Disney+

Puhelimellakin heittää tuonne ruotsalaiselle www.disneyplus.com/sv-se sivulle, vaikka vaihtaisi tuon päätteen fi-fi niin vaihtuu takaisin ruotsiin.
Oli sama ongelma eilen. Ei auttanut eri selain, keksien poisto eikä cachen tyhjennys tai incognito tila. sv-se sivulle päätyi aina. Lopulta onnistui etäyhteyden kautta työkoneella Chromella jossa en ollut kirjautunut Google tilille sisään. En tiedä menikö tuossa sitten geo lokaatio pieleen, Elisan mobiililaajakaista on käytössä.
 
Ne muuttui tässä joskus, puoli vuotta tai vuosi sitten. Sitä ennen oli ok, nyt liian pienet ja keskellä. Lähetin Disneylle kysymystä aiheesta, mutta yllättäen kukaan ei vastannut. Ja tietysti kysymysboksi oli rajoitettu johonkin 160 merkkiin, niin ei siihen voinut mitään kysymystä edes oikein kirjoittaa.

On kyllä p*skaa, Android-telkkarin kautta vielä tekstit ok niin pystyn käyttämään, mutta miettinyt myös peruuttamista.

Joo, näköjään postasin minäkin siitä tänne vuosi sitten, edellisen vastaavan tarjouksen aikana. Tekstitykset oli tuossa kohtaa juuri huonontunut:

Huoh, Xboxin Disney+-appissa tekstitys on muuttunut jotenkin ihan typerännäköiseksi ja millään asetuksilla ei korjaudu aivan järkeväksi. Eli etenkin tekstit on ihan liian korkealla ja lisäksi fontti (valinnoista riippumatta) on venynyt vaakasuunnassa, ja skaalaus on pielessä (liian pientä). Se siis tulkitsee nykyään jotenkin väärin Xboxin caption-asetuksia, kun taas ennen sieltä ne oli helppoa saada fiksun näköiseksi.

Ottaisivatpa mallia Prime Videon Xbox-appista, joka käyttää omia helppoja tekstityssäätöjään välittämättä konsolin caption-asetuksista. (Vaikka ei mulla ennen ollut valittamista Disney+:nkaan tekstityksistä, kun ne oli saanut kerran kuntoon. Eli jotenkin ne on nyt vain rikki.)

Tässä viime aikoina käyttänyt Xboxilla myös Maxia, Apple TV:tä ja Prime Videota, ja niiden kaikkien tekstitykset näyttää moitteettomilta. Siksi tuo Disney+:n suoritus on surkea, etenkin kun näyttää ettei tämä ole mikään väliaikainen vika.
 
Erikoinen toteutus oli tuossa alennushinnassa, meilistä linkkiä tökkäämällä ei näyttänyt alennusta siis default Safarissa, kokeilin sitten avata sen Chromessa ja antoi alennuksen. Noh, ei tuolla mitään uutta kiinnostavaa näytä olevan mutta näkeepä jouluna parhaan jouluelokuvan, eli Die Hardin.
 
Sama tekstitys ongelma on myös PS5:ssä.

Amerikassa ei käytetä paljon tekstityksiä niin ei niitä kiinnosta. No oppiipahan ainakin englantia (tai Japania Shogunissa) tai sitten ei silmien tarvitse heilua tekstin ja kuvan väliltä kun ovat niin keskellä! :facepalm:

Eipä tuolla paljon ole katsottavaakaan kun Shogun + Star Warsit katottu. Leffa valikoima surkea.
 
  • Tykkää
Reactions: Zat
Otin sittenkin nyt sen refundin. En viitsi maksaa paskasta edes sitä vähää.

Kirjoitin Google Playn refund requestin mukaan selityksen Xbox-apin tekstitysten surkeudesta. Se hyväksyttiin automaattisesti, ja selitystäni tuskin mikään ihmissilmä ikinä näkee etenkään Disneyn päässä...
 
On tosiaan kielet&maat sekaisin. Tilausvahvistuksen lisäksi tuli 'Användarvillkor för Disney+ – Norden' näyttäisi olevan tanskaksi, joten eipä kai noilla sitten sen enempää ole väliä.
 

Statistiikka

Viestiketjut
253 945
Viestejä
4 414 125
Jäsenet
73 272
Uusin jäsen
Matiasbbs

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom