Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Aika vaikea nähdä lisäarvoa tarttumattomalle pinnoitteelle, en itse ottaisi mihinkään missä käytetään voimaa. Veitsistäkin ne tuppaa aika äkkiä irtoilemaan eikä niiden pinnoitteiden eksyminen ruoan sekaan hirveästi lisää houkuttelevuutta.Kaulin ostolistalla. Puisista voisi hyvä ja halpa olla Ikean MAGASIN Kaulin . Entä teräksiset esim. BLACKVAPOR® Rolling Pin Stainless Steel yms? Nykyään myös tarttumattomalla pinnoitteella olevia kaulimia näyttäisi olevan... Suosituksia/käyttökokemuksia?
Nää on taas niitä viestejä, kun ei oo ihan varma trollataanko vai kysytäänkö tosissaan, mutta here goes: totta kai sen käyttöä voi jatkaa. Miksi ihmeessä edes ostit sen, jos se on mielestäsi onnettoman kokoinen? Ja miksi ihmeessä et kiehauta sitä vettä ensin kutosella ja laske sitten tehoa ykköselle? Millä tahansa liedellä kestää ikuisuuden, jos lämmittää vettä kiehuvaksi puoliteholla. Ja riisi kuuluisi ennemminkin hauduttaa kuin kiehuttaa kypsäksi.Kysymys. Tavallinen valurautaliesi.
Ostin Fiskars Functional Form -kasarin 1.5L, jonka pohjan halkaisija on 12 cm. Keittolevyt ovat kuitenkin 14 cm, pienimmät kaksi. Miksi Fiskars tekee noin onnettoman pieniä kasareita? Eikö tuolle levylle pitäisi olla 14 cm kasari? Ehdin jo ottamaan tuotteen käyttöön, tuntuu että kun laitan riisiveden keittymään kolmosella-nelosella, kiehuminen kestää ikuisuuden. Voinko reklamoida tuotteen Fiskarsille myyjäliikkeelle? Miksi Fiskars tekee noin onnettoman kokoisia kasareita, en vain ymmärrä. Voiko kyseisen kasarin käyttöä jatkaa 12 cm noin 14 cm keittolevyillä?
Lähinnä mietin, että Fiskarsilla on varmasti tiedossa, että valurautalieden pienin levy on 15 cm. Niin miksi tekevät 12 cm pohjan kasareita?Fisrkars tekee sen kokoisia mitkä käyvät kaupaksi. Reklamoida voi aina, vaikka jos se olisi käyttäjän mielestä väärän värinen. Voit jatkaa käyttöä.
Esim. omasta Elektroluxin keraamisesta liedestä löytyy kaksikin levyä, joissa pienin valittavissa oleva alue on halkaisijaltaan 12 cm.Lähinnä mietin, että Fiskarsilla on varmasti tiedossa, että valurautalieden pienin levy on 15 cm. Niin miksi tekevät 12 cm pohjan kasareita?
Hakusessa paistokasari 28cm halkaisijalla, tarttumaton pinnoite ja induktiolla hyvin toimiva.
Mikähän mahtaisi olla paras/laadukkain ja pitkäikäisin?
Menee kyllä hiukan trollauksen puolelle tällaiset kysymykset. Jos haluat pitää välineesi kunnossa, peset ne ja teroitat ne, mitkä pitää teroittaa. Jos ei huvita, kannattaa ehkä syödä ulkona. Pysyy laudat puhtaana ja veitset terävinä. Ihme, jos noin minimivaivalla menevä viitsii edes kokata.Mikä leikkuulauta olis hyvä? Puisia en mielellään ottaisi kun en jaksa käsin pestä, samaan aikaan olis kiva jos veitset pysyisivät terävinä. Kumia?
Mikä leikkuulauta olis hyvä? Puisia en mielellään ottaisi kun en jaksa käsin pestä, samaan aikaan olis kiva jos veitset pysyisivät terävinä. Kumia?
No se puu säästää terää muovia paremmin, mutta sulle se ei käy, oot pattitilanteessa. Se pattitilanne tulee selkeästi siitä, että kaikenlainen vaivannäkö lähtien puolen minuutin käsinpesusta on sulle kysymyksesi perusteella liikaa. Valitettavasti joudut kaikesta huolimatta huoltamaan kamojasi, ellet päätä käyttää likaisia leikkuulautoja ja tylsiä veitsiä.Olipa hyödyllinen vastaus, kiitos vaivannäöstä.
Nyt en ihan ymmärrä? Se että välineet tarvitsevat joka tapauksessa ajoittaista ylläpitoa, ei liity kysyjän haluun säästää ajassa/vaivassa juuri ollenkaan.No se puu säästää terää muovia paremmin, mutta sulle se ei käy, oot pattitilanteessa. Se pattitilanne tulee selkeästi siitä, että kaikenlainen vaivannäkö lähtien puolen minuutin käsinpesusta on sulle kysymyksesi perusteella liikaa. Valitettavasti joudut kaikesta huolimatta huoltamaan kamojasi, ellet päätä käyttää likaisia leikkuulautoja ja tylsiä veitsiä.
Mieti nyt itsekin, minkälaisen viestin välitit kysymykselläsi. Mikä siinä käsinpesussa on vastenmielistä? Sen ehtii tekemään sataprosenttisella varmuudella muun touhun ohessa ennen safkan valmistumista. Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista toimenpiteistä, mikä kokkaamiseen kuuluu.
Jos alkuperäinen viesti sisältää ainoana perusteluna, että "ei jaksa pestä käsin", mulle tulee siitä tasan se mielikuva, että ei vaan jaksa. Toki asiaa avattiin jälkikäteen, mutta mä en ole selvännäkijä.Ei leikkuulaudan pesun tarvitse olla suoranaisen vastenmielistä että saa haluta minimoida siihen käytettävän vaivan.
Eikö tällaisessa tilanteessa olisi helpompaa vaan jättää vastaamatta, eikä lähteä vastaamaan yksinomaan oman tilanteeseen peilaten, jättämättä mitään mahdollisuutta erilaiselle toimintaympäristölle ja vielä trollisyytöksiä laukoen?Jos alkuperäinen viesti sisältää ainoana perusteluna, että "ei jaksa pestä käsin", mulle tulee siitä tasan se mielikuva, että ei vaan jaksa. Toki asiaa avattiin jälkikäteen, mutta mä en ole selvännäkijä.
Mä itse käytän sekä muovisia että puisia leikkuulautoja. Muovi on haiseville raaka-aineille, puu kivammille. Mun kokkaus sisältää liki sataprosenttisesti kypsytysvaiheen, jolloin ei tarvitse olla haukkana hellan ääressä. Silloin on mainiosti aikaa hoidella siistimiseen ja kattamiseen liittyvät askareet. Kahden hengen taloudessa APK ei täyty joka päivä, joten osa välineistä pestään käsin, koska niitä saatetaan tarvita seuraavassakin kokkauksessa. Siihen on turha uhrata altaallista vettä. Hankaussieni, johon lorautetaan tarvittaessa lisää fairyä, hoitaa leikkuulautojen pesun ihan hujauksessa. Poikkeuksena sipuli, kun sen haju tarttuu sieneen, siihen tarvitaan tippa fairyä ja tiskiharja. Kun ei ole teinejä eikä muitakaan sluibaajia taloudessa, pesualtaassa ei ole ikinä mitään tiskivuorta.
Orthexin/Gastromaxin laudat karhennetulla pinnalla ovat ihan asiallisia. Ovat sopivan "pehmeitä" ja se karhennus lisäksi säästää veistä sileään pintaan verrattuna. Sellaiset kivikovaa muovia olevat sileäpintaiset ovat veitsille myrkkyä.Mikä leikkuulauta olis hyvä? Puisia en mielellään ottaisi kun en jaksa käsin pestä, samaan aikaan olis kiva jos veitset pysyisivät terävinä. Kumia?
Mikä leikkuulauta olis hyvä? Puisia en mielellään ottaisi kun en jaksa käsin pestä, samaan aikaan olis kiva jos veitset pysyisivät terävinä. Kumia?