Internetin paskamyrskyt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Rekisteröidy käyttäjäksi, 17.10.2016.

 1. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kielen sujumattomuus on täysin eriasia, kuin esim ihan tahalliset ongelmat lippujen kanssa.
  Jos vähintään viikoittain kulkivat sieltä vokistansa dösällä, niin ei se jatkuva sama sonta ole silloin hyväksyttävä, hups, kun sattui juttu, vaan ihan silkkaa piittaamattomuutta / perseilyä.

  Ja kyllä olisivat voineet hommat selvittää vokin henkilökunnan kanssa ja myös keskenään.
  Ei hitto alle kymmenen ihmisen bussiin tulo saa viedä jatkuvasti yli kymmentä minuuttia. Bussin käyttö ei ole mitään hiton rakettitiedettä se kyllä pitäisi normaaliälyiseltä ihmiseltä onnistua ihan kertaharjoittelun jälkeen sujuvasti. Huomattava mesominen myöskin siellä bussissa. Suomaliset yltävät vain tilausmatkoilla, kun ovat änkyräkännissä moiseen metelöintiin / elämöintiin (ja muuten jos eivät asetu, niin menevät kotiinsa toisella kyydillä, eikä siitä mitää haloota nosteta.)

  Jos turisteilla ei ole lippua, eikä rahoja, niin mihis muuallekaan, kuin pysäkille!? Yleensä turistit kyllä selvittävät asiat, eikä heistä ole samanlaisti ihmeellistä jatkuvaa ongelmaa. (Tai siis en huomannut, kyllähän siinä autossa kulki välistä milloin mitäkin kieltä puhuviakin, vuosien aikana).
   
  emagdnim ja petepas tykkäävät tästä.
 2. petepas

  petepas

  Viestejä:
  400
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No ei puhunut. Jos matkustajalla on lippu olemassa niin mitä neuvoteltavaa sen kuskin kanssa on? Nopea homma. Ja jos nämä vokin tyypit olisivat kaikki ihan ekaa kertaa liikenteessä voisi jotenkin ymmärtää etteivät he ymmärrä miten busseissa toimitaan. Luulisi että vokin tädit olisivat kuitenkin ohjeistaneet kultapoikiaan miten kylille pääsee.
   
 3. wanderer_

  wanderer_ Team R&T

  Viestejä:
  1 661
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016

  Ootkos miettinyt, että siellä vaihtuu porukka ja aika moni voi olla oikeasti ekaa kertaa liikenteessä? :btooth:


  Mutta se siitä, offtopicciahan tämä.
   
 4. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei siellä niin usein vaihdu. Selvästi huomasi, että asia ei vain kiinnostanut: Ongelma oli jatkuva. Sitäpaitsi VAIKKA paikka vaihtuisi vokista toiseen, niin HEI! Bussit toimivat suomessa suurinpiirtein samalla tavalla ja niissä on about samat vaatimukset. Olennaista on: Ei lippua / Ei rahaa -> ei kyytiin.

  Helppo tajuta, että jossain pk seudun liikenteessä tuollainen aiheuttaa kuskeille lähinnä hermoromahduksen, olipa millaiset hermot tahansa.
   
  emagdnim ja petepas tykkäävät tästä.
 5. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 085
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikös noissa ähläm-piirityksissä ole vain pointtina saada kuski päästämään pummilla kun kyllästyy säätämiseen, sen voi tehdä monta kertaa viikossa uusiksi samoilla naamoilla.
   
  petepas ja zZzz tykkäävät tästä.
 6. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 292
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Ilmeisesti se maksamatta bussissa matkustaminen on joillakin ryhmillä saavutettu etuus.

  Suosittu tapa taitaa olla Helsingin lähiliikenteessä vilauttaa jotain ruutukaappauskuvaa olemattomasta lipusta ja sitten kävellään istumaan ja aletaan mölistä jotain somalilaista moskaa jos lippua tullaan kyselemään ja lopulta sitten sanovat" ei akku toimi" ja "ei ymmarra".

  Viime syksynä joku kuljettaja taisi saada potkut kun oli mennyt videoimaan tuollaista röyhkeää käytöstä ja julkaissut sen.

  Muutamassa viikossa tuollainen käytös loppuisi kun aina kuskit katsoisivat lipun tarkasti ja soittaisivat poliisin paikalle kirjoittamaan sakon lievästä petoksesta ja poistamaan pummi kyydistä. Luulisi että lopulta jopa rötöstelevä somali oppisi ettei matka etene metriäkään jos lippua ei ole linja-autossa vaan saa pelkät sakot poliisilta.
   
  Vaakajenga, superapina, Gekko Kamen ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 7. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 085
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja tuo näkyvä ongelmahan on vain busseissa, muissa kulkuvälineissä matu antaa "henkkarin" tarkastusmaksua varten ja sen sitten veronmaksajat kuittaa tavalla tai toisella, tai sitten henkkari on niin epämääräinen ettei mitään tarvitse tehdä.
   
 8. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  860
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Tähänkin liittyen yksi bussikuski sai monoa kun kuvasi näitä ilman lippua sisään pyrkineitä :smoke:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 9. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  4 378
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Taisi se suurempi ongelma tuossa(kin) olla kuskin muun epämääräisen työhistorian lisäksi siinä, että kuski meni julkistamaan ne kuvaamansa videot. Sinäänsä ihan hyvä että kansa tietää miten nämä ketkut toimivat, mutta ei siitä sentään kannata työpaikan uhalla vöyhöttää.
   
 10. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eli nuo tuollaiset videot kannattaa anonymisoida (Metatiedot ym pois) ja levitellä kerakäyttötilien ym palveluiden kautta maailmalle, kehotuksena kopioida talteen ja julkistaa edelleen...
   
 11. JormaM

  JormaM

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  En minä ainakaan aiheuta turistina ollessani mitään ongelmia julkisen liikenteen kuljettajille, vaikken maan kieltä osaakaan. Otan selvää mistä lipun saa, enkä aiheuta draamaa.
   
  BurnHard, =Jeppe=, Taika-Jim ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 12. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 085
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Näinpä. Olen ollut aika monessa maassa ja tämä voi olla ullatus mutta bussiin pääsee missä tahansa maassa lampsimalla sisään ja latomalla rahaa tiskiin. Ei edellytä kielitaitoa eikä mitään osaamista mistään. Jos viettää pidemmän aikaa niin korttejakin voi halutessaan selvitellä jossain bussin ulkopuolella.
   
  =Jeppe=, Taika-Jim, Gekko Kamen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  1 163
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jos joku eläintä lopettaessaan tai tätä toimintaa katsoessaan naurahtaa tai vaikka hihittää, niin onhan se outoa ja silmiinpistävää, mutta ei missään tapauksessa tee ihmisestä kusipäätä. Nauru on hyvin yleinen reaktio uusiin tai hämmentäviin asioihin, etenkin jos ne ovat vaikeita tai kiusallisia.
   
  Trotor tykkää tästä.
 14. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kannattaa vähän miettiä millaisia videoita lähtee nettiin postailemaan niin ei käy noin. Onhan tuo videoklippi vähintäänkin erikoinen ilman kontekstia.
   
 15. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 456
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ja siksi kaikki SJW-paskamyrskyt syntyvät, että jonkun mielestä joku juttu, joka neutraalimmin ajatellen on "vähintäänkin erikoinen ilman kontekstia", on riittävä toisen elämän paskomiseen isommalla kauhalla.
   
 16. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  4 378
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Se kuvassa esiintynyt golffari ei edelleenkään sitä ole mihinkään postannut. Videon kuvaaja oli postannut sen jollekin rajoitetulle kaveriporukalle tms ja joku niistä sitten postasi sen nimettömänä edelleen.

  Se minua tosin ihmetyttää, että miten se video on niin lyhyt ja jos sitä on jossakin pidemmästi, niin miksi sitä ei ole näytetty? Siis olettaen että tilanne tosiaan meni kerrotulla tavalla.
   
 17. ATE

  ATE

  Viestejä:
  4 053
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Todennäköisesti tai siis ainakin itse luulen että oikea tilanne nyt oli että mistään haavoittuneesta linnusta ei ollut kyse vaan pelkkä lepäävä hanhi jolta mailamies päätti irroittaa pään koska nuo linnut vituttavat ihmisiä, joku taisi sanoakin että golffareitakin erityisesti kun golfkenttä on täynnä paskaa. Lintu ei mitenkään vaikuta haavoittuneelta.

  Kys. päänirrotusvideo
  Liveleak.com - Finnish man beheads goose with golf club
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2018
 18. tuplaweeberit

  tuplaweeberit

  Viestejä:
  278
  Rekisteröitynyt:
  08.04.2017
  Kun tuo pummilla matkustaminen tuntuu olevan matuilla geeneissä niin eikö niille voisi hitsata roikkumisrautoja bussin ulkopuolelle ja katolle kans, kuten niillä on lähtömaissaan. Voisivat sitten toteuttaa luontaista käyttäytymistään myös täällä Pohjolassa häiritsemättä aboriginaaleja suomalaisia
   
  Kel Varnsen tykkää tästä.
 19. innos

  innos

  Viestejä:
  587
  Rekisteröitynyt:
  29.03.2017
  Lieköhän missään päin maailmaa joku niin erilainen käytäntö, että tämä todella on uutta ja mullistavaa.
   
 20. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hanhi ei todennäköisesti olisi päästänyt mailamiestä noin lähelle ellei se olisi pallosta päähänsä saanut tai sitten on kyseessä ollut epätodennäköisesti erittäin kesy yksilö.
   
 21. Hallituksen varajäsen

  Hallituksen varajäsen

  Viestejä:
  29
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Höpsistä, nuo hanhet ovat ainakin täällä pk-seudulla niin kesyjä, että niitä joutuu välillä melkein työntämään pois tieltä että pääsee kulkemaan. Ja eikö tuo mailasankari lähestynyt sitä vielä takaapäin? Varovaisia (tai joskus jopa agressiivisia) ne ovat lähinnä alkukesästä, kun niillä on uusia poikasia mukana. Eikä tässä tainnut olla sitäkään.
   
  Tarnado ja VuohiKauhu tykkäävät tästä.
 22. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Samanlainen möllöttäjä, kuin muuttosotkussa sähkölankaan lentänyt yksilö oli. Ei enää sekään lentoon lähtenyt.
   
 23. Trotor

  Trotor

  Viestejä:
  130
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Saletisti ei ole yksikään (villi)eläin nukkumassa kun ihminen lähestyy sitä takaapäin golfkentällä. Se lähtee välittömästi kun sen kaverit lähtee ja koko parvi ei makaile samansuuntaisesti.
   
 24. Focus0

  Focus0 Tukijäsen

  Viestejä:
  980
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Saapas nähdä minkälainen paskamyrsky tästä koituu :wtf:

  https://www.bloomberg.com/news/features/2018-10-04/the-big-hack-how-china-used-a-tiny-chip-to-infiltrate-america-s-top-companies

  The attack by Chinese spies reached almost 30 U.S. companies, including Amazon and Apple, by compromising America’s technology supply chain, according to extensive interviews with government and corporate sources.


  Iltapaskan uutinen asiasta.
  Iso paljastus: Kiina ujutti tehtaalla vakoilusiruja Applen ja Amazonin palvelimiin

  USA:n tiedusteluviranomaiset olivat saaneet vihjeitä hyökkäystekniikasta edeltävänä vuonna. Apple ja Amazon löysivät itsenäisesti vieraat komponentit laitteistaan.

  Apple, Amazon, Super Micro ja Kiinan ulkoministeriö kiistävät lausunnoissaan Bloombergin väitteet. Uutistoimisto perustaa kuitenkin tietonsa yli vuoden kestäneisiin tutkimuksiin, joissa tehtiin yli 100 haastattelua. Haastateltujen joukossa oli turvallisuusviranomaisia sekä Applen ja Amazonin sisäpiiriläisiä.

  Vakoilusirut juotettiin koneellisesti emolevyn BMC (Baseboard Management Controller ) -hallintapiiriin johtavaan väylään. Hallintapiirin kautta pääsee käsiksi palvelinkoneen muistin sisältöön sekä verkkotoiminnallisuuksiin. Tällä keinoin ulkopuoliset saivat luotua koneisiin takaporttiyhteyden ja hallintamahdollisuudet laitteeseen. Saastutetut laitteet mahdollistivat kokonaisten palvelinympäristöjen vakoilun sekä levittäytymisen muualle verkkoon.

  Melko likasta touhua tuolla isossa maailmassa. :hammer:
   
  piru, Dudem ja zZzz tykkäävät tästä.
 25. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  4 456
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Onneksi oli kiinalaiset asialla koska silloin toimenpiteisiin voidaan tarttua. Venäjä epäiltynä => Denial 100% full max mode :smoke:

  Sikäli kyllä mietityttää, että kaukoidässähän suuri osa kriittisistä it-komponenteista valmistetaan ja mikä mahtaa olla moraalisen selkärangan taso jos joku hallituksen rahavarat omaava haluaa taivutella asentamaan jotain ylimääräistä piiriä sinne levyille...
   
 26. humpparaakki

  humpparaakki

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei siellä varmaan kysellä asennellaanko. Ne asennetaan ja jos tulee eriävää mielipidettä, niin tehtaanjohtaja pääsee viettämään mukavaa leirielämää Mongolian rajalle. :vihellys:

  Missähän muualla näitä on? Tuskin esim. USAn armeijan laitteisto on kaikki Made in USA joka komponenttia myöten. Olisikohan syytä olla?
   
  Cereal killah, VuohiKauhu ja zZzz tykkäävät tästä.
 27. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 463
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tässähän se riski realisoitui, kun kaikki valmistetaan Kiinassa.
  Eikä Kiinassa kysytä mitään yrityksen selkärankaa, koska ellei tee kuten hallitus käskee, niin ei ole yritystä. Kommunistisen maan etuja tuossakin kohtaa.

  Eikö muka kiinalaiset muka kiistä kaiken? Ei varmasti estä toimenpiteitä, vaikka kuinka venäläiset tai kiinalaiset kiistävät. Ongelma on toki tyhmät kansalaiset, jotka uskovat kumpaakin. Jostain syystä.
   
 28. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  860
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  On se hauska, että nyt aletaan herätä siihen, että Kiinahan tekee ***tu "kaiken" elektroniikan (ja kyllä hyvin paljon kaiken muunkin) :D
   
  piru, ttjm, Dudem ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 29. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 463
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eiköhän siihen ole herätty ajat sitten, mutta ei ole suurimmaksi osaksi välitetty.
  Suomessahan toimii jokin matkapuhelintehdas, mikä tekee ns. vakoiluohjelmista vapaata luuria. Nimeä en nyt taas muista, mutta vaikkapa Suomen armeija taisi käyttää niitä. Googlaus auttoi, Bittium.
  Kyllähän kaikki tahot, jotka oikeasti käsittelevät salassapidettäviä juttua, käyttävät jotain muita muita kuin normikännyköitä.
   
  Edqar tykkää tästä.
 30. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei Bittium niitä rakenna eikä omista tehtaita vaan suunnittelee.
   
 31. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  2 477
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Parempi paikka tuolle olisi jonkin IC:n koteloinnin sisään, sielläkin on tilaa ja sieltä tuo on astetta hankalampi löytää...
  Sitten jos pistetään osaksi piipalaa, niin sitten tuota ei voi löytää, jos ei löydä sen ohjelmallista toimivuutta / havaitse sen vaikutuksia ja sen taas voi unohtaa jos lutikka on ei aktiivisessa tilassa.
   
 32. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 463
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mikäs niiden tehdas sitten on vai oliko se joltain lehdeltä väärinkäsitys?
   
 33. miloytyn

  miloytyn

  Viestejä:
  163
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No jos tilanne ei ole muuttunut ratkaisevasti vuodesta 2013 jolloin olin tuolla viellä töissä, mitä epäilen äärimmäisen vahvasti, niin ihan samoja tehtaita käyttivät kuin muutkin tehtaattomat elektroniikkavalmistajat.
  Edit. Näköjään moinen uutinenkin on tosiaan ollut. Ehkäpä heillä on sitten jokin tehdas olemassa, mutta tuokin varmasti on pelkkä kokoonpanotehdas, ei siellä taatusti itse piirejä tehdä.
   
 34. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Laura avautuu koulukohusta.

   
 35. Tehoreca

  Tehoreca

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Paitsi, että ei tarvitse mennä kuin niin eksoottiseen kohteeseen, kuin Tukholmaan missä bussikuskit ei myy lippuja. :D
   
 36. micko

  micko

  Viestejä:
  399
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Myykö Tallinnassakaan? Sielläkin oli jotain erikoista bussilipuissa.
   
 37. Tehoreca

  Tehoreca

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Myy. Mutta menee kyllä nyt pahasti OT:n puolelle. Ticket Information for Tourists
   
 38. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  2 085
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joo no Ruotsi on vähän liian eksoottinen ja väkivaltainen kohde reissaamiselle nykyään, jotain rajaa :btooth:
   
 39. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  3 463
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  80286 ja zZzz tykkäävät tästä.
 40. emagdnim

  emagdnim

  Viestejä:
  657
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Olit töissä siellä, mutta epäilet vahvasti olleesi töissä siellä?:geek::D Nojoo. sori ot.
   
  Cereal killah tykkää tästä.
 41. Trotor

  Trotor

  Viestejä:
  130
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Louhimies nostattaa tunteita keväisen #metoo lähentelyn jälkimainingeissa. En osaa linkata tuota postausta mutta löytyy louhimiehen facebookin kautta helposti:

  Aku Louhimies

  Eli Louhimies on nyt ollut tekemässä BBC:lle uutta sarjaa mutta joku meni ja antoi sinne "Louhimies on mulkku sovinistinatsi, mitä aiotte asialle tehdä?" -tyyppisen vihjeen.
   
 42. Diaz\

  Diaz\

  Viestejä:
  5 650
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ja yle kiisti myöntämällä että ollaan oltu yhteydessä koska normaaleista toimituksellisista syistä ollaan soiteltu sinne ja yritetty vahvistaa huhuja että Louhimies työskentelee (jossain?) produktiossa. Mutta mitään ei kuulemma ole vihjailtu sinne kun ei saatu edes selville että onko Louhimies töissä siellä vai ei.

  Uskokoon ken tahtoo, mitä toimittelija on siellä puhelimessa laukonut.

  "Onko Louhimies teillä töissä?"
  "-En kerro, tiedot produktioista on salaisia"

  Tässä kohtaa ehkä pieni kalastelumoodi päälle jos vaikka sillä sais vähän lisää puristettua irti? :smoke:
   
 43. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
 44. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  333
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
 45. Diaz\

  Diaz\

  Viestejä:
  5 650
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Toi IS:n juttu olikin uutta tietoa.

  Nyt suorastaan ihmetyttää miksi Ylen edustaja valehteli Yle Puheen uutisissa muutama tunti sitten.
   
 46. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Rikastusketjussa tästä jo oli, mutta kuulunee enemmän tänne.

  Halla-aho: Kaikki tanssivat hullujen pillin mukaan – UUTISIA

  Eipä siinä kauaa mennyt – Animalian aktivisti vaatii ”turvallista tilaa”, ja alle neljässä tunnissa Timo Hännikäisen yritys oli häädetty Kirjamessuilta - Suomen Uutiset

  Kiuas kustannus oy
   
  Sivustakatsoja, zZzz ja piru tykkäävät tästä.
 47. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Yksi aiheeton paskamyrsky pilasi ravintoloitsijan elämän.

  Yksi netissä julkaistu video mullisti elämän – ravintoloitsija kertoo: Se on loppuelämän haitta, maine meni
   
 48. joku43

  joku43

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
 49. Turbolaturi

  Turbolaturi Tukijäsen

  Viestejä:
  4 298
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä tuossa järjestysmiehet oli oikea osoite, kun eivät noin yksinkertaista asiaa kykene ymmärtämään.
   
  caustic tykkää tästä.