FlickFetch

Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Heti ensimmäinen mitä kokeilin niin löytyi "Fiktiosarja". Eli aikamoista säätämistä olisi kait. :) Kiitos vinkeistä tosin. Voisiko olla helpompi kaikille jos esim. tiedostonimi-asetussivulla olisi kaksi eri asetusta leffoille (=ei season/episode tietoja) ja sarjoille (= season/episode tiedot löytyy).. vai menisikö tuonkin kanssa vaikeaksi tyypin tunnistaminen? Tai parempi: "type":n käyttäminen niin että etsisi siitä "sarja" tekstiä mistä kohdasta vaan, ei väliä mitä muuta diipadaapaa siinä on mukana alussa tai lopussa?

Mulla on jo seuraavanlainen muokattu tiedostonimi, niin tuohon kun pitäisi vielä ahtaa lisää säätöä niin voi helposti tulla itku itsellenikin :)

Koodi:
(%duration%) %program{^Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')\%program{^Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% - S%season% - E%episode% - %title{\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')

Mites ne metadata xml ongelmat mistä kirjoitin, oletko ehtinyt niitä vielä tutkia?
Toi "%type{{sarja}}%" ei katso missä kohtaa tekstiä tuo "sarja" löytyy, kunhan se löytyy. Ottaa siis osuman Fiktiosarjastakin (palauttaa silti vain nimen "sarja", sen takia nimenmuuttamislaatikossa on sekä "sarja" että "Sarja").

Eihän tää sun rimpsu kamala olisi: :D

Koodi:
<#%type{{elokuva}}%#|#%type{{dokumentti}}%#|Series>\<&%type{{sarja|reality|dokumentti|uutis}}%&|(%duration%) >%program{^Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')\%program{^Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% - S%season% - E%episode% - %title{\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')
En oo vielä päässyt xml-ongelmien maailmaan :)

EDIT:

upload_2019-10-19_20-15-45.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Lisää ongelmia, tein "pohjat" leffoille ja saan kivasti xml:t niihin, mutta sitten kun kokeilen samaa templaattia "template_series.xml":lle, käsittääkseni tuon pitäisi tehdä koko sarjalle yksi xml-tiedosto mutta se tekeekin joka jaksolle omat. Jätin siis käyttämättä kokonaan "template_seasons.xml" ja "template_episodes.xml" templaatit. Olenko ymmärtänyt jotain väärin? En siis halua xml:ejä kausista tai jaksoista.

Kokeilin tehdä tällaisen hakemistoratkaisun tiedostonimieditorilla (jouduin ottamaan pituustiedon pois tätä testiä varten):

Skam\
Series 01\
Series 02\​

Niin en saa tuonne "Skam" hakemistoon sarjan "pääkuvaa" (enkä pysty sen tiedostonimeä muuttamaan, lisää toisessa ongelmassa), enkä sarjan xml:ää. Kausien kansioihin tulee joka jaksolle oma xml ja kaksi eri kuvaa, sarjan ja jakson. Pitää varmaan sitten vaan ladata jaksot tuohon "Skam"-hakemistoon, mutta en siltikään saa koko sarjan xml:ää sinne.


Toinen juttu: komentojono-asetuksessa ei pysty kontrolloimaan toista kuvatiedostoa jonka FF luo kun yleiset-asetuksissa on molemmat tallennuksessa ("jakson kuva" ja "sarjan kuva", btw. näistä ei ihan heti tajua, että asetukset koskee myös muidenkin kuin sarjojen latausta). Lisäksi voisi olla helpompaa koodata tuota komentojonoa jos FF suorittaisi komennot siinä kohdekansiossa, eikä työkansiona oli FF:n oma kansio appdata\localissa. Tai uusi muuttuja pelkästään siihen kohdekansioon helpottaisi elämää kummasti.

Esimerkit:

Leffa areena.yle.fi/1-751947 luo kaksi kuvaa, molemmat samoja sisällöltään:
  1. "Kello 15 -10 lähtö Yumaan (117').jpg" (tiedostonimieditori-asetuksen mukaan)
  2. "Kello 15 -10 lähtö Yumaan (16).jpg" (nimitieto suoraan areenasta)

Sarja areena.yle.fi/1-3666602 luo kaksi kuvaa per jakso, esim.
  1. "Skam - S02 - E01 - Mikset pitänyt lupaustasi- (25').jpg" (tiedostonimieditori-asetuksen mukaan, ja tämä siis yksilöllinen jakson oma kuva)
  2. "Skam.jpg" (nimitieto suoraan areenasta, tämä kuva aina sama, sarjan "pääkuva").
Ongelma siis on saada operoitua komentojono-asetuksessa kuvia joille tiedostonimi tulee suoraan areenan nimestä. Komentojonossa "%name%" antaa vain tuon tiedostonimieditori-asetuksen mukaisen tiedostonimen. Ongelma tulee sarjojen kanssa kun pitäisi pystyä muuttamaan sarjan "pääkuva" esim. "folder.jpg"-tiedostoksi.

Jotenkin tuntuu, että olisi paljon helpompaa jos voisi kertoa asetuksista suoraan, että nämä kuvat, xml, etc. tiedostot haluaisin tallentaa ja tiettyihin kansiohin, ettei tarvitsisi koodata komentoja itse. Esim. tein komentojono-asetukseen viilauksia ja leffojen kanssa tämä toimii ihan ok mutta ei sarjojen:

Koodi:
%download%
del "%name%.srt"
copy "template_mede8er_view.xml" "%name%.mede8er.xml"
ren "%name%.mede8er.xml" "View.xml"
ren "%name%.jpg" "folder.jpg"
Tekstit olen laittanut menemään videoihin sisään joten poistan turhan erillisen tekstitiedon tuossa latauksen jälkeen, jos joku ihmettelee. Tuon mede8er_view-"templaatin" kopioin suoraan FF:n kansiosta, se ei ikinä muutu vaan on aina samanlainen, se ohjaa mediatoistimen hakemisto/tiedostonäkymää tietynlaiseksi. Ja tarve on saada kansion kuvaksi folder.jpg (tai cover.jpg) jotta mediatoistin osaa näyttää sen.
Tää homma ei oikein tue sitä että sarjan eri kaudet on omissa kansioissaan, koska toi sarjojen xml tallennetaan samaan kansioon kun itse tiedostot, jolloin ne ei mene sinne sarjan pääkansioon vaan kauden kansioon. Tähän en kyllä keksi oikein mitään ratkaisuakaan nyt. On nykyisellä ohjelman rakenteella äärimmäisen mahdotonta tietää minne sarjan template pitäisi tallentaa jos ei samaan kansioon kuin tiedostot. Jos annat kaikkien kausien latautua samaan kansioon, niin tän pitäisi kyllä toimia. Alla omat asetukset joilla lataan:

upload_2019-10-19_20-57-0.png


Siinä oot kyllä oikeassa että sarjan kuvalle ja tekstitiedostolle pitäisi saada määritellä oma nimi (oma hommansa lisätä asetuksiin moneen paikkaan), tai ainakin muuttuja jolla kyseisiin tiedostoihin voisi viitata komentojonossa (helpompi tehdä). Komentojonolla olisi kyllä helppo nimetä ne uudelleen johonkin geneeriseen nimeen (ren "%seriesfile%.*" "folder.*"), tosin normimuuttujat (%program%, %title%, yms.) ei ole käytettävissä komentojonossa.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Mites ne metadata xml ongelmat mistä kirjoitin, oletko ehtinyt niitä vielä tutkia?
Testailin vähän tälläistä:

Tiedostonimiasetuksissa on nyt myös sarjan tiedostonimi, eli voi määritellä millä nimellä sarjan kuva ja teksti tallentuu, ja myös kansion.
upload_2019-10-20_0-11-14.png


Pohjissa voi käyttää %seriesname%-muuttujaa, joka vastaa tuota sarjan tiedostonimeä, sekä %seriesfolder%, joka on pelkkä sarjan kansio. Myös %seriesnameonly%, joka viittaa sarjan pelkkään tiedostonimeen ilman kansiota.
upload_2019-10-20_0-11-43.png


Lopputuloksena sarjan tiedostot on sarjan nimisessä pääkansiossa, ja muut tiedostot on jaoteltu kausien nimisiin alikansioihin.

upload_2019-10-20_0-10-33.png


Onko tää lähempänä mitä haet?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 335
Toi "%type{{sarja}}%" ei katso missä kohtaa tekstiä tuo "sarja" löytyy, kunhan se löytyy. Ottaa siis osuman Fiktiosarjastakin (palauttaa silti vain nimen "sarja", sen takia nimenmuuttamislaatikossa on sekä "sarja" että "Sarja").
Aaaa, ymmärsin väärin, luulin, että se palauttaa kokonaan sen mitä "type":ssä on, ja siten niitä nimenmuutos-asetuksia olisi joutunut tekemään jonnin verran.

Jos annat kaikkien kausien latautua samaan kansioon, niin tän pitäisi kyllä toimia. Alla omat asetukset joilla lataan
Ja siis sinä saat tuolla "template_series.xml":llä koko sarjan kuvauksen? Itselle tulee joka jakson kuvakset!? En siis halua jaksokuvauksia enkä kausikuvauksia, ainoastaan sarjan "pääkuvauksen".

Onko tää lähempänä mitä haet?
Olen nyt tänään vähän kiireinen, pitää katsoa myöhemmin tarkemmin. Nopeasti katsottuna ei ihan nyt auennut nuo muutokset miten niitä oikein käytetään mutta tuo kuvakaappauksesi ainakin näyttäisi sen pelittävän.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Ja siis sinä saat tuolla "template_series.xml":llä koko sarjan kuvauksen? Itselle tulee joka jakson kuvakset!? En siis halua jaksokuvauksia enkä kausikuvauksia, ainoastaan sarjan "pääkuvauksen".
Jep, alla koko sarjan xml (template_series.xml)
Koodi:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes" ?>
<tvshow>
    <title>Kylmäävä tapaus</title>
    <showtitle>Kylmäävä tapaus</showtitle>
    <plot>Rikostutkija Peter Wendel palaa sairaslomalta johtamaan poliisin selvittämättömien väkivaltatapausten ryhmää Tukholmassa. Hän tutkii sekavaa oikeusjuttua ja alkaa epäillä, että murhasta on tuomittu syytön mies. Tapauksen tutkintaa sotkevat kuitenkin Wendelin psyykkiset ongelmat ja yksityiselämän kiemurat. Ruotsalaisen rikossarjan idea on kriminologi ja kirjailija Leif GW Perssonin. Se perustuu löyhästi tositapahtumiin, jotka liittyvät Thomas Quick -tutkintaan. Rooleissa: Robert Gustafsson, Maria Sundblom, Johan Ulveson, Louise Peterhoff, Christopher Wagelin, Ia Langhammer.</plot>
    <thumb>Kylmäävä tapaus.jpg</thumb>
    <premiered>2019-08-26</premiered>
    <year>2019</year>
</tvshow>
Ja vielä yhden jakson xml (template_episodes.xml):
Koodi:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes" ?>
<episodedetails>
    <title>Kylmäävä tapaus (12)</title>
    <showtitle>Kylmäävä tapaus</showtitle>
    <season></season>
    <episode>08</episode>
    <plot>8/8. Maailman katseet kohdistuvat Ruotsiin oikeusministerin sieppauksen takia. Peter Wendel saa osakseen kovaa kritiikkiä, kun hän ei onnistu löytämään murhaajaa. Ruotsalainen rikossarja.</plot>
    <thumb>Kylmäävä tapaus ep08 Kylmäävä tapaus (12).jpg</thumb>
    <premiered>2019-08-26</premiered>
    <year>2019</year>
    <aired>2019-08-26</aired>
</episodedetails>
EDIT: käytäthän %seriesdesc%-muuttujaa, etkä pelkkää %desc% ?
EDIT2: huomithan, että nuo series, seasons ja episodes templatet tallentuvat kaikki jokaiselle sarjan jaksolle, eli asetuksissa on käytännössä kolme paikkaa jonne voi laittaa eri templaten, ne on vaan käyttöä helpottamaan nimetty series, seasons ja episodes. Käyttäjän vastuulla on siis luoda kuhunkin sisältö joka vastaa käyttötarvetta, eli esim. series-templateen käyttöön %seriesdesc%-muuttuja, episodes-templateen %desc%-muuttuja jne. Kannattaa vilkaista ohjetta kyseisellä asetusvälilehdellä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Lisäsin seuraavaan versioon myös muutaman muuttujan vielä helpottamaan elämää. %multitype% muuttuja saa elokuvilla arvon "Elokuva,Movie", jolloin siitä voidaan helposti muodostaa neljä yleistä kansion nimeä: "Elokuva, Elokuvat, Movie, Movies". Yksiosaisilla dokumenteilla muuttuja saa arvon "Dokument,Document", jolloin siitä saadaan helposti "Dokumentti, Dokumentit, Document, Documents". Muut ohjelmatyypit saa arvon "Sarja, Serie", joista saadaan taas "Sarja, Sarjat, Serie, Series". Näihin voidaan helposti lisätä sanoja jokaiseen jos on tarvetta.

Alla käytössä suomenkielinen versio, jossa löydetyn "sarja" sanan jälkeen lisätään "t", ja saadaan kansio "Sarjat". Sama elokuvilla. Dokumenteilla perään lisätään "it", ja saadaan "Dokumentit".
<%multitype{{elokuva}}%t|%multitype{{dokument}}%it|%multitype{{sarja}}%t>\%program% - etc...

Ja vastaava englanniksi.
<%multitype{{movie}}%s|%multitype{{document}}%s|%multitype{{serie}}%s>\%program% - etc...

Lisäksi muuttujat %ismovieordocument%, joka saa arvon "true" jos kyseessä on elokuva tai dokumentti, muussa tapauksessa "false". %ismovie% jos kyseessä elokuva, %isdocument% jos kyseessä dokumentti, ja %isserie% jos kyseessä sarja. En tiedä keksiikö heti käyttöä näille, mutta muuttujia ei koskaan voi olla liikaa. Luovalla käytöllä voi tehdä vaikka mitä :)
 
Liittynyt
22.08.2017
Viestejä
593
Onko jotenkin mahdollista, että ladattujen tiedostojen metatietoihin tulisi kieleksi "finnish" videon ja ääniraidan osalle?
Nyt ovat ilman tunnistetta ja tämän haluttaessa joutuu vetämään erikseen MKVtoolNix:in läpi videot. :tdown: (tai en ainakaan tiedä helpompaa tapaa)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.05.2019
Viestejä
18
Pahus, en olekaan tajunnut, että noita tyyppejä kannattaisi ehkä käyttää.

Vähän nyt on sekavaa tosin... siis %type% on sekä tyyppi, joka on joko elokuva, dokumentti tai sarja, mutta sitten on myös %type%, joka... näköjään voi ainakin Yle Areenassa olla aika moniakin asioita. Noista taitaa saada kuitenkin selville, että esim. mikä animaatio tai dokumentti on sarja, mikä ei, tosin jäi vähän epäselväksi miten se kannattaa tehdä, kun tallentaa eri kansioihin. En muuten löytänyt lähdekoodista oikein mitään äkkiseltään, mutta kaikissa näyttäisi olevan "@type":"TVEpisode", mutta kokopitkissä elokuvissa lukee "@type":"Movie".

Joka tapauksessa kävin nyt vähän läpi noita Yle Areena TV:n luokituksia, ja tällaisia löysin ja jaottelin jotenkuten, hakasulkeissa esimerkkejä. Eivät moneltakaan osin ole mielestäni kovin loogisia.

Tuonne voi lisätä ja kommentoida mitä lystää myös: Etherpad

Yle areenan tyyppejä
  • Elokuva
  • Pistedraama, näytelmä [lyhytelokuvia kuten Napoli film (S), Uusi Kino: Rakkaus on sokea (S), kaksituntinen näytelmä Daniel Hjort (7)]
  • TV-Elokuva [lyhytelokuvia kuten Aki Kaurismäen Bico, Suuri matka]

  • Animaatio, animaatiosarja [lasten animaatiosarjat, Uusi Kino: Isäntä (12), Garbo ja Lenin (S), Uusi Kino: Vernissage]

  • Dokumentti [Avara luonto: Amerikan kansallispuistot: Yellowstone]

  • Fiktiosarja [sarjat, jotkut lastenohjelmat]
  • Sketsiohjelmat (huumori, satiiri) [Reservtanken, Vitsit vähissä, Kätevä emäntä]

  • Lasten makasiiniohjelmat [Pikku Kakkonen, Unna Junná]
  • Muut lastenohjelmat [Pikku Kakkonen: Juontopalat, Hevostähdet, Seikkailu Suomenlinnassa (S)]
  • Nukkenäytelmä, nukkesarja [Runoretki: Kimalainen / Kukkien kupit, Kaapo ja Late]

  • Reality [puutarhaohjelma, Lintujen saari - dokumenttisarja, sarja Gunnel Carlson Italiassa, Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä, Sanovat meitä kerjäläisiksi -dokumenttisarja, Luontomatkalla, Huutokauppakesä, Ruokamakasiini]
  • Asiaviihde [Pieni suuri maailma, Efter Nio, Elokuvia ikuistamassa, Tiesitkö, Kiehtova maailma, Yksi kaupunki - yksi tarina]
  • Reportaasi, raportti [sarja Kamera, Urheiludokumentit: Tulosten takana: minä Antti Ruuskanen, Filmikellari, Kirjat, jotka ravistelivat meitä]
  • Muut [Parasta pulinaa, Uusi Päivä: UPplus: Elinan nuorekas bisneslook]
  • Viihde [Uusi Päivä: UPplus]
  • Makasiini [Närbild, Puoli seitsemän, BUU-klubben, Ratsastuksen maailma]
  • Keskustelu, haastattelu [Ylen Aamu-tv, Ideoiden maailma, Eurovaalit 2019 -puheenjohtajatentti]

  • Yhteiskunnalliset teemat [Yle Uutiset, Turkin isku Syyriaan jatkuu, Yle Uutiset suora: Kataloniassa osoitetaan mieltä itsenäisyyden puolesta, Eduskuntavaalit 2019: Suuri vaalikeskustelu viitottuna]
  • Yleinen, useita aiheita [Yle Uutiset Lounais-Suomi, Elävä arkisto: Viikon valinnat, Yle Uutiset suora, Jälkidigi: Ajatuksilla ohjattavia tietokoneita]
  • Uutisbulletiini, uutislähetys [Yle Nyheter TV-nytt, Oddasat]
  • Politiikka [Finlands första år i EU, Ykkösaamun ja Aamu-tv:n vaalitentit]

  • Tapahtuma [usein urheilu, Eduskunnan kyselytunti, Lentopallon EM, välieräottelu SRB - FRA, Opposition budjettivaihtoehdot]
  • Urheilu-uutislähetys [Urheiluruutu]
  • Urheilu [Yle e-urheilu]
  • Muut urheilulajit [Fitness SM: Bodyfitness]
  • Käsipallo [Käsipallon Mestarien liiga]
  • Pelit [FTW Live x Overwatch]
  • Suunnistus [Suunnistuksen MC knock out sprint]
  • Jääkiekko [Jääkiekkokierros ja Urheilukierros 28.9.]
  • Lentopallo [Lentopallon EM, pronssiottelu FRA - POL]
  • Voimistelu [Voimistelun MM]
  • Estradishow [Pikku Kakkonen: Seikkailukone: Porissa: Uimaranta]
  • Populaarikulttuuri [YleX videot]
  • Konsertti (taltiointi tai juonnettu) [BBC:n Proms-festivaalin 2019 päätösilta]
  • Esitys (ooppera, baletti...) [FLASH FLASH Andy Warholin kaksi kuolemaa, Haamuja Pantheonissa]
  • Muu musiikkiohjelma [American Epic - kolmen minuutin sessiot]
  • Juonnettu musiikkiohjelma [Young Men (12)]

  • Muut hartausohjelmat [Pisara]
  • Evankelisluterilainen uskonto [Biskopsvigning i Borgå domkyrka med teckenspråk]
  • Jumalanpalvelukset [Jumalanpalvelus]

  • ei tyyppiä [Squash-joukkueiden EM-kisat 1989, välierät]
 
Viimeksi muokattu:

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
Huh. Onneksi omassa lajittelussa on vain sarjat, leffat, dokkarit ja musiikki. :)
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Pahus, en olekaan tajunnut, että noita tyyppejä kannattaisi ehkä käyttää.

Vähän nyt on sekavaa tosin... siis %type% on sekä tyyppi, joka on joko elokuva, dokumentti tai sarja, mutta sitten on myös %type%, joka... näköjään voi ainakin Yle Areenassa olla aika moniakin asioita. Noista taitaa saada kuitenkin selville, että esim. mikä animaatio tai dokumentti on sarja, mikä ei, tosin jäi vähän epäselväksi miten se kannattaa tehdä, kun tallentaa eri kansioihin. En muuten löytänyt lähdekoodista oikein mitään äkkiseltään, mutta kaikissa näyttäisi olevan "@type":"TVEpisode", mutta kokopitkissä elokuvissa lukee "@type":"Movie".

Joka tapauksessa kävin nyt vähän läpi noita Yle Areena TV:n luokituksia, ja tällaisia löysin ja jaottelin jotenkuten, hakasulkeissa esimerkkejä. Eivät moneltakaan osin ole mielestäni kovin loogisia.

Tuonne voi lisätä ja kommentoida mitä lystää myös: Etherpad

Yle areenan tyyppejä
  • Elokuva
  • Pistedraama, näytelmä [lyhytelokuvia kuten Napoli film (S), Uusi Kino: Rakkaus on sokea (S), kaksituntinen näytelmä Daniel Hjort (7)]
  • TV-Elokuva [lyhytelokuvia kuten Aki Kaurismäen Bico, Suuri matka]

  • Animaatio, animaatiosarja [lasten animaatiosarjat, Uusi Kino: Isäntä (12), Garbo ja Lenin (S), Uusi Kino: Vernissage]

  • Dokumentti [Avara luonto: Amerikan kansallispuistot: Yellowstone]

  • Fiktiosarja [sarjat, jotkut lastenohjelmat]
  • Sketsiohjelmat (huumori, satiiri) [Reservtanken, Vitsit vähissä, Kätevä emäntä]

  • Lasten makasiiniohjelmat [Pikku Kakkonen, Unna Junná]
  • Muut lastenohjelmat [Pikku Kakkonen: Juontopalat, Hevostähdet, Seikkailu Suomenlinnassa (S)]
  • Nukkenäytelmä, nukkesarja [Runoretki: Kimalainen / Kukkien kupit, Kaapo ja Late]

  • Reality [puutarhaohjelma, Lintujen saari - dokumenttisarja, sarja Gunnel Carlson Italiassa, Vanhasta uudeksi - kierrätysvinkkejä, Sanovat meitä kerjäläisiksi -dokumenttisarja, Luontomatkalla, Huutokauppakesä, Ruokamakasiini]
  • Asiaviihde [Pieni suuri maailma, Efter Nio, Elokuvia ikuistamassa, Tiesitkö, Kiehtova maailma, Yksi kaupunki - yksi tarina]
  • Reportaasi, raportti [sarja Kamera, Urheiludokumentit: Tulosten takana: minä Antti Ruuskanen, Filmikellari, Kirjat, jotka ravistelivat meitä]
  • Muut [Parasta pulinaa, Uusi Päivä: UPplus: Elinan nuorekas bisneslook]
  • Viihde [Uusi Päivä: UPplus]
  • Makasiini [Närbild, Puoli seitsemän, BUU-klubben, Ratsastuksen maailma]
  • Keskustelu, haastattelu [Ylen Aamu-tv, Ideoiden maailma, Eurovaalit 2019 -puheenjohtajatentti]

  • Yhteiskunnalliset teemat [Yle Uutiset, Turkin isku Syyriaan jatkuu, Yle Uutiset suora: Kataloniassa osoitetaan mieltä itsenäisyyden puolesta, Eduskuntavaalit 2019: Suuri vaalikeskustelu viitottuna]
  • Yleinen, useita aiheita [Yle Uutiset Lounais-Suomi, Elävä arkisto: Viikon valinnat, Yle Uutiset suora, Jälkidigi: Ajatuksilla ohjattavia tietokoneita]
  • Uutisbulletiini, uutislähetys [Yle Nyheter TV-nytt, Oddasat]
  • Politiikka [Finlands första år i EU, Ykkösaamun ja Aamu-tv:n vaalitentit]

  • Tapahtuma [usein urheilu, Eduskunnan kyselytunti, Lentopallon EM, välieräottelu SRB - FRA, Opposition budjettivaihtoehdot]

  • Urheilu-uutislähetys [Urheiluruutu]
  • Urheilu [Yle e-urheilu]
  • Muut urheilulajit [Fitness SM: Bodyfitness]
  • Käsipallo [Käsipallon Mestarien liiga]
  • Pelit [FTW Live x Overwatch]
  • Suunnistus [Suunnistuksen MC knock out sprint]
  • Jääkiekko [Jääkiekkokierros ja Urheilukierros 28.9.]
  • Lentopallo [Lentopallon EM, pronssiottelu FRA - POL]
  • Voimistelu [Voimistelun MM]

  • Estradishow [Pikku Kakkonen: Seikkailukone: Porissa: Uimaranta]
  • Populaarikulttuuri [YleX videot]
  • Konsertti (taltiointi tai juonnettu) [BBC:n Proms-festivaalin 2019 päätösilta]
  • Esitys (ooppera, baletti...) [FLASH FLASH Andy Warholin kaksi kuolemaa, Haamuja Pantheonissa]
  • Muu musiikkiohjelma [American Epic - kolmen minuutin sessiot]
  • Juonnettu musiikkiohjelma [Young Men (12)]

  • Muut hartausohjelmat [Pisara]
  • Evankelisluterilainen uskonto [Biskopsvigning i Borgå domkyrka med teckenspråk]
  • Jumalanpalvelukset [Jumalanpalvelus]

  • ei tyyppiä [Squash-joukkueiden EM-kisat 1989, välierät]
Kiitokset tästä listasta! :) Itse en ole jaksanut noita etsiä.. Onkohan noita vielä paljon lisää, tai näkeekö mistään koko kirjon vaihtoehtoja?

Lisäsin seuraavaan versioon myös muutaman muuttujan vielä helpottamaan elämää. %multitype% muuttuja saa elokuvilla arvon "Elokuva,Movie", jolloin siitä voidaan helposti muodostaa neljä yleistä kansion nimeä: "Elokuva, Elokuvat, Movie, Movies". Yksiosaisilla dokumenteilla muuttuja saa arvon "Dokument,Document", jolloin siitä saadaan helposti "Dokumentti, Dokumentit, Document, Documents". Muut ohjelmatyypit saa arvon "Sarja, Serie", joista saadaan taas "Sarja, Sarjat, Serie, Series". Näihin voidaan helposti lisätä sanoja jokaiseen jos on tarvetta.

Alla käytössä suomenkielinen versio, jossa löydetyn "sarja" sanan jälkeen lisätään "t", ja saadaan kansio "Sarjat". Sama elokuvilla. Dokumenteilla perään lisätään "it", ja saadaan "Dokumentit".
<%multitype{{elokuva}}%t|%multitype{{dokument}}%it|%multitype{{sarja}}%t>\%program% - etc...

Ja vastaava englanniksi.
<%multitype{{movie}}%s|%multitype{{document}}%s|%multitype{{serie}}%s>\%program% - etc...

Lisäksi muuttujat %ismovieordocument%, joka saa arvon "true" jos kyseessä on elokuva tai dokumentti, muussa tapauksessa "false". %ismovie% jos kyseessä elokuva, %isdocument% jos kyseessä dokumentti, ja %isserie% jos kyseessä sarja. En tiedä keksiikö heti käyttöä näille, mutta muuttujia ei koskaan voi olla liikaa. Luovalla käytöllä voi tehdä vaikka mitä :)
Tuon lainauksessa olevan muuttujan voisi korvata fiksummalla tavalla. Alla pari muuttujaa, GenreFI ja GenreEN, molemmista pari eri versiota eri tarpeisiin:

%genrefi1% = "Elokuva"
%genrefi2% = "Elokuvat"
%genreen1% = "Movie"
%genreen2% = "Movies"

Sitten pitäisi päättää mitkä kaikki Areenasta %type% -muuttujalla saatavat genret upotetaan elokuvagenreen, mitkä dokumentteihin, ja loput sitten sarjoihin? Entä onko tarvetta muille genreille? Ehdotuksia? Hirveästi en eri genrejä tee, koska menee hankalaksi.
 
Liittynyt
01.02.2019
Viestejä
26
En tiedä, onko tästä ollut täällä aiemmin juttua, mutta mielestäni tuo ajastin-toiminto ei toimi oikein.

TV1:ltä tulee arki-iltapäivisin kotimaisia elokuvia, jotka näkyvät areenassa pääsääntöisesti vain suorina. Olen tallennellut niitä lisäämällä ajastimeen jokaisen elokuvan erikseen. Viime kesänä olin kuitenkin reilut kaksi kuukautta poisa kotoa, enkä viitsinyt alkaa etsimään noita elokuvia ohjelmaoppaasta ja naputella niitä yksitellen ajastimeen. Niinpä teinkin vain yhden ajastuksen, jolle annoin nimeksi Kotimainen elokuva ja laitoin sille tallennusajaksi aikavälin, jolla se varmasti tulisi tallennetuksi. Laitoin vielä toista kohtaan ruksit jokaisen arkipäivän kohdalle.

Palattuani kesän lopulla kotiin oletin löytäväni koneen kiintolevyltä joukon kotimaisia elokuvia nimettynä esim. Kotimainen elokuva (001), Kotimainen elokuva (002) jne... Yllätyksekseni levyllä olikin vain yksi Kotimainen elokuva -tiedosto, joka oli viimeisimpänä tullut elokuva.

Onko Flickfetchissä bugi ajastimessa, kun siinä on toisaalta mahdollisuus toistaa ajastusta haluttuina viikonpäivinä, mutta se kuitenkin tallentaa aina samaan tiedostoon, eli aikaisemman tallennuksen päälle? Vai onko minulta jäänyt huomaamatta jokin asetus?
 

hrk

Liittynyt
23.07.2017
Viestejä
1 730
En tiedä, onko tästä ollut täällä aiemmin juttua, mutta mielestäni tuo ajastin-toiminto ei toimi oikein.

TV1:ltä tulee arki-iltapäivisin kotimaisia elokuvia, jotka näkyvät areenassa pääsääntöisesti vain suorina. Olen tallennellut niitä lisäämällä ajastimeen jokaisen elokuvan erikseen. Viime kesänä olin kuitenkin reilut kaksi kuukautta poisa kotoa, enkä viitsinyt alkaa etsimään noita elokuvia ohjelmaoppaasta ja naputella niitä yksitellen ajastimeen. Niinpä teinkin vain yhden ajastuksen, jolle annoin nimeksi Kotimainen elokuva ja laitoin sille tallennusajaksi aikavälin, jolla se varmasti tulisi tallennetuksi. Laitoin vielä toista kohtaan ruksit jokaisen arkipäivän kohdalle.

Palattuani kesän lopulla kotiin oletin löytäväni koneen kiintolevyltä joukon kotimaisia elokuvia nimettynä esim. Kotimainen elokuva (001), Kotimainen elokuva (002) jne... Yllätyksekseni levyllä olikin vain yksi Kotimainen elokuva -tiedosto, joka oli viimeisimpänä tullut elokuva.

Onko Flickfetchissä bugi ajastimessa, kun siinä on toisaalta mahdollisuus toistaa ajastusta haluttuina viikonpäivinä, mutta se kuitenkin tallentaa aina samaan tiedostoon, eli aikaisemman tallennuksen päälle? Vai onko minulta jäänyt huomaamatta jokin asetus?
Tuommoisen saa aikaan esim. niin, että määrittelee Areenan suorille tallenteille käytettäväksi muokattua tiedostonimeä, josta on jätetty pois päiväys. Oletusnimihän olisi

%schedulername% - %channel% - %currentdate%
 
Liittynyt
01.02.2019
Viestejä
26
Ei taida tuo asetus kuitenkaan vaikuttaa tuohon, sillä minulla ei ole asetuksissa valittuna muokattua tiedostonimeä, vaan tuo oletusnimi on valittuna.

upload_2019-10-27_23-40-8.png


Tuossa ajastimessa ohjeman nimeksi tulee se, minkä kirjoittaa tuohon nimi laatikkoon ja sillä nimellä se tallentaa toistossa valittuina päivinäkin, eli tallentaa aina aiemman tallennuksen päälle.
 
Viimeksi muokattu:

hrk

Liittynyt
23.07.2017
Viestejä
1 730
Ei taida tuo asetus kuitenkaan vaikuttaa tuohon, sillä minulla ei ole asetuksissa valittuna muokattua tiedostonimeä, vaan tuo oletusnimi on valittuna.



Tuossa ajastimessa ohjeman nimeksi tulee se, minkä kirjoittaa tuohon nimi laatikkoon ja sillä nimellä se tallentaa toistossa valittuina päivinäkin, eli tallentaa aina aiemman tallennuksen päälle.
Jaa jaa, mutta mitä lukee kohdassa Asetukset / Areena TV Suora / Tiedostonimi?
 

hrk

Liittynyt
23.07.2017
Viestejä
1 730
Siellä on nimenomaan oletus valittuna, eli Areena TV Suora asetuksiin en ole koskenut.
Ja silti tallenteen nimestä puuttuu päiväys? Omituista...

Miten muuten olet varmistanut, että kone ja FlickFetch todella pysyy käynnissä kaksi kuukautta?
 
Liittynyt
01.02.2019
Viestejä
26
Ja silti tallenteen nimestä puuttuu päiväys? Omituista...

Miten muuten olet varmistanut, että kone ja FlickFetch todella pysyy käynnissä kaksi kuukautta?
Onhan tuossa tietenkin riskinsä sähkökatkojen osalta, mutta täällä kaupungissa ne ovat todella harvinaisia, viimeisimmästä on varmaan ainakin viisi vuotta. Windowsin päivityksiä saattaa toki tulla, mutta ne asentuvat yleensä yöaikaan, jolloin tallennettavaa ei ole. Flickfetchin olen lisännyt automaattisesti käynnistettäviin sovelluksiin.

EDIT:

Poistin kokonaan Flickfetchin tuosta koneesta, jolla tallensin niitä elokuvia ja asensin uusimman version puhtaalta pöydältä. Nyt homma pelittää niin kuin kuuluukin. Olen varmaan jossaikin vaiheessa onnistunut kämmäämään jonkin asetuksen, se Flickfetch kun oli alunperin asennettu jo vuosia sitten ja päivitetty päälle aina uuden version ilmestyttyä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
26.02.2017
Viestejä
26
Toimiiko muilla tekstitysten haku edelleen? Näköjään 16.10 on omiin Areena-tallennuksiin viimeksi tekstit latautuneet.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 335
EDIT: käytäthän %seriesdesc%-muuttujaa, etkä pelkkää %desc% ?
EDIT2: huomithan, että nuo series, seasons ja episodes templatet tallentuvat kaikki jokaiselle sarjan jaksolle, eli asetuksissa on käytännössä kolme paikkaa jonne voi laittaa eri templaten, ne on vaan käyttöä helpottamaan nimetty series, seasons ja episodes. Käyttäjän vastuulla on siis luoda kuhunkin sisältö joka vastaa käyttötarvetta, eli esim. series-templateen käyttöön %seriesdesc%-muuttuja, episodes-templateen %desc%-muuttuja jne. Kannattaa vilkaista ohjetta kyseisellä asetusvälilehdellä.
No doh, olin sössinyt tuon. Olin kyllä lukenut sen Pohjat-helpin mutta käytin vain siinä mainittua desc-muuttujaa, jotenkin varmaankin oletin, että ne sarjat/kaudet/jaksot-pohjat automaattisesti täyttää asiaankuuluvan descin. :)

BTW. Huomasin, että %seasondesc%-muuttujaa ei taida olla ollenkaan. Onko noita tietoja edes tarjolla? Vähän tuollaista ajattelin kun kyselin, että miten saisi sarjojen kaudet omiin kansioihin. Eli olisi koko sarjalle oma xml, ja joka kaudelle omat xml:ät. (en nyt näitä enää kaipaa)

Päädyin nyt tällaiseen ratkaisuun niiden hakemistojuttujen kanssa (jos ketään kiinnostaa):
  • Yhteiset -> Tiedostonimet-asetukset: &elokuva& ja &Elokuva& (korvaus tyhjällä)
  • Areena TV / Ruutu -> Tiedostonimi (tehdään videolle hakemisto ainoastaan jos type:stä löytyy "elokuva"):
    Koodi:
    <&%type{{elokuva}}%&(%duration%) %program{^.*Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')\>%program{^.*Kino.*:|^Elokuva:|^Kotikatsomo:|\(([0-9]+|S)\)$}% - S%season% - E%episode% - %title{\(([0-9]+|S)\)$}% (%durationmin%')
  • Sarjat lataan "Ohjelmalista":n kautta ja siellä teen sarjalle oman kansion (helpompi näin kun voi säätää pituustiedon itse (jos kannattaa ollenkaan, jos on niin eripituisia jaksoja ettei ole järkeä laittaa mitään pituustietoa), lisäksi laitan hakemiston eteen " # " merkin jotta mediatoistimeni sorttaa sarjakansiot ensimmäisiksi)
Eli leffat ja sarjat tulee nyt samaan päähakemistoon, ei niitä niin paljon tule kait ladattua (ja poistan aina kaikki katsotut):

# True Detective (60')\
True Detective - S03 - E01 - Muisti on katoavaista (56').log
True Detective - S03 - E01 - Muisti on katoavaista (56').mkv
True Detective - S03 - E02 - Jos huomista ei tule- (55').log
True Detective - S03 - E02 - Jos huomista ei tule- (55').mkv
...
True Detective.xml
View.xml
(5924) Ikitie (98')\
Ikitie (98').log
Ikitie (98').mkv
Ikitie (98').xml
View.xml​

Tämä on ihan ok systeemi.

Enää jään kaipaamaan niitä "poster"-kuvia Yle Areenasta. Ja niiden koon säätämistä asetuksista (kts. aikaisemmat viestini asiasta jos et muista).

Ja lisää muuttujia "Komentojono" asetuksiin, ainakin kohdehakemiston muuttujan.

Kiitos darxide taas avusta ja tietenkin FF:stä!
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
"We are sorry to inform you that your website flickfetchapp.000webhostapp.com was reported by 3rd party abuse detection system - SiftScience.

The reason for this report: Abuse"

:D
 

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
Siis mitä hemmettiä? Joku haluaa todella vaikeaksi tehdä tämän.:(
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 185
Kun vilkasee ton palvelun (Free web host Terms of Service) TOS, niin siellähän seisoo:

You will not use this Site or the Services in a manner (as determined by 000WEBHOST.COM in its sole and absolute discretion) that:
- Contains or installs .exe, .apk, .dmg, .cmd, .com, .bat, .osx, .msi, .app files;


Että jo tuon perusteella, ne voi sulkea sen (olisko joku automaattinen systeemi, joka skannailee)...
Muutenkin tuolla on melkosia ehtoja kyllä, jotka arveluttaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 165
Ilmaiset hostit tuskin kovin hyvin tulee toimimaan kuten olet itse huomannut. Ilmaisista ehkä yhdistelmä joku blogi (Wordpress tms) ja Dropbox, OneDrive tms. tiedostojen jakoon toimii luultavasti parhaiten. Tai sitten suosiolla joku edullisempi hosti mitä aikaisemmin threadissa on jo mainittu.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 966
ffs.PNG


Se ei sitten vissiin ollut täysin ilnmainen webbipalvelu ?
 
Liittynyt
19.06.2017
Viestejä
16
@darxide voisko tähän listaan

tehdä option että listaa tuohon pääikkunaan vain ladatut jaksot, olisi helpompi nähdä mitä on tullut uutta kun käyttää "--check --timer 15 --min --tray" parametreja. Tiedon mitä sarjoja on seurannassa, löytyy helposti jo program listin kautta.
Eli tarkoitatko että ei tulisi mitään ilmoitusta että nyt tarkistellaan ja koska on seuraava tarkistus? Toisaalta näet uudet ladatut jo nyt jos otat ruksin pois asetusten pikavalikosta "Tyhjennä onnistuneet lataukset jonosta", jolloin jonoon jää "Valmis"-tilassa kaikki ladatut vihreällä ja epäonnistuneet punaisella. Eikös siitä ole helpompi niitä väijyä muutenkin?
tarkoitin. Pitääpä kokeilla tuota neuvoa, ei tullut mieleen tuo asetus. Luultavasti ajaa asian, kiitti.
Ei tuo nyt vaikuta toimivan kuten ajattelin. Asetukset on näin, mutta ei queue.log tiedostoa silti ilmesty, vaikka ladattuja jaksoja on tullut
upload_2019-11-2_10-30-24.png

kokeilen auttaisiko lataajan "Jätä latausikkunat auki" tuohon ladattujen seurantaan/filteröintiin
upload_2019-11-2_10-33-9.png
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 353
Ei mitenkään koska Ruudussa olevan FOX-lisäpalvelun videot on DRM-suojattuja. Niiden lataaminen ei onnistu millään ohjelmalla. Niinkuin ei Walking Dead -tai Kymppitonni -sarjojenkaan.
Ok, kiitos tiedosta. Hyvä etten haaskannut enempää aikaa tuohon.
 

Alf

Liittynyt
02.03.2018
Viestejä
35
ällainen irheilmoitus tulee kun yrittää ladata Shetlandsaarten murhat (ohjelmalistan kautta):

Tuntematon virhe:
Määritetyn polun muotoa ei tueta.
kohteessa System.Security.Permissions.FileIOPermission.EmulateFileIOPermissionChecks(String fullPath)
kohteessa System.IO.Directory.InternalCreateDirectoryHelper(String path, Boolean checkHost)
kohteessa FlickFetch.FormMain.InitDownload(DL dl, String address, String folder, String folder2, Boolean isList, Boolean force, String elavaArkistoID, Boolean elavaArkistoSwedish)
kohteessa FlickFetch.FormMain.DownloadVideo(String address, String folder, String folder2, Boolean isList, Boolean force)

Voit halutessasi lähettää bugiraportin ikkunan oikeasta yläkulmasta löytyvällä linkillä.
Shetlandsaarten murhat | Jakso 1


Suoraan ladatessa toimii kuitenkin.

Virhe oma moka, tallennushakemisto sisälsi kiellettyjä merkkejä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.05.2019
Viestejä
18
Sattuiko joku lataamaan sarjan Rikollinen mieli jaksoa 3? Ei kai tuo koko sarjakaan kovin hyvä ole, mutta en usko että niin pahakaan, ja arkistointitarkoituksiin menisi.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
v5.1.1.0 - 7.11.2019
- Lisätty: Areena TV:n ja Ruudun sarjan tiedostonimen ja kansion voi halutessaan määritellä erikseen. Asetus löytyy asetuksista ko. palveluiden Tiedostonimi-sivuilta. Uuteen "Sarjan tiedostonimi" -kenttään määritellään tiedostonimi sekä haluttaessa kansio (ilman päätettä). Jos nimikenttä tai "Käytä muokattua nimeä"-ruksi jätetään tyhjäksi, tallentuu sarjan tiedostot kuten ennenkin (samaan kansioon muiden tiedostojen kanssa, sarjan nimellä).
- Lisätty: %seriesname% (sarjan tiedostojen tiedostonimi ja kansio, ilman päätettä), %seriesnameonly% (sarjan tiedostojen tiedostonimi, ilman päätettä) / %seriesfolder% (sarjan tiedostojen kansio) -muuttujat käytettäväksi pohjien, parametrien ja komentojonojen kanssa.
- Lisätty: %folder% -muuttuja käytettäväksi parametreihin ja komentojonoihin. Oli aiemmin käytössä jo pohjien kanssa. Palauttaa pelkän kansion johon videota/audiota tallennetaan.
- Korjattu: Areenan uudet linkit jotka pitävät sisällään "/audio/" tai "/video/" muutetaan automaattisesti toimivaan muotoon.
- Korjattu: Yritettäessä ladata Ruudusta DRM-suojattuja videoita, pitäisi FlickFetchin nyt ilmoittaa siitä. Samaten Ruutu+ sisällön latausyrityksistä pitäisi tulla useammin ilmoitus.
- Korjattu: Jonosta poistettiin valitut ohjelmat jos painettiin CTRL-ALT-DEL kun FlickFetch oli aktiivisena.
- Korjattu: Tiedostonimieditori ei ottanut tiedostonimen luonnissa huomioon asetuksissa määriteltyjä merkkien korvauksia.
- Korjattu: Ruudun sarjojen teksti- ja kuvatiedostot eivät tallentuneet.
- Korjattu: Tiedostonimieditorin tiedostonimi-kenttään lisätty rivejä helpottamaan monimutkaisten nimisääntöjen laatimista.
- Korjattu: FlickFetchin päivitysikkuna ei näyttänyt päivitysten tietoja, koska tiedostojen kokotietoja yritettiin hakea (jos suljetulta) serveriltä. Nyt Pastebinistä tarkistetaan päivitysserverin osoite, ja jos osoitetta ei siellä ole, ei päivitystä edes yritetä ja ikkunan yläreunaan tulee ilmoitus että automaattipäivitykset ei ole käytössä. Jos uusi serveri joskus saadaan, niin automaattipäivitykset alkavat automaagisesti toimimaan. Myös puuttuvien/rikkinäisten tiedostojen tarkistusikkunaa ei tule, jos serveriä ei ole käytössä. Päivitysikkunassa on serverin puuttuessa suora linkki uusimman version lataukseen (yleensä MEGA -latauspalvelusta). Linkki vanhempaan versioon saattaa löytyä TechBBS-ketjun aloitusviestistä.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 426
Mites tää nyt kannattais asennella, ettei vanhat asetukset ja ladattujen tiedostojen lista jyräytyis yli?
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
1 854
@darxide Millä ohjelmalla olet tehnyt asennuspaketin, ts. saako siitä purettua ohjelmat jollain komentoriviparametrillä? Kaikkia käyttämiäni ohjelmia ei ole tarve asentaa, pelkkä FF-ohjelmat sisältävä pieni zippi oli hyvä josta sai korvattua päivitetyt tiedostot.
 
Liittynyt
20.10.2018
Viestejä
218
@darxide Millä ohjelmalla olet tehnyt asennuspaketin, ts. saako siitä purettua ohjelmat jollain komentoriviparametrillä? Kaikkia käyttämiäni ohjelmia ei ole tarve asentaa, pelkkä FF-ohjelmat sisältävä pieni zippi oli hyvä josta sai korvattua päivitetyt tiedostot.
Toisinsanoen olisiko mahdollista saada pelkkä asennusohjelma -zipattuna pakettia?
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Tää täydellisin paketti siksi kun en jaksa Megailla käsin kaikkia eri asennuspaketteja (ff-palvelimelle kaikki meni automaattisesti). En tiedä onko tähän mitään purkuparametreja, mutta setuppi on tehty Inno Setupilla (v5.5.9). Ja mitä tulee vanhoihin asetuksiin ja listoihin, niin uusi asennus ei koskaan tee mitään muutoksia mihinkään muihin tiedostoihin kuin mitä paketissa tulee mukana:
Koodi:
download.exe
download.exe.config
ffmpeg.exe
flickfetch.chm
flickfetch.exe
flickfetch.exe.config
hdsdump.exe
hdsdump.exe.config
HtmlAgilityPack.dll
Microsoft.WindowsAPICodePack.dll
Microsoft.WindowsAPICodePack.Shell.dll
Newtonsoft.Json.dll
rtmpdump.exe
taglib-sharp.dll
update.exe
update.exe.config
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 185
Kannattanee tuo vanha linkki poistella tuosta sun foorumin allekirjoituksesta ;)
Ettei tule turhia kyselyjä...
 

neko

ᓚᘏᗢ
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 751
En tiedä onko tähän mitään purkuparametreja, mutta setuppi on tehty Inno Setupilla (v5.5.9).
Sellaisella ohjelmalla kuin InnoEx voi purkaa näitä. Olen välillä käytellyt, kun halunnut jostain muista ohjelmista vain tietyn asian juurikin tilanteessa missä ei ole Zipiä saatavilla (tai 7-zip ei saa purettua .exeä). Varmuudeksi vastaisen varalle tämä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 335
Kiitoksia päivityksestä taas!

Pari juttua:
  • Helpissä voisi seuraavaan lisätä sen, että se ei pääty kenoviivaan.
    Koodi:
    %folder%
    Ladattavan videotiedoston polku ilman tiedostonimeä.
  • Tietokantaan jostain syystä tallentuu Ruudun leffat tiedostopolun kanssa, esim.:
    Koodi:
    https://www.ruutu.fi/video/3496880 | C:\Downloads\(5701) Lapsena kidnapattu (95')\Lapsena kidnapattu (95') | 30.10.2019 23:41:33
    Ja sarjat tallentuu oletusnimellä, ei sillä joka on tiedostonimieditorissa määritelty, esim:
    Koodi:
    https://www.ruutu.fi/video/3421655 | Kummeli esittää: Kontio & Parmas - Kausi 02 - Jakso 01 | 09.06.2019 13:39:18
    Tässä esimerkit Ylen latauksista jotka siis ovat ok:
    Koodi:
    https://areena.yle.fi/1-4254799 | Hissillä mestauslavalle (87') | 02.11.2019 18:44:22
    Koodi:
    https://areena.yle.fi/1-4606161 | True Detective - S03 - E06 - Hakuammuntaa (55') | 04.11.2019 18:22:21
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Kiitoksia päivityksestä taas!

Pari juttua:
  • Helpissä voisi seuraavaan lisätä sen, että se ei pääty kenoviivaan.
    Koodi:
    %folder%
    Ladattavan videotiedoston polku ilman tiedostonimeä.
  • Tietokantaan jostain syystä tallentuu Ruudun leffat tiedostopolun kanssa, esim.:
    Koodi:
    https://www.ruutu.fi/video/3496880 | C:\Downloads\(5701) Lapsena kidnapattu (95')\Lapsena kidnapattu (95') | 30.10.2019 23:41:33
    Ja sarjat tallentuu oletusnimellä, ei sillä joka on tiedostonimieditorissa määritelty, esim:
    Koodi:
    https://www.ruutu.fi/video/3421655 | Kummeli esittää: Kontio & Parmas - Kausi 02 - Jakso 01 | 09.06.2019 13:39:18
    Tässä esimerkit Ylen latauksista jotka siis ovat ok:
    Koodi:
    https://areena.yle.fi/1-4254799 | Hissillä mestauslavalle (87') | 02.11.2019 18:44:22
    Koodi:
    https://areena.yle.fi/1-4606161 | True Detective - S03 - E06 - Hakuammuntaa (55') | 04.11.2019 18:22:21
Hmm tuo tiedostopolku on kumma juttu, pitääpä tutkia. Näköjään omassakin tietokannassa on näin. Samaten Ruudun uutisissa.

Mutta Ruudun sarjojen nimiformaatti tietokannassa on pakollinen vakioformaatti, koska Ruudun tapauksessa ei voida luottaa osoitteeseen, vaan pitää verrata täydelliseen sarjan nimeen sisältäen kauden ja jakson tiedot. Aiemmin ainakin sama osoite saattoi myöhemmin olla käytössä ihan toisella ohjelmalla, ja tietokanta sitä myöten turha. Areenassa tallentuu käyttäjän määrittelemällä nimellä, koska verrataan osoitteen id-osaan eikä nimeen.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
699
Huomio kansalaiset!

FlickFetch on siirretty maksulliselle palvelimelle omaan domainiin. En jaksa enää kikkailla ilmaispaskeiden tahi tiedostopalvelujen (MEGA) kanssa. Palveluntarjoajaksi valikoitui lopulta OffshoreDedicated, ja domainiksi tuli yllättävä flickfetch.net. Muistakaa että maksullisen palvelimen käyttö on mahdollista vain, jos palvelimen ja domainin kulut (yhteensä noin 70€/vuosi) saadaan katettua PayPal-lahjoituksilla. Lahjoituslomake löytyy tutusta paikasta.

FlickFetchin päivitysten ja verkkotoimintojen tulevaisuus on nyt siis teistä kiinni. :)
 
Viimeksi muokattu:

Alf

Liittynyt
02.03.2018
Viestejä
35
Voisiko lahjoituksen suorittaa myös suoraan tilille kun ei ole PayPal-tiliä?
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
1 891
Voisiko lahjoituksen suorittaa myös suoraan tilille kun ei ole PayPal-tiliä?
Jep,olis hyvä jos esim verkkopankin kautta vois lahjoituksen maksaa.:cigar2:
Itselläni ei ole mitään tarvista ottaa paypal tiliä käyttöön.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 800
Paypal-tilin luomiseen menee pari minuuttia.
Jos ei ole mitään hinkua antaa tietojaan jälleen yhdelle jenkkivedätys-firmalle niin miksi moisen tekisin? Sama koskee myös mobilepay-vedätyksiä...
Verkkopankki-lahjoitus kävisi tännekin.

Edit; tuetaan asiaa jos onnistuu tilisiirrolla. Aika näyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 426
Onneksi rulla foliota on halvempaa kuin muutama euro hyvään tarkoitukseen.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 800
Onneksi rulla foliota on halvempaa kuin muutama euro hyvään tarkoitukseen.
Ja samalla asenteella Zuckerbert tienaa sinusta enemmän kuin Flickfetch-kehittäjä koskaan konsanaan ;)

Edit; yksityisyyshän ei ole kaikille tärkeää. Kukin tavallaan :cigar2:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 476
Viestejä
4 163 506
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom