Keittiöväline suosittelut, kysymykset ja muu

Ei suolamyllystä oo muuta iloa ku mahdollinen pöytämaustaminen. Jos teette ruokaa, ni miks se suola pitäs möyhiä myllystä kun valmiiksi hienojakoinenkaan tavara ei mee miksikään
Samasta myllystä saa pienellä säädöllä haluamaansa raekokoa eri tarpeisiin.

Eikä se suolan myllyttäminen ole kauhean helppoa, jos yrittää jauhaa esim. teelusikallisen. Himalajan vuorisuolaan ja mittalusikkaan vaihdoin jo n. 10 vuotta sitten, kun kokkaan. Mylly tosiaan pöytämaustamiseen.
Teelusikallisen arviointi on helppoa myllyllä, jossa on läpinäkyvä kansi. Voi jauhaa ensin myllyyn kannen alle ja kaataa siitä. Vastaavia löytyy halpahalleista: Käsikäyttöinen pippurimylly suolamylly suolamylly ...
 
Mieltymyksiä ja tapoja on monia. Paistinpannulla tehtävissä lihoissa tykkään käyttää myllyjä. Esim. jauhelihapihvi; suoraan vaan liha pannulle ja kääntämisen jälkeen myllystä suola ja pippuri. Siinäpä se. Itselle helpoin tapa annostella. Voimakkaasti höyrystyvissä hommissa en myllyä käytä, kun tukkoon menee nopsaan. Mittalusikat sitten niihin.
 
Samasta myllystä saa pienellä säädöllä haluamaansa raekokoa eri tarpeisiin.


Teelusikallisen arviointi on helppoa myllyllä, jossa on läpinäkyvä kansi. Voi jauhaa ensin myllyyn kannen alle ja kaataa siitä. Vastaavia löytyy halpahalleista: Käsikäyttöinen pippurimylly suolamylly suolamylly ...
Joo, mut suola kun liukenee anyways niin jonkun pihvin pintamaustaminen sormisuolalla missä halutaan esim se suolarae tekstuurina on sit eri homma. Jos tekee vaikkapa kastikkeen tai keiton niin ihan suolasirotin tai vaikkapa jozon purkki toimittaa helpommin. Turha mylläillä jos se suola liotetaan nesteeseen.
Mieltymyksiä ja tapoja on monia. Paistinpannulla tehtävissä lihoissa tykkään käyttää myllyjä. Esim. jauhelihapihvi; suoraan vaan liha pannulle ja kääntämisen jälkeen myllystä suola ja pippuri. Siinäpä se. Itselle helpoin tapa annostella. Voimakkaasti höyrystyvissä hommissa en myllyä käytä, kun tukkoon menee nopsaan. Mittalusikat sitten niihin.
Joo, pihvien pintamaustamiseen mylly tai sirotin tai sormisuola on ihan kätevä. Sanoisin että niissäkin sormisuola tai sirotin on helpompi. Pöydässä myllyn ymmärtää, koska se antaa mielikuvan vähän paremmasta ja "tuoreemmasta" tuotteesta mihin ei sormilla kosketa vs esim joku kebulan/lounasravintolan sirotin missä on riisijyviä keräämässä kosteutta 😅
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
268 943
Viestejä
4 653 070
Jäsenet
76 317
Uusin jäsen
Svartzonker

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom