InWin esitteli massasta poikkeavat BR24- ja BR36-AIO-coolerit

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
18 806


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Koteloistaan tunnettu InWin on julkaissut mielenkiintoisia uutuuksia AIO-nestecoolereiden markkinoille. Mielenkiintoisia yhtiön uusista BR-sarjan AIO-coolereista tekee jo se, että ne eivät perustu Asetekin teknologiaan.

InWin BR24 ja BR36 ovat muutoin identtiset, mutta kuten jo nimet vihjaavat, löytyy toisesta 240 mm:n ja toisesta 360 mm:n jäähdytin. Jäähdyttimien tukena käytetään yhtiön omia Luna AL120 ARGB -tuulettimia, jotka on optimoitu korkealle paineentuotolle.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="62230,62231"]

BR:n blokkiyksikkö on muotoiltu Asetekin tapaan pyöreäksi, mutta siitä ei löydy integroitua pumppua. Sen sijasta pumppuyksikkö on sijoitettu letkujen yhteyteen lähelle jäähdytintä. Yhtiön mukaan ratkaisu minimoi blokin värinän ja siitä aiheutuvan melun.Itse blokkiyksikkö ei huolimatta ulkopuolelle sijoitetusta pumpusta ole aivan pienimmästä päästä, vaan sen kokoa kasvattaa etenkin sen päälle integroitu varsin korkea kolmilapainen PWM-ohjattu tuuletin. Yhtiön mukaan tuuletin parantaa prosessorikannan ympäristön jäähdytystä jopa 35 % ja siten tehostavan esimerkiksi M.2-aseman jäähdytystä, mikäli sellainen prosessorikannan ja näytönohjaimen välistä löytyy. Yhtiön esimerkkikuvassa puolestaan emolevyn virransyötön lämpötila laskeet tuulettimen ansiosta 78,9 asteesta 55,7 asteeseen.

BR-sarjan AIO-coolerit on luonnollisesti varustettu kattavalla osoitettavalla RGB-valaistuksella. Tuuletinten valaistuksen lisäksi yhtiö on integroinut LEDejä pumppuyksikön kanteen itse blokin ja sen päälle sijoitetun tuulettimen väliin.

Sekä InWin BR24 että BR36 tulevat ennakkotilattavaksi yhtiön omasta verkkokaupasta 7. kesäkuuta. BR24:n suositushinta on 109,99 ja BR36:n 124,99 euroa ja AIO-coolereiden mukana toimitetaan yhtiön oma ARGB One-Click -ohjain. Yhtiö arvioi toimituskuluiksi Suomeen kummankin mallin kohdalla 30,97 euroa.

Lähde: InWin

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
03.01.2018
Viestejä
231
Tän sopis ottaa testiin pitääkö väitteet ollenkaan paikkansa, mikäli kotelossa on perus ilmanvaihto kohdillaan. Pikaisesti haiskahtaa vain markkinointipuheelta. Samalla verraten myös parempiin ilmajäähyihin.
 

TML

yolo
Tukijäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 740
On kyllä jännän näköinen kapistus, ja vähän samaa mietin mitä UnFaced totesi mitä tulee ilmanvaihtoon.
Onko tommosesta ympärille puhaltavasta vaan haittaa, jos esim. kopan edestä tulee sisään ilmaa ja ylhäältä ylos? Toi kapistus vaan pistää vastaan tuloilmalle kun ilmeisest föönaa joka suuntaan..... ? Vai ohjaako toi kuitenkin vaan alaspäin siihen emolevyn pintaan, niin ettei ehkä häiriinny muuten ilmavirtaukset.

Joku saksalainen sivusto testaillut, kai se legit on kun kerta kuvia pakkauksesta yms.
Vähän tosin Google Translatella kökkö lukea, plus muutenkin aika suppea testi.


Törmäsin kun etsin videoita tuosta, ja tuli tuon lafkan ilmeisesti RGB:n esittelyksi tarkoitettu pätkä mistä löytyi kuvauksesta arvostelun linkki.
Näytti myös YouTubessa olevan InWin esittelyvideo sekä asennusohjeet. 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
174 820
Viestejä
3 226 801
Jäsenet
58 498
Uusin jäsen
Jalkaniska

Hinta.fi

Ylös Bottom