Hunt: Showdown (PC) PvP/PvE länkkäri Crytekiltä

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja vma, 19.10.2017.

 1. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  2.3 päivitys nyt (no oikeasti torstaina tuli jo) livessä, aateltiin testata ja striimata vähän samalla.
  Prestige 2:lla menossa.

   
  Rane tykkää tästä.
 2. slayer665

  slayer665

  Viestejä:
  513
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Tulipa ostettua tämä ja pari erää nyt pelanneena heräsi muutama kysymys.

  -Montako ihmispelaajaa tuolla on itseni lisäksi aina per matsi?

  -Pelannut nyt vain solo matseja ja usein kuollut kun vastaani on tullutkin coop tiimi ja hankala saada molemmat hengiltä vallankin jos pääsevät yllättämään. Eli Solossa on siis myös kahden tiimejä "vastassa"?

  -Onko paras taktiikka aina vain koittaa stelthinä saada kaikki vihjeet ja sitten koittaa mennä tappamaan bossi?

  -Kannattaako tuota karttaa muuten tutkia? Löytyykö muutakin kuin pateja,helaa,lamppuja,ansoja?

  -Hämistä vastaan pari erää otin, mutta molemmilla lähti henki. Ilmeisesti kaverin kanssa olisi helpompaa vai skaalautuuko mörköjen helat?

  +Otetaan vastaan muita tipsejä joita aloittelijan olisi hyvä tietää. Muuten vaikuttaa kyllä ihan jännältä ja tunnelmaa löytyy sopivasti. Äänistä ja ulkoasusta +++. Pääsääntöisesti rullaa +60fps kaikki tapissa 3440x1440p näytöllä. :tup:
   
 3. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Vastassa on neljä 1-2 hengen tiimiä. Kaverin kanssa on aina helpompaa, ja on ainakin joku nostamassa jos sattuu henki lähtemään. Aluksi kannattaa vetää stealthina, ja kun kokemusta kerttyy, niin voi vähän hurvitella. ;)
   
  slayer665 tykkää tästä.
 4. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  -Maksimi pelaajamäärä kentällä on 10. Tosin on tuntunut viimeaikoina, että kierrokset on lähteneet käyntiin reippaasti vajaammilla pelaajamäärillä.
  -Kyllä, tällä hetkellä solopelaajat pelaa samassa matsissa tiimipelaajien kanssa. Kehittäjät ovat kiusoitelleet jostain tapahtumasta, joka voisi viitata puhtaasti soolomatseihin. Mutta mitään tietoa ei ole, muuttuuko se ihan pysyväksi pelimuodoksi.
  -Kaverin kanssa vedetään aina vihjeet mahdollisimman nopeasti, toki väistellen kaikkia "häiriötekijöitä" kentällä, ettei sijainti vain paljastu.
  -Kartalla ei muuten vielä ole mitään keräiltävää, ainoastaan nuo ammuslaatikot, erinäiset ansat, heiteltävät lyhdyt ja sidelaatikot. Tulevaisuudessa ilmeisesti aikomuksena on, että kentältä voisi kerätä aseosia ja päävalikossa craftata asevariantteja.
  -Pomojen HP ei skaalaudu. Hämis on aika vittumainen otus, tosin sen perässä ei kannata juosta vaan pysyä enemmän tai vähemmän yhdessä paikassa, se juoksee sinun luokse. Teurastaja taas kuolee yllättävänkin kevyesti ihan vaikka peruskiväärillä. Eilen kaverin kanssa pisteltiin teurastaja nippuun sapeleilla tökkimällä. Aikaa meni alle minuutti.

  Kannattaa kuunnella ääniä ja opetella että mistä lähtee minkäkinlainen ääni. Monesti ollaan saatu viimehetkellä "etulyöntiasemaa" kaverin kanssa, kun olen kuullut hieman poikkeavan risahduksen maastossa ja sieltä onkin hiippaillut pelaaja vastaan.

  Haulikot on sitten sellaisia arpajaislaitteita. Mutta mitä tahansa haulikkoa käytätkään, käytä sitä puukotus etäisyydeltä, koska muutoin vihollinen ei kuole. Katkaistuja haulikoita käytä sitten työntämällä piippu vihollisen suuhun, muutoin et osu ladon seinäänkään.

  Kannattaa myös hieman farmata XP:tä listimällä zombeja sun muuta, kun juoksee vihjeeltä vihjeelle. Peli kuitenkin rankaisee aika kovasti kuolemasta, eikä alussa oikein ole mitään varteenotettavia aseita korkeampitasoisia pelaajia vastaan. Paitsi winchester, jos sitä osaa käyttää.
   
  slayer665 tykkää tästä.
 5. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
 6. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Olisikohan ensimmäistä kertaa ikinä, kun eilen kohtasin pari suomalaista. Hauskaa vuoropuhelua hetken aikaa, kunnes jälkikäteen tajusin että mahtoikohan pelin sisäinen VOIP edes toimia itselläni.
   
  Rane tykkää tästä.
 7. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
 8. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Viidennen sooloyrityksen jälkeen soolovoitto napsahti! Tuntuu olevan todella kovaa peluria tällä hetkellä.

  Nyt toimii muuten vihdoin peli 4K-resolla uusimman päivityksen jälkeen ja RTX 2080 saatuani! :drool:

  [​IMG]
   
  Hazen tykkää tästä.
 9. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Uusi kartta, Lawson Delta, vapaasti pelattavissa testiservereillä. Tai ollut jo vähän yli viikon.

  Tästä viimeisin patch note #4 Hunt: Showdown (Test Server) :: Update 3.0 - Patch #4

  Yksinpeli modehan joutui kirveen alle, tilalle tulee hieman BR tyylinen quickplay aikanaan. Kannattaa laittaa seurantaan, optimointia ja sisältöä tulee nykyisin reilulla kädellä ja peli on usein -20/-25% alennuksessa.

  Julkaisuun vielä pitkä matka mutta sieltä se on tulossa ensi vuoden aikana. Early Accesskin on tarjonnut pelattavaa noin 300 tunniksi ja lisää kertyy.
   
  Rane tykkää tästä.
 10. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Optimointia tässä kyllä tarvitaan. Viimeisimmän ison päivityksen jälkeen itsellä heitti suorituskyky kuperkeikkaa ja nyt saa taas katsoa nykivää ruutua enemmän ja vähemmän.

  Onko muuten mitään infoa annettu tuon 3.0 päivityksen julkaisusta? Muistikuva olisi, että devit mainitsi aijemmin twitchconin jälkeen ja ennen vuoden vaihtumista. Onko tähän tullut mitään tarkennusta?
   
 11. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Tämä testiservuilla pyörivä päivitys on juurikin 3.0. Julkaisivat sen viime viikolla, mutta ovat fiksailleet mm. spawneja ja bugeja. Normaalistihan Crytek on tehnyt niin että viikon pitävät testiservuilla ja sen jälkeen puskevat Liveen. Jos mitään kummallista tapahdu niin ensi tai jopa tällä viikolla pitäisi tulla.
   
 12. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Optimointia on tehty aivan valtavasti niistä ajoista kun early ilmestyi. Nyt voi pelata 4K60 ilman minkäänlaisia droppailuita.

  On muuten siistin oloinen tuo uusi mappi! Juuri oikeanlaista villin lännen tunnelmaa mitä kaipasinkin. :)
   
 13. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Closed alpha ajoista kyllä otettu valtava harppaus optimoinnin suhteen, ja itsellänikin peli on pyörinyt aina sujuvasti.

  Mutta ilmaisviikonlopun aikoihin nähtiin että peli ei pyöri tarpeeksi hyvin edes mid-tier koneilla, paljon tuli pelille negatiivista arviota Steamissa vaikka muuten saattoivat pelistä pitääkin. Lisäksi pelaajamäärät kävivät hetkellisesti yli 13 000 mikä on hyvä saavutus. Nyt 3 kuukautta myöhemmin ovat palautuneet tai jopa laskeneet sinne keskimääräiseen 1000-2000 pelaajaan.

  Omasta mielestä nyt kun sisältöä on tullut suhteellisen reippaasti pitäisi keskittyä melkein puhtaasti optimointiin. Tietenkin peli on erittäin hyvännäköinen että ei tietenkään vanhoilla romuilla pitäisi pyöriäkään, mutta näin saataisiin pelaajamääriä edes hieman ylöspäin ja pientä puhetta ja porinaa pelin ympärille jo ennen varsinaista launchia. Suuret panokset ja varsinainen mainostaminen varmaan painottuu sinne kun peli siirtyy early accessista full releaseen, mutta nykyisin kun näkee death screenin, on kyseessä melkeinpä satavarmasti pelaaja joka on tappanut minut myös aiemmin. Että pienet on piirit.

  Uudesta mapista ja varsinkin päivityksestä tykkään itsekin. Mappi on paljon avonaisempi kuin ensimmäinen, ja tämä yhdistettynä liikkumiseen tehtyyn muutokseen pelaajat käyttävät huomattavasti enemmän kivääreitä eivätkä vain juokse haulikon tai macheten kanssa. Eli ollaan palattu niihin asioihin mitkä tekivät pelistä aiemmin niin hyvän. Compoundit ovat valtavia missä saa hyviä taisteluita aikaiseksi, vankilalla ollut jo parit neljän duon rytinät, ai ettien että :D:D
   
  Rane tykkää tästä.
 14. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Hazen tykkää tästä.
 15. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  NO NYT. Melkein tulin jo epätoivoiseksi, kun ei mitään tietoa annettu julkaisupäivästä. :D Jos sitä taas pari kierrosta jaksaisi pelata.
   
  Hazen ja Rane tykkäävät tästä.
 16. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Pelejä kyllä löytyy uuden Elo-pohjaisen matchmakingin takia vähän nihkeästi ja kun kaikilla on aluksi sama lukema, löytyi paljon pelaajia jotka tuskin oli peliä paria tuntia enemmän pelannut. Joku 18 tappoa ensimmäiseen kolmeen erään, jonka jälkeen mätsäsivät vastakkain n. Prestige 20 tasoisten kanssa.

  Ihan hyvä systeemi, kunhan porukka jaksaa tämän alun yli pelata että pääsee itselle oikeaan rankingiin.

  Uudessa mapissa voi kyllä spawnit sattua hullusti, neljä duoa aloitti Salter's Porkin läheisyydestä ja meteli oli kyllä melkoista :lol: Muutenkin itäpuoli mapista tunnostaa noin 15 tunnin jälkeen enemmän PVP voittoiselta.

  Hyvä päivitys, jospa pelaajat löytää tämän pariin. En tiedä oliko muilla vastaavanlaisia kokemuksia, mutta peli toimii nykyään erittäin sulavasti? Itse Lowilla pelaan ja melkeinpä kokoajan nakuttaa sen 144 fps (1440p) Lawson Deltassa. Kaikki asetukset täysillä noin 100 fps, välillä käyden n. 80 freimissä. Ainakin patch notesissa oli jotain mainintaa optimoinnista.
   
 17. xBuUBLe

  xBuUBLe

  Viestejä:
  49
  Rekisteröitynyt:
  06.03.2018
  Pitkään ollut hankintalistalla. Onkos mahdollisuutta pelata soolona? Ja jos on niin onnistuuko mitenkään siellä pärjääminen?
   
 18. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017
  Onnistuu, valittevasti kylläkin poistivat "Solo Only" moden ja tekevät tilalle Quick Playn. Soolona voi vieläkin tosin pelata, mutta todennäköisyydet että törmää kahden hengen tiimeihin on huomattava.

  Quick Play tulee aikanaan, jossa valitaan hunter jolla on valmis loadout ja lähdetään pelaamaan. Eri aseita (en tiedä tavaroista tai kranaateista) voi lootata kartasta/kuolleelta pelaajalta. Tämä pelimuoto on vain soolopelaajille missä ei siis ole ollenkaan Duo mahdollisuutta. Vaikka pelissä olikin Solo Mode, on peli hauskinta kuitenkin kahdestaan kaverin kanssa. Sellaiseksi se on vain tehty.
   
 19. Raatokalle

  Raatokalle

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Joo. Yksinpelaaminen on nykyiselläänkin mahdollista, mutta oppimiskäyrä voi olla aika korkea. Lähestulkoon jokaisessa matsissa mitä olen nyt 350h pelannut, on vastaan tullut aina duo. Lopulta todella harvoin törmään soolopelaajiin matsin aikana.

  Toisaalta kehittäjäthän ovat panostaneet ihan jonkin verran siihen, että uusille pelaajille tuo aloittaminen ei olisi niin ankaraa puurtamista. Mikä on mielestäni hieno suunta, vaikka alunperin ihastuinkin pelin melko raadolliseen olemukseen.
   
 20. xBuUBLe

  xBuUBLe

  Viestejä:
  49
  Rekisteröitynyt:
  06.03.2018
  Eli kaverin kanssa parempi, olisko joku aloittelija innostunut lähtemään pelailemaan? Tosiaan ei kokemusta tämmösistä survival pvp peleistä ole.
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2018
  Rane tykkää tästä.
 21. Hazen

  Hazen

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2017


  Nyt livenä näkyy mitä tulevasta update 4.0 löytyy. Muunmuassa se Quick Play.
   
 22. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Muutama matsi 4.0 updatea takana testiservulla, ja oikein pätevältä vaikuttaa tuo Quickplay. Todella intensiivistä, kun kaikki kamppeet pitää kerätä mapista, ja jatkuvasti saa olla varpaillaan. Aikaa saisi omasta mielestä olla vähän enemmän, sillä nyt tuo menee aika lailla juoksuksi. :)
   
 23. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Hazen tykkää tästä.
 24. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  1 626
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaahas, pelaako tätä enää kukaan? Itse tuli tähän kaverin kanssa innostuttua joku kk sitten ja ihan kohtuullisesti on mennyt. Ei ollu dayzzin ja pubgin jälkeen mikään vaikea opetella, tosin kun pelaajia ei ilmeisesti liikaa ole niin vastaan tulee melko kovaakin jantteria kun alottelee. No, siinähän sitä oppii.

  Sopii itselle paremmin kuin pubg koska tuntuu taktisemmalta, liikkeellä, sijoittumisella ja äänen pitämisellä on enemmän merkitystä. Ei oikein enää näin setämiestä lähennellessä refleksiheadshotboomeissa pärjää. Ja taas dayzziin verrattuna zombit jne tuntuvat ihan vaarallisilta varsinkin jos niitä koettaa hiljaisesti poistaa. Vitun koirat jne.

  Vaikka pelaajia ei liikaa ole niin aina on jonkinlainen matsi löytynyt kohtuu ajassa eikä siellä ole yksinkään tarttenut samoilla.

  Eilen tuli vedettyä melkein täydellinen kierros kaverin kanssa, yhteensä 5 hunter tappoa ja butcher sekä assassin nurin ja bountyt kotiin. Saatto ne assassinilla kytänneet jannut olla ihmeissään kun juostiin vielä sinne salamat pään päällä loimotellen :vihellys:

  IMG_20190517_000210-01.jpeg
   
  Rane tykkää tästä.
 25. Jakarizz

  Jakarizz

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mahtava peli. Vähän pelotti itseni kohdalla ennen ostoa että onkohan liian HC tyyliin esim. Escape from Tarkov, mutta tässä se on hoidettu mielestäni hyvin. Aina saa uusia huntereita ja rahaa pikkuhiljaa sieltä täältä, mutta aina on joka matsissa pieni hiki päällä joka on ihan hyvä vaan. Taktikoinnilla ja sijoittumisella pärjää tässä pelissä parhaiten eikä tässä tarvitse olla propelaaja tähtäämisen suhteen vaikka jokainen ase on vaarallinen perus pistooleja myöten, jotka ovat kerrasta tappavia jos vaan osuu päähän.

  Pelin community on ollut toistakseni kohdallani erittäin ystävällistä eikä kohdalleni osuneet randomit 10+ prestige tiimikaverit ole naureskelleet ollenkaan toilailujani taikka asevalintojani.

  Noin viikko takaperin päivitettiin jälleen roadmappia ja seuraavana onkin sitten näköjään vuorossa julkaisu. Testiservereille pätkähti myös monen toivoma FOV-slider takaisin (tietääkseni tämä oli joskus aikaisemmissa versioissa, mutta poistettiin).

  Hunt: Showdown - Roadmap
   
 26. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viikon tätä nyt pelaillut ja on kyllä todella hauska peli. Tykkään että aseet ovat hitaita ja ohi ampuminen on yleensä kohtalokasta. Mutainen länkkäriteema toimii kans omalla kohdallani loistavasti. Tulostakin on myös tullut ihan mukavasti ja kd-ratio pyörii yli kolmessa. Suosittelen kaikkia ehdottomasti kokeilemaan jotka lämpeävät battle royal -peleille ja miksei muillekin.
   
  Hazen ja Rane tykkäävät tästä.
 27. CTroy

  CTroy

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Pelaako tätä peliä enää kukaan täältä? Omissa korjoissani tämä on jo noussut yhdeksi lemppareista pitkään aikaan ja olisi mukava pelata muidenkin kuin randomien kanssa :)
   
 28. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Tulee tätä edelleen aika-ajoin pelattua, kunhan on vapaa-aikaa.

  On muuten free weekend tulossa viikonloppuna! :geek:
   
 29. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  900
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jäi kyllä sellainen kutina nyt että haluaa pelata enemmänkin. On siellä noita perusmekaniikkoja hiottu selvästi, liikkuminen ei ainakaan ole niin epäluonnollisen tuntuista enää.

  Tuntuu vaan että kummasti välillä kestää vihut, joskus kolme laukausta kiväärillä osuu eikä tipahda, ja sitten hetken päästä tämä ramboukko juoksee pusikosta puukon kanssa ja tappaa parilla viillolla.
   
  Rane tykkää tästä.
 30. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 260
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Kannattaa tämä ehdottomasti napata joko steamista 24e hintaan (alennuksessa viikonlopun) tai täältä:
  Hunt Showdown PC CD Key, Key - cdkeys.com