• Klo 11 alkaen tietokanta-ajoon liittyvä ongelma, joka aiheuttaa palvelinvirhettä viestejä lähettäessä. Viestien kirjoittaminen pois käytöstä väliaikaisesti. Pyrimme saamaan ongelman korjattua mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöistä.

Dishonored: Death of the Outsider

D

Deleted member 3664

Vieras (tunnus poistettu)
Pistetäänpä tälle pelille oma ketju pystyyn ettei Dishonored 2 ketju mene liikaa väärän pelin keskusteluun.

Tämä peli on siis oma standalone peli eli vaikka juoni ja tarina liittyvät alkuperäiseen Dishonorediin ja Dishonored 2:een niin tämä on oma itsenäinen pelinsä eikä DLC Dishonored 2:een.

Spoilereiden välttämiseksi en kerro pelin tarinasta mitään. Täällä Bethesdan sivuilla voi lukea mikä on tarinan ideana. Pelissä tullaan tapaamaan vanhoja tuttavia niin vihollisten kuin ystävien muodoissa. Bethesda lupaa niin ikään että suhteellisen vapaa pelityyli on jatkossakin mahdollista eli hiippailu tai suorapainotteinen action on ihan pelaajasta kiinni.

Kiinnostavana lisäknoppina Death of the Outsider tarjoaa OG+ pelitilan (lienee sama kuin muissa peleissä NG+) jossa on mahdollisuus käyttää Dishonored 2:sta tiettyjä (etukäteen?) valittuja kykyjä.

Julkaisutraileri:



Tämä menee itsellä heittämällä tämän vuoden odotetuimpien pelien joukkoon.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 237
Aloin tätä vihdoin pelaamaan, odotellut kirjastossa reilut puolitoista vuotta. Pelaamisen aloittamista on viivästyttänyt ajatus siitä että tämä olisi samalla tavalla ahdistava kuin Dishonored1 ja Dishonored2. Molemmat ovat erinomaisia pelejä, mutta paikoin turhan ahdistavia (pelottavia) omaan makuun. Mutta on ollut pakko ne pelata kun ovat niin hyviä.

Noh, tämä "lisäosahan" on aivan erinomainen tekele. Peliin pääsee suht nopeasti mukaan, skillit ovat yksinkertaisia, mutta järkeviä, ja mikä tärkeintä, pelaaminen on hauskaa. Myöskään kentät eivät ole niin ahdistavia kuin aiemmissa. Ja aika nopeasti pääsee tilanteeseen, jossa on ylivoimainen vastustajiin nähden. Pelin hauskuus onkin, että voi leikitellä vastustajilla, miten ne tappaa, vai antaisiko sittenkin armoa.
Loppua kohden kentät muuttuvat hieman jännittävimmiksi, nyt mahtaa olla pelin viimeinen kenttä menossa, pelikellossa hieman vajaa 17h.

Positiivinen yllätys kaikenkaikkiaan!

edit: ja niin se loppui, olipas hyvä, sopiva 20-tuntinen
 
Viimeksi muokattu:

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 577
Tämä on nyt ilmaisena epicissä. Asentelin pelin, mutta pari ihmeellsitä ongelmaa hiiren ja kontrollien kanssa. Ensinnäkään hiiren napit ei toimi pelin valikoissa. Tai siis hiirellä ei voi käyttää menuja, koska klikkaus ei tee mitään. Osoitin nälyy ja liikkuu, mutta mitään ei voi klikata. Menu toimii vaan näppiksellä. No sinäsmä se ei olisi ongelma, mutta key bindien vaihtoon tarvittaisi hiiren klikkaus siinä bindin päällä, jota ei voi nyt siis tehdä, koska menu ei rekisteröi hiiren klikkauskia ollenkaan.

Toinen juttu on se, että kun menee pelein, niin hiiren osoitin on koko ajan ruudulla näkyvillä ja liikkuu siinä, kun kääntelee hiirellä näkökenttää. Full screen tila on kyllä päällä.

Jotenkin tuntuu, että hiiren osoitin ei toimi oikein pelissä. Ihan kun olisi jotenkin "windosin hiiri" koko ajan siinä pelin päällä ns overlayna. Pelihän on tällaisena itselle aika pelikelvoton. Mikään yleinen ongelma ei vsrmaan ole, kun pika googletus ei tuo mitään tulosta.

Its epelisssä hiiri ja napit kyllä toimii, mutta se osoitin nuoli on koko ajan heilumassa siinä ruudulla.
 
Viimeksi muokattu:

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 577
On kyllä ärsyttävä bugi. Pitää koittaa tänään vielä illemmalla räveltää, jos löytyisi joku fixi.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 062
Outo bugi, mutta itse pelasinkin tuon joskus vuosia sitten ilman ongelmia.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 577
Ei tota saa vaan toimimaan. Huomasin juuri, että se pelin oma hiiren osoitin (Tumman harmaa, isompi koristeellinen nuoli) on jumittuneena siellä vasemmassa yläkulmassa, eikä liiku mihinkään. Jotnekin windosin hiiri valtaa ton pelin ja estää sen pelin oman pointerin toiminna kokonaan.
 

Desgorr

Make ATK Great Again
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 926
Onko koneessa useampi näyttö tai gamepad kiinni?
 
Liittynyt
30.06.2021
Viestejä
46
Ei kai joku overlay sotke menoa? Tai voisiko exe:n yhteensopivuusasetuksista olla apua?
 

demu

Conducător & Geniul din Carpați
Tukijäsen
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
4 399
Piti hiukan kokeilla.
Minulla ei ole missään mitään ongelmia. Ei näy windowsin hiirikursoria, hiiri toimii normaalisti niin pelissä kuin valikoissakin.
Kaikki muukin toimii niin kuin pitääkin.
Yksi näyttö eikä peliohjaimia.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 577
Ei ole padeja kiinni. 1 näyttö vain. Epicissä ei ole overlayta. Pitää koittaa ilman After burneria ja riva tuneria.
 

P c L A Y E R

Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
4 577
Käytin riva tunerin ja afterburnerin pois päältä ja hiiri alkoi toimia normaalisti menussa. Sitten laitoin ne takaisn päälle ja edelleen toimii... :think:
Ihmeellisiä on nää koneet välillä.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 584
Viestejä
4 191 453
Jäsenet
70 772
Uusin jäsen
PaulusKaita

Hinta.fi

Ylös Bottom