Jääkiekon MM 2018 Denmark 4.-20.5

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja R0kMies, 21.03.2018.

 1. johnnyw

  johnnyw

  Viestejä:
  856
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  On kyllä erikoinen turnaus suomen osalta. Jotenkin tuo nykyinen pelityyli ei vaan toimi noita ns huonompia maita vastaan jotka keskittyy enimmäkseen pelkästään puolustamiseen. Itekin olisin ehkä mieluummin toivonut venäjää, tsekkiä tai jopa ruotsia vastustajaksi. Nyt on kyllä taas pelonsekaiset tunteet miten käy seuraavaa ennakolta heikompaa vastustajaa vastaan.

  Mutta hyvä peli tänään, toki tuuriakin oli matkassa.
   
 2. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  896
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Menee kyllä niin vaihtelevasti näissä Suomen peleissä, että ihan mahdotonta arvioida, miten missäkin pelissä käy. Ensin vedetään melkeinpä ennätystuloksia heikompia maita vastaan, sitten parikin tiukkaa tappiota heikommille kiekkomaille. Siinä sivussa pystyy vielä vetämään murskavoitot molemmista pohjoisamerikkalaisista joukkueista.
   
 3. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 203
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Lainaan vähän itseäni alkuvuodelta olympia-threadista ja meneekö nyt niin, että kun peli ei kulje yllämainituista syistä, niin se on Marjamäen vika ja nyt kun peli pyörii, niin se on pelaajien hyvyyttä ja silti Marjamäen huonoutta? Annetaanko Marjamäelle kunniaa?

  Toivon ihan eniten, että suomi voittais mestaruuden ihan vaan sen takia, että Marjamäki on saanu paskaa niskaan aika paljon sen takia, että pelaajat laukoo ohi maalin jatkuvalla syötöllä ja nyt siellä on pelaajat, jotka osaa jopa lyödä kohti maalia ja sitäkautta saadaan niitä maaleja.
   
  Muff Diver tykkää tästä.
 4. Bladekill

  Bladekill

  Viestejä:
  241
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vieläkö jengi luulee, että Suomi "oikeasti" hävisi Saksalle tai Tanskalle? :D Tanska pelin jälkeen oli ehkä hiukan epäilystä ilmassa, mutta nyt kun Kanadalla ja USA:lla on molemmilla luuduttu lattiaa ja Saksa pelistä 2 ekaa erää Suomi käytännössä nukkui, on täysin selvää että molemmat pelit olivat puhtaita kädenojennuksia.
  Myös ennen kuin teette analyysejä heikommista maista ja Suomen pelistä niin ei nyt unohdeta, että turnauksen 3 ekaa peliä olivat aivan perusteellisia persraiskauksia Etelä-Koreaa, Latviaa ja Norjaa kohtaan.
   
 5. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En tiedä, ymmärsinkö "kädenojennuksen" oikein, mutta ainakaan Suomi ei tarkoituksellisesti antanut tasoitusta saati suosiolla hävinnyt niitä pelejä.

  Eiköhän rankka aikataulu ollut suurin yksittäinen syy noihin notkahduksiin. Tanska-pelihän oli neljäs peli viiden päivän sisään (ja ne edeltävät kolme peliä Suomi luisteli hullulla tempolla), ja myös Saksa-peli oli heti Kanada-peliä seuraavana päivänä. Tanskalla ja Saksalla oli toki myös valtava näyttämisen halu ja motivaatio, kun taas Suomelle peleissä ei valtavaa panosta ollut (näin jälkiviisaasti katsoen vielä vähemmän kuin silloin tuntui).
   
 6. Manne

  Manne

  Viestejä:
  1 109
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sehän on sitten mukavaa, että annettiin kädenojennuksena myös yhdet MM-kisat, Olymppialaiset ja World Cupitkin.
   
 7. juhat1000

  juhat1000

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Marjamäelle kaikkista makein olisi varmaankin tämä uran päättävä kultamitali. Ja sen se olisi ansainnut.
   
 8. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Suomi on hävinnyt näissä kisoissa vain kaksi (2) erää!
  (cmorelta bongasin)

  Tämä pelityyli on aivan eri kuin Marjiksen viime kisat, on pakettikin aikalailla eri.
   
 9. Antwerp

  Antwerp

  Viestejä:
  139
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Ei Marjamäen ura näihin kisoihin toddellakaan ole päättymässä. Se on vielä nuori kaveri, ja tulee aivan varmasti myöhemmin palaamaan uudelleen Leijonien peräsimeen.
   
 10. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  76
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Olen kritisoinut Marjapuuroa rankalla kädellä aikaisemmin. Näissä kisoissa pelityyli on kuitenkin erilainen. Peli on liikkuvampaa ja jotenkin nopeampaa. Vaikka olen kritisoinut Marjista niin olen aina sanonut että hänestä voi tulla todella kova vlamentaja kunhan vielä kypsyy (esim KHL:ssä) sen 10 vuotta. Näissä kisoissa on nähty jo hiukan tuota potentiaalia. Marjamäki ei vain vielä ole valmis. Mutta olis todella hienoa jos lähtis tästä pestistä kultamitali taskussa. Sitten 10 vuoden päästä tervetuloa takaisin.

  Jotenkin tuntuu vääryydeltä että Latvia vei Tanskan välieräpaikan. :(
   
  Xiyng ja Edqar tykkäävät tästä.
 11. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Olisi todellakin suonut Tanskalle jatkopaikan, kisaisäntänä olisi lätkä saanut näkyvyyttä enempi. Ja tosiaan 1-0 häviöllä putos...
  Mutta näin se menee...
   
  aeinola tykkää tästä.
 12. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  76
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Vähän tökkiäkseni kepillä...
  Mulla on vaffa tunne että nää viulunsoittajat/itkijät/takinkääntäjät/maanpetturit, miksi näitä nyt haluaa kutsua, odottavat vesi kielellä että Sveitsi pudottaisi Suomen ja sittenhän tää foorumi räjähätis kun pääsisivät pahaa oloaan purkamaan tänne. Ehkä jopa tyytyisivät siihen että Suomi ajautuu pronssipeliin ja jää ilman mitalia. Jos taas Suomi pelaa itsensä mitaleille niin nää onnettomat on varmasti hyvin hiljaa.

  Mä oon aina sanonu että ne jotka ei kannusta Suomea tosissaan ei ansaitse sitä kultamitalijuhlaa jos sellanen tulee. Kriittinen ja analyyttinen saa olla, mutta siitä huolimatta pitäs olla rohkeutta ja isänmaallisuutta kannustaa joukkuetta ja uskoa mestaruuteen. Turnaus on kuitenkin lyhyt ja sitä ei aina voita se paperilla paras joukkue, eikä aina edes se joka pelaa pääsääntösesti parasta peliä turnauksessa.
   
  sammy73, Wizand, j1m2 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  714
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuuriinhan tuo lopulta aika paljon perustuu. Toki pitää olla hyvä joukkue jne. mutta kun finaalikin on vain 1 peli niin se voittaa jolla se sattuu kulkemaan ja kenelle kiekko pomppii paremmin.
   
  aeinola tykkää tästä.
 14. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  76
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Näinhän se menee. Mulla löytyis näille valittajille paljon enemmän ymmärrystä jos pelattais pitkää sarjaa.
   
 15. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Olen katsonut jääkiekkoa ennenkuin aeinolan isälle kasvoi munakarvoja. Vaikka tykkään seurata urheilua, penkkiurheilu on kuitenkin vain viihdettä eikä sillä ei ole minulle muuta kuin hetken viihdearvoa, että miten Suomen joukkueelle käy. Isänmaallisuuteni tai sen puute ei ole sidoksissa siihen, mitä mieltä olen Suomen jääkiekkojoukkueen pelin tasosta. Jos Suomi voittaa kultaa, hymyilen ehkä 5-10 minuuttia asiasta ja elämäni jatkuu. Aeinola voi mennä hillumaan suihkulähteisiin ja tuntemaan itsensä maailmanmestariksi.
   
 16. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Fanitat väärin :grumpy:
   
 17. aeinola

  aeinola

  Viestejä:
  76
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Se kuinka kauan olet katsonut jääkiekko on irrelevanttia. Penkkiurheilu on minullekin vain viihdettä. Isänmaallisuuteni tai sen puute ei minullakaan ole sidoksissa siihen, mitä mieltä olen Suomen jääkiekkojoukkueen pelin tasosta. Jos Suomi voitaa kultaa saan siitä enemmän iloa kuin 5-10 minuutin hymyn ja minunkin elämäni jatkuu, joten kaikki hyvin sen suhteen. Suihkulähteisiin en mene hillumaan koska olen iän myötä tullut liian mukavuudenhaluiseksi, mutta on se silti hauskaa että jotkut jaksavat hillua torilla ja juhlia maailmanmestaruutta.

  Koska sulta selvästi jäi oleellinen välistä niin selvennän. Vaikka Suomi pelaisi huonosti tai konttaisi jotain heikkoa maata vastaan, ei se tarkoita että kannattaminen pitäs lopettaa ja kääntää takki. Kuten sanoin aikasemmin, analyyttinen ja kriittinen saa olla, kannustaminen ja "usko" on täysin eri asia. Vähän sama asia kun sun lapses tykkäis harrastaa vaikka mäkihyppyä, oli se kuinka surkea tahansa siinä niin sitä kakaraa haluaa kannustaa. Eikä suinkaan maalailla että vittu toi penska on paska, seuraava hyppy menee varmaan vielä paskemmin.
   
  Wizand ja scowl tykkäävät tästä.
 18. Ormu

  Ormu Tukijäsen

  Viestejä:
  680
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Löytyykö jostain listaa hallissa soivista biiseistä?
   
 19. Saunakalja

  Saunakalja

  Viestejä:
  8
  Rekisteröitynyt:
  02.03.2017
  Siellä soi 5% klassikoita ja
  45%:


  ja loput 50% soi:


  Kieltämättä alkaa käymään hermoille :D
   
 20. brainsurgery

  brainsurgery

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2017
  Mikähän on kun ei juutuubista löydy live streamia VPN:n avustuksella?
   
 21. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  2 399
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tsekin pakit ei kyllä pysy ollenkaan jenkkien perässä.
   
 22. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Selvästi tiukemmat aluerajoitukset näissä peleissä. Ruotsin peli näkyy Puolan kautta, mutta Kanada-Venäjä ei sieltäkään. En jaksa nyt etsiä toimivaa, kun Cmore löytyy.
   
 23. Jurgen

  Jurgen

  Viestejä:
  86
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Samaa tässä kirosin, Freedomen listaa käyn läpi ja edes jollain Hong Kongilla tai Singaporella ei löydy KanadaVenäjää.
   
 24. Keltra

  Keltra

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Australia tuntui näyttävän itselläni ainakin kanada vs venäjä. Irlannilla tuntui toimivan tuo usa vs tsekki
   
  Jurgen tykkää tästä.
 25. juhat1000

  juhat1000

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Hollanti asetuksella toimii hyvin. Express VPN app
   
 26. juhat1000

  juhat1000

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Mikähän matsi ja kisa se nyt oli(vähän aikaa sitten)kun suomi johti tsekkiä ainakin pari maalin erolla, ja tsekit sitten 3.erässä tulivat tasoihin ja voittivat matsin olikohan rankkareilla? Meinaan sitä, että tsekit osaavat viime tingassa yhtälailla venyä kuin ruotsi...
   
 27. Douan

  Douan

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  22.02.2018


  Tossa linkki jos vaan toimivan vpn:än löytää.
   
  brainsurgery tykkää tästä.
 28. Kaaaapo

  Kaaaapo

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Herää vaan kysymys, että miksi ne vaivautuu striimaamaan noita peleja Youtubessa, kun kuitenkin geoblokkaavat koko Euroopalta, Pohjois-Amerikalta ja joltain Hong Kongiltakin?! Tuskin näistä peleistä kukaan on kiinnostunut Namibiassa tai Naurulla.
   
 29. Nigel

  Nigel

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Koittakaa Italian VPN-serveriä, jos sellaiseen on mahdollisuus. Minulla ainakin täältä on toiminut kaikki lähetykset. Tosin en käytä VPN:ää, kun asun täällä, jos ei toimi niin johtuu varmaan siitä, että kyseisen VPN:n IP:t on blokattu.
   
 30. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  2 399
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täytyy ne tulot kuitenkin jostain kerätä ja TV-kanavat eivät varmaan tykkäisi, jos kaikkialla voisi Youtubesta katsella. Youtuben kautta kuitenkin saadaan varmaan hieman näkyvyyttä sellaisissa maissa, joissa jääkiekko ei ole niin tunnettu, ehkä.

  Jenkkien kypärä ei oikein kestä. Murphy otti pillin vihellyksen jälkeen jäähyn :D. Herkkulliset asetelmat kolmanteen erään molemmissa otteluissa.
   
 31. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei, näillä pudotuspeleillä vain tuntuu olevan huomattavasti rajallisemmat näkyvyydet Youtubessa. Luultavasti ratkaisupelien lähetysoikeuksia on saatu myytyä enemmän marginaalialueillekin, ja miksipä ei.

  Esim. nyt tuon Kanada-Venäjä-striimin näkyvyys on kokonaisuudessaan vain nämä maat:

  [​IMG]

  Australian-VPN:llä toimii hyvin.
   
 32. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Geoblokit on nyt muuttuneet täysin, ja kaikki normaalit sijainnit toimivat taas, kuten Belgia ja Hollanti :tup:
   
 33. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Katsoin suurimman osan Kanada-Venäjä ottelusta ja Kanada oli ihan eri tasolla kuin Suomea vastaan. Ne joiden mielestä Kanada oli Suomea vastaan täydessä iskussa ja hävisivät vain koska Suomi oli niin hyvä...kauniisti sanottuna olivat väärässä.
   
 34. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  520
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Juomapeli: Hörppy aina ku Mertsi sanoo "kiistatta" tai "vaarallinen"
   
 35. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Pitääkö olla muuten kuivinsuin :eek:
  ...
   
 36. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En itse katso Mertsin selostuksella, mutta ehdotan myös "sananmukaisesti" (etenkin silloin kun se käyttää sitä väärin johonkin kuvaannolliseen ilmaisuun)
   
 37. Heicci

  Heicci

  Viestejä:
  136
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Onko suomen peliin mitään hd-tasoista striimiä? Täällä ei antennista hd:t irtoa...
   
 38. Zat

  Zat

  Viestejä:
  695
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos löytyy VPN, niin virallinen Youtube-striimi toimii esim. Alankomaista tai Belgiasta:
   
 39. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  616
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Niin siis Cmoren streamitkin on 720p ja 25/50fps.

  Ps. Itelle se ei oo HD.
   
 40. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  520
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  No voiha..
   
 41. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Säteri lakkasi pelaamasta ja jäi toiselle tolpalle katselemaan kun sveitsiläinen sai viimein kiekon maaliin. Muuten on torjunut hyvin mutta tuossa se lopetti pelaamisen liian aikaisin, kun luuli jo edellisen vedon menevän maaliin.
   
 42. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  520
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Miten ois aikalisä, rauha maahan ja peliä tekeen. edit: jaa sieltä se tuliki.
   
 43. johnnyw

  johnnyw

  Viestejä:
  856
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Heh, uskomatonta miten ei vaan osata pelata näitä ennakolta heikompia vastaan ollenkaan. Ollu taas ihan toisinto tanska ja saksa peleistä.
   
  Veetiboy tykkää tästä.
 44. juhat1000

  juhat1000

  Viestejä:
  137
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  3-1 kellomaalle. Miracle on ice?
   
 45. SpiT420

  SpiT420

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Eiköhän tässä suomi lähe himaan tänään. No, ainaki pitkäveto meni oikein jos ei muuta.
   
 46. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  401
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Minulla on euron panos sveitsin mestaruudelle. Alkaa olla jo cash outistakin tarjolla hyvä voitto.
   
 47. qwertyu

  qwertyu

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  22.07.2017
  Olin jo ajatellut lyödä seuraavaan otteluun Kanadan puolesta vedon Suomea vastaan mutta nyt sekin kusee. Olisi ollut varmaa rahaa tiedossa.
   
 48. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  587
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Marjamäki jatkaa siitä mihin jäätiin Tanska ottelussa. Suomen peli muistuttaa divaritason roiskimista ja omalla alueella sekoilua. Sveitsi suorastaan dominoi Suomen kenttäpuoliskolla vaikka joukkueesta puuttuu puolet NHL vahvistuksista. Miten kahden metrin syöttö voi mennä kolme metriä ohi?!
   
 49. SpiT420

  SpiT420

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Laitoin ton vedon että vituttais vähemmän. No, ei vituta vähemmän. Miten voi olla noin täysin liike poissa?
   
 50. smarakt

  smarakt

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  sveitsin maalivahti hiukan sylkee noita kiekkoja mutta eipä suomalaiset ole irtokiekoissa