1. Live: io-techin viikon tekniikkakatsaus podcast. Keskustellaan viikon kuumimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähestys YouTubessa tänään klo 15-16.

  Poista ilmoitus

HTC julkaisi toisen, ensimmäistä edullisemman lohkoketjupuhelimen

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 22.10.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 435
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  htc-exodus-1s.jpg

  Älypuhelintarjontansa toistaiseksi lähes täysin tyrehdyttänyt HTC on julkaissut uuden edullisemman Exodus 1s -lohkoketjupuhelimen. Alkuperäisen U12+-malliin perustuneen Exodus 1 -puhelimen yritys esitteli vuosi sitten.

  Toisin kuin Exodus 1, uusi 1s-malli perustuu hyvin perustason rautaan. Sisällä on mm. Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri, 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt tallennustilaa, 5,7-tuumainen HD+-tarkkuuden näyttö, 13 megapikselin takakamera sekä 3000 mAh akku. Käyttöjärjestelmänä on nykymittapuulla erittäin vanha Android 8.1 kahden vuoden takaa.

  Lohkoketjuharrastajille suunnattuina ominaisuuksina Exodus 1s voi toimia täysiverisenä Bitcoin-noodina, rautatason "tilikirjana" (hardware ledger) ja se tarjoaa Social Key Recovery -ominaisuuden, suojatun Trusted Execution Environment (TEE) -ympäristön sekä rautatasolla suojatun Zion-kryptovaluuttalompakon.

  HTC Exodus 1s on tilattavissa valmistajan nettisivuilta 219 euron hintaan. Maksu onnistuu myös kryptovaluutoilla.

  Lähde: Introducing EXODUS 1 | EXODUS
   
 2. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  4 530
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  HTC taisi aiemmin mainita jossain, että heillä ei ole tällä hetkellä aktiivista matkapuhelinkehitystä. Exodus 1s:n Android version perusteella kyseessä on jokin aiemmin suunniteltu malli, joka on vain päätetty puskea tässä vaiheessa markkinoilla. Ensi vuonna ilmeisesti tulossa 5G-puhelin/puhelimia HTC:lta.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 3. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 435
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  HTC:han on nyt myös tuottanut halpapuhelimen/puhelimia Aasian markkinoille ulkopuolisella valmistajalla, joten todennäköisesti myös tämän laitteen pohjat on napattu jonkun ODM-valmistajan valikoimista.
   
  FlyingAntero tykkää tästä.