HyperX julkaisi uuden Cloud III -headsetin pelaajille

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 917


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
HP:n talliin kuuluva HyperX on julkaissut uuden sukupolven suositusta Cloud-sarjan headsetistään Computexissa. Yhtiö on keskittynyt uudessa Cloud III -headsetissä erityisesti käyttömukavuuteen.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="88217,88216"]

HyperX Cloud III -headsetin kuulokkeiden perustana ovat kulmaan asennetut 53 mm:n neodyymielementit. Cloud-sarjassa on ollut aiemminkin käytössä 53 mm:n elementit, mutta Cloud III:en ne on suunniteltu tiedotteen mukaan uudelleen. Yhtiön mukaan optimoitu asennuskulma on tärkeä osa kuulokkeiden tuottaman äänen laatua. Kuulokkeeiden äänentoiston taajuusalueeksi kerrotaan 10 Hz - 21 kHz, impendanssi 64 ohmia Äänentoisto tukee DTS Headphone:X -3D-tilaääntä.

Myös headsetin mikrofonipuoli on kokenut päivityksen. Cloud III kaappaa ääntä 10 mm:n electret kondensaattorimikrofonielementillä, jonka suojana on metalliverkolla toteutettu pop-filtteri. Mikrofonin sää mykistettyä nappia painamalla ja mykistyksen tila näytetään helposti huomattavalla merkkivalolla suoraan mikrofonin vieressä. Mykistys ja äänenvoimakkuussäädöt löytyvät toisen kuulokkeen yhteydestä.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="88215,88214"]

HyperX:n mukaan yhtiö on uusinut Cloud III:ssa myös käytettyjä materiaaleja, mutta ei mene sen tarkemmin yksityiskohtiin asiasta. Tuotesivujen mukaan kuulokkeissa hyödynnettään Memory Foam -muistivaahtoa ja ne on päällystetty korkealaatuisella keinonahalla. Kuulokkeiden runko on terästä ja alumiinia ja niiden luvataan kestävän hyvin erilaisia kolhuja sekä muuta väkivaltaa.

Kuulokkeet liitetään tietokoneeseen joko 3,5 mm:n (4-napainen CTIA) tai USB-C-johdolla. Mukana tulee myös USB-C > USB-A -adapteri. Ne tukevat USB-liitännän kautta PC:tä, Sony PlayStationia, Nintendo Switchiä ja mobiililaitteita. 3,5 mm liitäntä on tarkoitettu Switchiin ja Xbox- tai PlayStation-ohjaimeen liitettäväksi, mutta on vaikea keksiä syytä miksei se toimisi myös muilla laitteilla.

Yhtiö julkaisi samalla myös uudet Cirro Buds Pro True Wireless -nappikuulokkeet. Ne on varustettu 8 mm:n elementillä, joiden taajuusvaste on 20 Hz - 20 kHz. Kuulokkeisiin kuuluu myös sisäänrakennettu MEMS-mikrofoni. Napit ovat IPX4-suojattuja. Cirro Buds Prot sisältävät hybridin aktiivisen meluntorjuntaominaisuuden. Niiden akkukestoksi luvataan parhaimmillaan 35 tuntia, siihen lasketaan mukaan kuulokkeiden kotelolta saatava virta. Kerralla kuulokkeet kestävät parhaimmillaan 7 tuntia ilman meluntorjuntaa tai 4 tuntia pelitilassa. Kuulokkeet latautuvat täyteen 40 minuutissa, latauskotelo 2 tunnissa.

HyperX Cloud III -headset saapuu myyntiin välittömästi mustina ja musta-punaisina. Niiden virallisena edustajana toimii Suomessa Gigantti, jossa ne on hinnoiteltu ajankohtaisesti 118,95 euroon. Cirro Buds Pron Suomi-hinnoista ei ole vielä tietoa, mutta niiden pitäisi tulla saataville kesäkuun aikana ja niiden veroton suositushinta on 79,99 dollaria.

Lähde: HyperX

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
31.01.2017
Viestejä
279
Hyvältä vaikuttaa. Jahka vanhat Cloud Stingerit hyytyy, voisi tähän uuteen Cloud III:een sijoittaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 019
53mm elementeistä päätellen nää taitaa vieläkin pohjautua niihin vanhoihin Takstareihin? Mutta mitäpä sitä toimivaa reseptiä muuttamaan. :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
586
Ei kaduta että ostin HyperX Cloud Alpha talvella.
Tommoset on nuoremmilla käytössä, mutta on ajankysymys koska hajovat.
Kiinnostaisi vertailu, onko Cloud 2 tai 3 kuinka paljon parempi kuin nuo Alphat. Esim onko Cloudeissa mikki yhtään parempi?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 854
Tommoset on nuoremmilla käytössä, mutta on ajankysymys koska hajovat.
Kiinnostaisi vertailu, onko Cloud 2 tai 3 kuinka paljon parempi kuin nuo Alphat. Esim onko Cloudeissa mikki yhtään parempi?
Ei kai ne hajoa jos ei tahallisesti riko. Itsellä edelleen alkuperäinen HyperX Cloud myös. Siitä on vain tuo keinonahka alkanut murenemaan niin ostin Alphan tilalle. Muuten ihan hyvät kuulokkeet edelleen.
 
Liittynyt
31.01.2017
Viestejä
279
Siitä pääsee hiukan makustelemaan:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 912
Viestejä
3 975 442
Jäsenet
68 011
Uusin jäsen
psimonta

Hinta.fi

Ylös Bottom