[kehitysehdotus] vain kauppa-aluetta koskeva käyttäjän seuranta

Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
2 291
Foorumin yleinen kehitysehdotustopic tuolla "palaute, tiedotukset, arvonta" alueella oli suljettu eikä sieltä löytynyt mitään sopivaa ketjua, joten tein nyt tälläisen tänne.

Eli olisko mahdollista luoda erilinen seurantaominaisuus, joka koskisi vain kauppa-alueelle luotuja ketjuja?

Esimerkkinä oma tilanteeni, "ongelma":
Tunnistan useamman aktiivisen kauppamiehen kotikaupungistani Jyväskylästä, mutta ainakin muutamat heistä ovat hyvin aktiivisia foorumilla muutenkin, myös räbän puolella. Jos heitä kaikkia alkaa seuraamaan, niin ilmoituksia tulee ylenmäärin, syntyy informaatioähky ja ilmoitusten tarkoitus katoaa. Itse kun tykkään rakennella buildeja välillä, päivittää omaa rautaa ihan päivittämisen ilosta ja myös bongailla kavereille täkyjä niin kauppaa tulee käytyä säännöllisesti. Erityisesti f2f kauppaa suosin, kun varsinkin vähän serrimpää rautaa käsitellessä postit muodostavat ison osan harrastuksen kuluista ja sitten on myös kusetuksen ja postin tuuhioinnit tulleet valitettavasti koettua internetostoksilla.

Ratkaisu: vain kauppa-aluetta koskeva seuranta. Sillä voisi laittaa aktiivisemmat ja passiivisemmat kauppamiehet omalta alueelta sitä mukaa kun bongailee, että joku myy jotain omalla alueella. Vaikka just sillä kertaa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaisi, niin seurannalla voisi pistää jannun muistiin ilman, että muu foorumin käyttö häiriintyy.

Aika pieni juttu ja monet osaavat onneksi laittaa sen paikkakunnan otsikkoon ja haku toimii, mutta olisi silti foorumielämänlaatua parantava päivitys. Ei varmaan ihan ykkösjuttu just nyt lisäillä ominaisuuksia, mutta kun päivityshässäkkä tästä pikkuhiljaa laantuu, niin olisi kiva lisäys.

Muilla mietteitä asiasta? Erityisesti ylläpidolla @Sampsa
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
90 035
Viestejä
1 843 188
Jäsenet
39 125
Uusin jäsen
Ketale

Hinta.fi

Ylös Bottom