1. Kauppa-alueen säännöt, ohjeet ja tiedotteet (LUE ENSIN!)

Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Viestiketju alueella 'Kauppa-alueen tiedotteet ja keskustelu' , aloittaja Ylläpito, 14.11.2016.

 1. Leyya

  Leyya BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2017
  Laki suojelee näitä yhteiskunnan malli kansalaisia.
   
 2. edup

  edup

  Viestejä:
  886
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olennaisempaa on se että suojellaan identiteettivarkauden kohteeksi joutuneita. Vai miltä tuntuisi nähdä omia tietoja täällä listattuna, kun oot kertaalleen ne jollekin epärehellisemmälle kauppamiehelle antanut ja joka sitten käyttää nimeäsi tulevissa kaupoissa?
   
  KuosiModo, Kaitzschu, wasdafd ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  416
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Aina tullutkin ihmeteltyä että miten uskallatte ostaa joltakin vastarekisteröityneeltä ilman myyntipalautteita noin kalliita tuotteita.
  Vaikkakin, että voi sitä silti sattua niin kuin nytkin kävi, että toisella myyntisivustolla myyjä jolla hyvät palautteet, ja kauppoja tehty ennenkin, ei vastaa enää viesteihin ja tuote jo maksettu.
  Postikin voi kyllä mokata, niin kuin vasta mokasi, ja posti meni väärään osoitteeseen.
  Onneksi ei ollut pitkä matka niin sai lenkkeillä :lol:
   
  KuosiModo tykkää tästä.
 4. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  1 972
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos on laskenut hinnan, niin mitä järkeä sitä on sitten nostaa?
  Ainankin itse lasken ihan hintapyyntiä aloituspostaukseen, jos ja kun lasken.
  Ja jos joku tiinkii myyjän mielestä liikaa, niin voi ilmoittaa, että kauppoja ei synny tuohon hintaan. Myyntipakkoahan ei ole alle hintapyynön.

  Se, että tarjoilee eriostajille YV:n erilaisiin hintoihin kosahtaa jossain vaiheessa omaan unohdukseen tai asian paljastuttua muuten.
   
 5. copter

  copter Last Man Standing Premium-jäsen

  Viestejä:
  3 141
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Toki hinta on kaikille sama, mutta silti mielestäni helpompi hoitaa keskustelut tarjouksista YV:nä. Yleensä jos joku laittaa ketjuun tarjouksen niin vastaan siihen YV:nä ja ilmoitan ketjuun sitten onko kaupoista sovittu vaiko ei. Jos pyytää 100 EUR ja joku tarjoaa 70 EUR, voin YV:nä antaa vastatarjouksen esim. 80 EUR. Jos tuon heittäisi sitten ketjuun, mutta kauppoja ei syntyisikään tämän ostajan kanssa, niin sitten 80 EUR olisi ketjussa ja seuraava ehdokas varmaan tarjoaisi 60 EUR kun on tinkaamassa.
   
  Kaitzschu ja sellu tykkäävät tästä.
 6. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  575
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eikai sitä myyntipakkoa ole ollenkaan. Jos vaikka tuleekin katumapäälle sitten kun olisi aika myydä.
  Tietenkin jos tätä tapahtuu koko ajan niin foorumin ylläpitäjä voi antaa penalttia,mutta yksittäistapauksissa ihan ymmärrettävää.
   
 7. kjns

  kjns

  Viestejä:
  1 144
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Älä oleta, vaan lue säännöt, koska olet väärässä.

  Tuotteen voi ottaa pois myynnistä jos tuleekin katumapäälle, mutta mikäli siitä on tarjottu HP niin se on sääntöjen mukaan myytävä tarjoajalle.
   
 8. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  575
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ok, foorumin sääntöjen mukaan pitää myydä, mutta silti ei ole mikään pakko myydä jos ei halua (sinua ei voida pakottaa myymään vaikka foorumin säännöissä niin lukee), siitä saa (ehkä) vain banskua, riippuen syystä.
  En kyllä usko että jos on hyvä syy olla myymättä siitä rangaistaan.
   
 9. fossiili

  fossiili

  Viestejä:
  494
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja mikähän se hyvä syy sitten on?
   
 10. sniperfin

  sniperfin

  Viestejä:
  575
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No vaikka se, että uus näytönohjain hajos ja vanha joudutaan laittamaan takaisin koneeseen, jne.
  Oma pointti on se, että mikään pakko ei ole myydä, se että ei myy voi johtaa foorumin sisäisiin rangaistuksiin, mutta siinä kaikki, mihinkään muuhun se myymättömyys ei johda.
   
 11. fossiili

  fossiili

  Viestejä:
  494
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No tuskin joudut oikeuteen,mutta banaania voit saada ja joku voi mulkkunakin pitää.
   
  jeppe82 ja Apukuski tykkäävät tästä.
 12. BigNasty

  BigNasty Tukijäsen

  Viestejä:
  165
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Itsestäänselvyyksiä.
   
  Apukuski tykkää tästä.
 13. kjns

  kjns

  Viestejä:
  1 144
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Eihän sitä ole lakiakaan pakko noudattaa, sakkoja tulee tai korkeintaan linnaa jos jättää laskunsa maksamatta. Ei kukaan voi ketään pakottaa lakia noudattamaan. :facepalm:

  Eiköhän se lähtökohta ole, että käyttäjät jotka myy/ostaa tavaraa tällä foorumilla noudattaa tämän foorumin sääntöjä, tai sitten voi käydä kuten fossiili tuossa yllä sanoi.
   
  Seppo77, jeppe82 ja fossiili tykkäävät tästä.
 14. majm

  majm

  Viestejä:
  287
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jospa tuolla HP tarjoamisen pakkomyynnillä tarkoitetaankin, että jos joku HP:n tarjoaa niin hänelle on pakko mydä eikä jäädä odottamaan 10 € korotusta jonka reiska vielä tekee
   
  acxer tykkää tästä.
 15. megaboo

  megaboo

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Harmaakarhu

  Ostin kyseiseltä käyttäjältä Joulukuun loppupuolella kaksi näytönohjainta. Ei ole näkynyt pakettia tahi seurantakoodia ja kaveri tosiaan lopetti viesteihin vastailun tässä muutaman päivää sitten.

  Jos joku viitsisi privalla heittää kaverin henkilötietoja, niin saadaan vielä yksi rikosilmoitus lisää raapustettua. Itsellä ei tullut noita talteen, kun menin maksamaan suoraan Ethereumilla ja pöljänä luotin, että useat positiiviset palautteet merkkaisivat mitään.
   
  mäggäri tykkää tästä.
 16. Veetiboy

  Veetiboy

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  25.08.2017
  -
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2018
 17. Tapio_75

  Tapio_75

  Viestejä:
  230
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Ostin käyttäjältä @striimIT viime viikon maanantaina prosun ja tuulettimen.

  Myydään - Intel Celeron G3900 [JKL]

  Sovittiin YV:llä tilisiirto ja hän lupasi laittaa paketin postiin heti kun rahat näkyy tilillä. Maksoin prosun heti (viime viikon maanantaina) ja sen jälkeen miehestä ei ole kuulunut mitään. Olen pari YV:tä laittanut ja kysellyt postin seurantakoodia tai edes infoa että missä mennään, mutta ei mitään vastausta vaikka on käynyt foorumilla molempien viestin jälkeen.

  Ei tässä nyt vielä vältämättä mistään varsinaisesti huijauksesta tarvitse olla kyse - tosin jos paketti olisi postitettu luvatusti heti kun rahat näkyy tilillä, niin sen olisi pitänyt jo olla minulla - mutta todella erikoista tälläinen viikon täydellinen radiohiljaisuus, vaikka herra käy foorumilla aktiivisesti.

  ------------

  Ja sellainen päivitys, että vähän tämän viestin jälkeen tuli YV:llä ilmoitus, että paketti on viety postiin ja sain myös seurantakoodin. Joten kaikki näyttäisi olevan ok, mutta olisi ihan kiva laittaa infoa, jos ei pysty viemään pakettia sovitulla aikataululla postiin. Tai edes vastata YV viesteihin, eikä pitää viikon radiohiljaisuutta, vaikka käy foorumilla :)
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018
 18. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Huutonetissä minulta koijattiin vähän yli 300€ ja sama henkilö tekee täälläkin kauppaa. Kysymys onkin, että saanko antaa palautteen myös techbbs puolella + avautua tähän ketjuun?
   
  BulldogPO ja mäggäri tykkäävät tästä.
 19. Janetski

  Janetski

  Viestejä:
  599
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Nimimerkki ainakin esille jos on sama henkilö kyseessä.
   
 20. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  @JRantajoki otti minulta 300€ pikavippiä vähän ennen joulua. Myöntänyt poliisille tekosensa, eikä pysty maksamaan takaisin. Käsittely vielä kesken, mutta välttäisin kaupantekoa kyseisen henkilön kanssa.
   
  mäggäri tykkää tästä.
 21. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Useampi sata erinomaisesti onnistunutta kauppaa vuosien varrella murossa, täällä, huutonetissä ja muilla sivuistoilla.. sitten yksi ainoa (toki pahasti) epäonnistunut kauppa. Olisin mielelläni koittanut asiaa sopia sinun kanssa vielä pidemmällekin, mutta sinä koit oleellisemmaksi sen että minua rankaistaan.. joten näin edetään ja koitetaan hoitaa homma pois alta mahdollisimman helposti sitä kautta.
   
 22. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Valehtelit minulle, valehtelit poliisille ja minun olisi pitänyt sopia asia kanssasi, että sinun näkökulmasta saataisiin mahdollisimman helposti sovittua?!?! En ole tekemässä sovintoa rikollisten kanssa, että jäisi rangaistus teosta saamatta. Kertokoot tämä tarpeeksi ajattelutavastasi. Kuvittelet varmaan ettet tehnyt mitään väärin.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2018
  KuosiModo, Markkedi, freekevin ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 23. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Eipä tässä auta muu kuin saada homma mahdollisimman sulavasti pakettiin (asian sopiminen olisi varmasti sinullekin helpointa eikä vain "minun näkökulmastani"), ja pikkuhiljaa yrittää palauttaa ansaittu hyvän kauppamiehen maine, mihin ikävä kyllä menee varmasti vuosia. Olen ollut sinulle (ja viranomaisille) hyvin avoin ja olen kyllä sinulle tehnyt hyvinkin selväksi sen että koen tehneeni väärin, ja myös miksi päädyin tekemään mitä tein. Tämä asia varjostanee minua vuosikausia, joten kyllä sinä varmasti tulet saamaan oikeutta minua kohtaan rankaisun muodossa useammaltakin kantilta.
   
 24. Telaketju88

  Telaketju88 Tukijäsen

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Käyttäjä nimeltä Nalle54:n kanssa sovittiin kaupat GTX1080:sta. HP oli 560, mutta hyväksyi minun tarjouksen. Sovittiin noutoaikakin.
  Hetkeä myöhemmin perutaan:
   

  Liitetyt tiedostot:

 25. R1v3r

  R1v3r Tukijäsen

  Viestejä:
  748
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Samanlaisia tapauksia tullut muutaman kerran täällä. Jos kerran kaupat sovitaan, niin sitten sen pitäis pitää. Mutta minkäs teet.. :(

  Ihmisiä on joka junaan ja osa jää asemallekkin :)
   
 26. svk

  svk Tukijäsen

  Viestejä:
  966
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Reilua :D
   
 27. Telaketju88

  Telaketju88 Tukijäsen

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Turhaa ajanhaaskausta. Justiinsa Torista maksoin ennakkoon jollekkin toiselle näyttiksestä, että postittaisi. Ei ole postittanut tai vastannut viesteihin maksun jälkeen.

  Nyt sitten päätin sopia naamatusten kaupat ja näitäkin näköjään perutaan. Minun maailmassa sovittu asia pitää. Kyse ei ole kuitenkaan kuin kympeistä tässä tapauksessa.
   
 28. sbasil

  sbasil Tukijäsen

  Viestejä:
  1 494
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Luetun (sääntöjen) ymmärtäminen tuntuu monesti olevan kovin vaikeata tässä adhd-maailmassa. :lol: Parempi sanoa, että katsellaan tässä vielä muutama päivä, josko päästäisiin lähemmäs hp:tä, kuin että annetaan ymmärtää, mutta ei ymmärretä antaa.
   
  R1v3r tykkää tästä.
 29. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  836
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuollaisia tulee itellekin, viimeisimpänä eräs 1070ti kauppa. Myyjä ehdottaa hintaa ja kelpuutan, menee tunti-pari ja myy toiselle 10eur vuoksi. ;)

  Mutta mitä näistä stressaamaan, ainakaan ite en laita myyjän nimimerkkiä julki. :kahvi:

  Tämmöistä yksityistenvälinen kaupankäynti on ollut jo Keltaisen Pörssin alkumetreiltä asti. Jos mieli pahoittuu jo ohimyynnistä niin kannattaa hakea kaupasta.

  Tai jos harmittaa oman ajan haaskaus, niin mikäli koet itsesi oman aikasi kera niin mahdottoman tärkeäksi, hae kaupasta. On taas kertakaikkisesti 1st world problemia kerrakseen. :joy:
   
 30. Telaketju88

  Telaketju88 Tukijäsen

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Mikäs ongelma tässä nyt oli kun ilmotin tästä?
  Eikö tähän ketjuun nyt saa jakaa näitä huonoja kokemuksia?
   
  Tapio_75 ja mäggäri tykkäävät tästä.
 31. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  836
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Saa ja kuuluu, mutta jotenkin tämmöiset ohimyynnit ovat suht tavallisia. Omassa tapauksessani kun niin tein, oli tosin syy lähinnä F2F kaupat postituksen sijaan.

  Mutta kuten kirjoitin että yksityisten välillä sattuu ja tapahtuu. Kun rahojaan ei menetä tai myydä roskaa, niin kokonaisuutena kaikki mielestäni varsin hyvällä tolalla. :think:

  Esim. omalle kohdalleni osunut myyjä ei saa multa edes miinusmerkkiä, saati tuo myyjä jonka kanssa kauppaa väänsit. Ymmärrän ohimyynnin aiheuttaman fiiliksen, mutta jo kepössä oli arkipäivää, netissä vielä helpompaa.
   
 32. Griffin

  Griffin

  Viestejä:
  1 972
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos oli jops sovitut kaupat, niin ne olivat sitten sovitut kaupat.
  HP xx
  Ostaja : Myytkö hintaan yy? (yy<xx)
  Myyjä : Juu, myyn.
  -> Kaupat on sittern sovittu ja peruuttamisesta voisi lätkäistä esim viikon bannit.
  Jos taas myyjä: Katsotaan, tuoleeko parempia tarjouksia parin päivän sisään, niin silloin kaupat on sovittu kanssa, JOS JOKU EI TARJOA MYYNTI KETJUUN ENEMMÄN sen parin päivän aikana.

  Tietysti jos ostaja käy tinkimään selkeässä tapaukseesa kauppojen jälkeen, niin kyllä siitäkin tulisi bannata. Jos on tarjonnut, niin sitten on sen tarjouksen tehnyt ja jos on esim myyjä ilmoittanut selkeästi, että toimituskulut on 15e ja ne lisätään hintaan, niin sitten ne lisätään, tuotiinpa se ostajalle pihaan helikopterilla tai vaikka myyjä kävisi kävellen sen kaman heittämässä. Sitten on tietenkin eriasia, jos myyjällä on toimitukessa vaihtoehtoja, esim nouto.
  --------------
  Sopimus on sopimus, kun tehdään kauppoja.
   
  Eramaankettu, InFlames82, Kaitzschu ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 33. RintZ

  RintZ R♿T Team Luumu

  Viestejä:
  688
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Facen mammakirppikseltä huudeltiin, että antakaa niiden pilkuntarkat peruutussäännöt takaisin.

  Peruutuksesta viikon bannit olis kyllä hyvä ajatus. Samalla paikkakunnan puutteesta otsikossa kuukausi, huutokauppaamisesta ja tietoisesta trokaamisesta toinen, yli 10 minuutin viiveestä viesteihin vastaamisessa 6 kk ja kaverille myymisestä foorumin ohi permabanni, rikosilmoitus ja sähköpostin hakkerointi.

  Oikeesti, niin kauan kun ketään ei seisoteta kylmällä parkkiksella turhaan eikä kenenkään rahoja pantata omalla tilillä luottolimiitin paukuttua ennen Kela Goldin kompensaatioerän saapumista, kaikki on hyvin.
   
  BulldogPO, mäggäri ja Nom tykkäävät tästä.
 34. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pitäs nyt sen verran olla selkärankaa, että sanoistaan vastaa ja sovittu on sovittu. Jos ei ole, menkää sinne toriin kauppaamaan.
   
  Dudem, Juha™[FIN], DaKyy ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 35. copter

  copter Last Man Standing Premium-jäsen

  Viestejä:
  3 141
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Kyllä itsekin sitä mieltä olen että sovituista kaupoista tulisi pitää kiinni, että ei myydä muille sen jälkeen kun kaupoista on toisen kanssa sovittu.

  Itselläkin on tullut tilanteita joissa olen sopinut kauposita hieman alempaan hintaan kuin mitä alkuperäinen asettamani HP ollut. Sen jälkeen joku on tarjonnut privassa enemmän, mutta olen ihan suoraan kyllä sanonut näissä tilanteissa että ei onnistu enää ja palataan asiaan jos sovittu kauppa ei toteudu.
   
  Dudem, Juha™[FIN], Juha Kokkonen ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 36. Telaketju88

  Telaketju88 Tukijäsen

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Itsekkin ymmärrän ohimyynnit, jos joku hakee postituksen sijaan. Itse olin hakemassa. No sama sille.
  Nimenomaan. Itsekkin tykkään käydä kauppaa täällä, koska täällä on tietyt säännöt ja edes jotain historiaa nimimerkin takana.
  Mutta tämä jää tältä osin tähän. Olen saanut jo privaviestejäkin, että miksi en lue sääntöjä!
  Uskomatonta touhua.
   
  Tapio_75 ja mäggäri tykkäävät tästä.
 37. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen

  Viestejä:
  1 064
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei sillä että minäkään mitään facen pilkunnussinta sääntöjä kaipaan mutta sovituista jos pidettäisiin kiinni ja kommunikoitaisiin selkeästi kaikin puolin niin luulisin ettei kellään olisi tähän ketjuun asiaa.
   
  InFlames82 tykkää tästä.
 38. Tapio_75

  Tapio_75

  Viestejä:
  230
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Vaikka osalla näyttääkin olevan se asenne, että mitä välii, kun et kuitenkaan rahojasi menettänyt, niin kyllä minusta tuosta saa ja jopa pitääkin laittaa negatiinen kauppiaspalaute. En minä ainakaan halua käyttää aikaani siihen, että sovin jonkun kanssa kaupat esim. emosta. Tämän jälkeen käyn ostamassa siihen sopivan prosun vain huomatakseni, että kaveri onkin jo myynyt emon jollekkin, joka on tarjonnut siitä 5 euroa enemmän :)

  Jotenkin vielä ymmärtäisin, että joku myy vaikka näytönohjainta ja tekee siitä kaupat kun tilalle on tulossa uusi ja tehokkaampi kortti. Jostain syystä uusi kortti on vaikka paskana, niin ehkä sitä miellään pitää siinä kohtaa vanhan kortin. Mutta se että joku tarjoaa muutaman euron enemmän ja sen takia peruuttaa jo tehdyn kaupan, niin negatiivinen palaute vaan menemään, että me muut osataan varoa tälläisiä tapauksia.
   
 39. mäggäri

  mäggäri BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  836
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ymmärränkö nyt lopulta oikein, että tinkaajat valittaa kun tuote menee toiselle? "Huutakaa" se pyynti kiinni ja kauppa sillä selvä. :joy:

  No joo, toki kun myyjä suostuu hintaan X, kuitenkin jatkaen myyntiä ilman että sanoo esim. Katsotaan 24h, jos ei kummempaa tarjousta tule niin tehdään kaupat. <-> Myyjä ehdottaa hintaa ja ostaja hyväksyy.
   
 40. Nom

  Nom

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pitääkin laittaa palautetta ja nimenomaan tänne, eikä kauppiaspalautteisiin. Sitähän varten tämä on olemassa, mutta että vaaditaan banneja ja päitä vadille. Mennään siinä kohtaa vähän korpeen. Kuten tuossa tapauksessa, josta paskamyrsky alkoi. Harmittaahan se ostajana, mutta eipä tuossa parin kymmenen minuutin puheen perumisessä nyt suurta vahinkoa käynyt kellekään. Jos on saanut kortistaan esim. hintapyynnin heti hätiköintinsä perään niin hyvä. Ehkä se 50€ juuri ja juuri korvaa negatiivisen palautteen täällä. Ehkä. Toisilla. Kuitenkin rehdisti ilmoitti mitä oli tekemässä ja tehnyt, eikä pitänyt mykkäkoulua asiasta. :tup:

  Minä kannatan vahvasti sitä, että pyritään pitämään siitä kiinni mitä sovitaan. Ei kai siitäkään pidä liikaa oppirahoja maksella. :kahvi:
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2018
 41. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  @Harmaakarhu kanssa hierottiin kauppoja prosessorista. Prosessori oli lainassa kaverilla ja myyjä oli sattumoisin matkoilla juuri samalla paikkakunnalla. Olisi voinut lähettää prosessorin, mutta kun kotikunta on sama kun myyjällä niin vaadin f2f kauppoja. Sen jälkeen ei enää vastannut viesteihin ja pistänyt myös profiilinsa privaksi. Taisi olla pelkkää satua koko homma ja vaan halusi rahaa tilille. Tälle kaverille ei kannata senttiäkään siirrellä.
   
  Telaketju88 ja mäggäri tykkäävät tästä.
 42. Telaketju88

  Telaketju88 Tukijäsen

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Tästä kaverista oli hetki sitten täällä juttua kans. Laittakaa sitä negatiivista palautetta hänelle.
   
 43. Harmaakarhu

  Harmaakarhu BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2017
  Niin, siis tulit viime viikolla kyselemään yvllä minulta prossua omiin testailuihisi. Mulla ei siis mitään semmoista prossua myynnissä koskaan ole ollutkaan.
  Ihan ensimmäisenä minä sulle totesin että tuosta prossu joutaa vaikka vuokralle seku hakee. En tiennyt mistä maailmankolkasta tulit kun et sitä viestissäsi maininnut. Samassa viestissä toki tarjosin kirje vaihdoehtoa.

  Täälläkö on kiellettyä pitää profiiliaan rajattuna, no miksi sellainen vaihtoehto sitten on annettu? Mulla ei varsinaisesti sulle ole mitään velvoitetta vastata joka päivä turhiin yv kyselyihin. Jos en edelliseen ole vastannut miksi vastaisin seuraavaan? Enkä ota minkään valtakunnan stressiä jostain 35€ arvoisesta prosessorista joka on toisella paikkakunnalla.

  @Roboshark Kauppapalautetta ilman kauppoja. No jepjep!
   
 44. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Kun ensimmäisen kerran ilmoitin, että olen kiinnostunut ostamaan prosessorin tarjouduit myymään/vuokraamaan sen kunhan postikulut maksan. Tämän jälkeen ilmoitin, että ostoaikeet olisi ja asun samalla paikkakunnalla. Ilmoitit, että pystyt tuomaan prosessorin takaisin lainasta ensiviikolla "jos minulle ei ole kiirettä sen kanssa" ja hyväksyin sen. Tämän jälkeen geneeristä keskustelua.

  Kysyin parin päivän päästä alkuperäisestä keskustelusta "mikä päivä palaat matkalta" ja kun ei kuulunut vastausta niin taas parin päivän jälkeen vielä perään, että "mikä tilanne" etkä vastannut tähänkään.

  Edit. Ja nämä ovat mielestäsi turhia yv viestejä?

  Mutta kumma kun tänne tulee palautetta niin ei kestänyt kun 2 varttia saada jonkun sortin vastaus.

  Aivan oikea paikka antaa palaute tälle huonolle kauppakokemukselle. Eiköhän se ole todettu ettei sulla puhtaat jauhot pussissa ole.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2018
  Telaketju88, Takis ja Meik81 tykkäävät tästä.
 45. BigNasty

  BigNasty Tukijäsen

  Viestejä:
  165
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Alan olemaan sitä mieltä että pitäis nimimerkin vierestä nähdä muutkin kauppa sähläykset kuin pelkästään toteutuneet kauppa kokemukset. Ylläpito ohoi, saataisko onnistumaan?
   
 46. Harmaakarhu

  Harmaakarhu BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2017
  @AltEnd
  Niin kuten itse tuossa mainitsit viestissäsi niin mahdollisia kauppoja on suunniteltu f2f eikä postilla. Postin mahdollisuuden mainitsin siinä vaiheessa kun en paikkakuntaasi vielä tiennyt.

  Olisin varmaan myyntihalukkaana ottanut itse sinuun yhteyttä reissusta palattuani.
  Näitä turhia yv uteluita tulee ihan tarpeeksi enkä jaksa jokaiseen epärelevanttiin tiedusteluun vastata.
   
 47. AltEnd

  AltEnd

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ilmoitit jo halukkuutesi myydä prosessorin kun palaat reissulta. Kun et ottanut yhteyttä niin tietysti kyselen kaupan perään ja mielestäsi nämä ovat "turhia yv uteluita"?!

  Aivan uskomaton hermanni olet jos luulet, että mykkäkoululla kauppojen teko puretaan. Eiköhän asia tullut selväksi, että mitään rehellisiä kauppoja et ollut tekemässä.

  Aikaisempien palautteiden perusteella ainoat "turhat" yv utelut tulee niiltä keneltä olet rahat vienyt.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2018
  Markkedi, Hugidisel, Desgorr ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 48. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Mites tämän kanssa kävi?
   
 49. Harmaakarhu

  Harmaakarhu BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  31.08.2017
  Asianomaisen kanssa asia hoidossa.
   
  BaTTman tykkää tästä.
 50. megaboo

  megaboo

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tosiaankin laittoi tuossa eilen viestiä ja ehdotti rahojen palautusta tai näytönohjainten postittamista.

  Nyt sitten odotellaan rahoja vielä. Päivittelen tänne miten käy
   
  BaTTman tykkää tästä.