- Liittynyt
- 06.03.2017
- Viestejä
- 1 172
Tein eilen gnoccheja tai ainakin yritin, rakkaudesta ruokaan tottakai. En ole niitä aikaisemmin tehnyt ja selasin muutamaa reseptiä kirjasta, sekä netistä (Teen usein näin, koska en yksinkertaisesti luota resepteihin)
Jossain sanotaan että käytä jauhoperunoita, toisessa kiinteitä. Keitä ja toisessa paahda uunissa. Itse menin keittämään kiinteitä perunoita.
Monessa nettiresepteissä on ihan poskettomia vinkkejä tai jätetty kertomatta jotain oleellista. Siksi noita reseptejä saa kahlata useamman läpi, jotta pystyisi edes vähän hahmottamaan mitä totuus on. Videot on kaikkein parhaimpia, tosin suurin osa on leikelty oleellisimnista kohdista.
Tähän gnocchi tarinaan, en tiennyt juuri mitään ja vasta ongelmien eteen astuessa, jossain toisaalla kerrottiin ne tärkeimmät asiat mitä taikinan pitäisi olla. Eli älä keitä, jotta ei tule kosteutta.
Tänne voi suositella hyviä reseptejä, selvillä ohjeilla.
Jossain sanotaan että käytä jauhoperunoita, toisessa kiinteitä. Keitä ja toisessa paahda uunissa. Itse menin keittämään kiinteitä perunoita.
Monessa nettiresepteissä on ihan poskettomia vinkkejä tai jätetty kertomatta jotain oleellista. Siksi noita reseptejä saa kahlata useamman läpi, jotta pystyisi edes vähän hahmottamaan mitä totuus on. Videot on kaikkein parhaimpia, tosin suurin osa on leikelty oleellisimnista kohdista.
Tähän gnocchi tarinaan, en tiennyt juuri mitään ja vasta ongelmien eteen astuessa, jossain toisaalla kerrottiin ne tärkeimmät asiat mitä taikinan pitäisi olla. Eli älä keitä, jotta ei tule kosteutta.
Tänne voi suositella hyviä reseptejä, selvillä ohjeilla.