G.Skill julkaisi WigiDash-ohjauspaneelin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 547


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Muistivalmistajana parhaiten tunnettu G.Skill on päättänyt lähteä seikkailemaan ulkoisten hallintalaitteiden maailmaan. Yhtiön uusi WigiDash lähtee hippasille Stream Deckin ja Lopedeckin kaltaisten valmistajien kanssa ilman ainuttakaan fyysistä painiketta.

G.Skill WigiDash tarjoaa käyttäjälle 7” alueella 5x4-kokoisen eli maksimissaan 20 painikkeen ruudukon erilaisille vapaasti kustomoitaville widgeteille, pikanäppäimille ja muille vastaaville. Widgetit ja muut voivat viedä ruudukosta enemmän kuin yhden ruudun, jos tarve vaatii. Itse kosketusnäyttö on toteutettu 1024x600-resoluution IPS-paneelilla.WigiDash kytketään tietokoneeseen USB-C-kaapelilla ja sitä ohjataan WigiDash Manager -sovelluksella. Erilaisten pikanäppäinten, kello- ja sääwidgettien ja mediapainikkeiden lisäksi sillä saa kätevästi näkymään vaikkapa tietokoneen kellotaajuuksia ja lämpötiloja valmiiksi mukana tulevilla HWiNFO- ja AIDA64 SensorPanel -widgeteillä. Sille saa pyörimään myös esimerkiksi Twitchin chatin. Sen mitä laite häviää kilpailijoilleen fyysisissä painikkeissa otetaan takaisin kustomoitavuudessa näytön sisällön suhteen.

G.Skill WigiDash saapuu myyntiin välittömästi Amazonissa 130 dollarin verottomaan suositushintaan. Saatavuus laajenee yhtiön virallisille kumppaneille lähitulevaisuudessa, mutta esimerkiksi eurohinnoista ei ole vielä puhuttu.

Lähde: G.Skill

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
21.11.2022
Viestejä
6
Eikös joku vanha kännykkä tai tabletti aja saman asian jos käyttää jotain Touch Portal tai Macro Deck appia. Hyvää vanhan kännyn tai tabletin uusiokäyttöä..
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 547
Eikös joku vanha kännykkä tai tabletti aja saman asian jos käyttää jotain Touch Portal tai Macro Deck appia. Hyvää vanhan kännyn tai tabletin uusiokäyttöä..
Kyllä ajaisi, mutta tällä saanee sulavamman käyttökokemuksen kuin saman hintaluokan tabletilla (oli se käytetty tai ei) jos sellaista ei ole valmiiksi. Viiveet on tällä myös pienemmät, kun piuhalla kiinni.
 
Liittynyt
22.12.2019
Viestejä
593
DerBauerin esittelyvideosta napattuna tässä on myös useampi välilehti käytettävissä, eli pystyy jakamaan yhdelle musiikkipainikkeet, toiselle hardwareinfot ja oletan, että kolmannelle pystyis heittämään esimerkiksi media playerin videokuvan, tai työpöydän/nettiselaimen? Ihan fiksun olonen laitos, tosin euroalueella hinta voi karata aika ylös...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 850
Viestejä
4 194 394
Jäsenet
70 797
Uusin jäsen
Ravintolavaunu

Hinta.fi

Ylös Bottom