For Honor 14.2. [PC PS4 XBONE]

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Kepei, 15.12.2016.

 1. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 598
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  @Sadness Ei ole siitä kyse kun peli on jo Uplayssa ja ostaisin Standardinkin suoraan Uplayhin. Kunhan mainitsin ohi mennen että peli on myös Steamia suosiville alennuksessa.

  MUOK. Asia toistaiseksi ratkesikin kun soitin tuossa ystävälle ja sen jälkeen päätin hoitaa ostoksen, niin eiköhän alennukset olleet päättyneet siinä välissä. Katsotaan taas seuraavien alennusten aikaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2019
  Sadness tykkää tästä.
 2. Bustis

  Bustis

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 3. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  464
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Ilmaiseksi sai PS4lle ja ihan mielenkiintoinen peli, mutta kun tulee turpiin jo Story Moden 1.3 missionissa AIlta niin kannattaakohan minun suosiolla jättää peli taitavimmille... Ei taida olla näistä lähtöasetelmista mitään mahkuja PvP pelaamiseen? :btooth:
   
 4. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 598
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Nyt on taas tämä peli alennuksessa. Uplaysta vilkaisin niin Starter Edition on vain 6 €, siis ihan naurettavan vähän näin laadukkaasta pelistä. 12 € on peruspeli ja 20 € jos haluaa samaan syssyyn laajennoksen. Toisin kuin Rainbow Six: Siegessä, tuo Starter Edition ei ole mikään ansa, vaan kohtuullisessa peliajassa pystyt aukaisemaan saman sisällön mitä peruspelissä tulee, joten suosittelen todella kokeilemaan peliä tuolla 6 € hintalapulla. Itse jo avasin peruspelin kaikki sankarit vain pelaamalla.

  For Honor ei tainnut julkaisussa olla ihan oikuton tapaus, mutta nykyään peli on todella kattava ja huoliteltu paketti. Näin huoliteltuja AAA-tason pelejä et näe usein. Peli on todella näyttävä ja pyörii erittäin sulavasti, osaten hyödyntää hienosti lukuisia suoritinsäikeitä. Kaverin kanssa kyllä rento jauhaa ja joskus viime vuonna päivityksessä tullut Breach-pelitila on kyllä hauska, vähän niin kuin Rush Battlefield-peleissä, mutta eri tavalla syvällinen.

  Se joka tätä peliä on pelannut tietää ettei tälle ole edes oikeaa kilpailua olemassa. Peli on hyvin omaperäinen lähitaistelullaan ja sankarit tuntuvat kaikki hyvin omanlaisilta pelata. Jokaista sankaria pitää hieman opiskella ennen kuin pääsee jyvälle. Peli myös perään kuuluttaa joukkuepeliä ja vuoropuhelu onkin siksi hyödyllistä. Suosittelen kelle tahansa joka tykkää moninpelejä netissä mättää, mutten niille joille alun haastavuus on liikaa - alussa peli voi siis olla haastava. Yksinpelissä tosin on vaikeustasosäädin ja sitä voi pelata kaverin kanssa netin yli samaan aikaan. Itse jo pelasin itsekseni sen läpi ja oli sekin yllättävän viihdyttävä.

  Ubisoftin kauppa: Sites-eu_ubisoft-Site  Alennuksia on myös muista Ubin peleistä. Tuolla nettisivulla lukee For Honor Standard Editionista että hinta 10 €, mutta Uplayssa se on tosiaan 12 €. Itse tässä juuri pistän ostaen Marching Fire -laajennoksen. Hienoa työtä Ubi!
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2019
 5. Konttu

  Konttu

  Viestejä:
  191
  Rekisteröitynyt:
  03.03.2017
  Vieläkös porukka jaksaa tätä mättää? Ite latasin Steamistä koneelle jonkun kokeilu version vissiin. Vaikka tuo Standard edition on aika houkutteleva kun on alessa. Ps4 tuli aikoinaan myös For Honor ostettua kympillä ja jonkun verran sitä tuli pelattuakin, mutta nyt ei ole ollut plus jäsenyyttä varmaan puoleen vuoteen enää.
   
 6. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 598
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  @Konttu Minusta tämä on yksi parhaista moninpeleistä tällä hetkellä ja nyt jos koskaan kannattaa tätä peliä ruveta pelaamaan kun se toimiikin kuin junan vessa. Pelin etsiminen joskus keskeytyy, mutta muutoin kaikki pelittää. Vieläpä varsin haastava peli missä sankarit tuntuvat varsin erilaisilta pelata. Kahden vastustajan voittaminen yksin tuo suurta tyydytystä.
   
  Konttu tykkää tästä.