Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Sen verran mitä tuli lomalla mentyä julkisilla, niin ei enää harmita maksella pitkälle yli tonni kuussa autoilun ilosta...

  Jatkuvat aikataulujen venymiset ja paukkumiset, paskalta haisevat asemakäytävät ja kirsikka kakun päällä työskentelyhyttiin ahtautuneet kaksi lähihoitajalehmää jotka kailotti koko matkan ajan jotain ryyppyreissujuttujaan, vaikka pyysin lopettamaan.

  Se siitä. Ajan mielummin autolla. Ymmärrän kyllä jos ei jollekin ole vaihtoehto tai jos joku tykkää masokismista...

  Edit: ja kohdekaupungissa en muuten kertaakaan mennyt julkisilla vaan tein kaikki matkat VOI:n sähköpotkulaudalla. Se oli kätevää, joskin aika kallista. Joku 50 euroa tais mennä siihen puuhaan koko reissun aikana. :D
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2019
  H0rna, rane58, neko ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 2. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  853
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Ei tullut tuo pienimuotoinen kylppärirenovointi valmiiksi tänään ja olisi muutakin tekemistä vielä ennen kuin loma loppuu.
   
 3. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 296
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Tämä! Ajatuskin vituttaa miettiä jotain bussi/juna/metroaikatauluja vauvan/lapsen kanssa. Menen silloin kun menen, sitä kautta kun menen ja istun samalla penkillä tehden sitä siirtymistä. Enkä haistele spurguja.
   
  H0rna, rane58, Unohdus ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 014
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Sama kait se sille on jos joku haisee "persulle" tai "vanhan mallin kokoomuslaiselta".

  Julkisissa kulkuvälineissä se on paljon karumpi kokemus kun joku lähellä istuva haisee sille että kuset ja paskat olleet housussa pidemmän aikaa ja mahdollisesti pikanttina sivuaromina on voimakas vanhan viinan ja valkosipulin haju hengityksessä ja kokonaisuus täydennetty sumuttelemalla urakalla jotain halpaa pahanhajuista hajuvettä.

  Siinä sitten miettii että kehtaako itse nousta omalta paikalta ja kävellä vaikka toiselle puolen kulkuneuvoa istumaan tai seisomaan jos ei ole vapaata istuinta tai jäisikö sittenkin vaikka pois ja hyppäisi seuraavaan.

  99+ prosenttia matkoista julkisilla menee ilman tuollaisia ongelmia, mutta aina ajoittain sitä jotain vittumaista saattaa tulla vastaan niissä.
   
 5. King_Diamond

  King_Diamond

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä "Vihreä sankari" voisi painua vittuun täältä. Se vituttaa nyt aivan saatanasti.
   
  rane58, Jii85, MIndye ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 6. DarkkiFIN

  DarkkiFIN Nyt on papua! Tukijäsen

  Viestejä:
  357
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2017
  Lomat ohi.. :( Tänään koululle pyörimään ja maanantaina alkaa työharjottelu.
   
 7. Sceptic

  Sceptic Epäilen eli todista

  Viestejä:
  1 136
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Mua taas vituttaa, että täältä löytyy tyyppejä jotka toivottelee ihmisiä vittuun joltain foorumilta, kun on asioista ollaan eri mieltä.

  Julkiset pissii tosi usein ja ilman omaa autoa elämä olisi varmaan helvettiä. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että jotkut voivat olla eri mieltä.
   
  ttjm, Kendall, Oravamedian käpy ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Riippuu ihan siitä miten asiansa esittää.

  Vihreä housuihinsa kuseva sankari on täällä vaan trollailemassa.
   
  rane58, Jii85 ja King_Diamond tykkäävät tästä.
 9. Sceptic

  Sceptic Epäilen eli todista

  Viestejä:
  1 136
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Aika pitkälle viety trollaus kun blogia, facebookkia etc
   
 10. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Kaikki yhden asian toitottajat ovat perseestä (on se asia sitten mikä tahansa). Sankarillamme on joku vihreä blogikin, joten asiallinen keskustelu hänen kanssa on aika mahdotonta. Turhaa ”keskustella” ihmisten kanssa jotka ovat kaivautuneet poteroonsa, ja sieltä omasta kuplastaan heittelevät piikittelyjä toisille.

  Trollausta se on kun yhtä ainoata asiaa tullut tänne toitottamaan. :comp2:
   
  rane58, Myrkky ja King_Diamond tykkäävät tästä.
 11. Vihreä Sankari

  Vihreä Sankari

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2019
  Minulla on näköjään vielä opittavaa: täällä on monia mielipiteitä, jotka eivät vastaa omiani, mutta en silti osaa vetää tollaista raivaria asiasta. Vaikka ollaankin jo turvallisesti OT:n puolella, niin kysynpä kuitenkin: vituttaako sinua kaikki sinun mielestäsi ”yhden asian toitottaja” vai vain sellaiset, joiden mielipiteitä et jaa?
   
  Kaitzschu ja mmst1 tykkäävät tästä.
 12. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 027
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  luullu et asunnossa tuoksuu hentoinen röökinhaju, mut huomasin et se onkin pinttyny sieraimiini kun labraankin samatuoksu kantautuu mukana. varmaa koitettava jostain nokka saippuapullosta pumpata suoraa sieraimii. tai sit on aivokasvain joka sekottaa hajuaistin
   
 13. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Lue uudestaan lainaamasi teksti. Ehkä löydät vastauksen kysymykseesi.
   
  rane58, Freeze ja Nutjob tykkäävät tästä.
 14. Unohdus

  Unohdus

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  23.07.2019
  Olen samaa mieltä auton tarpeellisuudesta ja – päinvastoin kuin tuota viherheppua – minua harmittaa se, että Stadia ollaan Sinnemäen viherpaitojen toimesta muuttamassa jonkinlaiseksi pyöräreservaatiksi. Siellä on tilaa vain nuorille ja terveille, jotka syövät luomuruokaa ja rälläävät sosiaalitoimessa kiivaasti tarvittavat rahat taivaan tuuliin ostaakseen itselleen hyvän omatunnon. Kävin kesälomamatkalla Lappeenrannassa ja sen pääkatu näytti juuri siltä miltä Stadikin tulee näyttämään kunhan autoilun hankaloitus etenee riittävän pitkällä. Lappeenrannan Valtakatu on pystyyn kuollut kylänraitti, täynnä vuokrattavia liikehuoneistoja, pari juottolaa ja kyrillisillä aakkosilla merkitty strippipaikka. Tuollaiseen suoritukseen pystytään vain osaamattomien kunnallispoliitikkojen ja ammattitaidottomien tai ketjufasismin ilosanomaa levittävien virkamiesten saumattomalla yhteispelillä.

  Pistetään vielä vähän Off Topic’a kesän kunniaksi! Niin kuin tässäkin ketjussa on huomattu, niin toisen huvitus on toisen vitutus. Visiitilläni Lappeenrannassa pari paikallista tuttavaani kertoi suu vaahdossa kaupunkinsa epäkohdista. Siellä on maailman ainut ulkoilma-Ikea (tontti lunastettiin kalliilla eri tahoilta, rakennettiin infra ja sitten myytiin koko roska Ikealle raakamaan hinnalla), kunnallinen lentokenttä (johon lentää lahjomalla halpalentoyhtiöt linjan toiseen päähän johonkin toisen maan hevonhelvetin pikkukaupunkiin) ja kaiken huipuksi tämä käpykylän toppatakkiväki haaveilee jäähallia keskelle keskustaa. Siellä on kaljamahojen hyvä kannustaa ”meidän poikia”! Kaupunginjohtaja hakee kuulemma työpaikkaa vaikka mistä, mutta palaa sitten pakit saatuaan kotiin kuin routaa pakeneva porsas. Ja kaupunginhallitus luottaa. Nauroin vedet silmissä näille tarinoille kunnes huomasin, että kertojat olivat haudanvakavia. Niitä vitutti, minua nauratti. Vähän niin kuin tässä ketjussa olevat jutut joskus tekevät. Oman saunan palaminen huvittaa vähemmän kuin naapurin. Hyvää kesää kaikille!
   
  H0rna, Vihuri, rane58 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 15. dude86

  dude86

  Viestejä:
  851
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Oman muistikuvan mukaan niitä baareja on siinä alle kilometrin sisään 10-15.
   
 16. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  984
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Lähetin reklamaation kaupungin kirjaamon sähköpostiin, jonka jälkeen todellinen farssi lähti käyntiin. Mahdollista vain Suomessa:
  - Kaupungin asiakaspalvelu ei näe laskua, koske se on Sote-toimiston omassa tietojärjestelmässä, joten he voivat antaa laskulle ainoastaan maksuaikaa. Alkuperäinen lasku olisi pitänyt maksaa, koska laskun mitätöinti kaupungilla tapahtuu viiveellä.
  - Laskusta ei voi olla yhteydessä myöskään suoraan terveysasemaan (sähköpostilla tai puhelimella), koska he eivät näe perintään menneitä laskuja.
  - Laskun kiistäminen onnistuu ainoastaan potilastoimistolla paikan päällä, arkisin klo 9 - 15. Potilastoimistoon voi varata ajan ainoastaan paikan päältä. Mukaan pitää ottaa alkuperäinen lasku, henkilöllisyystodistus ja täyttää virallinen reklamaatiolomake virkailijan kanssa.

  Tässä olisi oikeuskanslerille töitä..
   
  H0rna, demas, emviiex ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 17. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Tämä on muuten todella perseestä. Aiheeton lasku on maksettava Suomessa, muuten joudut itse kuseen. Sitten kuukausien tai pahimmillaan vuosien jälkeen EHKÄ saat rahasi takaisin, jos virkamiehiä jaksaa kiinnostaa.
   
 18. mmst1

  mmst1

  Viestejä:
  438
  Rekisteröitynyt:
  17.06.2019
  Ei kai? Eikö sen voi vaan riitauttaa.

  Näin ainakin itse olen tehnyt monta kertaa ongelmitta. :)
   
 19. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 297
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Kyllähän laskuista pitää pystyä reklamoimaan ja pysäyttämään laskun maksuprosessi selvityksen ajaksi. Ihan hullua, jos reklamoidusta laskusta tulee ulosotolta kirje.
   
 20. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 296
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ei tuo perintään mene. Saat siirrettyä eräpäivää vaikka maailman tappiin asti. Kesäisin on aika suuri farssi nämä kaupungin laskutukset. Porukka laittaa pöytälaatikoissa lojuneet laskut (aiheettomat ja aiheelliset) eteenpäin ja lähtee viideksi viikoksi lomalle. Parhaassa tapauksessa eivät edes laita spostiin mitään automaattivastausta. Ai mistäkö tiedän?
   
  Kermus, Vihuri ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 21. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  984
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Maksuprosessi ei reklamaatiosta huolimatta pysähtynyt, kiitos kaupungin hitaan käsittelyn, siellä on ilmeisesti kylän ainoa sihteeri lomalla tähän aikaan vuodesta. Nyt kun lasku on siirtynyt kaupungin perintätoimistolla, on pelin henki muuttunut aivan absurdiksi.

  Tulee mieleen, kun Tampereen kaupungin sähkölaitos vaihtoi aikoinaan laskutusjärjestelmää - Seurauksena kymmeniätuhansia aiheettomia laskuja, jotka päätyivät reklamaatioista huolimatta aina perintään, ja pahimmillaan jopa ulosottoon asti. Silloin asiakaspalvelun ohje oli, että kaikki laskut pitää maksaa - reklamaatiot ja rahojen palautukset käsitellään sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.

  Tuhansille virheellisiä sähkölaskuja
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2019
 22. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Ei välttämättä mene näin jos on alkuperäinen lasku kaupungilta. Ainakin kuullut kauhustooreja siitä että maksettava on ja myöhemmin kattellaan onko aiheellinen lasku vai ei. Ei tosin omakohtaisia kokemuksia, joten voin olla väärässä.
   
 23. Copper

  Copper

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2018
  Vuosien ja vuosien ja vuosien jälkeen, ajattelin hankkia B-ajokortin takaisin. Lääkärin kautta näkö/kuulo/jne. ok. Hakemaan sitten ajokorttilupaa ajovarmalta. 3km kävelyä lähimmältä bussi/juna-asemalta. "Tähän sitten vittuilua kun te-toimisto vaatii jne.jne."
   
 24. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Miten te-toimisto liittyy ajokorttiin? Nyt ei ymmärrä.
   
 25. dude86

  dude86

  Viestejä:
  851
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Kerro ihmeessä lisää, että mitä helvettiä ja miten se työkkärille kuuluu?
   
 26. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 296
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Kyllä jos tosiaan on niin, että reklamoimalla ei saanut pysäytettyä laskun erääntymistä, niin meillä on täällä asiat hyvin.

  Olen siis kaupungin yhtiössä töissä, jolle on ”ulkoistettu” kaikki talouspalvelut. Meille tulee toimeksiannot kaupungilta. Laskun sisällöstä ei meillä tiedetä sen enempää kuin asiakaskaan, mutta myyntireskontraan soittamalla saa aina eräpäivää siirrettyä.

  Toki, jos siellä on erääntyneenä 10 muuta laskua, niin asia on eri.

  Oliko tuossa sun tapauksessa ulkoistettu perintä jollekin intrumille/vastaavalle?
   
 27. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  984
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Kaupunki näyttäisi siirtäneen laskun toimeksiannon Svea Perintä Oylle. Laskun reklamointi pitää hoitaa kuitenkin kaupungin "virallista" reittiä pitkin.

  Ei ole muita laskuja erääntyneenä, ja tuokin lasku olisi maksettu, ellei kaupungin palvelunumerossa olisi ohjeistettu repimään laskua :rofl:
   
 28. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 283
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Voisiko kaupungille laittaa vastaiskuna samalla summalla laskun, vaikka aiheutuneesta vaivasta tai paperilaskun käsittelykuluista, ja eräpäivä viikon päähän. Nyt kun ovat lomilla niin voitkin myydä laskun valitsemallesi perintäfirmalle.
   
 29. maaco

  maaco

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Tänään vituttaa amatöörivirhe winukan asennuksen kanssa. Ostin m2-levyn käyttistä + online-pelejä varten. Tein tottakai sen virheen, että jätin vanhan käyttis-ssd:n kiinni kun asensin uudelle levylle win10. Ei paljon merkannut että sen formatoi asennusvaiheessa, käynnistysmerkinnät kun oli levyyn jäänyt jotenkin pysyvästi. Esim. Discord ei asentunut sekä alkoi lopulta heittään erroria bootatessa ja nakkas biosiin. Vasta kun otti vanhat ssd-levyt irti, asensi winukan ja sen jälkeen forkkas vanhat levyt niin kaikki toimi. Sai turhaan taistella, mutta taas aloittelija viisastui.
   
 30. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Nyt joku osaavampi varmaankin osaa joko kertoa tai ohjata oikeaan paikkaan lueskelemaan sitä että miksi niille muille kuin käyttislevyille tungetaan käynnistykseen liittyviä juttuja ja mitä sinne tungetaan? (eli miksi siinä koneessa ei winukan asennuksen aikana saa olla kuin se yksi käyttisplatta kiinni).
   
 31. maaco

  maaco

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Saahan siinä olla kiinni muitakin levyjä, mutta ei näköjään levyä missä on vanha win-asennus. Löin siis vaan koneeseen kiinni m2, boottasin koneen win10-asennusmedian sisältävällä usb-tikulla. Asennuksen yhteydessä siis formatoin vasta tuon vanhan käyttislevyn, niin kai se asennus oli lukenut siitä vanhaa dataa kiitettävän määrän. Vaikka winukan asennuksen jälkeen poistin käynnistysmerkinnät msconfig kautta sekä forkin levyn vielä uudestaan, paskat oli jo housussa. Koitti kai boottia koneen väkisin vanhan levyn kautta ja tässä vaiheessa aloitin homman alusta.
   
 32. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Itse taistelin noitten boottamisten kanssa joskus muinoin kun käynnistyslevyksi vaihtui ssd.

  Sit se mikä vituttaa: tällä viikolla oli tasan 1 vapaapäivä. Ensviikolla samoin tasan 1.
   
  Vihuri tykkää tästä.
 33. maaco

  maaco

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Sulla on sentään vapaapäiviä, kaverin työmaalla ollut kesähessu 17pv putkeen töissä, kun porukka ottanut lopareita eikä uusia vakituisia ole haluttu palkata, tulevien yt-neuvotteluiden takia. Tuo kuulosti aika synkältä.
   
 34. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Aika syvältä ja poikittain. Tuossa alkais ittelläki tulla mieleen et joko niitä vapaita tippuu tai loparit vois olla vakasti otettava vaihtoehto.
   
 35. maaco

  maaco

  Viestejä:
  58
  Rekisteröitynyt:
  10.10.2017
  Jep, kaupan alalla olin joskus 11pv putkeen töissä ja silloin ajattelin jo että alkaa riittää. Oli useampi 9-11pv pätkä putkeen, kun oli ns. tasoitusjaksoja sekä pitkiä vapaita niiden jälkeen. Enemmän arvostan 5pv töitä, 2 vapaata kuin 10 töitä, 4 vapaata.
   
 36. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  911
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Meillä tavaisin työnantajalle tessiä jos ei viikottainen 35h lepoaika järjesty.
   
  Räbätäti tykkää tästä.
 37. Ukko Ylijumala

  Ukko Ylijumala BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  20.07.2019
  Itse just otin loparit kun koko ajan piti pomon pojan persettä pyyhkiä. Pomon pojalla paljon kovempi palkka ja tuli töihin mihin aikaan huvitti ja välillä ei ilmestynyt töihin viikkokausiin. Minut aina nakitettiin tuuraamaan tätä luuseria ja lisäksi piti hoitaa ne omatkin hommat.

  Sanoin pomolle suorat sanat mitä mieltä olen sen luuseripojastaan, ja lähdin lätkimään. Kaikki valitti samasta asiasta pomon selän takana, mutta kukaan ei uskaltanut pomolle sanoa asiasta päin naamaa. Pitäkööt tunkkinsa. Ei sitä nyt paskalla palkalla kaikkea tartte sietää.
   
  techchicken, Alceste, rane58 ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 38. ts196

  ts196

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tässä jo kolmatta toista päivää putkeen töissä. No ens viikonloppuna on molemmat päivät vapaata.

  Meillä painottuu hommat näin kesäkuukausiin, syyskuussa alkaa sitten kesäloma.

  Itselle sopii tämä rytmi, voi sitten syksyllä rauhassa kalastella ja metsästellä pohjoisessa.
   
 39. living_death

  living_death ★ Still alive ™

  Viestejä:
  2 540
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Yksi 2tb varastolevy meni ensin RAW tilaan ja sitten katosi kokonaan disk managementista.

  Ensin tietokone alkoi antamaan BSOD ilmoituksia ja buutti kesti vartin. Nyt sitä ei enää edes tunnisteta.

  No, meni sitten kaikki tärkeät asiakirjat ja monien tekemieni nettisivujen backupit.
   
 40. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  853
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  |le ja King_Diamond tykkäävät tästä.
 41. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 634
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuon kirjoitin 19.12.2018. Nyt ehkä hieman aikaista vielä tuulettaa, mutta rakenne ultrakin jo käyty ja kaikki ainakin toistaiseksi ok, joten aika turvallisella puolella homma jo. Ihan mahtava fiilis.
   
  GadnenMulkoSilmä, Less Ismore, Nipa ja 18 muuta tykkäävät tästä.
 42. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  853
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voihan sitä yrittää, mutta riippuu kovon vikaantumistavasta voiko tuo löytää mitään vai rikkooko lisää, jos laitteessa on fyysinen vika.
   
 43. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 543
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli nukuttua kai jossain oudossa asennossa, niin nytpä on sitten hartiat kipeet. Tästä seurauksena päänsärky.
  Ja sitten joutui vielä laittamaan kämppään lämmityksen päälle kun sisälämpötila alkoi olemaan jotain 18c.
  Muutenkin ihan vitun tylsä viikonloppu, kun ei ketään missään ja yksin nyhjään kotona, sentään koppa kalexia niin jotenkin helpottaa iltaa myöten. Niin ja sitten päälle sateinen ilma, niin läheppä tästä lenkille edes.
   
  Memory ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 44. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 296
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Onnea! Itsellä tässä kohta 6kk vauvan nukutus sessio menossa. Parasta mitä elämälleni on tapahtunut tuon pikkuisen syntymä :love:
   
  rane58, makke95, Taika-Jim ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 45. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  8 541
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ihan itse tuli mokailtua. Tein päivällä kaikkea turhaa ja nyt kun on remontointifiilis, niin jäin suustani kiinni täysin turhaan väittelyyn. Päivällä tietenkin pelasin pelejä ja tein burgereita, kun olisi pitänyt tehdä tätä..

  Vaihtoehdot:
  1) Huudatan koneita yöllä, naapurit tykkää
  2) Huomenna pienessä krapulassa teen tuskaisesti tätä hommaa..

  Arvio kestolle on 5h ja huomenna ei voi juoda kaljaa, kun pitää olla töissä maanantaina. Tänään voi.

  Ehkä ei pidä odottaa fiilistä, vaan tehdä vaan.
   
  Taika-Jim tykkää tästä.
 46. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 025
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Eilen tuli 30 vuotta täyteen. Parista kaupasta onnittelut ja sain Gran turismo sportissa auton.
  Hieman syö ihmistä.
  Hittoku väkevätki vetäny pöydän alta jo.
   
  Merkava, Kaitzschu ja Taika-Jim tykkäävät tästä.
 47. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  8 541
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pomo uhkasi kakulla, kun joku täyttää pyöreitä. Otin ennakoivasti vapaata omat synttärit, ettei tarvitse työkavereiden kanssa juhlia ja kertoa omaa ikää.
   
  |le, Cereal killah, Kaitzschu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 48. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  853
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Taaskaan ei asennu Win 10 1903 päivitys suoraan vaan pukkaa 0x8007001f virhettä. Näin siis jo ainankin 2-3 isompaa päivitystä peräkkäin samalla virheellä. Katotaan jos joskus maaliskuussa jaksaa sitten asennella windowsin kokonaan.
   
 49. Huuhaa-setä

  Huuhaa-setä

  Viestejä:
  47
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  Kyllä on rankkaa.
   
  Cereal killah, Skøgø ja Desgorr tykkäävät tästä.
 50. Nutjob

  Nutjob

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  15.02.2017
  Majoitettiin mun yhden parhaan ystävän lanko ja tämän vaimo meille kun heillä ei ollut tilaa ja olivat floridasta käymässä.
  Pari päivää meni tosi hyvin ja kaikilla oli kivaa. No sitten tämä mies otti puheeksi sen miten kaikki suomessa puhuvat myös englantia ja miten on naurettavaa kuinka emme voi vaan siirtyä englantiin. Miksi pitää suomen kieli siis kun kaikki osaavat englantia. Itse vertasin sitä siihen kuinka moni puhuu jenkeissä espanjaa ja tämä mies raivostui tästä. Pakkasivat tavaransa ja häipyivät. Jostain syystä olivat heittäneet patjat, peitot ja sängystä lattialle.

  Edit. Tai oikeasti se kai suuttui siitä että sanoin että suurempi osa maailmasta puhuu mandariinia kuin englantia.
   
  H0rna, jaffons, Onestone ja 19 muuta tykkäävät tästä.