Mitä arvelisitte, käytetäänkö 32-bittistä Windowsia kotikäytössä kovin merkittävissä määrin? Ajatellaan nyt ihan Pentti ja Pirkko Peruspentiumia, käyttäjiä jotka eivät ole nörttejä yms. ylevää.
Sanotaan että jos helppouden vuoksi ohjelmakokonaisuudessa eräästä apuohjelmasta on pakkauksessa mukana/tarjolla vain 32-bittinen versio, koska 32-bit toimii myös 64-bittisessä Windowsissa, mutta 32-bittinen versio ohjelmasta kaatuu usein toiminnan lopuksi (ainakin 64-bit W10:ssä), kannattaisiko sittenkin tarjota mukana 64-bittistä versiota joka ei kaadu (ainakaan 64-bit W10:ssä)?
Se miksi paketissa ei tule molempia, on helppouden vuoksi, kohderyhmässä voi olla myös henkilöitä, jotka ovat melko tumpeloita, eivätkä välttämättä osaa kunnolla edes purkaa zip-pakkausta (tässä oli tapaus, kun käyttäjä ei ilmeisesti erottanut sitä, että yritti suorittaa ohjelmistoa pakkauksen sisältä), kaiken pitäisi toimia suoraan paketin purkamisen jälkeen. Kaikki eivät ole propellipäitä.
(heillä on onneksi muutakin elämää
)
Eli, kannattaako enää ottaa huomioon 32-bittistä Windowsia? Voitaisiinko jo olettaa, että suurimmalla osalla on 64-bittinen Windows?