Kadonneet julkkikset

Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
2 006
Keskustelua enemmän tai vähemmän tunnetuista julkisuuden henkilöistä, joista ei ole yllättäen kuulunut enää mitään merkittävää parin viimeisen vuoden aikana.

Heitetään ensimmäisenä tulille muutama vuosi sitten supersuosittu Suomiräp artisti nimeltään Nikke Ankara.
Tyyppi nousi kuin tyhjästä julkisuuteen vuonna 2014 suuren monikansallisen levy-yhtiön ja Cheekin tuottajavelhon suojissa. Vauhtia haettiin myös julkisuustempulla, jossa ensin oltiin päättämässä artistiura kuin seinään mutta hetken päästä oksennettiin markkinoille seuraava single. Ensimmäinen albumi myi platinaa ja toinen myi tuplaplatinaa. Niitä paria hittiä mm. Perjantai 13, voimasoitettiin kaikilla kaupallisilla radiokanavilla. Tyyppi vietiin luonnollisesti Vain Elämää kaudelle heti ensialbumin julkaisun jälkeen, ja sen myötä on fiitannut lähes jokaista Suomen kärkiartistia, ja esiintynyt lähes jokaisella isolla festarilla, ja vieraillut erityisesti Nelosen prime time televisio-ohjelmissa.

Vuoden 2020 jälkeen on kuitenkin ollut hiljaista Nikke Ankaran osalta, ja kotisivutkin ovat kadonneet bittiavaruuteen. Lisäksi artistin nimi on kadonnut Universal Musicin listoilta. Mitä on mahtanut tapahtunut, onkohan tyyppi edes enää elävien kirjoissa?
 
Liittynyt
19.12.2016
Viestejä
16
”Räppäri Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niiles Hiirola tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2020” Eka google tulos. Eiköhän tuossa ole syy.
 
Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
2 006
”Räppäri Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niiles Hiirola tuomittiin pakottamisesta seksuaaliseen tekoon Helsingin käräjäoikeudessa vuonna 2020” Eka google tulos. Eiköhän tuossa ole syy.
Miten tämä liittyy artistin katoamiseen suoranaisesti? Mm. Roope "Eppu Salmisen poika" Salmisella ja Aku Hirviniemellä on vastaavat tuomiot alla, ja näiden sankarien naamat näkyvät päivittäin televisiossa ja Iltapaskan sivuilla.
 
Liittynyt
19.12.2016
Viestejä
16
Universal tiputtanut pois, psyyke ei kestä jne. Ei varmaan ainoa syy, mutta ehkä osana
 
Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
2 006
Viimeisin somepäivitys lähes vuosi sitten, piti olla "comeback" keikka Heinolassa huhtikuussa mutta peruttiin tuntemattomasta syystä, näyttäisi olevan hiljattain poistettu myös keikkamyyjän listoilta. Aika paljon samoja merkkejä ilmassa kuin Ezkimon kanssa (RIP 2015).
 
Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
2 006
Vieläkö joku muistaa Lilja Tammisen, joka vaikutti politiikassa alkujaan Piraattipuolueen riveissä, josta siirtyi välikohtauksen jälkeen Vihreisiin. Aatteet vaihtuivat samassa yhteydessä vahvasti enemmän vasemmalle. Murottajien keskuudessa tämä tapaus roikkui vaalikoneiden kärjessä, ja piti olla varma läpimenijä eduskuntavaaleissa. Lopulta ei päässyt edes kuntavaaleissa varasijalle, joten vaikuttaminen jäi pääosin internetin puolelle, jossa komppasi vahvasti Vesa "I hate Cissies" Linja-ahoa mm. hyökkäämällä Perussuomalaisia, uskontoja ja perinteisiä elinkeinoja vastaan. Jos internettiä on uskominen, henkilö tunnettiin Piraattipuolueen aikana myös nimillä Tuisku Tamminen ja Anton Tamminen.
Virallinen blogi Lilja Tamminen Uuden vuosisadan politiikkaa on ollut jäässä jo neljän vuoden ajan, ja muu some-aktiivisuus on pyörinyt bottien kautta, jotka postaavat mm. Ukrainan sodan live-feediä. Viimeisimmästä postauksestakin on kulunut useampi kuukausi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
244 913
Viestejä
4 270 943
Jäsenet
71 581
Uusin jäsen
Betheri

Hinta.fi

Ylös Bottom