Ostetaan Henkilöauto (katsastettuna)

Liittynyt
10.08.2021
Viestejä
3 938
Löytyisikö joltakin tekkiläiseltä itseltään tai tutultaan ylimääräistä hyväkuntoista autoa, jonka voisi minulle myydä? Olen nimittäin autoa vailla kun nykyisestä porsi vaihteiston laakerit.

Auton tulisi olla katsastettu (leimaa mieluusti ensi vuoteen saakka), max 200 tkm ajettu (vähempi parempi) ja vaikka max 2500 € hinnaltaan; hakusessa siis halpa käyttöauto.

Auton tulisi olla niin luotettava, että sillä pystyy ajamaan niin Pohjois-Lappiin kuin kauas Etelä-Eurooppaan saakka. Varsinkin jälkimmäisen takia saisi ilmastointikin löytyä.

Vain bensamoottorilla, muttei väliä onko vaihteistona manuaali vai automaatti, enkä ole muutenkaan kovin ronkeli. En tarvitse kaikkia hienouksia, luotettavuus on se top #1 asia (mikä ihana fiilis kun kerran leikkasi jarrut kiinni elämäni ekaa kertaa Puolassa keskellä yötä).

Jossei auto järjesty tänne Saloon, niin pääsen noutamaan sieltä saakka minne julkisilla pääsee.

Huom. en osta jobbarilta autoa. Sellaisia turha tyrkyttää. Ostan vain sellaisen, joka on ollut samalla omistajalla vähän pidempään.

Loppuun; RIP vanha Toyotani, kuva napattu Andorrassa 2023. Samaisen alueen jyrkät vuoristotiet (tie CG-2 on aika hurja) taisi tehdä pahaa vaihteistolle, koska jostain kumman syystä vaihteistosta puuttui litran verran öljyä. Noh, kestipähän tähän saakka.
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 540
Viestejä
4 333 725
Jäsenet
72 242
Uusin jäsen
Chaliseus

Hinta.fi

Ylös Bottom