Google Chrome

Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
3 277
Onkohan täällä kyseisen addonin käyttäjiä, noh varulta kuitenkin pistän tämän:
The Great Suspender add-on, which claims over two million users (though Chrome Web Store stats are notoriously easy to manipulate), was sold by creator Dean Oemcke to an unidentified party in June, 2020. The terms of the deal have not been disclosed. The current GitHub account hosting the code, greatsuspender, offers no clue as to the owner's identity and no means of contact
"The extension was sold to an unknown party. This entity has 'updated' the extension to v7.1.8 w/o publishing changes to Github. It is calling remote scripts and using remote tracking analytics, sending user information somewhere w/o user knowledge."
 
Liittynyt
29.12.2016
Viestejä
427
Androidilla on Chrome alkanut ryhmittelemään tabeja. Todella ärsyttävää ominaisuus.

Saako sen pois päältä jotenkin?

Edit : saa.

Open a new tab.
Type in chrome://flags/
Use the search box and type Tab Group.
Select disable.
Restart chrome.
 
Liittynyt
30.01.2020
Viestejä
1 185
Uusimpaan versioon ilmestynyt kirjanmerrkkipalkin oikeaan laitaan Lukulista.

Miten sen saa pois?
 

Good

Premium-jäsen
Team Intel
Team NVIDIA
Team Apple
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
909
Jostain syystä tätä aina käyttänyt Firefoxin jälkeen. Paitsi Applen laitteilla tietty Safaria. Miettinyt vaihtamista tohon uuteen Edgeen.

DMCA juttuja tulee kyl välillä google-hauilla, mutta kun koittaa vaikka duckduckgo:lla, niin eihän se löydä läheskään niin hyvin kuin google. Eli poistin sen.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
3 277
DMCA juttuja tulee kyl välillä google-hauilla, mutta kun koittaa vaikka duckduckgo:lla, niin eihän se löydä läheskään niin hyvin kuin google. Eli poistin sen.
Ikävä totuus on, että Google on parhaimpia hakukoneita tällä hetkellä ja siinä on paljon "piilotettuja komentoja"(esim. täällä on osa, niitä on enempikin), joilla pystyy todella tarkasti rajaamaan hakuja myöskin. Startpage käyttää suoraan Googlen hakukonetta, ja yrittää poistaa kaiken "vakoilun" taustalta, tuostakin on vähän eriäviä mielipiteitä, mutta itse olen käyttänyt sitä pääasiallisesti hakukoneena.
 
Liittynyt
07.06.2017
Viestejä
317
Saako tuota uudessa välilehdessä vaihtuvaa Google tekstiä pois niin että jäisi vain alla olevat pikkukuvat?
 
Liittynyt
20.05.2020
Viestejä
269
Saako tuota uudessa välilehdessä vaihtuvaa Google tekstiä pois niin että jäisi vain alla olevat pikkukuvat?
Selaimen lisäosilla voi muuttaa uusi välilehti -sivun. Chromen omaa uusi välilehti -sivua ei pysty muokata hirveästi. Lisätiedot
Jos haluat erilaisen uusi välilehti sivun ilman lisäosien käyttämistä, niin voit kokeilla toista selainta. Jos sinulla on käytössä Mac, niin erityisesti Safarissa on panostettu uusi välilehti -sivun muokattavuuteen: Customize your start page in Safari.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
3 277
Noniin, nyt voi sitten striimata Chrome selaimen omalle koneelle, niin ei vie tehoja sun koneelta sen käyttäminen. :facepalm:
En kyllä ymmärrä tätä softien siirtoa pilveen ja sieltä käyttämistä streaming kautta, pelaamisen nyt ymmärtää edes jotenkuten.
- Mighty is a new browser that lets you have more tabs while taking 10x less memory. Built for speed, Mighty streams your browser from a powerful computer in the cloud.
- Mighty uses 10x less memory than Google Chrome. Load hundreds of tabs without it stalling, freezing, and slowing down your computer.
- Protecting your information and your right to privacy is our top priority. We commit to keeping your browser history private, your logged in identity secure, and your information under your control. Let us be clear: your data will never be sold. We recognize that we earn our trust with you every day and that won’t be easy.


Kovat on ainakin mainospuheet, mutta käyttäisitkö tuollaista esim. pankki asiointiin, taikka ostamiseen webkaupasta jotain luottokortti tietojen kera jne...
 
Liittynyt
19.03.2021
Viestejä
33
Mikähän Chromeen on nyt tullut parin pvän aikana kun avatessa ensimmäiset 15sec on disk usage 300mt/s, cpu 50% ja totaalijumi. Koitin jo poistaa turhia lisäosia, vähentää avattavien tabien määrän viidestä yhteen ja asentaa koko roskan uudelleen mutta ei vaikuttanut tasan mitenkään. Myös tuon alkujumin jälkeen tuntuu melko jäiseltä.
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
1 708
Onkohan mahdollista synkata chromen kirjanmerkkeihin vaan yksi kansio google syncin kautta? Työkoneelle tarvisin vaan yhden kansion joka synkkaantuisi kotikoneenkin välillä, mutta en pikaisesti löytänyt muita vaihtoehtoja kun synkata kaiken tai ei mitään kirjamerkkien osalta.
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 211
v92 ulkona, eniten pisti silmään tämä:


With these improvements, phishing detection is now 50 times faster and drains less battery.
Joko on äärimmäisen hyvin optimoitu, tai sitten taas yliampumista ominaisuuksien ilmoittamisen kanssa?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
135 382
Viestejä
2 624 629
Jäsenet
51 352
Uusin jäsen
Laksatiivitaavi

Hinta.fi

Ylös Bottom