $23)
On Saturday, lab-grown chicken made by U.S. start-up Eat Just will make its debut at restaurant 1880 in Singapore.
www.cnbc.com
Ennusteiden mukaan jo ensi vuonna voisi markkinoilla olla 10 dollarin hampurilaispihvejä. Aikamoinen hintasyöksy vuodesta 2013, jolloin ensimmäinen pihvi maksoi 280 000 dollaria.
Onko tässä lihansyönnin tulevaisuus? Iskeekö tekkiläiset heti ensimmäisten joukossa paistelemaan omat pihvit? Miten käy lihankasvatusteollisuudelle?