Fanatec konkurssi

Liittynyt
10.02.2022
Viestejä
28

Saa nähä miten käy mutta taitaa olla nyt nii että varmaan isoin ajosimu kamojen valmistaja menee nyt konkkaan. Varastot aika tyhjiä noilla mutta saa nähä tuleeks joku loppuun myynti
 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 960
Endor AG files for insolvency.

Dear Sim Racers,

Today, we find ourselves at a crucial juncture in our journey, and we want to share some important news with you. Endor AG has filed for insolvency with the Landshut Local Court due to financial difficulties that have become insurmountable despite our best efforts. Endor AG’s foreign companies are not affected by the application for insolvency. The full press release can be read here: Endor AG files for insolvency

Firstly, we want to reassure you that our operations will continue as usual. Sales and customer support will remain uninterrupted, and our commitment to delivering top-quality products will not waver. The restructuring process is designed to streamline our operations and set the stage for a stronger, more resilient future.

The insolvency proceedings are a necessary step to address our financial issues and reorganise our business. Our outlook for the future remains bright. The strength of our outstanding team with a passion for sim racing, coupled with the loyalty of our customers and partners, has been crucial to our success. We believe that with their support and the lessons learned from this experience, we will overcome these challenges and continue to thrive.

We also remain optimistic about securing a suitable investor during the insolvency process. Additionally, we believe that CORSAIR remains interested in acquiring Endor AG.

Andres Ruff, CEO of Endor, said: ‘We would like to thank our customers, employees and business partners for their trust and support over the past months. As part of the insolvency proceedings, we will continue the restructuring and work at full speed to reorganise the company. We are confident that we will emerge stronger from this situation and return to a sustainable, profitable growth path."

Sincerely,
The Endor AG Team

Hyvä Sim Racers,

Tänään olemme matkallamme ratkaisevassa vaiheessa, ja haluamme jakaa kanssasi tärkeitä uutisia. Endor AG on hakenut maksukyvyttömyyttä Landshutin paikalliselle tuomioistuimelle taloudellisten vaikeuksien vuoksi, jotka ovat tulleet ylitsepääsemättömiksi yrityksistämme huolimatta. Maksukyvyttömyyshakemus ei koske Endor AG:n ulkomaisia yhtiöitä. Lehdistötiedote on luettavissa kokonaisuudessaan täältä: Endor AG stellt Insolvenzantrag

Ensinnäkin haluamme vakuuttaa, että toimintamme jatkuu normaalisti. Myynti ja asiakastuki jatkuvat keskeytyksettä, ja sitoutumisemme korkealaatuisten tuotteiden toimittamiseen ei horju. Uudelleenjärjestelyprosessin tarkoituksena on tehostaa toimintaamme ja luoda pohjaa vahvemmalle ja joustavammalle tulevaisuudelle.

Maksukyvyttömyysmenettely on välttämätön vaihe taloudellisten ongelmien ratkaisemiseksi ja liiketoimintamme uudelleenorganisoimiseksi. Tulevaisuuden näkymät ovat edelleen valoisat. Erinomaisen tiimimme vahvuus ja intohimo sim-kilpaa kohtaan sekä asiakkaidemme ja kumppaneidemme uskollisuus ovat olleet ratkaisevan tärkeitä menestyksemme kannalta. Uskomme, että heidän tukensa ja tästä kokemuksesta opituilla opetuksilla selviämme näistä haasteista ja jatkamme menestymistä.

Pysymme optimistisina myös sopivan sijoittajan turvaamisessa maksukyvyttömyysprosessin aikana. Lisäksi uskomme, että CORSAIR on edelleen kiinnostunut ostamaan Endor AG:n.

Andres Ruff, Endorin toimitusjohtaja, sanoi: "Haluamme kiittää asiakkaitamme, työntekijöitämme ja liikekumppaneitamme luottamuksesta ja tuesta kuluneiden kuukausien aikana. Osana maksukyvyttömyysmenettelyä jatkamme saneeraustyötä ja työskentelemme täydellä vauhdilla yrityksen saneerauksen eteen. Luotamme siihen, että selviämme tästä tilanteesta vahvempina ja palaamme kestävälle, kannattavalle kasvupolulle."

Ystävällisin terveisin,

Endor AG -tiimi
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 346
Tuonne kannattaa laitella tälläiset...

 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
20 202
En kyllä suoraan sanottuna ole mahdottoman yllättynyt. Minulla on ollut muutamia Fanatecin tuotteita vuosien varrella ja aina niissä on jotain pikkuisen epämääräisesti pielessä (ajurit tai yleinen laatu), joten lopputulos on ollut että en ole niitä sitten enempää hankkinut ja alkanut tappelemaan ongelmien kanssa. Mahdollisesti laatu olisi ollut pykälää kallimmissa malleissa parempaa, mutta ne menevät jo sitten enemmän enthusiast-puolelle, eikä ole aikaa tai kiinnostusta puuhastella niin paljon näiden kanssa. Lisäksi markkinat ovat näissä simutuotteissa kuitenkin kohtuullisen rajalliset.

Saa nähdä eteneekö tuo Corsair-kauppa vielä taustalla ja tuleeko sitä kautta mahdollisesti vielä jotain jatkoa Fanatecin tuotteille uuden logon alla.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 118
Täällä oli asiasta jo keskustelua, ei ole oman triidin arvoinen aihe:

 
Liittynyt
09.06.2018
Viestejä
2 960
Järkevämpi se tähän on nää konkurssikeskustelut keskittää kuin tuonne jossa keskustellaan simuvarusteista.

Corsair jo omistaa Fanatec brandin sekä joitain patentteja.
Eiköhän siitä kaupat synny vaikka putiikin perustaja ja entinen toimari vastaan vänkääkin.
Syytti firman alamäestä muuta henkilökuntaa eikä itse kanna mitään vastuuta, kyllähän ne narut pitäs olla toimitusjohtajan käsissä. Mulkku mikä mulkku.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
248 666
Viestejä
4 337 782
Jäsenet
72 256
Uusin jäsen
-JussiL

Hinta.fi

Ylös Bottom