Jalkapallopelit (EA Sports FC, FIFA, eFootball, Football Manager jne.)

Onko niin, ettei Xboxille edelleenkään ole mahdollista ladata Pes 2021 Option fileä tai muita modeja? Ilmeisesti siihen on aika mainioita modeja saatavilla, mm. oikeat logot, nimet, kannatuslaulut jne.
 
50 peliä se vaati, että Div 7 napsahti! Oli kyllä haastetta div 8 loppupuolella. Joko tänä vuonna pelaajien taso on todella kova tai sitten ei itsellä vielä taidot riitä. Saa nähdä jaksaako tänä vuonna tahkota Div 2 saakka kuten Fifassa.

IMG_20231004_171359.jpg
 
Hassua, mutta tässä langassa on täysin kaksi eri peligenreä, kummatkin omalla sarallaan hienoja, mutta ei voi samaistaa. Esim. FootballManager 20xx ja Fifa 20xx eivät liity millään tavalla toisiinsa.
 
50 peliä se vaati, että Div 7 napsahti! Oli kyllä haastetta div 8 loppupuolella. Joko tänä vuonna pelaajien taso on todella kova tai sitten ei itsellä vielä taidot riitä. Saa nähdä jaksaako tänä vuonna tahkota Div 2 saakka kuten Fifassa.

IMG_20231004_171359.jpg
Kyllä taso vaikuttaa kovalta ja ainakin FUTn puolella vastaan tulee jo nyt aika kovia joukkueita. Eilen aloitin ja turpaan on tullut huolella. Tosin pistän sen oman paskuuden piikkiin
 
Osaako joku sanoa, että mikä vikana kun FUT:n (24 versio) news -kohta on aina tyhjänä? Eli kun FUTissa menee tuonne ”enter news” paikkaan, niin siellä ei näy bannereissa mitään? PS5 versio kyseessä.
 
Toinen UT Champs viikonloppu takana, hammasta purren sain taisteltua 11 voittoa.

Tänä vuonna pelissä haiskahtaa vahvasti pay-to-win kun pakoista ei vahvistuksia tunnus saavan ja SBC:t ovat niin kalliita, että suurin osa pelaajista täytyy jättää välistä. Omassa joukkueessa on ollut kohta pari viikkoa samat pelaajat, tosin suurimmalla osalla vastustajista tuntuu olevan sama ongelma (lähinnä pelkkiä rare gold pelaajia joukkueessa).

Tällä hetkellä visaa vinguttavat vastustajat saavat huomattavasti etua, kun ero keskinkertaisen ja kalliin joukkueen välillä on huomattava



champs.pngsquad.png
 
Mitä aiemmin on tullu FUTtia tahkottua, saa pakkoja hyvin kun
-pelaa squad battleis jonneki gold-elite tasoille (beginner tasol 5 maalia & idlaamalla loput saa helposti pojoi ja jokunen pelattu vaikeampi taso lisäksi)
-rivalsseja myös sen 8 voittoa per viikko
-champsei (niin paljon ko hermot kestää) tai kaikki 20 peliä
-kun tekee niitä tehtäviä niin kyllä pakkoja tulee
Jos aika on kortilla niin pelaisin mikä hauskinta on, aikaa tähän saa kulutettuu kevyesti 1000h per vuosi. Omasta tasosta riippuen, kyllä selviää ilman oman rahan käyttöä rivalsseissakin, mutta apua kannattaa hakee esim. futbin.com (näkee esim mitä jengi sanoo mistäki SBC:stä).

Viime versios alettiin kesästä pelaan parin kaverin kans proclubsia ja se on paljon chillimpää peliä ollu, aika nopeesti saa pelaajasta 100lvl ja pääsee kokeileen eri pelipaikkoja, -tyylejä ja hahmoja. Nyt tuli hankittua PS5selle FC kerran crossplay toimii (ainakin proclubsis) ja BF alennuksetki oli passeleita (35e PC ja 40e PS store).

Vielä jään oottaan et proclubs kehittyis ja konsoleilleki tulis 120fps tuki (sekä oppisin pelaan tuota kirottua peliä).
 
Laitetaas pitkästä aikaa postausta ketjuun. EA FC:tä tuli pelattua alkuun vain parin viikon ajan ilmestyttyä, ja viikon ajan on tullut pitkästä aikaa pelattua ja päivitettyä hieman tiimiä.

Tiimi hyvin sekalainen ENG1-ESP1-GER1 -pelaajista rakennettu mitä nyt pakoista sattunut tulemaan. Haaland ainoa ostettu pelaaja, muut tulleet ilmaispakoista. Lukas H. oli mukava yllätys maaliin suomiväriä edustamaan. Yllättävän nopeasti sai kohtalaisen tiimin kasattua, ja pääsee haastamaan ensimmäisiä divareita.

Screenshot_2024-01-13-18-30-21-69_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
 
Tuli pitkästä aikaa palattua FC:n pariin. Peli vissiin houkuttelee takasin pelaamaan, kun kävi hirmuinen pulla ilmaispakoista ja tiimi meni uusiksi. Keskiarvo nousi 90p mikä taitaa olla all time high.

Vieläkö joku muu on pelin parissa vai odotellaanko jo seuraavaa vuosipäivitystä?

E: Nyt on jo 94p ka. Älytöntä korttia tulee ilmaispakoista kokoajan:
Screenshot_2024-07-31-22-11-44-52_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tänään on hyvä päivä: uusi kausi aloitettu ja Fc 25 tulilla! :kippis:
Hienoo, itseäkin vähä kutkuttelisi heti hommata peli kun kuitenkin omasta mielestä parhaat ultimate teamin muistot joka vuosi on ne ekat pari kuukautta kun ei oo mitään överitiimejä porukalla ja perus kultakorteilla pärjää loistavasti. Kuitenkin kuullut että pc:llä ollut jotain takkuilua jo heti alkuun ohjainten ja yleisen lagin/stutterin kanssa, joten toivotaan että noihin tulisi fixi mahdollisimman pian. 70€ on kuitenkin aikamoinen summa jokavuotuisesta sporttipelistä. :hmm: Toiseksi, on tullut tahkottua football manageria koko syyskuun ajan jo satakunta tuntia, joten tulisiko siitä fifasta enää mittään :lol:
 
FC24 saatu päätökseen. Pelin ostin alennuksesta kun sai alle 20€, eli about 6kk sitten tms. Peliaikaa näyttää menneen noin 300h. Eniten pidin joukkueen kasaamisesta, mutta en niinkään sillä pelaamisesta. Paras pelimuoto oli mielestäni Clubs tai se Player Career. Tosin vaatisi melkein oman joukkueellisen kavereita, jotta olisi vieläkin hauskempaa. Oikeaa rahaa en peliin käyttänyt senttiäkään sen oston jälkeen.

Hyvin huomasi miten EA koukuttaa pelaajat peliin. Pelin julkaisussa tarjolla on vain huonoja pelaajia. Eli vaikka mitä tekisit et voi saada tiettyä tasoa parempia pelaajia. Joka season tms. sitten tuovat aina parempia ja parempia pelaajia tarjolle, jotta pelaajat jaksaisivat pelata ja grindata. Tämä korostui hyvin pelin loppuvaiheessa, jossa viimeisillä seasoneilla peruspaketeistakin alkoi tulla 90+ pelaajia jotka oli pelin puolivälissäkin todella harvinaisia. Varsinkin viimeinen kk oli yhtä grindausta, kun yhdestä paketista saattoi tulla useita parempia pelaajia kuin olit ikinä ennen saanut. Paketti grindaus myös hyvin toi esille, että paketeista saadut kortit eivät ole täysin randomilla valittuja, vaan lisäksi käytössä on jonkinlainen pooli, josta kortit arvotaan. Eli paketista et voi ikinä saada tiettyä korttia, jos se ei satu olemaan poolissa mukana. Pooli näytti olevan myös kohtuu pieni, sillä todella useasti paketeista tuli kokoajan samoja kortteja. Ilmeisesti tämä pooli kuitenkin vaihtelee ainakin seasoneittain.

Taisivat eilen myös poistaa kaikki erikoiskortit kierrosta, sillä grindailin vielä eilen tuota viimeistä kaveria joukkueeseen ja paketeista tuli 95+ korttia vielä alkuillasta ihan hyvin, muitta yht'äkkiä samoista paketeista tulikin enää pelkkiä peruskortteja. Sama näkyy myös market placessa, sillä sielläkään ei enää ole myynnissä oikein yhtään 99 kaveria, vaikka ennen oli useita.

Tässä paras joukkue minkä sain aikaiseksi. Yksi 98 jäi joukkueeseen, koska ilmeisesti koko pelissä on vain muutama 99 CB (joista toisen hinta tällä hetkellä on 6 miljoonaa, kun esim. 99 Messi on vain 1 miljoonan) (edit. Innternetin kuvista löytyy muutama muukin, mutta ne on menneet näköjään ohi). Muodostelmakin piti sen takia valita 4-5-1, koska siinä oli vähiten CB ja CM paikkoja.

kuva1.jpg


Loppuun tein vielä Iconeista oman
kuva2.jpg


Uutta FC25 en varmaankaan tule ostamaan, koska luonne ei anna periksi olla grindaamatta joukkuetta ja tämä alkoi jo käymään työstä tässä loppuvaiheessa.
 
Viimeksi muokattu:
Muutama arvio pihalla FC25:

Omasta mielestä tämä on paljon hiotumpi kokonaisuus kuin edellinen ja eteenpäin on menty niin pelattavuudessa kuin pelillisesti. Rush-pelimuoto on yllättävän hauska (5v5 pienemmällä kentällä)!

Tuli pelin paras sentteri juuri pakasta. :kippis:

IMG20240921083426.jpg
 
Katselin eilen yhden videon ja näemmä managerimoodiin tullut sen verran hyviä uudistuksia että pitää jossain välissä tämä hankkia (10h kokeilu ensin toki).

En oikein jaksa noita korttipelejä, koska noi paremmatkin aina happanee kun jatkuvasti tulee jotain Team of the Week yms. eli homma ei lopu koskaan. Ja muutenkaan ei jaksa grindata (aika on kalliimpaa kuin raha) joten tulee heiteltyä parikymppisiä silloin tällöin.

Ps. Ihme ja kumma myös Änärin Franchisea on (vihdoin) uudistettu hyvillä muutoksilla, joten sen pariin tarvii ensin hypätä, kiinnostelee kuitenkin lätkä enemmän kuin tämä. Mutta aivan kuin EA olis vihdoin ottanut päänsä p*rseestä.
 
Reilussa vuorokaudessa kasattu tällainen setti. Vielä pari topparia vaihtoon ja pari hyökkääjää, niin alkaa olemaan kohillaan.

Screenshot_2024-09-21-20-01-57-63_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
 
EA play nyt alessa 0,96€/kk. Pääsee kokeilee sen 10 tuntia fc25 ja ens perjantaina 10 tuntia nhl25.
Kuinkakohan paljon saisi tuossa 10h sisällä grindaamaan Clubsia :D mitään muuta en pelaa nykyään Fifassa ja FC 25:ssa siihen on ilmeisesti panostettu
 
Reilussa vuorokaudessa kasattu tällainen setti. Vielä pari topparia vaihtoon ja pari hyökkääjää, niin alkaa olemaan kohillaan.

Screenshot_2024-09-21-20-01-57-63_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg

Nyt on hyökkäyksen kärki ja puolustus päivitetty. Griezmann napsahti pakasta. 🥳

Screenshot_2024-09-23-14-54-30-84_90b1eae54792124ad2e55a2af802b613.jpg
 
@Rane @Qwerty3 saako näihin kuviin jostain näkyviin nimet, meinaan osan kyllä tunnistaa, mutta osaa sit taas ei.

En ainakaan itse löytänyt mistä saisi.

Omassa setissä hyökkäyksessä Griezmann, Doku, Ferran Torres. Senttereinä Odegaard, Rodri ja Noor. Toppareina Fernandez, Gabriel, Le Normand ja Carvajal sekä maalissa Robert Sanchez.
 
@Rane onko joukkue kasattu ihan pelaamalla vai pienillä raha-avustuksilla?

T. nimim. "Ei yhtään yli 5k arvoista pelaajaa pakoista"

PS. 15 voittoa rivalsin palkintoja varten on ihan liikaa...
 
@Rane onko joukkue kasattu ihan pelaamalla vai pienillä raha-avustuksilla?

T. nimim. "Ei yhtään yli 5k arvoista pelaajaa pakoista"

PS. 15 voittoa rivalsin palkintoja varten on ihan liikaa...
5900 FC Pointsia lunastin heti alussa. Tosin niillä ei tullut nykyisistä kuin Rodri. Juuri tuli Hero Lampard ja Foden samasta mega packista mikä tuli objectivesta. Pelikellossa nyt 2d 5h.
 
Niin se vaan 10h trial tuli pelattua. Ihan hyvä peli kyllä, tykkään gameplaysta enemmän (en kyllä suoraan osaa sanoa mitä tässä on muuttunut, 24 tuli aika vähän pelattua, mutta vanhempiin nähden on hidastunut peli jonkun verran mikä on plussaa). Tulihan toi UT myös korkattua, niitä saavutuksia on kiva tehdä. Mitään kummoisia kortteja ei kyllä vielä ole.

On kyllä hulluja nää pelien hinnat nykyään. Standard edition 80e (EA alella 72e), Ultimate 110e! Gigantti/Power myy levyn julkkarina taas 49.90e, kai se pitää nöyrtyä hakeen.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 986
Viestejä
4 417 923
Jäsenet
73 258
Uusin jäsen
lu1kero

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom