Fallout (Amazon)

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
655
Tällaista olen kyllä toivonut jo pitkän aikaa! Tosin nykymenosta johtuen selkäpiissä on pieni pelko siitä, että lopputulos on SJW pasketta... mutta pidetään peukkuja yllä.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 485
Jännä! Törmäsin mainintaan tästä. Silti googlettaessa suurin osa hakutuloksista on erilaisista pelisivustoista. Siis oikeista tuloksista tästä tv sarjasta, ei vääristä pelisarjaan viittaavista. Ilmeisesti ei yleistä kiinnostusta pelimaailman ulkopuolella.

Ilmeisesti tuo on kuitenkin ihan tulossa, ehkä ensi vuonna. Alkuvuosi 2024 voi olla vähän liian rohkea? Oma mutu on että TV sarjana huono formaatti. Mielestäni Fallout teemaan parhaiten sopii action. Kuitenkin tuo on varmaan joku överin määrän ihmissuhde draamaa sisältävä sarja. Ei vetoa suureen yleisöön, eikä varmaan faneihinkaan.

Jotenkin Fallout mielestäni taipuisi paremmin trilogia elokuvaan, jossa keskitytään Dyynin omaisesti enemmän jokapäiväiseen selvitymiseen ja anarkistisiin sotiin kaikkia vastaan, ja draamaa irtoaisi ruostuneesta koiranruokasäilykkeestä saadusta tuberkuloositartunnasta. (tms.)

Toki teemana Fallout taipuu hyvin moneen, mutta silti jotenkin luulen että tässä on vain yritetty ottaa jokin tunnettu juttu ja vääntää siitä jotain minimi-idealla. Tuossa kyllä väitetään että tuo on hyvällä budjetilla tehty, joten toivottavasti sieltä tulee jotain katselemisen arvoista.


Tuossa trailerissa ne tuntuu laittaeen aika monia eri juttuja mukaan. Ei kai sarjassa mitenkään realistisesti voida käsitellä niitä kaikkia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 837
Viestejä
3 978 888
Jäsenet
67 962
Uusin jäsen
timpah

Hinta.fi

Ylös Bottom