Hyvät tarjoukset -keskustelu

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja Tege, 16.10.2016.

 1. delerium

  delerium

  Viestejä:
  81
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Eri ihmisillä on varmaan erilaisia tarpeita tähän ketjuun, mutta itse postaan vain sellaiset tarjoukset joissa hinta on tuntuvasti matalampi kuin hinta.fi:n halvin hinta. Silloin voi puhua "hyvästä tarjouksesta". Nämä verkkokauppa.comin ym. muiden "viikkotarjoukset" jossa hinta on euron pari matalampi kuin normaalisti, eivät itseä henkilökohtaisesti kovin paljoa kiinnosta. Mutta jos nyt vaikka jonkin haluamani kalliimman elektroniikan, AV-vahvistimen tms. saakin nyt 100-200e halvemmalla kuin normaalisti, sellaiset ehdottomasti kiinnostaa.
   
  Datsyuk13 tykkää tästä.
 2. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  640
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Juu pelisilmän käyttäminen on sallittua. 100e tuotteesta 10e:n alennus on ihan perustarjous sekä rikkaalle että köyhälle.
   
 3. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse olen pitänyt, artikkelista riippuen, vähintään 10-20% alennusta halvimpaan normaalihintaan verrattuna "riittävänä", että kehtaa mainostaa. Alle 30€ lähtöhinnaltaan olevien tuotteiden alennuksia en edes noteeraa, ellei nyt ilmaiseksi saa. Eniten näiden muutaman euron alennusten halvoista tuotteista (powerbank esimerkkicasena) ohella risoo myös nämä saksan/espanjan/vinkuintian kaupoista tilattavat "vaatii kampanjan ja primen ja rekisteröitymisen kolmen vpn:n kautta caymansaarille ja tilaamisen poste restantena" -tyyliset tarjoukset, mutta osaa noiden yli sujuvasti hyppiä jo ihan vaan linkkiä vilkaisemalla. En purnaa, sillä niissä alennukset ovat toisinaan todella hyviäkin, vaikka itse en lähtisikään tilaamaan oikeastaan mitään kalliimpaa ulkomailta. Ymmärrän kylläkin turhautumisen niiltä, jotka tilaavat sähköpostimuistutuksen ketjun uusista postauksista.
  Eli haluat käyttää tarjousketjua talous- ja sosiaalipolitiikkaan? :think:
   
  Retale ja trema tykkäävät tästä.
 4. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 238
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Apple tuotteista näkee kohtuu harvoin ylipäänsä tarjouksia ja tarjouksissakin se aleprosentti on luokkaa 5-15%. Applethan on aina rajattu ulkopuolelle näistä kaikenmaailman "viikonloppuna -20% kaikesta" kamppiksista jne. Vaikea uskoa, että noista mitään merkittävää tulisi edes Black Fridayna mutta toisaalta mahdoton ennustaakaan. Toisaalta miksi tuosta tekisi halvempaa hintaa kuin 399€, kun taitaa olla jo tuolla hinnalla paras tabletti 400€ budjetille. Itse ostaisin ehkä Gigantista, jossa saa 50 päivän palautusoikeuden. Yleensä tulevat hinnassa vastaan, jos palautusajan aikana tulee hinnassa laskua tai parempaa kamppista (koska muutoin voisit vain palauttaa ja ostaa uudet halvemmalla mikä tulisi kalliimmaksi firmalle).
   
  antti-x tykkää tästä.
 5. Roland

  Roland

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Huoh. Pelisilmän käyttäminen on nimen omaan sallittua. 100 euron tuotteesta 10 euron alennus ei ole juuri mitään rikkaille, mutta joillekin köyhille hyvä tarjous.
  Ajattelin hieman herätellä keskustelijoita huomioimaan eriarvoistumiskehityksen. Saa nähdä, kuinka pitkään asiasta jaksaa muistuttaa, kun välillä tuntuu kuin seinille puhuisi. Jos omassa elämässä ei ole mitään kosketuspintaa vähävaraisten taloustilanteeseen, keskustelun osapuolten on vaikea ymmärtää toisiaan. Ei ole olemassa kiveen hakattua hyvän tarjouksen määritelmää. Pidemmän päälle "minua ei kiinnosta, minua ei haittaa, minusta tuo on paska tarjous, minä en edes noteeraa noin huonoja tarjouksia, minulla on kyllä varaa, minä minä minä"-linja on vahingollista foorumille, kun keskustelu menee valitettavan helposti juupas-eipäs-kinasteluksi. Olisi tärkeää ottaa muut keskustelijat huomioon paremmin.
   
  zZzz tykkää tästä.
 6. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 238
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja samalla logiikalla euron tuotteesta 10 sentin alennus on hyvä köyhille? Pointti ei ole siinä onko 10€ alennus köyhälle hyvä. Pointti on siinä, että nuo 10€ alennukset ovat niitä joka viikkoisia elektroniikkaliikkeiden perustarjouksia, joita näkee joka viikko tarjouskuvastoissa. Tähän ketjuun on yleensä nostettu sellaiset merkittävämmät tarjoukset, joita ei näe joka viikko. Jos mennään tällä logiikalla niin kohta voidaan postailla K-supermarkettien ja Lidlin viikon ruokatarjouksetkin, koska sitä kautta ne köyhät voivat säästää vielä enemmän ja muutenkin pakollisista ostoksista.

  Tämä ei ole mikään eriarvoistumisketju vaan tarjousketju. Jos haluaa keskustella eriarvoisuudesta niin siitä varmaan löytyy jo YK:n puolelta oma ketjunsa tai vaihtoehtoisesti voi perustaa sinne sellaisen. Tarjousketjuissa sen sijaan puhutaan tarjouksista ja selkeästi eniten kysyntää tuntuu aina olevan foorumin aihepiiriin (tietotekniikka) liittyvillä kovemmilla tarjouksilla, joita ne "vähävaraiset" eivät edes harkitsisi. Nyt tuo tarjousketju on kuitenkin täynnä Gigantin viikkotarjousten tasoisia -10€ puhelimesta tyyppisiä tarjouksia. En yhtään ihmettele, että joillakin alkaa hieman närästää jos puhelimen sähköposti piippaa minuutin välein ilmoituksia näistä. Aika moni kun tilaa sähköposti-ilmoituksia tuosta ketjusta oikeasti kovien ja nopeasti menevien tarjouksien toivossa.

  Ehkä tuo "seinille puhumisen" tunne saattaa johtua siitä, että koitat luoda keskustelua väärästä asiasta väärässä paikassa. Ehkä ihmiset eivät halua keskustella eriarvoisuudesta tarjousketjussa? Itse en ole nähnyt täällä ketjussa muutenkaan hirveästi mitään 'minäminäminä -linjaa'.

  Jokseenkin hauska tuo jälkimmäinen lause. Harvemmin kuulee, että keskustelufoorumilla pitäisi säästyä keskustelulta. Joskin siitä samaa mieltä, että viestien huolella kirjoittaminen on hyvästä. Lähinnä siksi, että vältytään väärinymmärryksiltä ja muilta sekaannuksilta.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018
  Niko, Deemus, Telaketju88 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 7. Roland

  Roland

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei muuta kuin aletaan porukalla määrittelemään, millaisia tarjouksia ketjuun saa postata, niin kenenkään ei tarvitse arpoa ja jännittää, mistä kukin keskustelija milloinkin ärsyyntyy, ja mikä tarjous milloinkin ei ole jonkun mielestä tarpeeksi hyvä. Sikäli eriarvoistuminen liittyy tähän aika selkeästi, että vähävaraisten elämää ymmärtämättömät pitävät herkemmin tarjouksia huonoina.

  Uskon, että kaikki haluavat säästyä turhalta tyhjäkäynniltä. Jos joku jättää viesteihinsä tulkinnanvaraa, se luo helposti aivan turhaa keskustelua, kun osapuolten täytyy kärryillä pysyäkseen nyhtämällä nyhtää riittävästi pohjatietoja - sen sijaan, että jokainen keskustelija pyrkisi oma-aloitteisesti alustamaan asiaansa sen verran hyvin, ettei kenenkään tarvitse kysellä ylimääräisiä tai olettaa mitään.
   
 8. zZzz

  zZzz lasciate ogni speranza, voi ch'entrate Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  494
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  ei herra käsittääkseni noinkaan sanonut, vaan puhe oli juurikin 10 euron alennuksesta - ei 10 sentin. Suomessa ei sentään (ainakaan vielä) olla siinä tilanteessa, että käytännössä kellekään joku 10 sentin alennus olisi millään muotoa mielekäs postattavaksi. mutta väitän, että 10 euron alennus on; esim jos tuotteen hinta on (max) sen 100 normaalisti (eli seuraavaksi halvimpaan). nuo ovat köyhemmälle varmasti hyviä hintoja, joten tällaisia tarjouksia soisin vielä täällä näkevän jatkossakin. puhumattakaan jos tuotteen normihinta muuten olisi vaikka 70e, saati 40e - tällöin 10e on jo prosentuaalisestikin suht kovaa settiä.

  se on totta, että jos tuosta summasta ja 10% suhteesta normihintaan lähdetään lipsumaan, niin aletaan jo menemään vähän heikommille jäille järkevyyden suhteen. itse en todennäköisesti postaisi enää 5e tarjousta normihinnaltaan 50e tuotteeseen.
   
 9. tommyy

  tommyy

  Viestejä:
  308
  Rekisteröitynyt:
  06.12.2016
  Ei vittu mitä meninkiä. Jos joku kokee, että nyt on hyvä tarjous ja pastee sen, niin mitä sitten?
  Sähköpostista kurkkaan linkin, jos tarjous ei mielytä itseäni, niin jätän ostamatta ja elämä jatkuu.
   
  weetu, mölyä, 3me ja 23 muuta tykkäävät tästä.
 10. delerium

  delerium

  Viestejä:
  81
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Pitääkö perustaa "tarjoukset"-ketju ja sitten "oikeasti hyvät tarjoukset"-ketju ;)
   
  mölyä, Pesisieni, Tuokkonen ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 390
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minusta on OK postata mitä vain, mikä on postaajan mielestä hyvä tarjous. Juuri mikään muu kriteeri ei tunnu mielekkäältä vaan rajoittaisi tarpeettomasti.
   
  mölyä, M.M.M, laspa ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 12. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  640
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Kannatetaan. Tai köyhien tarjoukset- ketju jos kerta kympin alennus satkun tuotteesta on hyvä köyhälle :D Mikäs siinä on köyhän ollessa ku kaupat vaan pursuilee hyviä tarjouksia.
   
  Deemus tykkää tästä.
 13. Ronttosaurus

  Ronttosaurus

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2018
  Tarjouden hyvyydestä jos alkaa vinkumaan niin siitä vaan seuraa se että ihmiset ei uskalla postata niin herkästi tänne tarjouksia ja siinä häviää sit kaikki.
   
  mölyä, M.M.M, Kaitzschu ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 14. freekevin

  freekevin

  Viestejä:
  544
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mielestäni 10% hinnan alennus on ihan ok.

  Ehkä olen sitten köyhä.
   
  Maickkeli, zZzz ja Ronttosaurus tykkäävät tästä.
 15. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  4 238
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En minä sanonutkaan, että tuossa olisi noin sanottu. Käytin vain samaa logiikkaa kuin tämä toinen keskustelija. Se 10% on aina 10% oli sitten euro, satku tai tonni kyseessä. Jos ruvetaan miettimään ihmisten taloustilanteita niin varmasti löytyy myös niitä vähävaraisia, jotka arvostavat jokaista 10 sentin säästöä päivittäistavaroissaan (ruokaostokset) ja nämäkin säästöt kerryttävät ison potin vuoden aikana. Todennäköisesti isomman kuin tuo 1 älypuhelinostos, joka tehdään kerran 1-4 vuoden aikajaksossa. Kritiikki kohdistui siis enemmän tuohon väittelylogiikkaan ja köyhät vs. rikkaat asetteluun kuin itse tarjouden hyvyyteen.

  Ei tuossa 10€ puhelintarjouksessakaan mitään sen kummempaa ongelmaa ole. Mielipideasioita onko se nyt hyvä tarjous vai ei. Toki tarjousta nakertaa pienen summamääräisen alennuksen lisäksi myös se, että sitä saa vain yhdestä puljusta eli tarjous koskee käytännössä vain Jyväskylää. Mutta sitten esimerkiksi tuolle Q7:lle löytyi heti halvempi hinta ja monet noista aiemmista tarjouksista olisi voinut yhdistää samaan viestiin. Esimerkkinä vaikka nuo pinkkien päivien Nokialaiset DNA:lta. Sen sijaan, että postaa putkeen 4 tarjousta Nokian puhelimista samaan ketjuun olisi pystynyt kirjoittamaan "DNA:lla käynnissä Pinkit päivät, joissa paljon hyviä tarjouksia. Mm. Nokia 7 Plus 349€, 6.1 199€, 5.1 169€ ja 3.1 129€. Nämä ja muut täältä: *linkki pinkkien päivien kampanjasivulle*". Ei mulla siis ainakaan ole ongelmaa noiden tarjousten itsensä kanssa mutta niitä olisi miellyttävämpää lukea, jos noita keräisi yhteen viestiin. Toki parempi näinkin kuin niin, että tuonne ketjuun ei tulisi viestejä ollenkaan mutta lähinnä siis kehitysehdotuksena. (Esimerkkinä vaikka tästä viestit #2185 - #2189 ja täältä viesti #1952. Molemmissa tarjouksia yhden lafkan kampanjasta. Ainakin omasta mielestäni tuo jälkimmäinen on paremmin toteutettu ja helpommin luettavissa.)
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2018
  zZzz tykkää tästä.
 16. heloust

  heloust

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2018
  Kaikki tarjoukset tähän mennessä ok, jatkakaa vaan samaan malliin.
   
  MickMX, Cacceli, maustevoi ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 17. tstv

  tstv

  Viestejä:
  130
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  johtuu ihan yksinkertaisesti että Applen tuotteissa on katetta 5-15%, ainoa joka noilla tekee rahaa on Apple itse
   
  Jezme tykkää tästä.
 18. makemassiton

  makemassiton

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  18.06.2017
  Mun mielestä 10% on 10% kaikille, kalliimmassa tuotteessa se on sitten rahallisesti enemmän. Ja onhan noita 20€ virtalähteitä sun muita helposti 50% alennuksessa, joten mielestäni 10% ja jopa 20% alennukset on poikkeuksetta huonoja. En esim. XXL:n nettisivuilla edes aukaise alle 50% alennuksia, vaikka elektroniikassa noin hyviä harvoin onkaan. Ja itseasiassa useammin on halvoissa tuotteissa.
   
 19. delerium

  delerium

  Viestejä:
  81
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Vaikka olisi 50% alennus, niin jos se on tyyliin järjettömästä lähtöhinnasta alennettu (esim. Komplettin 1799e soundbar), se ei välttämättä silti ole hyvä alennus. Olisiko esimerkkinä hyvän alennuksen merkki jos on vähintään 10% halvempi kuin hinta.fi halvin tuote?
   
  Cuthalu ja zZzz tykkäävät tästä.
 20. drax

  drax

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Ei pelkästä alennusprosentista voi mitään päätellä, yritykset laittelevat mielivaltaisesti tuotteiden ”normaalihintoja” joissain tapauksissa. Yleensä laatutavarassa pienetkin aleprossat ovat välillä hyviä ostoksia.
   
 21. Kiila

  Kiila

  Viestejä:
  391
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Itselle aika sama millaisia tarjouksia tänne postataan, kun ei piippaile mikään laite automaattisesti uusista viesteistä. Mutta kyllä ne pikku prosentein ja muutaman euron (kympin) postaukset tulee lähes poikkeuksetta enempiä pysähtymättä ohitettua. Erilaisten tuotteiden hintoja tulee seurailtua aika laajasti ja aina on joku tietty tuote kiikarissa, josko sen saisi edukkaasti. Jos jollekin tuotteelle on pikaisempi tarve, niin sen nappaa mukaan pienelläkin ale prosentilla. Jos taas jollain tuotteella ei ole niin kiire, tai on suht kallis ilman isoja ale prosentteja, niin kyllä sitä odottelee helposti suurempia prosentteja pitkäänkin. Ja osa tuotteista on toki sellaisia, että ihan selvää premium lypsyä ja parempi odotella aleja. Jotkut merkit sitten myös sellaisia, että eivät tule koskaan aleen ja pienikin ale kannattaa hyödyntää. Sitten on toki heräteostokset suuremmilla ale prosenteilla, vaikka toki näissäkin tulee käytettyä järkeä, eikä ostettua vain halvan hinnan vuoksi. Ehkäpä hiukka kalliina "harkittuna" heräteostona tuli hankittua GPU ja näyttö pari vuotta sitten, kun hinta putosi 1450€ -> 1050€.

  Kuitenkin jos pelkkiä prosentteja ajattelen, niin kaupan sivuilla 10% herättää lähinnä huvitusta. 10% nyt on kivijalassakin sellainen, että hetki paskanjauhamista myyjän kanssa ja erikoisliikkeessä pitäisi moinen lähteä automaattisesti pois. Toki kallissa ja "pitäisi saada tarpeeseen ja pian" tuotteissa 10% voi olla jo kiinnostava. Mutta normi tilanteessa en pidä kovin mainittavana ja kiinnostavana 10%:n alennusta edes 1000€:n hintaisesta tuottesta. Toki pitää katsoa aina sitä säästettyä euromäärää, koska ei sitä prosenteilla ostella.

  20% - 25% herättää pientä mielenkiintoa ja joku 40% - 50% pitää jo oikeasti katsella ja vertailla tarkemmin läpi. Aika usein kyllä kun tsekkaa nuo isot prosentit läpi, niin selviää, että lähtöhinnat ovat pirusti muiden hintoja korkeammat ja se muihin verrattu oikea aleprosentti onkin todella pieni.

  Vaikkei rahatilanteen vuoksi olisi mikään pakko kyttäillä tarjouksia, niin joku se vaan pään sisällä ajaa siihen "se nyt vain on tyhmää maksaa liikaa" ajatteluun. Ja fiksua rahankäyttöähän moinen on ja osaltaan johtaa siihen tilanteeseen, ettei pakosti tarvitse kyttäillä niitä tarjouksia. Sitten vielä kun tietää, että monissa tuotteissa on isot katteet, niin normihintojen maksaminen on vielä vaikeampaa. Ja koska tulee panostettua laatuun (= yleensä kallista), niin en tiedä onko minulla yhtään normaalihintaista elektroniikkalaitetta, retkeily, laskettelu, fillari, muuta urheilu tai harrastuskampetta.
   
  Datsyuk13 ja delerium tykkäävät tästä.
 22. Kampele

  Kampele

  Viestejä:
  223
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Onko kukaan saanut muuten clasulta vielä noita kärcherin painepesureita?
  Tilasin viikko sitten K7:skan ja vasta tänään lähti ilmeisesti Ruotista tuo tulemaan.

  On kyllä tuskasen hidasta toimintaa tuolla..jos tavaralla kiire, niin ei näköjään clasulta kannata tilata. Ellei sitten ole valmis, että tavara vasta parin viikon jälkeen tilauksesta perillä.
   
 23. heloust

  heloust

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  08.03.2018
  Puoli tuntii sitte tuli vasta maili että lähetetty.
   
 24. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  640
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  On se minunki mielestä ihan ok, mutta jos esim 99e tuote on viikkotarjouksessa joka kolmas viikko 89e niin ei se ole häävi "tarjous". Noissa korkeintaan sumutetaan köyhää luulemaan, että kyllä nyt kannattaa ostaa kun säästää kympin.

  Hyvin tuonne on postailtu, ei siinä mitään. Monet huipputarjoukset napattu :tup:
   
  Mixx tykkää tästä.
 25. Xirka

  Xirka

  Viestejä:
  287
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tekeeköhän tolla 79e robotti imurilla mitään?
   
 26. Retale

  Retale

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ehkä tän voi nähdä myös niin, että aina kun aletaan valittamaan huonoista tarjouksista, niin ei ole pitkään aikaan ollut mitään kunnon jytkytarjouksia ;) Komplettkin oppinut ja lopettanut hintavirhetarjoukset :(
   
 27. Jebaus

  Jebaus

  Viestejä:
  652
  Rekisteröitynyt:
  23.02.2017
  Eikai se hyvä tarjous niinkään alennusprosentista ole kiinni vaan tuotteesta mitä myydään.

  Jos esim joku juuri myyntiin tullut puhelin, vaikka nyt oneplus6 on kaikkialla 549€ ja joku myy sitä -10% eli 495€ niin minusta se on todellakin hyvä tarjous.
  Lähinnä jos sama tuote on ollut jo useita kertoja tarjolla samaan tai halvempaan hintaan niin ei se oikein enään hyvän tarjouksen määritelmää täytä vaikka alennus olisi -70%. Hyvänä esimerkkinä se Harman kardonin "300€" linnunpelätin.

  Toisaalta hyvä tarjous voi myös olla että tuotetta on ylipäätään saatavilla. Esim kun ne mini-nes konsolit tuli myyntiin, taisi se maksaa kaikkialla about sen saman 49,90€ mutta oli kaikkialta loppu. Silloin hyvä tarjous on mielestäni jo postata kauppa mistä sitä on saatavilla. Sama esim tällä hetkellä 2080ti näytönohjaimen kanssa.
   
 28. Höyrykone

  Höyrykone

  Viestejä:
  51
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  Minkälainen meno siellä Tammiston Gigantin yömyynnissä? Onko oikeasti hyviä tarjouksia, esim. kannettavista?
   
 29. Shokata

  Shokata

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Onkos tammistossa paljon väkeä? :D Kannattaako lähteä ihmettelemään menoa..
   
 30. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Joko Tammistossa pidetty 100m juoksun olympiakarsinnat GTX 1070 Ti -hyllylle ja moniko (jos kukaan) sai? :)

  Edit: Olettaen, että tuo nyt oli tarjouksessa 444€ -> 333€
   
 31. N.A.G.A

  N.A.G.A

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Menin jonottamaan klo: 20.35 ja 21.05 kävelin Cerberus kainalossa autolle. Hinta 333€
   
  M.M.M, Cuthalu, El Chapo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 32. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  6 711
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
   
  RHead ja Exige tykkäävät tästä.
 33. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  930
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Jumalauta että jengi on sekasin.
   
 34. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  835
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voi pojat kun joskus täällä perämetän giganteissa/powereissa järjestettäis moisia. Ymmärtää toki, että myyntivolyymin on oltava kova noissa tapahtumissa eikä asiakaspotentiaalia oikein löydy, kuin hki/tku/tre-akselilta.
   
  juksi tykkää tästä.
 35. aleksi0

  aleksi0

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2018
  Aika moni kantoi vielä 21:25 niitä kassalle.
   
 36. pokkus

  pokkus

  Viestejä:
  856
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Oman K4:n hain tänään Postin toimipisteestä. Tilasin 5.10.
   
 37. ryffe

  ryffe

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Todella mielenkiintoista, olin ensimmäisenä näyttishyllyillä, sielä vain 1050ti:tä hyllyssä. Siinä sitten alkoi kasaantua iso lauma ihmettelemään samaa, kannettiinko näitä jossainvälissä sitten hyllyyn? Omani sain varaston kautta, kun onnekseni tajusin vielä myyjältä kysäistä ennenkun painuin ovista pihalle. Aloin jo funtsimaan että onko jengi käynyt päivällä piilottelemassa näyttiksiä ties minne pesukoneiden sisuksiin :rofl:
   
  Radeonite tykkää tästä.
 38. aleksi0

  aleksi0

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2018
  tietokoneen asiakaspalvelu tiskillä olin jonottamassa ja varaston puolelta näytti kamaa tulevan.
   
 39. ryffe

  ryffe

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Okei, erikoinen ratkaisu kyllä että myydään varastosta tavaraa tuollaisessa erikoistapahtumassa. Mullekin myytiin vaan jostain satunnaiselta työpisteeltä, ilman mitään jonotteluja kun olin lähdössä. Kuinkahan moni niistä ensimmäisistä +20 ihmisestä kaivelemassa sitä näyttishyllyä jäi sitten ilman kun eivät tajunneet kysyä myyjältä.

  Ehkeivät kodinkonemyyjät nyt aivan hoksanneet tuota menekkiä tuolle 1070ti:lle tohon rahaan, etteivät vaivautuneet hakea edes varastosta esille.
   
 40. Haeyhae

  Haeyhae

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2018
  Gigantista lähti Asuksen 1070 ti matkaan hintaan 412,5 + black ops 4 kaupan päälliseksi. Tosta nyt jos ottaa blopsin hinnan pois kun muutenkin sitä ostamassa niin ihan kannattava reissu oli.
   
 41. aleksi0

  aleksi0

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  12.02.2018
  Oli kieltämättä aika sekasortoa, ettei silleen ole panostaneet kuin sen 20-21 välisen ajan. Myyjiä olematon määrä, jos ollenkaan. Itse yritin ettiä hyllyä muttei löytänyt niin piti mennä just pisteelle jonottamaan että sai palvelua/vastausta.
   
 42. Mövenpick

  Mövenpick

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Luureista on ollut täällä keskustelua, niin nämä voisi ehkä nostaa tuolta Cdonin tarjouksista ehdokkaaksi (voimassa vielä 2 h 45 min): AKG N60NCBT Black BT NC

  Ei omakohtaisia kokemuksia, mutta ihan hyviä arvosteluja saanut ja aptX löytyy, millä pitäisi päästä ~70 ms viiveeseen (toki lähteen tätä tukiessa).
   
 43. edup

  edup

  Viestejä:
  1 554
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olkaa nyt jumalauta kiitollisia että jotkut jaksaa teille kiittämättömille paskiaisille tarjouksia tänne postailla, ja lopettakaa se jatkuva itku siitä kuinka joku tarjous oli omasta mielestä huono.

  Mikään tarjous ei sovi kaikille, ja jos tarjous ei kelpaa niin jatkakaa seuraavaan viestiin.
   
  weetu, Jahve3, mineraalimies ja 12 muuta tykkäävät tästä.
 44. NotANumber

  NotANumber

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Verkkiksessä on halvemmalla.. AKG N60 NC -langalliset vastamelukuulokkeet 148,00 €

  Muoks: ääh nää on langalliset
   
 45. ryffe

  ryffe

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Tuo cdonin yömyynnissä oleva näyttö on varsin kova tarjous, nuo XB271HU:n hinnat painelee sielä 7-800 eurossa ja silti ilmeisen suosittu luokassaan.
  G-syncin tilalla toki freesync tässä mallissa.
  Acer 27" Nitro VG270UPbmiipx

   
 46. FinMaky

  FinMaky Tekee sitä ATK:ta

  Viestejä:
  178
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mä kävin just ennen yhdeksää kattomassa, että jono on sellainen että Eieiei ja en edes ajanut pihaan. No kun tässä vieressä asuu, niin päätin lähteä vielä pyörähtämään kun webin saldo näytti 1070ti kohdalta <5 myymälässä. No 1070ti kainalossa ulos 23:48. Oli joku "samalla nimellä kaksi" tyyppinen vapautuminen myyjän mukaan...
   
  zZzz tykkää tästä.
 47. Shokata

  Shokata

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  aijai, näköjään tammistoon jäi vielä cerberuksia. :/
   
 48. tommyy

  tommyy

  Viestejä:
  308
  Rekisteröitynyt:
  06.12.2016
  Ja mulle myivät eioota klo 21:20. :D
   
 49. ryffe

  ryffe

  Viestejä:
  22
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Vähän epäilen et porukka varaillut noita etukäteen siinä toivossa että sais samaan rahaan. Nyt alkaa sitten varaukset umpeutua ja takasi kiertoon :facepalm:

  Onhan se selvää että myyjä lyö vasta tarjouksen tilaukseen jonka jälkeen noudossa vain maksetaan valmis lasku.
   
 50. antti-x

  antti-x

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  29.08.2018