Laadukas alle 100€:n mikrofoni 2020?

Liittynyt
17.06.2020
Viestejä
191
Etsiskelen itselleni hyvää pöytämikrofonia joka mieluiten maksaisi alle 100€ - jos vähän menee yli niin ei ole maailmanloppu. Eikä haittaa jos jää allekin jos laatua saa halvalla. Olen näitä katsonut:

En aio ruveta ammattilaulajaksi enkä tarvitse 1000€:n mikrofonia korjaamaan hirveää lauluääntäni, mutta tätä olisi tarkoitus käyttää videoiden tekemiseen ja tietysti myös pelaamiseen. Eli semmoinen laite olisi kiva jossa olisi mukavan selkeä, "lämmin" ääni enkä minä kuulostaisi robotilta. Lisäksi olisi kiva jos mikrofoni filtteröisi taustamelua hyvin eikä esimerkiksi näppäinääniä kuuluisi hirveästi läpi.

En periaatteessa heti tarvitse lisävartta ainakaan heti koska mininäppäimistön takia pöydällä on kyllä tilaa, mutta ainakin pop filter olisi kiva. Tuo varsi olisi kuitenkin kiva extra, ja Maonossa se jo olisi.

Olen näitä harkinnut, tässä järjestyksessä. Muitakin saa ehdottaa.


Maono AU-PM422:
+ All-in-one - sisältää mikrofonin, pop filterin, wind filterin ja jopa pitkän, taivuteltavan varren ja penis enlargerin
+ Googletuksen ja youtuben perusteella kaikin puolin laadukas
+ Edullinen - koko paketti maksaa n. 85€.


Thronmax MDrill One Pro:
+ Ilmeisen hyvä äänenlaatu
+ Tarjouksessa 77€ vielä tämän päivän
- Saapuu varastoon 11.08.20
- Ei vartta mukana
- Ei pop filteriä eli joutuisin ostamaan erillisen


Blue Yeti Nano:
+ Suosittu
+ Parempi äänenlaatu kuin Snowball
- Tarjoaako vielä 2020 riittävästi laatua?
- Menee yli 100€
- Tulee alastomana ilman lisävarusteita mikä nostaa käytännön hintaa entisestään


Blue Snowball:
+ Halpa - saisi käytettynä tyyliin 40€ ja uutena 60€
+ Suosittu
- Saamani kuvan perusteella alkaa vanhentua ja on suosittu lähinnä maineensa takia
- Taustamelu

Myös jos joku haluaa myydä minulle oikeasti laadukasta, käytettyä mikkiä joka täyttää ehdot, saa mainostaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.11.2019
Viestejä
43
HyperX Quadcast tulee aika usein alennukseen Gigantissa 100€lla eurolla. Se on ihan hyvä hinta sille, normihinnalla en kyllä ostaisi.
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
1 743

Tuossa ihan kattava lista laadukkaista mainstream mikeistä.
Snowball itsellä, sai joulukuussa 30€ hintalapulla Gigantin alennuksista. En täyttä 60€ hintaa maksaisi.

Tuossa oma ehdotus jos pitää olla kunnon mikkivarsi, pop-fillteri, jne.:
+
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.10.2018
Viestejä
1 505
Eli semmoinen laite olisi kiva jossa olisi mukavan selkeä, "lämmin" ääni enkä minä kuulostaisi robotilta. Lisäksi olisi kiva jos mikrofoni filtteröisi taustamelua hyvin eikä esimerkiksi näppäinääniä kuuluisi hirveästi läpi.

En periaatteessa heti tarvitse lisävartta ainakaan heti koska mininäppäimistön takia pöydällä on kyllä tilaa, mutta ainakin pop filter olisi kiva. Tuo varsi olisi kuitenkin kiva extra, ja Maonossa se jo olisi.
Sillä varrella on iso merkitys lämpimämmän äänen ja paremman taustamelun hallinnan takia. Mitä lähemmäksi naamaa laitat sen mikin niin sitä lämpimämpi soundi susta välittyy. Proximity effect (audio) - Wikipedia

Lisäksi äänenvoimakkuus laskee etäisyyden neliöön, niin jos mikki on huulilta mitattuna 5cm päässä ja näppis 40cm päässä, niin se näppis on paljon pienempi ongelma kuin jos molemmat on suurin piirtein yhtä kaukana. Pahimmassa tilanteessa näppis on lähempänä mikkiä kuin huulet ja näppisääniä et saa pois tällöin millään.
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
1 743
Piti veljelle hankkia etätyöpisteeseen mikkisetti niin pistin tilaukseen Thomanilta heidän in-house brändin alla myytävän uuden t.bone SC420 setin.
Mukaan vielä 2x mikkivarsi mistä toinen tulee oman Lumipallon varreksi, samalla voin lipastaa SC420 setistä pop-filtterin omaan käyttöön kun SC420 setissä on niitä kaksi erilaista.

Tuossa saksankielinen arvostelu missä testataan äänenlaatua, samalta hepulta löytyy arvosteltuna myös kaikki muut yleisimmät mainstream-mikit (kuten mm. PM422 uusimpana) joten arvostelu on vertailukelpoinen niiden kanssa.
Koko video on siis äänitetty tuolla mikillä, "raw and unedited".
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
100 192
Viestejä
2 008 318
Jäsenet
41 694
Uusin jäsen
Elchubagabra

Hinta.fi

Ylös Bottom