Kokemuksia Ubiquitin reitittimistä (ja muista verkkovermeistä).

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 197
Kysyn täällä, kun liittyy kumminkin Ubiquitin u6+:ssan virroittamiseen, eli tukeeko kaikki verkkokaapelit yleisesti poea? Minulla on tälläinen, Deltaco Gaming U/UTP Cat6a laitekaapeli, liitäntää suojaava jousimekanismi, 5m, musta - Jimms.fi , niin uskaltaako tuon läpi laittaa myös poelta menemään virrat U6+:ssalle? En löytänyt erikseen mainintaa poe mahdollisuudesta tuolla piuhalla.
Uskaltaa ja kyllä tukee. Itsellä on tosin huonoja kokemuksia noista ohuista patch-kaapeleista, eivät oman kokemuksen perusteella kestä taivuttamista (joka saattaa tapahtua vahingossa) ollenkaan ja hajoavat siitä. Mutta jos on Cat6-7 tai Cat5e-merkintä niin nopeuksien ja kaiken muun osalta toimii gigaisella linkillä.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 192
Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 591
Mistäs mahtaa johtua kun vihdoin ja viimein ehdin laittamaan hankkimani Ubiquitin kamat paikoilleen.

Cloud gateway ja Switch uusia, AP LR entinen mutta ilmeisesti surkeiden reset-nappien takia ei ole resetoitunut kunnolla.

Äsken tipautti kesken leffan wifin kokonaan pois pelistä ja piti kytkeä suoraan kytkimeen kiinni, että alkoi eds näkymään.

Nyt softa on sitä mieltä, että AP ei ole konsolin hallinnassa. UI Controllerissa taas näkyy aivan oikein ja wifi toimii.

Katsotaan nyt leffa loppuun ja resetoidaan tuo huomenna sitten ihan kunnolla. Reset-nappi noissa on kyllä täysin surkea mutta muuten pelaa hyvin.

Ehkä nuo kamppeet lämpeää kaapissa liikaa joten täytyy pohtia, pitääkö vielä tilata toinen kytkin vai millä tuon saisi kuosiin..

E. Komento takas. Totesin että ei se ota jos ei anna kokeilla vielä kertaalleen ja kas - sieltähän se nousi. Tuo AP LR on hiukan vanhempi laitos, niin ehkä sen voisi korvata uudemmalla jossain kohtaa.
 
Viimeksi muokattu:

A_J

Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
296

kolistelija

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.02.2018
Viestejä
1 078
Meillä on pari AP-LR purkkia talossa ja autotallissa. Kyllä noihin on muutaman kerran joutunut menemään SSH:lla sisään ja adoptoimaan käsin kun ovat unohtaneet kontrollerin osoitteen. Ei tosin viime vuosina, vaan alkuaikoina. Ehkä joku firmispäivitys niitä sillon särki.
 
Liittynyt
10.10.2021
Viestejä
1 591
Joku käpy noissa oli ja nyt toimii nätisti. Täytyy vielä siirtää oikeaan paikkaansa ja laittaa laitteet kaappiin kiiini, jaksan hiukan epäillä, että lämpeäminen oli syynä noiden toimintaan. Eiköhän se siitä lähde.

E. Ei näytä tykkäävän tuo tukari siitä, että se siirretään verkkorasiaan, joka on kyllä kytketty täysin samaan porttiin kytkimellä.

Appi hävittää - mutta Controllerin kautta toimii hienosti. Ehkpä käyn vielä resetoimassa tuon konsolin kautta ihan kunnolla niin jospa se siitä.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
245 567
Viestejä
4 288 813
Jäsenet
71 675
Uusin jäsen
simo!

Hinta.fi

Ylös Bottom