• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua muualla kuin Suomessa tapahtuvasta maahanmuutosta ja sen ilmiöistä

Liittynyt
05.03.2023
Viestejä
970
Me pelastutaan vain jos maltilliset vallassa olevat päättää että nyt riittää tämä meno.


Avaimet ei ole äärioikeistolla, eikä laitaoikeistolla, vaan ne on nimenomaan Scholzin kaltaisten ihmisten käsissä, tolkullisen maltillisten järkevien ihmisten. Vasemmistoradikalismi on oikeesti nyt heti saatava kuriin, ne on vielä hullumpia kuin natsit, koska ne osaa naamioida päätöksensä niin että ongelma paljastuu vasta sitten kun on jo liian myöhäistä.

Sosialistit, greens ja renew pitää saada oppositioon, ei saa enään kuunnella syytöksiä vihapuheesta tai vihasta, mitä ikinä ne keksiikään pelottelemaan järkeviä ihmisiä jotta niiden politiikka saa jatkua.

Harmittavinta on se että noiden ryhmien pitää hajota, ja koota itsensä uudelleen niin että ääriaines on poissa. Me tarvitaan turvallisia ihmisiä valtaan jossa ääriaines on poistettu päätöksenteosta.

Ja ylläri pylläri, sitä ei voi tehdä sananvapauden turvin. First step launched.
Ei ole sattumaa että nyt rähjätään Muskille jostain lollero"äärioikeistosta".

Muitakin ongelmia on tosin ja paljon, ja niiden lieveilmiöt on niin laajoja että turha edes miettiä niitä. Positiivista on se että asiat voi vielä korjata jos päätökset ovat kauttaaltaan hyvin toteutettu.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.08.2023
Viestejä
1 164
Saksalta toimivia ideoita tilanteen parantamiseksi. Kielletään veitset. Jihuu. Saksa | Liittokansleri Scholz: Saksan on tiukennettava aselainsäädäntöä. aatun puheita oli tekoälyllä käännetty englanniksi. Eipä noita kauan jaksanut kuunnella. Sen verran hyvin sopivat viime viikolla pidetyiksi, kuin lähes sata vuotta sitten.
Jutusta:
”Meidän on nyt tiukennettava aselainsäädäntöä. Erityisesti veitsien käytön osalta. Uskon, että tämä tapahtuu hyvin nopeasti”, hän sanoi vierailullaan.
"Erityisesti veitsiten käytön osalta."

Tarkoittaako tämä nyt sitä siis että myös tuliaseiden hankintaa ja käyttöä tullaan rajoittamaan rehellisiltä ihmisiltä sen takia että maahan on tuotu haitallista paskajengiä?

Scholzin mukaan Saksan on tehtävä kaikkensa, että ne ihmiset palautetaan ja karkotetaan, jotka eivät voi tai saa jäädä maahan.
...
...

Saksalaislehtien Bildin ja Spiegelin mukaan epäilty on saapunut Saksaan vuoden 2022 joulukuussa. Hänelle on myönnetty turvapaikka, jollainen usein myönnetään sodan runtelemasta Syyriasta pakeneville.
Hetkinen nyt. Miten laittomasti oleskelevien karkoittaminen vaikuttaa siihen kun laillisesti turvapaikan saanut tekee iskun?

Scholz on taas aivan vitun sekaisin. Alkaa lähestymään jo "Sanna Marin"-tason kädettömyyttä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 279
Me ei edes tiedetä mitä EU oikeesti tekee ja miksi? Mikä on niiden tavoite ja mikä on plan B jos hommat kusee niinkuin nyt näyttää.
Nykytilanne plus muunmuassa se että vihatut maitonaamat eivät uskalla enää liikkua ulkona edes päiväsaikaan, koska nyrkistä tai puukosta voi saada koska tahansa. Ostokset ja muut vähemmän tärkeät asiat hoidetaan verkosta käsin digivaluutalla, jonka saatavuus riippuu omasta sosiaalisesta pisteytyksestä, Kiinan mallin mukaan. Kaikkea verkkoliikennettä valvoo gestapo, ja vääränväristen kokoontumiset julkisilla paikoilla hajoitetaan äärimmäistä väkivaltaa käyttäen. Eliitti elää samanlaista luksuselämää omiensa keskuudessa kuten nytkin. Kaikkia muita paitsi eliittiä ja toiseustoteemeja kuumottelee elää tällaisessa onnelassa, josta ei pääse pakoon edes maata vaihtamalla mikäli pysytään euroopan sisäpuolella. Vihapuheesta voi joutua vankilaan teloitettavaksi, jos sijoitetaan sopivasti toiseustoteemien joukkoon. Näin karsitaan turhaa uppiniskaisuutta maitonaamaisista orjista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 702
Semmosta se on elää ihanne-onnelassa: kadulla liikkuessa voi vastaan asteleva astrofysiikan tohtori sutaista yht'äkkiä keklulla kaulavaltimon poikki.

Hienosti muuten käynnistyi heti median damage control: uutiset oikein erikseen kertovat, että "puukotettu mies työnsi lastenrattaissa tavaroita, eikä vaunuissa ollut lasta!".

Kunpa uutisointi olisi muiltakin osin aina yhtä tarkkaa ja validia. Voisi esimerkiksi kertoa, että Britanniaan ullattaen saapunut aivokirurgian ylilääkäri ei ole Britanniassa ollessaan tehnyt päivääkään tuottavaa työtä ja sen sijaan elättänyt itsensä huumekaupalla ja törkeillä ryöstöillä. Jotenkin kummallisesti tämäntyyppiset tiedot tuppaavat aina jäämään tiettyjen medioiden uutisista pois.


 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 331
Vain idiootti ei halua tajuta, jotta terroristi on terroristi ja terroristi tekee terroritekoja jokatapauksessa.
Pistooli, kivääri tai vastaava ei ammu ketään itsestään. Sen tekee se ihminen, joka suuntaa aseen kohti ja painaa liipaisinta.
Puukko ei hyppää kenenkään ruhoa kohti itsestään vaan sen iskee sinne ihminen.

Ja ihminen kyllä keksii keinoja teloa muita ihmisiä, paljon nopeammin, kuin niitä keretään kieltämään. Näinolle kiellot ja rajoitukset esim "aseisiin" eivät todellakaan poista mitään ongelmaa. Ongelma poistuu vain poistamalla ongelman aiheuttaja, eli terroritekojen tapauksessa tätänykyä mm. Euroopassa yleensä islam. Islamiin, sen perusoppeihin, kun kuuluu "pyhä sota" muita kohtaan ja tähän "pyhään sotaan" kuuluu mm terrori-iskut. Tämä ei ole mikään salaisuus faan kylmä fakta ja tamä ei ole muuttunut sitten islamin perustamisen, eikä näillänäkymin ole muuttumassa.

Islamin kanssa sen "suvaitseminen" tekosyyllä X on typerintä oman pään seinäänlyömistä, mitä vain ikinä voi harrastaa.. Monet islamista luopuneet ovat varoittaneet tästä, mutta tyhjäpäät eivät halua kuunnella..
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 702
Britannian "työväen"puolueen pääministeri Two-tier Keir uhosi Southportin raukkamaisen pieniin lapsiin kohdistuneen terrori-iskun jälkimainingeissa, että hän laittaa kadulla mieltäosoittavat ja riehuvat "äärioikeistolaiset" kunnolla ruotuun. Ja todella laittoikin, kaduilla pidätettiin satoja ihmisiä kuten 73-vuotias mieltä osoittanut isoäiti.

Sittemmin Notting Hill:n karnevaaleilla Britannian koneinsinöörit ja sähköputkitohtorit intoutuivat oikein kunnolla riehumaan. Saldona 10 puukotusta, yksi kemikaalihyökkäys juhlivien ihmisten päälle ja neljä ihmistä kriittisessä tilassa sairaalassa taistelemassa hengestään.

Yksi sairaalassa hyvin vakavasti loukkaantuneista on 32-vuotias äiti, joka oli sunnuntaina päivällä seuraamassa pienen lapsensa kanssa karnevaalikulkuetta. Yht'äkkiä kaksi "jengiä" (TM) alkoi taistelemaan paikalla, minkä seurauksena äitiä puukotettiin jengiläisten toimesta.

Ja mitä tekee pääministeri Two-tier Keir? No ei tietenkään mitään. Nolla-toleranssi on voimassa vain silloin, kun "äärioikeistolaisia" on kadulla.



 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 178
Viestejä
4 375 996
Jäsenet
72 738
Uusin jäsen
wth

Hinta.fi

Ylös Bottom