Ihan normi ihmisten puhelimissa on ollut noita latausliitinongelmia aika-ajoin. Myös muilla, kuin itsellä..
Ei ole tavatonta että USB liittimeen olisi jotain jäänyt haitaksi asti, tyypillisesti ongelma tulee siitä että jotain on siinä "suulla" ja se sitten tuupaataan sitten sillä johdonpää liittimellä sisään. En tiedä tilastoista, mutta ihan mutuillen sanoisin että aikuisiässä monella ei tuollaisesta kokemusta.
Ja aika pieni osuus on sellaisia joitka aina joutuisivat putsaa, joutuisivat muotoa sen takia että ovat kyllä sitten hankkineet mallin jossa liittimessä suoja, tai käyttävät erillistä suojapusukkaa.
Jos tuosta aasinsilta taittuviin puhelimiin, niin olis sitten se tilanne kun väliin jää roinaa, joka puristaa näyttövasten läppikiinni, tai pyörii siinä välissä hinkaten lasia.
En väitä etteikö jossain käyttöryhmässä voisi kaikenmailman suojien läpi kulketua roinaa, ehkä se porukka joilla laitteet on sisältä töhnässä, samoin ne kuuloke, kaijutin sun muut täynnä roinaa. Näitä silloin aikoinaan ollut kun ne suojat oli vähän heikompia.
Jos vähänkään on lukenut taittuvanäyttöisistä testejä, niin en usko että kukaan heistä hankkii laitetta oletuksella päivittäiseen käyttöön että se olisi virheetön parinvuoden päästä. Aikuisille tuskin tulee järkytyksenä, jos vain muistavat millaiset pinnat aikoinaan laitteissa oli.
Onhan tuo nyt ihan päivänselvää, että näyttöä jonka pintaan saa kynnellä jäljet ei voi kutsua lasiksi, vaikka teknisesti näytössä lasia jossain välissä on.
On yleisesti hyväksytty asia, että lasi on kovaa materiaalia johon ei saa painaumia tehtyä kynnellä.
En väitä etteikö näitä termejä olisi jossain speksattu, jos noin tosiaan on ja tuote ei vastaa sitä mitä markkinoidaan, niin virhe.
Jos lähetsyy silltä kantilta voiko joihinkin laiseihin (meteriaali) saada jälkiä, tai mitä asioita kutsutaan ja on kutsutta lasiksi, niin sen puolesta ei kai tarvi olla niin kovaa etteikä voisi saada narmuja, saati että siinä komponenttissa tarvisi edes olla "ikkunalasia".
Omasta mielestä tämä on täysi kusetus ja Samsungin sietäisi saada peräänsä ryhmäkanne harhaanjohtavasta markkinoinnista. Sama toki pätee Applen "safiiri"lasiin.
No vaikka tuollainen ei onnistuisi, niin jos valmistaja markkinoi tuon kestävyyttä selkeästi paremmaksi kuin mitä se on, niin siinä vaarana että markkinointi käy itseään vastaan.
Jos se on parempi kuin jokin verrokki, niin se perinteinen xx% vahvemp, kestävämpi jne kuin jokin verokki. Eikä luoda mielikuvaa että olisi melkein yhtä kova kuin jokin todella kova, mistä todellisuudessa jää kauksia jälkeen.