Kokemuksia aftermarket peruutuskameroista?

Viestiketju alueella 'Autot ja liikenne' , aloittaja jarppi83, 20.07.2018.

 1. jarppi83

  jarppi83

  Viestejä:
  518
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vitoon olisi tarve peruutuskameralle. Harvakseltaan näyttää olevan kokemuksia jälkiasennus tutkista/kameroista jne. Kotimaan tarjonta näyttää olevan kiinaroinaa Suomen hinnoilla. Jokseenkin usein näkyy liikenteessä kilpivaloasennuksina moisia, mutta toimiiko ne? Omassa rassissa on pariovet, joten se rajaa suht. Hyvin vaihtoehtoja poies. Ohessa linkki moiseen kapistukseen, mitä olen ajatellut: 7" langaton näyttö ja kamera IR LED setti Alvithan tuohon pätkähtää päälle, joten varmaan yksi ja sama tilata itse kinkeistä ilman ylimääräistä välikättä. Vinkkejä/kokemuksia otetaan vastaan.
   
 2. Noz

  Noz

  Viestejä:
  101
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Omassa pakussa olen käyttänyt Ebayn parin kympin langallisia settejä ongelmitta. Jos mukana tuleva kamera ei ole esim. kiinnityksiltään sopiva, niin irtokameroita löytyy kympillä. Ja videosignaali kulkee rca-piuhassa ainakin 15 metriä.

  Yhtä langatonta kameraa, joka yhdistyi Android-luuriin wifillä, olen testannut. Kamera ei käynnistynyt joka kerta ja yhdistäminen puhelimeen oli satunnaista. Linkittämäsi valmiit ratkaisut toimivat varmaankin paremmin. Langallisiin järjestelmiinkim on saatavilla langaton lähetin-vastaanotinpari, jos haluaa muuttaa nykyisen langallisen järjestelmän langattomaksi.