• Huom! TechBBS-foorumi on päivitetty uusimpaan Xenforo 2.1-versioon. Kyseessä oli iso päivitys, jonka seurauksena ulkoasu täytyy työstää kokonaan uudelleen, lisäosat päivittää ja toiminallisuuksia säätää. Päivityksen jälkeinen työ ja viilailu jatkuu kulisseissa ja palautetta voi antaa palautealueella, kiitos.
  • Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet

Myyty EVGA GTX 1080 FTW Hybrid

nri

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
29
Myytävä tuote: EVGA GTX 1080 FTW Hybrid
Hinta: 480e 460e (+ mahdollinen pk)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Jimm's, 19.10.2016
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Kyllä, takuu voimassa (3v)
Muuta huomioitavaa: Kortti on ollut vain pelikäytössä ja EKWB:n vesiblokilla jäähdytettynä itsellä käytössä. Myydään päivityksen vuoksi.

Alkuperäinen kortti takuuvaihdettu EVGA:n RMA:n kautta coil whinen vuoksi. Tästä kortista ei ole kuulunut mitään ylimääräisiä ääniä toisin, kuin alkuperäisestä. Tämä huomiona kuitenkin, jotta piirilevyllä olevan sarjanumeron ero mukaan tulevan alkuperäisen myyntipaketin sarjanumeroon ei aiheuta ihmetystä. Mukaan paketin lisäksi muut alkuperäiset kilkkeet.

Lisätiedot EVGA:n transferable warrantysta täältä: EVGA - Warranty - Graphics Cards

Kortti on hyvässä kunnossa. Ainoa pieni miinus siitä, että yksi shroudin alla kulkevien RGB-ledinauhojen ohuista piuhoista näyttää jossain vaiheessa irronneen liittimestä, josta LED-nauhat ottavat virtansa piirilevyltä (mahdolllisesti jo alun perin ollut näin, itsellä eivät ledit/alkuperäinen cooleri ole olleet käytössä). Tämä ei vaikuta itse kortin käyttöön mitenkään ja varmasti tarvittaessa helppo korjata uudella piuhalla. Huomioitu hinnassa tämä.

Myynnissä myös korttiin sopivat EKWB:n vesiblokki ja backplate täällä.

Sijainti: Helsinki (00120)
Toimitustapa: Nouto, posti
Maksutapa: Tilisiirto, MobilePay, käteinen

Kuvat: EVGA GTX 1080 FTW Hybrid
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.12.2018
Viestejä
3
Voisin ostaa pois kuljeksimasta pyydettyyn hintaan. Nouto tänään tai huomenna.
 

nri

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
29
Näytönohjain myyty HP:lla käyttäjälle Juusoh. Kiitos myös muille tarjonneille. Blokki+backplate edelleen myynnissä täällä.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjuja
80 313
Viestejä
1 644 073
Jäsenet
36 151
Uusin jäsen
Aaaro
Ylös Bottom