Far Cry 6 (PC, Xbox One/Series X, PS4/PS5)

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
237
Ei uponnut minullekaan. Ei vaan imenyt mukaansa ja pelaamatta jäi. En kyllä osaa sanoa, onko tullut vähän puuduttua koko sarjaan vai mikä vika. 4 oma suosikki.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Tekis mieli kokeilla mutta kaikesta päätellen respawnaus oli piirre, jonka julkaisija pelissä ehdottomasti halusi säilyttää. Se on deal breaker.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 167
Tekis mieli kokeilla mutta kaikesta päätellen respawnaus oli piirre, jonka julkaisija pelissä ehdottomasti halusi säilyttää. Se on deal breaker.
Mitä meinaat respawnauksella? Eihän se juuri eroa millään tavalla perinteisemmästä load last checkpoint vaihtoehdosta? Ainut ero että "respawnaus" toimii paremmin coop pelissä.
 
Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
609
Mitä meinaat respawnauksella? Eihän se juuri eroa millään tavalla perinteisemmästä load last checkpoint vaihtoehdosta? Ainut ero että "respawnaus" toimii paremmin coop pelissä.
Meinaskohan tuo vihujen respawnausta? Viimeks ku ite pelasin nii tyyliin kameraa kääntämällä taakse vaan ilmesty vihuja tyhjästä. Oli kyllä semmosta paskaa että huhheijaa jäi peli aika pian kesken. Kyllä FC3 ja jossain määrin 4 olivat paljon parempia kun nämä uudet. Onneksi sai tämän roskan ilmaiseksi niin ei tarvinnu omaa rahaa laittaa..
 
Liittynyt
31.03.2021
Viestejä
1 495
Mä en hoksannut viikonloppuna yhtään kohtaa missä olisi tyhjästä respawnannut vihollisia selän taakse tai muuallekaan. Oisko tämäkin korjattu tai sitten ei vaan sattunut kohdalle.
 
Liittynyt
13.06.2019
Viestejä
268
Siihen tuli joskus pätsi että sitä spawnaamista on huomattavasti vähennetty. Itse en myöskään huomannut kertaakaan pelaamisen aikana että vihollisia olisi spawninut minnekkään. Jonku leirinkin kun putsasi niin se pysyi tyhjänä.
 
Liittynyt
02.10.2020
Viestejä
412
Hauskaa, kun näppäimistön valot elävät ja muuttuvat pelin mukana! Se tunnistaa Corsairin näppäimistön (jos kuitenkin haluaa pitää omat valoasetukset, niin tuon voi laittaa asetuksista pois). :cool:

On tätä kuutosta nyt ilmaisviikonloppuna tullut kokeiltua ja tänään vielä ehtii lisääkin testaamaan (joko klo 21 tai kesäajan takia 22 asti). Aika paljon tässä on tuttua aiemmin talvella läpipelaamani Far Cry 3:n kanssa ja kun pidin 3:sta, niin kyllä minä tätäkin voisin pelata. Aiemmin kokeilin Far Cry 5:stakin (ilmaisviikonloppu), mutta pidän oikeastaan tästä enemmän. Eli ainakin itse palaan vielä asiaan, mutta sitten joskus myöhemmin, kun nyt olisi paljon muutakin jo aloitettuna. :)
EDIT: Päättyi klo 21:18.
 
Viimeksi muokattu:

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 560
Eipä maistunut itselle. Kiitokset ubille siitä että sai testata, muuten olisi joku tylsä päivä tullut heitettyä 30€ hukkaan. Ei se varmaan pelin huonoutta ole, ei vaan enää riitä itsellä mielenkiinto tämmöisiä enää pelailla.

Primal mielestäni paras sarjan peleistä.
Kyllä tämä 6:n on selvästi paskin osa sarjassa. Eli ei johdu pelkästään omasta mielenkiinnosta.

Metacritic user score 5:ssa 6.3 ja 6:ssa 3.6...
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Primal mielestäni paras sarjan peleistä.
Kiva nähdä Primal faneja myös, vaikka omissa listoissani se ei ole ihan ykkönen koska kolmonen on se joka ajoi minut sarjan pariin sai mutta primal on ehdototmasti kolmen parhaan joukossa ja juuri tuo että vaikka tehtävien ja mapin puolesta oli ehtaa Far Cryita mutta koska ei ollut tuliaseita niin lähestymistapa oli erilainen ja tuosta tykkäsin siitä.

Vaikka olen viihtynyt todella hyvin Far Cry pelien parissa(lukuunottamtta kutosta jota en kerenyt edes testaa vkl) mutta eiköhän tuo kohta 10v riitä sarjan parissa ja sama taitaa koskea myös Assassins Creed sarjaa.

Okei jos seuraava Far Cry teema on villilänsi niin minun mielenkiinto viisarni voisi värähtää mutta ei muuten., todnäköisesti.
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
Far cry 6 freeweekend kestää klo 21 asti tänään. 28.3 Local 9pm. Itte just pelaan vielä.
Itte tykkään tästä kutosesta. Mutta taidan jättää ostamatta. Oikeen mukavat hetket tuli vietettyä tämän parissa. Vitosessa en itte pitänyt kesken jäi primal jäi pelinä kokeilematta.
Vähän immersiota syö jo todetut kun saat kaikki vihut tapettua alueelta niin jostain tyhjästä tulee vaa lisää. Arvostan ansaittua rauhaa
 
Liittynyt
24.11.2019
Viestejä
399
Onneksi oli freeweekend vielä maanantaina pelattavissa, niin ehti koko pääjuonen pelaamaan läpi. Juoni ja käsikirjoitus sekä näyttelijäsuoritukset olivat hyvää tasoa. Yllättävän hauskaakin dialogia aina välillä. En tosin muista enää miten käsikirjoituksen ja cutscenejen siivittämiä aiemmat osat ovat olleet. Positiivinen yllätys tämä oli, mutta odotukset oli todella alhaalla AC: Valhallan vuoksi. Poikkeuksellisesti päädyin pelaamaan PS5:lla (olen pitänyt sääntönä, että FPS:t pelaan PC:llä). Ihan kelvollisesti pystyi pelaamaan ohjaimellakin, mutta ei oma motoriikka riitä mihinkään kovin tarkkoihin liikkeisiin tattiohjaimilla (etenkin deadzonen laidoilla nopeat liikkeet nihkeitä). Menetteli tällaisessa pikaisessa läpipeluussa. Propsit vielä ominaisuudesta, että L3 ja R3 -painikkeita ei tarvitse käyttää. Vastaavaa toivoisi näkevän enemmänkin.

Tunnistan suurimman osan bugeista ja ominaisuuksista, joista useissa aiemmissa viesteissä mainittu.

Tuli itsekin jäätyä muutamaan paikkaan jumiin, yleensä pääsi hetken pomppimisen jälkeen irti, mutta kerran täytyi tiputtaa kranaatteja omiin jalkoihin.

Aseiden ja varusteiden vaihtaminen turhan vaivalloista. Toisinaan joutui paremmin tilanteeseen sopivia vaihtamaan inventaario-valikon kautta. Muutoinkin varusteet kaipaisivat monella tasolla jonkinlaista jalostamista (myös reppuaseet). Useita varusteita ja aseita ei jaksa testailla/päivittää. Aseiden päivitysten lisäksi myös valuutat, kaupankäynti ja leiripäivitykset tuntuivat omituisilta.

Tuota vihollisten tietyissä kohdissa jatkuvaa spawnaamista esiintyy ikävän selvästi pääjuonen tehtävissä. Tosin ainakin joissain tehtävissä tuosta mielestäni poikettiin selvästi. Toisaalta myös selän takana saattoi hävitä juttuja yhtäkkiä.

Ajoittain on perinteisen putkijuoksun lisäksi putkijuoksua ilman selkeitä rajoja ja saattaa vahingossa lähteä ihan väärään suuntaan ja sitten tulee varoitukset, että olet poistumassa tehtävästä tms.

Kolmanteen persoonaan vaihtaminen leireissä tuntui turhalta ja hämmentävältä. Leirissä myös tietyt liikkumisen rajoitteet (ei hyppimista yms.) häiritsivät (mm. aitojen yli ei pääse).

Liikkumisessa oli muutenkin toivottavaa. Useimmiten tuli vaan dropattua lähimmästä fast travel -pisteestä wingsuitilla kohteeseen, koska kulkeminen on tylsää. Uiminen ja sukeltaminen tuskallisen hidasta. Lentäminen hauskinta, koska maisema vaihtuu tiuhaan ja voi vaikka lentää maanpinnnan tasolla.
Milloinkohan joku pelistudio ratkaisee avoimen maailman peleissä turhan haahuilun ja tekee liikkumisesta hauskaa ja merkityksellistä.

Sellainenkin bugi pääjuonen edistymisen kannalta kävi, että varsinaisessa tehtävälistassa puuttui yhdessä vaiheessa kokonaan ns. Operation-tehtävät, vaikka sellainen löytyi kartan puolelta. Luulin jo hetken tuossa vaiheessa, että oliko peli siinä vai vaatiiko jotain tiettyä leveliä tai muiden tehtävien suorittamista ennen kuin juoni edistyy. Suorittelin sitten muuta välissä ja onneksi lopulta bongasin kartalta.

Pääjuoneen kuitenkin keskityin. Lisäksi lähinnä fast travel -paikkoja sekä ilmatilaa tuli vallattua, joten kaikkia tehtävätyyppejä ei tullut testattua. Treasure Huntteja tuli useampi käytyä ja ne ainakin olivat mukavan erilaisia keskenään. Tiesulut ja ilmatorjunnat olivat aikalailla kopioita toisistaan, mutta onneksi niitä voi lähestyä monelta kantilta ja ovat nopeasti hoidettuja.

Ehdin pelata myös tuon Stranger Things tehtävän ja olisin jättänyt kesken mikäli olisi ollut mahdollista. Vetelin sen sitten Story-modessa muusta poiketen, kun ei jaksanut.

Tulipa sekavaa tekstiä. Noh, ihan hyvä maku jäi (todennäköisesti 0-odotusarvolla oli merkitystä) ja eipä tarvitse nyt ainakaan ihan heti peliä hankkia. Taitaa vaan olla liian suosittuja nämä Ubisoftin IP:t, joihin vaan aina hihnalta uutta suolletaan, että taitaa isot pelilliset uudistukset olla tiukassa. Onneksi tässä vielä pysyi tarina kasassa ja oli hauskaa tietyistä omituisuuksista huolimatta.
 
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
810
Perus bugisoftia.
Kyllähän nämä toistaa itseään, mutta silti näitä tulee pelattua kerta toisensa jälkeen.
Ei oikein toi ammusten vaihtaminen auennut. Vedin samalla riflellä jonka aika alussa sai armor piercing-luodeilla... tällä hoitui kaikki. Yleensäkään mitään ongelmaa kunhan ampuu päähän.
Vahingossa tuli mentyä Stranger Things -tehtävään. Tämä selvisi vasta tehtävän käynnistyttyä. Ainoa "hyvä" puoli tuosta oli tehtävän jälkeen käteen jäänyt rynkky, joka kulki sen jälkeen mukana alun riflen kera.

Xboxilla huomattua bugisoftia:

-Samat vihulaiset spawnasi uudestaan (tehtävä)alueelle, vaikka juuri tapoit kaikki.
-Kartan läpi tippumista.
-Juokse maastossa ja törmää yhtäkkiä eteesi spawnaavaan koiraan kuin seinään.
-Lähesty hiippaillen vihulaista, kun se teleporttaa itsensä pois kartalta kokonaan.
-Kävele tiellä, kun eteen spawnaa tyhjästä pari vihulaista.
-Kastu vedestä jonka jälkeen "silmissä valuu koko ajan vesi", joten pelaaminen mahdotonta sumean ruudun takia.
-Juoksunappi lakkasi toimimasta kesken kaiken.
-Ihmeelliset Fast travelin toimimattomuudet
-Co-opin paskuus, koska tarina ei etene kuin toisella (et voi esim. eläinkumppaneitakaan saada "toisen pelissä").
Lähinnä tästä tulee mieleen köyhän miehen Ghost Recon kopiointi, jossa kaikki on tehty vähän huonommin (ei tosiaan ole tullut FC-sarjaa testattua aikaisemmin co-oppina).

Ei tullut läpi vedettyä lähimainkaan, joten tämän voi joskus tulevaisuudessa ostaa alelaarista muutamalla eurolla ja vetää loppuun paremman puutteessa.
 
Liittynyt
15.09.2018
Viestejä
1 354
Paitsi että vitosesta ja kutosesta uupuu craftailu ja näkötornit että olisi edes jotain syytä samoilla ympäri maailmaa. Nyt tulee vain pikasiirryttyä tehtävästä toiseen.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
183
Kyllähän tuo ilmaisena maistui itselle, mutta maksamaan en ala, vaikken ehtinytkään pelaamaan läpi, ehkä alle kympillä.
Yksi kolmesta main questilinjasta läpi ja kahta muuta hieman aloittelin, liikaa aikaa meni ehkä sivutehtäviin ja juttuihin. Launcher sanoi 49% completed, eikä lopuissa tarinatehtävissä varmaan enää kauhean pitkästi menisi, kun suurin osa ilmatorjunnasta tuhottu, fast travel pointteja ympäri karttaa ja hyvät kamat päällä.

Allekirjoitan myös kaikki nuo jo mainitut ongelmat, eli respawnaavat vihut, tyhmä tekoäly, vaatteiden ja tavaroiden kanssa räplääminen.
Itsellä ei kauheasti bugittanut, jumalatonta respawn tiheyttä lukuunottamatta.
 
Liittynyt
26.01.2017
Viestejä
715
Tää on kyl huomattavasti raskaampi kuin FC5 ja ND. Mulla i5-7500 3,4GHz nuhapumppu ja GTX970 4GB ei jaksa edes medium asetuksilla 1920x1080 pyörittää. Low on jo aika ruma. Mut tän pelin takia en ala uutta näyttistä vielä ostelee :D
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
830
Tää on kyl huomattavasti raskaampi kuin FC5 ja ND. Mulla i5-7500 3,4GHz nuhapumppu ja GTX970 4GB ei jaksa edes medium asetuksilla 1920x1080 pyörittää. Low on jo aika ruma. Mut tän pelin takia en ala uutta näyttistä vielä ostelee :D
Tämä on huonosti optimoitu ja kuormittaa prossua epätasaisesti.
Eli siis pelkällä näyttiksen vaihdolla et paljoa kostu.
Itselläni on 3080ti + 5600x ja niillä fps pyörii 90-110 1440p resolla.
GPU usage ei juuri koskaan nouse yli 90%.

 
Liittynyt
26.01.2017
Viestejä
715
Tämä on huonosti optimoitu ja kuormittaa prossua epätasaisesti.
Eli siis pelkällä näyttiksen vaihdolla et paljoa kostu.
Itselläni on 3080ti + 5600x ja niillä fps pyörii 90-110 1440p resolla.
GPU usage ei juuri koskaan nouse yli 90%.

Hyvä pointti, kiitos vinkistä. Muistelen että aikoinaan GTA IV oli kans niitä pelejä jotka haukkasi CPU:ta enemmän kuin muut kun se tuli ja se taisi olla ekojen joukossa joka hyötyi 4-ytimestä. Onkohan tuohon tulossa parannusta? Sinänsä tää ei oo niin erilainen kuin FC5 teknisesti, toki kenttä on isompi.
 
Liittynyt
23.07.2017
Viestejä
316
Tullut peli pelattua lähes kokonaan läpi ja täytyy myöntää että tarina on kyllä yllättävän hyvä. Gameplay taas sakkaa todella pahasti perässä.

Jotta ostaisin seuraavan Far Cry:n, niin noita vihollisia pitäisi kyllä oikeasti kehittää jotenkin (tämä oli onneksi ilmainen). Ei siinä ole mitään järkeä että ne ovat umpisokeita. Lisäksi vihollisella on aina joku minimiaika pelaajan havaitsemiseen vaikka juoksisi suoraan kohti parin metrin päästä. Siinähän pitäisi samantien alkaa aseen laulamaan.

Pelissä tullut käytettyä melkeimpä pelkästään kamoja, joilla saa Danin nopeutta kasvatettua. Testasin huvikseen niin juoksee 100m seitsemään sekuntiin. :lol: Noilla kamoilla voi mistä tahansa suunnasta juosta vihua kohti ja tehdä takedownin. Lisäksi käytössä OP-supremo, jolla Dani voi herättää itsensä henkiin.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 560
Tämä on huonosti optimoitu ja kuormittaa prossua epätasaisesti.
Eli siis pelkällä näyttiksen vaihdolla et paljoa kostu.
Itselläni on 3080ti + 5600x ja niillä fps pyörii 90-110 1440p resolla.
GPU usage ei juuri koskaan nouse yli 90%.

Itse kun vaihdoin prossun 3700x --> 5800x3D, niin peli muuttui todella sulavaksi. En tiedä, josko tämä peli hyötyy sitten tuosta isosta cachesta erityisesti. Nyt GPU usage pysyy koko ajan 97% ja yli. Frametime käyrä myös todella tasainen. Aiemmin peli nylkytteli välillä ikävästi ja GPU usage laski selvästi aina välillä.
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
3 968
Hiljalleen peli etenee. 10 tuntia pelikellossa ja 44% tarinaa edetty. Tätä kyllä pitää pelata rennolla otteella ja pala kerrallaan, ettei tule välitön ähky.

Tylsät, itseään toistavat tehtävät ja liian iso ja tyhjä maailma ovat ne isoimmat ongelmat. Mutta nyt on moni muukin asia ärsyttänyt. Tekoäly on luokattoman huono. Jos sniputan vihuja kaukaa, niin nämä jäävät vain pyörimään ja ihmettelemään "Who's there" samalla, kun kavereita tippuu jatkuvasti ympäriltä. Jos sniputtaa oikein kaukaa, niin joskus viholliset eivät reagoi mitenkään. Seisovat vain paikallaan ja napsin headshotteja. Luulisi kenen tahansa juoksevan tuollaisessa tilanteessa suojaan.

Lisäksi vihujen tukikohdan respawnaus on aivan överiksi vedetty. Menin metsästämään legendaarista krokotiilia ja aivan vieressä oli tukikohta. Kun menin paikalle, tyhjensin tukikohdan. Hetken krokotiileja ammuttuani, menin hakemaan vierestä tukikohdasta lisää ammuksia ja viholliset olivat taas siellä. Tapoin ne ja menin hoitamaan krokotiilin loppuun. Lähtiessä oli taas vihollisia tukikohta täynnä. Oikeaa aikaa koko prosessiin meni ehkä 10 minuuttia.

Paikoin maailma on kuitenkin aika nätti ja joitakin mielenkiintoisia paikkoja löytyy. Samoin myös jotkut tehtävät ovat olleet oikeasti hauskoja. Ja välillä innostuu tekemään merkityksettömiä sivutehtäviäkin. Pyörii myös hyvin, eli pullonkaula on 100% ajasta näytönohjaimella, eikä bugeja tai kaatumisia ole esiintynyt. Mutta on Ubisoftin kuitenkin panostettava jatkossa pelattavuuteen ja tehtäviin. Ei alamäki voi loputtomiin asti jatkua.
 
Liittynyt
27.09.2017
Viestejä
306
Nyt on jonkin verran tullut tätä palattua ja samoja valituksen aiheita kuten muillakin:
- aseiden ostaminen tehty turhan hankalaksi verrattuna aikaisempiin peleihin
- eri ammustyyppien käyttäminen epärealistista ja vaikeuttaa peliä. Jos oikeassa elämässä panssarinläpäisyluodilla ammutaan suojaamatonta ihmistä, niin kyllä hyvin tehoaa.
- liikaa säätämistä aseiden modien kanssa huonommassa käyttöliittymässä
- englantia ja espanjaa on dialogeissa vähän sekoitettu, en tykännyt
. avoimen maailman pelien ongelmat; jos menet omin päin vaikka valtaamaan jotain paikkaa, niin ei siitä valmista tule, kun uusia solttuja generoituu. Homman pitää edetä pelin käsikirjoituksen mukaan.

Kaikissa on omat vikansa, mutta FC-pelisarjan parhaita osia ovat edelleen 3 ja 4.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396

Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

Jos joku ei ole kerennyt pelamaan tätä.
 
Liittynyt
02.10.2020
Viestejä
412

Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

Jos joku ei ole kerennyt pelamaan tätä.
Tai on kerennyt pelaamaan aiemmassa ilmaisviikonlopussa, mutta oli jäänyt kesken.
En ollutkaan ehtinyt vielä poistaa vanhaa asennusta, kun on ollut tarkoitus jatkaa. :)

kertoo, että alkaa tänään torstaina klo 19 paikallista aikaa ja päättyykin sitten vasta maanantaina klo 19.
"Play the full version of Far Cry 6 for free from August 4th at 19:00 to August 8th at 19:00 (your local time)!"
 
Liittynyt
22.08.2019
Viestejä
726
Kyllä tuota ilmaiseksi kannattaa pelata, vaikka aikamoinen pettymys olikin vitosen jälkeen.
 
Liittynyt
02.10.2020
Viestejä
412
Vanha asennus näkyi Ubisoft Connectissa tummempana ja tarjosi vain vaihtoehtoja Hide ja Uninstall.
Sitten kun kävi kerran käynnistämässä asennushakemistosta FarCry6.exe:n, niin johan aktivoitui. Kyllä tuota pelaa ilmatteeksi. :)
1659640116673.png
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
Kyllä tuota ilmaiseksi kannattaa pelata, vaikka aikamoinen pettymys olikin vitosen jälkeen.
Peli on copypastea, typerää tekoälyä ja gringeä menoa alusta loppuun. Minun mielestäni ajan voi käyttää paremminkin, mutta pelakoon kuka mitä pelaa.
 
Liittynyt
27.09.2017
Viestejä
306
Läpi meni pienissä pätkissä pelaten. Erilaisia ärsyttävyyksiä oli vaikka kuinka paljon. Rutiininomainen tarkastuspisteiden ja IT-asemien tuhoaminen alkoi maistumaan nopeasti puulta. Jos vielä tulee uusia osia, niin toivottavasti näitä ei enää ole mukana. Pois saisi jättää myös vitosessa esitellyt älykkäät eläinkumppanit, koska nämä eivät ole realistisia. Typerin juttu oli kuitenkin erilaiset ammustyyppit, joten kanssa ei jaksanut kauaa säätää. Käytin panssarinläpäisyammuksia ja tavallisia solttuja tähtäsin päähän. Potkut ammustyyppien keksijöille! Myös erilaisia asemodeja on aivan liikaa ja suurin osa niistäkin mielikuvituksellisia. Supermot saisi jättää jatkossa pois, koska niiden käyttö tuntui lähinnä huijaukselta ja niitä ei ole oikeasti olemassa. Outoa on myös erilaisten reseptiruokien syöminen, joilla sai tilapäisiä kykyjä. Pelaajan hahmonkehitys on jätetty pois ja tekoäly loistaa typeryydellään. Heikoin Far Cry tähän mennessä, arvosana 2/5.
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
Joo vähän sama juttu tässäkin Ubisoftin pelisarjassa, että on paljon hukattua potentiaalia. Kolme ekaa Far Cryta olivat aikanaan keskenään kovin erilaisia, mutta silti hyvin tehtyjä. Varsinkin kolmonen loisti parhaiten. Mutta jos saman asian tekee monta kertaa uudestaan, niin rupeehan se tuntumaan tylsältä. Tosi ikävä homma, koska idealtaan nämäkin ovat loistavia, mutta ei vain uskalleta tarpeeksi
ruveta muuttamaan asioita.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 560
Joo vähän sama juttu tässäkin Ubisoftin pelisarjassa, että on paljon hukattua potentiaalia. Kolme ekaa Far Cryta olivat aikanaan keskenään kovin erilaisia, mutta silti hyvin tehtyjä. Varsinkin kolmonen loisti parhaiten. Mutta jos saman asian tekee monta kertaa uudestaan, niin rupeehan se tuntumaan tylsältä. Tosi ikävä homma, koska idealtaan nämäkin ovat loistavia, mutta ei vain uskalleta tarpeeksi
ruveta muuttamaan asioita.
Onhan tässä muutettu asioita, mutta joka ikinen muutos on omasta mielestä vaan huonontanut peliä. Supremot, ammustyypit, hahmon kehityksen poisto ym. 5 ja new Dawn oli omaan makuun oikein hyviä, etenkin New Dawn.
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
Onhan tässä muutettu asioita, mutta joka ikinen muutos on omasta mielestä vaan huonontanut peliä. Supremot, ammustyypit, hahmon kehityksen poisto ym. 5 ja new Dawn oli omaan makuun oikein hyviä, etenkin New Dawn.
Toki onhan tässä jotain lisäyksiä, paitsi tietenkin tuo hahmon kehityksen poisto. Ja tosiaan minunkin mielestä asiat on mennyt huonompaan suuntaan.

Tuli mieleen vitosesta ja New Dawnista että nekin pitäisi joskus pelata kun kuitenkin omistan ne. Alkuinnostuksen jälkeen iski puutuminen, mutta ehkäpä voisi antaa uuden mahiksen kun vaikuttavat kuitenkin kiinnostavilta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 658
Ammukset. Voi luoja paratkoo pitäis asettaa syytteeseen se kuka keksi pelleillä erilaisten luotien kanssa. Onneks sentään saa nykyään jo vaihdettua liikkeessä eikä tarvii mennä veivaamaan ruuvipenkkiin.
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
Noku mun mielestä ei pärjää. Esim kaikkien vihujen hedari ei onnistu panssariluodilla mutta softilla onnistuu.. ja se tästä niin hullua tekeekin.
Toki en ole jaksanut pelannut loppuun asti peliä, mutta luulen että olen loppupuolella peliä. En ole törmännyt näihin vihollisiin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 658
Toki en ole jaksanut pelannut loppuun asti peliä, mutta luulen että olen loppupuolella peliä. En ole törmännyt näihin vihollisiin.
En ole minäkään jaksanu pelaa. Mulla meni hermo ku hiipimisestä ei tullu mitää ku ei koskaan voinu tietää tippuuko vihu sniperillä vai ei. Ja kun siinä ei vielä ollu mitään logiikkaa kun kypärätön äijä konekiväärin kanssa nytkäyttää vaan päätään ja tekee hälytyksen vaikka ampuu .50 kaliiberilla panssariluodilla ottaan. Sitten taas kypäräpäinen kaveri joka sattuu olemaan "soft" tippuu "soft" luodeilla mutta ei panssariluodeilla :sholiday:
Ja näitä kun tulee sekaisin niin saa olla kokoajan runkkaamassa luotien kanssa ja aina ihan tuuripeliä tippuuko vihollinen vai ei. Niimpä suurimman osan menin ihan vaan Rambona sisään ja rähinällä, sen verran monta kertaa palo käpy niitten saatanan luotien kaa. Vitosessa oli paremmin toteutettu.

Sitten helikopterilla lentely oli helvetin tylsää. Vihuja ja niiden autoja painaa muuten joka helvetin mutkassa ja tiessä mutta kun nouset helikopteriin niin ketään ei näy missään. Ja ne spawnaavat vihut, voi herran jestas sentään. Saat checkpointin tyhjäks ja juokset mutkan taa ja muistat että yks soppi jä käymättä ni eiköhän ne perkeleet ole spawnanneet takas.

Emmä tiiä.. ei tota oikein jaksanu. Vitonen meni kyllä mutta kutonen on jotenkin puuduttava. Ehkä siihen joskus jaksaa palaa mutta ei kyllä mitään suurta himoa ole.
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
En ole minäkään jaksanu pelaa. Mulla meni hermo ku hiipimisestä ei tullu mitää ku ei koskaan voinu tietää tippuuko vihu sniperillä vai ei. Ja kun siinä ei vielä ollu mitään logiikkaa kun kypärätön äijä konekiväärin kanssa nytkäyttää vaan päätään ja tekee hälytyksen vaikka ampuu .50 kaliiberilla panssariluodilla ottaan. Sitten taas kypäräpäinen kaveri joka sattuu olemaan "soft" tippuu "soft" luodeilla mutta ei panssariluodeilla :sholiday:
Ja näitä kun tulee sekaisin niin saa olla kokoajan runkkaamassa luotien kanssa ja aina ihan tuuripeliä tippuuko vihollinen vai ei. Niimpä suurimman osan menin ihan vaan Rambona sisään ja rähinällä, sen verran monta kertaa palo käpy niitten saatanan luotien kaa. Vitosessa oli paremmin toteutettu.

Sitten helikopterilla lentely oli helvetin tylsää. Vihuja ja niiden autoja painaa muuten joka helvetin mutkassa ja tiessä mutta kun nouset helikopteriin niin ketään ei näy missään. Ja ne spawnaavat vihut, voi herran jestas sentään. Saat checkpointin tyhjäks ja juokset mutkan taa ja muistat että yks soppi jä käymättä ni eiköhän ne perkeleet ole spawnanneet takas.

Emmä tiiä.. ei tota oikein jaksanu. Vitonen meni kyllä mutta kutonen on jotenkin puuduttava. Ehkä siihen joskus jaksaa palaa mutta ei kyllä mitään suurta himoa ole.
En tiedä bugasiko mulla peli vai mitä, mutta mulla tippui yhdestä panssariluodista kaikki vihut. Toki pelasin snipulla että se saattaisi vaikuttaa asiaan. Muttajoo aika kehno peli joten täytyy kyllä antaa vitosella ja New dawnille uusi mahis.
 
Liittynyt
12.04.2018
Viestejä
362
Modattu m16 silulla ja panssariluodeilla koko pelin ajan, kaikki tippu laakista päähän, joskus harvoin kävi niin että ekasta lenti vaan kypärä. Testasin jotain toista pyssyä minkä piti olla hyvä niin eihän sillä tipahtanu mikään.
ja sniput oli tuhnumpia ku tuo ase. Toisena aseena rambon räjähtävät nuolet jouskari ja kolmantena stranger things rynkky, näillä sai päästellä koko pelin läpi.
Joitain aseita testasin muitakin mutta aika äkkiä vaihtu takaisin hyväksi havaittuun komboon ja workbenchin käyttö jäi aika olemattomiin, samoinku se ultimaattipyssyrakettireppu niin en edes testannu muita ku se eka oli paras, sillä lähti helikopterit ja tankit jos ei sattunu muulla putoamaan.
Pelasin vielä silleen että hälyt paskaks ja nopeasti vihuja päästä päähän niin oli kaikki tehtävät melkosia läpihuutoja, ei niitä olis kyllä jaksanutkaan monesti kokeilla.
 
Liittynyt
02.10.2020
Viestejä
412
Joulukuun 6. päivä on tulossa uusi lisäosa Far Cry 6: Lost Between Worlds

"Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan New Game Plus -pelimuodon ja uusia pelihaasteita sekä valikoiman pienempiä uudistuksia, kuten monipuolisemman ammusten käytön ja mahdollisuuden kuljettaa eläinapureita mukanaan."

Eli tulossa myös ammusten käyttöön odotettuja uudistuksia! Ja myös peli tulisi kokeiltavaksi ilmaiseksi, mutta en tiedä vielä ajankohtaa. Sitten taas kokeiluun. :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 167
Tuo new game+ olisi pitänyt olla pelissä mielestäni alusta asti.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Se muuten Far Cry 3 täytti pari päivää sitten 10v ja voi sanoa että olen ollut tutustuneena tähän sarjaa siitä asti(jostian syystä kakkonen oli mennyt kokonaan ohi) ei toisin ole tullut kolmosen veroista vastaan minkälaisen fiiliksen sen ensimmäisellä kerralla antoi kun oli uusi kokemus FPS peli avoimella ympäristöllä




Pitäskin harkita kolmosen uudelleen pelaamista monen vuoden jälkeen tässä joulukuussa ja tehdä rentouttava lomamatka trooppiselle saarelle.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 167
Se kakkosen Afrikan savannit ja Datsunin raadot, unohtamatta kesken kiivainta taistelua satunnaisesti iskeviä malaria-kohtauksia, sen jälkeen kolmonen todellakin tuntuu rentouttavalta lomamatkalta trooppiselle saarelle. :D
Plus muutaman laukauksen jälkeen hajoavat aseet ja respawn vihut teiden varsille.
Tämän vuoden puolella jossain vaiheessa tuli tuota kakkosta koitettua erittäin pitkästä aikaa mutta täytyy sanoa että ei ole kovin hyvin ikääntynyt se peli.
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
518
Se kakkosen Afrikan savannit ja Datsunin raadot, unohtamatta kesken kiivainta taistelua satunnaisesti iskeviä malaria-kohtauksia, sen jälkeen kolmonen todellakin tuntuu rentouttavalta lomamatkalta trooppiselle saarelle. :D
Edelleen ainoa peli koko sarjassa joka jäi kesken. Ihan kaikilla tavoilla heikennys ykköseen verrattuna ja 3 kanssa siitä ei voi edes puhua samana päivänä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 658
Se kakkosen Afrikan savannit ja Datsunin raadot, unohtamatta kesken kiivainta taistelua satunnaisesti iskeviä malaria-kohtauksia, sen jälkeen kolmonen todellakin tuntuu rentouttavalta lomamatkalta trooppiselle saarelle. :D
Oli kyllä pelisarjan heikoin esitys noin pelillisesti mutta olihan siinä kaikkea mullistavaa mutta harmittavasti sössitty itse toteutus.
 
Liittynyt
14.08.2019
Viestejä
264
Plus muutaman laukauksen jälkeen hajoavat aseet ja respawn vihut teiden varsille.
Tämän vuoden puolella jossain vaiheessa tuli tuota kakkosta koitettua erittäin pitkästä aikaa mutta täytyy sanoa että ei ole kovin hyvin ikääntynyt se peli.
Itse olen kyllä eri mieltä. Edelleen kestää paremmin aikaa kuin uudemmat Far Cryt. Pelattavuus, fysiikat huipputasoa, tekoäly on parempi, on tyyliltään realistisempi ja grafiikka tietyiltä osin jopa parempaa Far Cry 2:ssa kuin 3-5 (FC 6:lle ei pärjää). Toki on suotavaa käyttää värimaailman korjavaa modia, kun on julkaistu tämän "ruskean Bloomin" vaiheen aikana.

Kakkonen on hyvä, kun juuri siinä sai mennä rauhassa ja ei tullut vihollisia, eläimiä, kerättävät ja tekemistä 5 metrin sekä 5 sekunnin välein. Lisäksi vaikka pelissä on työkaluja vähemmän niin on se oikeastaan monipuolisempi ja vapaampi kuin uudemmat Far Cryt.

No Far Cry 3 on tästä modernista Ubisoft-kaavasta ihan vielä hyvin tasapainossa, mutta ei se kestä kyllä aikaa. Tänä vuonna tuli testattua PC-versiota ja konsoleilla Classic-versiota.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 658
Itse olen kyllä eri mieltä. Edelleen kestää paremmin aikaa kuin uudemmat Far Cryt. Pelattavuus, fysiikat huipputasoa, tekoäly on parempi, on tyyliltään realistisempi ja grafiikka tietyiltä osin jopa parempaa Far Cry 2:ssa kuin 3-5 (FC 6:lle ei pärjää). Toki on suotavaa käyttää värimaailman korjavaa modia, kun on julkaistu tämän "ruskean Bloomin" vaiheen aikana.

Kakkonen on hyvä, kun juuri siinä sai mennä rauhassa ja ei tullut vihollisia, eläimiä, kerättävät ja tekemistä 5 metrin sekä 5 sekunnin välein. Lisäksi vaikka pelissä on työkaluja vähemmän niin on se oikeastaan monipuolisempi ja vapaampi kuin uudemmat Far Cryt.

No Far Cry 3 on tästä modernista Ubisoft-kaavasta ihan vielä hyvin tasapainossa, mutta ei se kestä kyllä aikaa. Tänä vuonna tuli testattua PC-versiota ja konsoleilla Classic-versiota.
Jaa kakkonen realistiunen? Meinaatko sitä kuinka t-paita päällä olevaan sai pumpata lippaallisen kuteja tai sitä kuinka yöllä vihollislinnakkeessa oleva sotilas ilman yökiikareita ampuu pimeässä ruosteisella AK 47:lla täysosumia 300m päässä camopuku päällä olevaan pelaajaan?

Nojuu, ymmärrän mitä ajat takaa ja grafiikka ja fysiikka ja ympäristön tuhoutuminenhantossa oli huippuluokkaa mitä ei juuri nykyäänkään ole. Mutta sääli että edellämainittujen syiden ja spawnaavien vihujen takia pelaaminen oli hirveää tuskaa. Ja itse en näe sitä tyhjää maailmaa kovin innostavana ja juostaan/ajetaan paikasta toiseen ja matkalla ei tapahdu mitään. Tylsää. Uusimmissa on aina siellä täällä tapahtumia ja muita juttuja mitä voi selvitellä siinä matkalla.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Oli sillä Far Cry 2 omat ansionsa mitä näissä uudemissa ei ole:



(tiedän että on varmaan linkitetty foorumilla tuhat ja yksi kertaa jo mutta varmuuden varalta jos joku ei ole nähnyt)

Muistaakseni kakkoseen oli olemassa modeja millä noita isompia syntejä sai pois tai ainakin lievenettyä.
 
Liittynyt
05.01.2020
Viestejä
286
Vaikka itse muistan kakkosta lämmöllä, niin olihan siinä aika isoja ongelmia. Kolmonen korjasi niistä pahimmat ja toi pelin massan suosioon. Itse aloitin aikoinaan ekasta, joka oli aivan loistava vaikka monsut pilasivat sen vähän.

Tästä kutosesta olisi pleikalle "goty" versio alessa. Onkohan se wörtti..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 313
Viestejä
4 157 007
Jäsenet
70 407
Uusin jäsen
Eppupelaa

Hinta.fi

Ylös Bottom