- Liittynyt
- 26.02.2019
- Viestejä
- 14
Herra Tsutomun käsintehty taottu japanilainen gyuto keittiöveitsi.
Terä erittäin terävä blue#2 hiiliteräs, 33-kerroksinen tamahagane, kovuudeltaan 62-63hrc. Terän leikkauspinta 240mm pitkä.
Kahvamateriaalit ovat kirsikkapuu, puhvelinsarvi, sekä eurooppalainen tammi.
Veitsi on ostettu japanista, vähän käytetty ja viimeistelyteroitus suoritettu japanilaisella luonnonkivellä.
Vastailen mielelläni lisäkysymyksiin ja voin tarvittaessa kiilloittaa terässä olevan patinan pois.
Sijaitsee helsingissä (kruununhaka), josta nouto/posti.
Kiitos!
Terä erittäin terävä blue#2 hiiliteräs, 33-kerroksinen tamahagane, kovuudeltaan 62-63hrc. Terän leikkauspinta 240mm pitkä.
Kahvamateriaalit ovat kirsikkapuu, puhvelinsarvi, sekä eurooppalainen tammi.
Veitsi on ostettu japanista, vähän käytetty ja viimeistelyteroitus suoritettu japanilaisella luonnonkivellä.
Vastailen mielelläni lisäkysymyksiin ja voin tarvittaessa kiilloittaa terässä olevan patinan pois.
Sijaitsee helsingissä (kruununhaka), josta nouto/posti.
Kiitos!
Viimeksi muokattu: