Intel uudelleenjärjesteli grafiikkapuolen AXG-osaston kahteen osaan

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 907


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Intel on ilmoittanut uudelleenjärjestelevänsä yhtiön sisäistä järjestystä ja sen myötä Raja Kodurin uudesta pestistä. Muutosten myötä heitetään hyvästit Advanced Computing Systems and Graphics- eli AXG-osastolle.

Intel hajottaa yhtiön grafiikka- ja laskentapuolesta vastuussa olevan AXG-osaston kahtia ja liittää ne jo olemassa oleviin yksiköihinsä. Erillisnäytönohjainten puoli tulee jatkamaan olemassaoloaan osana Client Computing Groupia (CCG), joka sisältää muun muassa kuluttajaprosessorit. Laskentakiihdyttimistä vastuussa oleva puolisko puolestaan siirtyy Datacenter and AI Groupiin (DCAI). Yhtiön mukaan AXG on täyttänyt tehtävänsä saatuaan polkaistua sekä erillisnäytönohjaimet että uuden sukupolven laskentakiihdyttimet käyntiin ja ne voivat jatkaa eteenpäin osina isompia osastoja.

Muutoksen myötä AXG:n johtajana toiminut Raja Koduri siirtyy uusiin, tai pikemminkin vanhoihin tuttuihin tehtäviin Intelin pääarkkitehtina. Pääarkkitehdin roolissa Kodurilla tulee olemaan sormensa pelissä niin prosessoreiden, grafiikkapiirien kuin tekoäly- ja kiihdytinpiirienkin saralla. Koduri on parhaillaan sairaslomalla Intiassa toipumassa ennalta suunnittelemattomasta selkäleikkauksesta.

CCG:n puolelle siirtyvää grafiikkajaostoa johtaa jatkossa Lisa Pierce, joka on toiminut aiemmin AXG:n grafiikka- ja ohjelmistopuolella. CCG:n Michelle Johnston Holthaus jatkaa koko osaston johdossa entiseen malliin. DCAI:n osa AXG:stä tulee toimimaan väliaikaisesti Super Compute Groupin johtaja Jeff McVeigh, kun paikalle etsitään pysyvää täyttäjää. Tom’s Hardwaren mukaan DCAI:n puolelle siirtyivät myös AXG:n SoC- ja IP Design -tiimit, mutta ne tulevat jatkossa tukemaan DCAI:n lisäksi myös CCG:tä.

Intelin suunnitelmiin grafiikkapiirien, laskentapiirien tai muiden vastaavien osalta AXG:n jakaminen ei tule tekemään muutoksia ainakaan tällä tietoa. Yhtiön mukaan erillisnäytönohjainpuolella tehdään täyttä häkää töitä Battlemagen valmiiksi saattamisen kanssa. Mitään tarkkaa julkaisuaikataulua yhtiö ei ole kuitenkaan vielä kertonut sille ja Tom Petersen onkin kommentoinut, ettei oppi Alchemistin ontuvasta julkaistusta ole mennyt harakoille.

Lähde: Tom's Hardware

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
03.01.2018
Viestejä
258
joo, että koduri sai alennuksen.

no,ei ihmetytä,eikös hän saanut myös amd:lta potkut...

no,eipä se paljon auttanut amd:tä..mutta, herra koduri on,tai vaikuttaa aika tahkoja tyypiltä,näin tuloksista päätellen...laittoi 3 näykkäriä ulos joita verrataan nvidian 30 sarjan keskiluokkaan ja samoin amd puolella...,tietty,eihän niistä voi paljon pyytää rahaa,mutta ovat silti...kalliita.
ja ajurit c luokassa. fiasko.

no,tälläistä ainakin isot pojat juttelevat tuolla...
 
Liittynyt
03.01.2018
Viestejä
258
ai niin, tollanen vielä että haastattelussa jonka luin herra koduri oli sitä mieltä että näykkärin hycä tdp olisi siellä 200-225W tuntumassa....hmm.
ilmankos.. bye.. ei ostajat hae halpaa hintaa kokonaisuudessa vaan nopeutta,ja jos on hintaa, pitää olla ykköskortti maailmassa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 614
Viestejä
3 971 875
Jäsenet
67 935
Uusin jäsen
Muutamantuomainen

Hinta.fi

Ylös Bottom