• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Jamie Oliver paistinpannu Premium Triply 28 cm teräs 39€ (norm.149€) / carlson

Tätä voin suositella myös. Korkeareunainen helpottaa hellan sotkemista.

Ostin saman paketin Tefalin outletista myyjän suosittelun perusteella. Olin jo kantamassa kassalle muita kalliimpia pannuja kun myyjä vihjasi katsomaan kasaa rutussa olleita laatikoita. Laatikko oli rutussa niin hinta oli muistaakseni tuonkin alle. Saattavat olla parhaat paistinpannut mitä tähän mennessä ollut käytössä. Ainakin parin kuukauden käytön perusteella. (Aina ostanut pannut tarjouksesta alle 50€ niin en osaa sanoa miten vertautuu kalliisiin paistinpannuihin noin yleisesti)
 

Eroaakohan tästä 25 € pannusta mitenkään?
 

Eroaakohan tästä 25 € pannusta mitenkään?
Teräs- vs. alumiinirunko, sandwich-pohjarakenne, teräskahva vs. muovikahva, korkeampi reunaprofiili...

Toi Easy chef on oikein hyvä pannu, jos ei vaadi saati sitten tunnista oikein eroja välineissä. Ite en noita matalaprofiilisia "lettupannuja" ota kappiin enää ollenkaan. Ylempänä mainittu Cook's classics on näistä profiililtaan ja korkeudeltaan aika lailla ylivoimainen monikäyttöisyydessään.
 
Nämä on hiema pykälää huonommalla pinnoituksella, kuin aloituksen pannu.
Järjellä ajatellen kalliimmassa on parempi, mutta mikään löytämäni tieto ei kyllä tue tätä väitettä. Molemmissa mainitaan olevaksi titaanihiukkasilla vahvistettu Titanium pinnoite. Muutoinhan laatuvaikutelmaltaan aloituspostauksen pannu hakkaa 100-0 ja en kahta kertaa miettisi näiden välillä kun hintaerokin on olematon.
 
Järjellä ajatellen kalliimmassa on parempi, mutta mikään löytämäni tieto ei kyllä tue tätä väitettä. Molemmissa mainitaan olevaksi titaanihiukkasilla vahvistettu Titanium pinnoite. Muutoinhan laatuvaikutelmaltaan aloituspostauksen pannu hakkaa 100-0 ja en kahta kertaa miettisi näiden välillä kun hintaerokin on olematon.
Maksoin muistaakseni tarjouksen pannun verran tuosta kahden pannun paketista kun pakkaus oli aika karussa kunnossa. Näistä tarjouksista ottaisin myös ehdottomasti tuon aloituksen yhden pannun.
 
Tilasin mutta onkohan tämä sellainen mikä lämpeää hitaasti mutta sitten kun lämpeää niin menee heti kerralla jo liian kuumaksi? Eli lämpenee ns viiveellä eli lämmönsäätely hankalaa.
 
Miten tuo eroaa esim tästä:

Noita on saanut tarjouksessa 25€, joka mielestäni sopiva hinta kuluvalle pannulle. Pinnoite titanium hiukkasilla. Ainoa oikea ero on kahva, joka ei kestä kuin 175 asteen uunia. En ole kertaakaan pannua uuniin laittanut, niin ei vaikuta omaan käyttöön.
 
Ite ostin tällaisen nelisen vuotta sitten ja vaikken mitään kokkailusta ymmärrä, niin ei oo ruoat palaneet kertaakaan pohjaan toisin kuin aiemmilla halvoilla IKEA-välineillä.

Juuri ajatellut päivittää uuteen, joten lähtee tilaukseen, joskin 7 euroa näyttäis tulevan posteja päälle.
 
Ehkä paras hinta-laatu löytyisi kuitenkin Verkkiksen Virtuososta. Tuossakin Titanium-pinnoite ja teräsrungolla 10 vuoden takuu:

 
Ehkä paras hinta-laatu löytyisi kuitenkin Verkkiksen Virtuososta. Tuossakin Titanium-pinnoite ja teräsrungolla 10 vuoden takuu:

otetaanpa testiin. vituttaa nämä teflonipannut kun alussa ovat todella hyviä mutta kaikissa happanee pinnoite noin vuoden kuluttua. rosteripannua en osaa käyttää, aina palaa kiinni. hiiliteräspannu on ihan saatanan painava ja vittumainen käsitellä.
 
vituttaa nämä teflonipannut kun alussa ovat todella hyviä mutta kaikissa happanee pinnoite noin vuoden kuluttua.
Itse olen todennut että ostaa aina ~25€ hinnalla tällaisen "hyvän pannun" ja se kestää vuoden tai kaksi. Tuo teflon pinnoite, titanium-lisällä tai ilman, kestää sen alle 2v ennen kuin alkaa palasia irtoilla. Siinä kohtaa kun palasia alkaa irtoilla niin pannu vaihtoon. Käsin pesu ja paistaessa välttää turhaa tökkimistä niin kestää vähän pidempään. Ei myöskään mitään metallista tuolle pinnalle tai uusinta edessä.
 
Ilmeisesti otsikon pannun alumiinikerros teräksen sisällä lämpenee ja auttaa säätämään lämpötilaa nopeammin kuin jos kyseessä on pelkkä teräspannu (virtuoso). Virtuoso toki kestää uunia 40C enemmän, mutta kuinka moni harrastaa pannun uunittamista suurissa lämpötiloissa useinkaan? Hinta on toisaalta Virtuosossa lähes puolet halvempi, joten suurimmaksi kysymykseksi ainakin itsellä jää se, kuinka paljon parempi lämmönsäätely tuossa alumiinia sisältävässä lopulta on? Tähän vaikuttaa toki myös isosti millainen hella sattuu olemaan. Teräksisissä saattaa tulla hotspotteja pannuun ilmeisesti helpommin kuin alumiinia sisältävissä, jotka jakavat lämmön tasaisemmin(?).
 
Itse olen todennut että ostaa aina ~25€ hinnalla tällaisen "hyvän pannun" ja se kestää vuoden tai kaksi. Tuo teflon pinnoite, titanium-lisällä tai ilman, kestää sen alle 2v ennen kuin alkaa palasia irtoilla. Siinä kohtaa kun palasia alkaa irtoilla niin pannu vaihtoon. Käsin pesu ja paistaessa välttää turhaa tökkimistä niin kestää vähän pidempään. Ei myöskään mitään metallista tuolle pinnalle tai uusinta edessä.
Juurikin näin. Täällä ollut kaikkea 9€ ja 169€ maksavien pannujen väliltä, ja teflonpannut kestää sen ihan max 2v hinnasta viis. Ostan siis uuden mieleisen, kun tarjouksesta saan 20-30€.

Tehokas induktiohan on omiaan tuhoamaan noita, 9 tehoasetus on monesti aivan liian kuuma joten sitä tulisi välttää. Täydelle teholle, pihvien yms paistoon on se valurauta/hiiliteräspannu oikea väline.

Mitä paksumpi pohja, sen tasaisempi lämpö ja parempi lopputulos koska induktiot toimivat on-off periaatteella. reunan korkeus ja koko sitten enemmän käyttö/makuasioita mutta "28cm" tuntuu olevan suht standardi joiden lasikannet käy 90% keskenään yhteen.
 
Nakkasin neljä tilaukseen eilen, kahteen käyttöpaikkaan siis parit pannut. Käyttöaste on suhteellisen kova niin katsotaan miten näillä pärjää.
Ilmaiset smartpostit tuli ainakin tolla summalla.
 
Tää on paras kaikista, koskaan


Varsinki ku sai 3 kpl 60 € pintaan sillon viime BF. Myin jo 2 niistä voitolla ja jätin ittelle yhen ku toihan on ikuinen peli.
 
Ilmeisesti otsikon pannun alumiinikerros teräksen sisällä lämpenee ja auttaa säätämään lämpötilaa nopeammin kuin jos kyseessä on pelkkä teräspannu (virtuoso).
Ei nopeammin vaan tasaisemmin. Ja lämmön tasoitusta/levittämistä tarvitaan käytännössä vain induktiotasoilla, joissa lämmönlähde on aika pienen donitsin muotoinen.

Noin käytännössä siihen pannun lämpenemisominaisuuksiin induktiotasolla vaikuttaa sitä alumiinikerrosta enemmän mm. teräksen magneettiset ominaisuudet, pohjan paksuus yms. Eli ei sen mahdollisesti paperinohuen alumiinikerroksen olemassaolo siellä millään tavalla takaa parempaa pannua edes induktiokäytössä, jos pohja on muuten ohuempi ja induktiolle huonommin yhteensopiva. Kaikki jääkaappimagneeteilla induktioyhteensopivia pannuja testailleet ovat varmaan huomanneet, että toiset induktioyhteensopivat pannut ottavat tosi napakasti magneettiin kiinni siinä missä toisissa se magneetti pysyy kiinni vain hädin tuskin.
 
Tää on paras kaikista, koskaan


Varsinki ku sai 3 kpl 60 € pintaan sillon viime BF. Myin jo 2 niistä voitolla ja jätin ittelle yhen ku toihan on ikuinen peli.
Kiitos tästä. Teräspannu ollut pitkään jo ostolistalla, mutta täydellä hinnalla en ole viitsinyt ostaa.
 
Tää on paras kaikista, koskaan

Kiitoksia vinkistä, tilasin. Pitkäaikaiset romppeet ovat hyviä, vaikka vaatii ilmeisesti kovaa lämpötilaa.
 
Kiitoksia vinkistä, tilasin. Pitkäaikaiset romppeet ovat hyviä, vaikka vaatii ilmeisesti kovaa lämpötilaa.
Ei itse asiassa vaadi. Ei passaa induktiolla vetää millää P:llä vaan ittellä ku asteikko Electroluxissa 0-9+P niin muista poikkeuksellisesti lämmitän tän eka P ihan superlyhyesti, sitten 8:lla sen aikaa, että on varmasti tasaisesti lämmin ja alkuunsa teelusikalla vettä tyhjään pannuun pirautellen -> sitten ku pisarat vaeltaa ja poukkoilee sikin sokin sihahtamatta (=EI hörysty ilmaan mistään kohdasta esim. pannun reunoilta, yläreunasta nyt saa toki ku et sä siellä yläkantissa paista) ja pinta hylkii niitä niin valmis ja teräspinta kiinni / voi laittaa öljyn/voin ja sit laskee halutessa lämpötilaa ja laittaa paistettavan asian. Joka kerta sama proseduuri (paitsi oppinu toki jo et koska se on valmis mut varmistan silti yleensä kerran vesipisaralla). Käytän voita tai sitten Amazonin sumuttimesta oliiviöljyä tai toisesta mokomasta tekemääni auringonkukka-/rypsiöljysekoitusta jos tarvii jotain oikein kuumasti paistaa ja voi loppunut.

Ihan ekalla kerralla ei kannata välttis lettuja ja munakkaita alkaa harjotella :D Työkaverille toki ku neuvoin moneen kertaan niin onnistu paistaan ekalla kerralla omeletinkin ilman sen tartuttamista pannuun (jos tarttuu niin so what, raapii lastalla pois, vähä vettä pannuun ja levylle hieman lämpiimään niin lähtee sillä kuin taika). Mutsille myin toisen niin seki sano, että paras pannu koskaan ja on lettujaki paistellu.

Vaimo ton unohti P:llä levylle ja paineli työpuhelimeen ja veti teräksen punaseks, sit pisti viel oliiviöljyä siihe prkl kuumaan pannuun ja nehän palo mustaks läntiks siihe heti ja sain aika hartaasti patapataa näyttää et irtos mut tuli ku uus :D Hyvä ettei talo palanu ja mä töistä kattelin et miks meillä hälyyttää joka huoneesta PM1-pitoisuudet tapissa... Tuskin toiste unohtaa mut tilasin varakappaleen.

On mulla pinnoitettujen lisäks käyny ei-prootason hiiliteräspannuja ja Ikean rosteripannukin mut niihin on palanu kaikki ihan sama mikä ja miten ihan perkeleesti kiinni niin on menty tohon Virtuoso Fry Paniin asti Ikean 365-pinnoitetuilla ja heti jos jotain jälkee niin vesilintua ja kaapista uus tilalle. Vaan se loppu onneks. Sit ku saan toisen tommosen niin kaappiin jää noi ja ehkä yks valurautainen (tosin en tiiä mihin sitä enää tarvii ku on painavakin ja pitää huoltaa/öljytä ja kuivata ja...) ja annetaan sit perintönä eteenpäin 40-50 vuoden päästä :D

Mikä parasta (tv-shop!), niin tosta ei saa pinnotteita omiin eikä vaimon ja lasten sisuskaluihin. Voi lapsetki ronkkia teräslastalla tai haarukalla ja kanakastiketta ku tekee niin ei tartte leikkuulaudalla pilkkoo niljakkaita fileitä vaan paistaa eka pannulla ja vetää siinä veitsellä ja haarukalla kanat paloiks niin mehevämpääkin. Ja tämän saat vaan hikisellä 29 € + pk hinnalla. En ymmärrä, kuinka olen voinut tulla toimeen ilman tätä loistavaa pannua.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
278 744
Viestejä
4 797 500
Jäsenet
77 800
Uusin jäsen
amppis

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom