io-tech julkaisee uuden suomalaisen eMarkka-virtuaalivaluutan

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 513Suomen suurin ja suosituin tietotekniikkasivusto io-tech on kehittänyt vuoden ajan kaikessa hiljaisuudessa uutta digitaalista eMarkka-virtuaalivaluuttaa alan asiantuntijoiden kanssa. Uuden suomalaisten oman virtuaalivaluutan tunnus on eMk ja se jakautuu sadaksi ePenniksi (ep).

eMarkkojen määrä on rajattu 100 miljoonaan, joka on noin viisinkertainen Bitcoiniin verrattuna ja vastaa suurin piirtein Ethereumin kokonaismäärää. eMarkka on arvotettu julkaisun yhteydessä vastaamaan alkuperäistä euron ja markan suhdetta vuodelta 2002 eli 1 eurolla saa 5,95 eMarkkaa.

Projektin ensimmäinen vaihe on ICO eli Initial Coin Offering, jossa joukkorahoituksena piensijoittajille tarjotaan mahdollisuus hankkia 20 % eMarkoista tokeneina, jotka voi myöhemmin vaihtaa eMarkoiksi, kunhan rahoitustavoite eli miljoona euroa on täyttynyt ja projekti käynnistyy virallisesti. Joukkorahoituskampanjaan osallistumiseksi on oltava Suomen kansalainen, mutta myöhemmässä vaiheessa valuutta avataan myös kansainväliseen jakeluun.

eMarkka käyttää lohkoketjutekniikkaa (blockchain), joka sisältää kaikki koskaan tapahtuneet siirrot (transaction). Lohkoketju on myös julkinen kirjanpitotietokanta ja sen ansiosta valuutan väärentäminen on mahdotonta.

Siinä missä Bitcoin ja Ethereum kuluttavat valtavia määriä sähköjä louhintaan. eMarkkaa louhitaan nerokkaasti käyttäjien päätelaitteilla nettisivuja selatessa eli tietokoneella tai mobiililaitteella. Uusi eMarkka-lohko julkaistaan 10 sekunnin välein louhittavaksi ja nettisivujen ylläpitäjät voivat asentaa sivustoilleen eMarkka-skriptin, jonka jälkeen sivuston vierailijat louhivat valuuttaa huomaamatta selatessaan sivustoa. Alustavien simulaatioiden mukaan ahkera netin käyttäjä voi tienata helposti 10 euroa päivässä selaamalla eMarkka-yhteensopivia sivustoja ja ylläpitäjä voi yltää satojen tai tuhansien eurojen päivätienesteihin.

eMarkkojen säilitys ja siirtäminen tapahtuu virtuaalissa lompakossa, joka on nimeltään "Kukkaro" ja hallintasovellus tulee ladattavaksi Windowsille, iOS:lle ja Androidille. Sähköisen lompakon kylkeen käyttäjät voivat hankkia erillistä maksua vastaan myös pankki- ja luottokorttia muistuttavan maksukortin.

eMarkkaa pystyy kortin kanssa käyttämän alusta alkaen maksuvälineenä kaikissa kaupoissa sillä maksusopimukset on tehty kaikkien suomalaisten pankkien ja maksuvälittäjien kanssa. Myös Apple Pay ja Google Pay ovat tuettuna Kukkaro-sovelluksen kautta. Suomen Pankki on jo ehtinyt hyväksyä eMarkan Suomen viralliseksi virtuaalivaluutaksi. Alustavien suorituskykytestien mukaan eMarkka-teknologian siirtonopeus päihittää selvästi Bitcoinin ja on jopa Rippleä nopeampi eli transaktiot tapahtuvat millisekunneissa.

Ensimmäisenä eMarkkaa tullaan pilotoimaan io-techin TechBBS-keskustelufoorumilla ja uudella valuutalla voi ostaa foorumin tukijäsenyyksiä ja kauppa-alueella käyttäjät voivat tehdä keskenään kauppaa Kukkaro-sovelluksella.
"io-tech.fi kerää kuukausittain noin 250 000 suomalaista tekniikasta kiinnostunutta lukijaa ja sivulatauksia kertyy noin 7-8 miljoonaa. Tehokäyttäjien tietokoneissa ja lippulaivaälypuhelimissa on niin valtava potentiaalinen laskentateho, että vihdoin keksimme sille merkityksellistä käyttöä", kommentoi io-techin toinen perustaja ja tulevan eMarkka Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Kurri.​

Tarkemmista yksityiskohdista ja tulevasta eMarkan ICO:sta tullaan uutisoimaan io-techissä lähipäivinä tarkemmin, joten pysykää kanavalla.

PÄIVITYS: Kyseessä oli aprillipila :)

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Hessu

Team H2O
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
3 939
Mietinkin jo, että mihinkä nuo bitcoin massit sijoittaisi. :tup: ;)
 

Hiikeri

Team Intel
Team NVIDIA
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 286
Hauskaa vappua, eikun, pääs... Jussin Joulua? Ei kun mikä päivä tänään on . . tööt.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 203
Mehän tehdään rahaa tällä!

Sijoitin koko omaisuuteni, eli 401 euroa.
 

459

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
707
Miten ois eTonninSeteli? Ois aiheeseen sopiva naamankuvakin ko. leikkirahalle varsin helposti löydettävissä? :rofl:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 226
Ai kappas, tämähän on kunnianhimoinen! Vähän kyllä pelkään pahinta, mutta toivotaan silti, että eläisi edes päivää pidempään.
 

njake

get string from object
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
542
Antakaa ajatuksen vielä hautua, tulevaisuus on vielä avoin. :tup:
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
131
Tässähän jo toivoo että hyvä uutinen ei mene kalenterin takia pilalle.
 

Kimi625

Vähintäänkin eeppinen näpertelijä.
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
454
Hetken ajattelin että Sampsa viimein keksi miten nykästä miljoona taskuun ja siirtyä eläkkeelle mutta taitaa olla aprillipila :D Jos ei ole niin onnittelut masseista xD
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
5 271

IO-tech tarjoaa moderneita välineitä ikiaikaisiin ongelmiin. Koska nämä tulee maksuvälineeksi lähimmälle puuvillatiellesi?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
208
:geek:

Tää on tulevaisuutta! Autobonus mukaan ja menestys on varma.

:psmoke:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
1 957
No mutta tämähän on hienoa!
Markka takaisin ja keisari Paavo I (Väyrynen) nousee valtaan Suomessa!
Voi tätä onnen päivää!
Tämä tarkoitaa myös sitä, että Nokia alkaa valmistaa uudelleen Symbian puhelimia, joista tulee Paavo I määräyksestä Suomen onnellisen kansan Suosituin (ja ainoa) puhelin malli. Kaikki muun merkkiset puhelimet poltetaan suurella rovioilla tänään torilla!
Joten torilla nähdään!
 
Liittynyt
06.10.2017
Viestejä
157
Aivan mahtava innovaatio! Sain puhuttua velimiehenkin sijoittamaan tähän projektiin. Tarkemmin sanottuna myymään auton, talon, maat metsineen ja muut roippeet.

"Enhän minä kotiani... Kun on vaimo ja noita lapsiakin", veli empi. "Tikitaalivalluutta se on kuule tulevaesuutta", vastasin minä. Lopullisesti veljen ilme kirkastui, kun sanoin että mukelot voi laittaa lastenkotiin, akalle riittää kun opastaa kynnyksen toiselle puolelle. Kissaa ei kannata hävittää, sillä ne mukavat on harvassa. Rikkauksien myötä ei naisenpuute vaivaa ja siinä sivussa niitä uusia lapsiakin yleensä ilmestyy.

Jotkut kateelliset nauroivat että huijausta tämä on ja pöljiä ollaan, jos tähän lähdetään. Tämmöisinä hetkinä sitä nähdään, ketkä on todellisia ystäviä ja ketkä ei. Voi siinä ilmeet olla näkemisen arvoiset, kun tuun pyörittämään Ferrarilla paskarinkiä niiden pihalle.

Onneksi ehdittiin heti alussa mukaan, että ehtii kääriä isoimmat tienestit.
 

awt

Liittynyt
04.04.2017
Viestejä
44
paras vitsi on vitsi mikä viedään liian pitkälle, hommiin siis!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 049
No nyt on jokaisella laitteella io-techin sivu auki jauhamassa markkoja, siis emarkkoja tarkoitin. Kerrankin kerkesin ajoissa mukaan. :psmoke:
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
12 537
No nyt on jokaisella laitteella io-techin sivu auki jauhamassa markkoja, siis emarkkoja tarkoitin. Kerrankin kerkesin ajoissa mukaan. :psmoke:
Itseltä mennyt niin monta hyvää virtuaalivaluuttatilaisuutta ohi että tällä kertaa olin kunnolla ajoissa ja sovimme poikien kanssa jo vuodenvaihteessa että tänä vuonna mun palkat maksetaan eMarkkoina
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
372
Tähän pitää panostaa, kun yxkolikko ja dagcoin on niin yliarvostettu ja liian laajalle käyttäjäkunnalle suunnattu. Tehään tällä valuutalla Suomen Pankki tarpeettomaxi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
532
Hyvä saada markkinoille varmasti tuottoisa vaihtoehto, kun näyttää perinteisten kryptojen luisu jatkuvan. Tähän kaikki pennoset kiinni!
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
99
Millä ABC:llä on ensimmäinen kokous tai kreisibailausta voisi vaikka olla ohjelmassa letkajenkkaa tai jotain...:D
 

Stringer

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Premium+ ☆☆☆
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
545
Muuten meinasin jo niellä koko jutun, mutta tuo että muka olisi tehty sopimukset isojen maksuvälittäjien kanssa. Hah, sellainen ei vaan ole mahdollista.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
112
Onneks selaimetkin tukee rautakiihdytystä, niin louhintakin on tehokkaampaa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
89 798
Viestejä
1 837 275
Jäsenet
39 061
Uusin jäsen
Leo Laukkanen

Hinta.fi

Ylös Bottom