Deus Ex - Mankind Divided

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja akselic, 24.10.2016.

 1. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 675
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Paitsi että pelin alussa Jensen on aika avuton tapaus ilman niitä suojia ja kunnon tussareita, aika nopeasti kuolo korjasi jos lähti liikaa räiskimään ainakin liian aikaisessa vaiheessa.

  Toki kannattaa manualisesti savettaa tiheesti.
   
 2. Refloni

  Refloni

  Viestejä:
  743
  Rekisteröitynyt:
  30.03.2017
  Yhdessäkään kohdassa ei taideta tarjoilla suoraa game overia hälytyksestä, mutta varsinkin alussa vihollisilta voi tulla rajustikin pataan. Hiippailu on enemmän suositus kuin pakko.
   
 3. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 675
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Deus Ex: Mankind Divided suunniteltiin aluksi ilman Jenseniä

  Jälkeenpäin vaikea miettii toista pääosaan kuin jensseniä.
   
 4. Dudem

  Dudem

  Viestejä:
  965
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei jensseniä, ei Deus Exää. :grumpy:

  Tietty JC Denton ensimmäisestä. Sitten olisi varmaan jäänyt kyllä Human Revolution omaksi osakseen ja ilman jatkoa. :think: Mikä olisi kyllä ollut perseestä ainakin näin omasta mielestäni. Yhä elättelen toivoa, että saataisiin tälle jenssenin tarinalle jonkinlainen hyvä lopetus. :tup:
   
  Edqar tykkää tästä.
 5. Mr.Wizard

  Mr.Wizard

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  08.12.2016
  Kuten joku jo mainitsikin niin ei tule game over penaltya, jos ihan vähä vaan puukottaa jota kuta mutta jos joku näkee niin häly tulee. Mutta huomattavasti enemmän tästä saa stealthilla/non leathalilla irti kun joutuu miettimään enemmän miten etenee. Toki takedown-tazer kombo alkaa käydä tosi nopeesti puuduttavaksi johtuen vihujen määrästä. Tutkimisella lähinnä löytää tarinaa ja rahaa ja myytävää rojua sekä praxis kitttejä.

  Vankila lisärille erityinen ++ =)
   
 6. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Vihdoin piti avata tämä tekele, alekorista tarttui hyppysiin. Human Revolution oli hieno kokemus, ja tämähän menee samoja askelia pitkin. Kun aloitin pelin, niin jotenkin se alku tökki rankasti, tässä on ehkä jotenkin semmoinen graafinen tyyli joka ei iske, muutenkin vähän semmoinen palikkapeli. Pelin alku oli hankala ja jotenkin demotivoiva. Ekan mission jälkeen peli menikin kaappiin useammaksi viikoksi, mutta nyt sitten vähän väkisin kokeilin uudestaan, ja sehän vei mennessään.

  Pelaaminen on yksinkertaisesti hauskaa. On hauskaa etsiä reittejä ja hakkeroida sitä sun tätä ja tarina on riittävän mielenkiintoinen. Voimakas rasismiteema uppoaa naiviin pelaajaan, ja kohta huomaan jo ärtyvän kun joku NPC heittää auggivastaista jorinaa minut nähdessään.

  En oikein uskalla lukea tätä foorumia spoilereiden pelossa, vilkaisen sitten tarkemmin kun peli on läpi. Kävin juuri
  katsomassa nauhoituksen Millerin virtuaalineukkarista,
  ja jännityksellä odotan mitä seuraavaksi tulee vastaan. Onneksi yritin vielä uudestaan tökänneen alun jälkeen.
   
  adder tykkää tästä.
 7. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 675
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja kun pääset tarinan läpi ja sitten plussan kimppuun, hauskemaksi muuttuu koska sinulla on jo kyvyt ennakkoon ja sitten saat enemmän vaihtoehtoisia reittejä suorittaa tehtäviä.
  Edit: Ainakin alussa/keski vaiheilla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2019
 8. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  646
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Pelistä saa todellakin kunnolla irti vasta toisella kerralla kun on nuo kaikki kyvyt käytössä.
   
  Sadness tykkää tästä.
 9. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  itellä ei vaan kertakaikkiaan kiinnosta aloittaa tarinavetoista peliä uudelleen, en ole tainnut tehdä niin koskaan. Itselle se tarina on eräänlainen se "syy" pelata peliä; miksi minä tätä oikein pelaan?
  Tarinan ollessa ihan paska se on sitten se tekosyy, jos peli muutoin viehättää :rolleyes:
   
 10. Eman Resu

  Eman Resu

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Omasa koneessa tämä on "you want bugs & glitches? We got tons of 'em!" tasoa.

  Erehdy katsomaan karttaa - Crash!. ("Hauskaa" pelata, koko peli pelkän mini-map:in avulla). Löydä joku päätarinaan kuuluva tavara + paina tab pohjaan, katsoaksesi sitä - Crash!. Et cetera. Peli itsessään on vakaa, 5 - 6 tuntia putkeen - njet problemos. Ja sitten erehtyy katsomaan isoa karttaa ja muistaa, että tallensi viimeeksi, joku tunti sitten. Ou jee.

  Poliisit / vartijat / sun muut (= soon-to-be-enemies) ovat kyllä semmosia, vatun ärsyttäviä & yliaggressiivia lumihiutaleita, että huh huh. Henk.koht. siirryin puolivälissä "no ne ampui ensin - vai olikos se toisena?" lahtaukseen, koska se nyt vaan on helpompaa & nopeampaa, kuin että koittaa tainnuttaa kaikki.
   
 11. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Peli kaatuili alussa, mutta kun asiaa googlasi 2 minuuttia ja teki muutoksia asetuksiin, ei peli ole kaatunut kertaakaan 40 tunnin aikana. Muutokset olivat: full screen (ei windowed) ja DX11 (ei DX12).
   
 12. Series^

  Series^ Super huolto jumala

  Viestejä:
  237
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tämä tuli vihdoin väännettyä loppuun (viimeisimmän saven päiväys oli 11/2017) Cyberpunkkia odotellessa, oli kyllä hyvä tuotanto :)
   
 13. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 772
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Olisihan tämä ollut aivan vuodenpeli matskua jos olisi ollut pidempi. Todella tiivis tunnelma oli viimeisessä tehtävässä siellä gaalassa missä lie ja ei pomotaistelukaan ihan huonosti ollut tehty, mutta sen jälkeen kun pamahti lopputekstit ruudulle, kun odotat että nyt tämä vyyhti vastaa alkaa aukeamaan, niin johan siinä oltiin huuli pyöreänä. Hyvä peli kyllä ja tämä muistuttaa huomattavasti enemmän alkuperäistä Deus Exiä mitä Human Revolution, joka oli enemmänkin sellainen haastehuone tyyppinen eteneminen, joka tasaisesti vaikeni. Se oli ihan hyvä peli, mutta lopussa ei jaksanut enää vetvoa mutkikkaaksi äitynyttä juonta, joten juoksin vain pari viimeistä kenttää suoraan loppuun. Se on muuten täysin mahdollista vain painaa juosten menemään Human Revolutionissa jos on oikeat muokkaukset käytössä.

  Mankind Divided loistaa myös grafiikoillaan, mitä on huikea ihailla läheltä tarkkojen tekstuurien puolesta. Tässä pelissä ne suodatetaan erityisen terävinä. Lisäksi kadulla sateessa poliisiautojen valot ja muut valot lähteet ovat tosi näyttäviä. Avoimia isoja kenttiä, kaupunkialueet missä tutkia ja touhuta, juoni mikä etenee taisaiseen tahtiin ja käy yhtä tiiviimmäksi; tämä peli on juurikin uskollinen alkuperäiselle pelille, toisin kuin Human Revolution mikä on aika löyhästi Deus Ex. Toivon todella että joku päivä jatketaan siitä mihin Mankind Divided jäi ja tällä kertaa kokopituisena pelinä, toki täysin uusikin tarina kelpaa. Uuden tarinan tapauksessa Adam Jensenin voisi korvata toisella päähahmolla.
   
 14. perato

  perato

  Viestejä:
  3 485
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Niin se on kyl alkuperäisessäkin, sen jälkeen ku saa jalka augmentit ja vääntää heavy weaponin täysille, nii aika juosten saa mennä puolivälistä peliä alkaen. Siis periaatteessa ihan muutamaan minuuttiin voi vedellä noita tasoja ilman mitää kummempaa kikkailua, varsinki jos alkupelistä on jäänyt patterit ja medpakit.
   
 15. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Peli meni läpi, oli oikeastaan aika sopivan mittainen, sillä ihan pientä alkavaa puutumista oli havaittavissa. Pyrin pelaamaan stealthilla, ja ajatuksena olisi oikeastaan kaikista hauskinta pelata niin, että "otan vastaan mitä tulee", eli jos tulee häly, niin sitten kärsitään seuraukset. Mutta jos näin olisi tehnyt, niin sitten steathit olisi jääneet todella vähille, kun ei riitä kärsivällisyys scoutata ensin kaikki mahdollinen. Eli käytännössä reloadeja tuli valtavasti, muutamassa kohdissa sitten ei jaksanut hinkata ja kill'em all.

  Hyvä peli, hieno cliffhager vielä credittien pyöriessä, toivottavasti tulee vielä jatkoa!

  edit: oikeastaan jäi vähän harmittamaan, että kun tilanne kuumeni, ei ollut osaamista selviytyä siitä "tyylikkäästi", tai edes monipuolisesti, vaan useinmiten tilanne eteni kykkimällä samassa piilossa ja sieltä sitten päälle tulevat vihut sileäksi.
  Eli äkillisessä combatissa en enää kyennyt akrobatiaan ja monipuoliseen auggien käyttöön, toisin kuin suunnitellussa etenemisessä. Lisäksi steamin store-sivulla pyörivä videonpätkä, jossa jensen näyttävästi surmaa vihuja tuntuu olevan kaukana itse pelin combatista.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2019
 16. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Noni, just kun aattelin panna pelin naftaliiniin, tarjoukset lävähti naamalle, ja criminal past ois 3 egeä
   
 17. Raxama

  Raxama Köyhä

  Viestejä:
  1 405
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Season Pass 3,74€, kannattaa se napata ennemmin niin saa System Riftinkin, vaikkei se oikeastaan kummonen lisäri ollutkaan ja aika lyhyt. Silti tolla hinnalla ihan pelaamisen arvonen, Criminal Past sit onkin jo isompi vaikka se jäikin itellä kesken syystä tai toisesta.
   
 18. Dargol

  Dargol

  Viestejä:
  1 005
  Rekisteröitynyt:
  08.05.2017
  Aloitin pelin vasta uudestaan kahden vuoden tauon jälkeen ja ihmettelin miksi se kaatuu vähän väliä. Kokeilin huvikseen laittaa DX12:n päälle ja kappas, kaatuilut loppui siihen :D On muuten loistava peli - ja kaunis. Tähän kun tulisi joskus jatkoa :drool:
   
 19. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Nyt meni sitten läpi molemmat lisärit. Hyviä olivat molemmat, ja koko pelistä jäi oikein hyvä maku - ja nälkä jatko-osaan! Mutta nyt tämä teos pääsee telakalle, eli uninstall, voisi välillä vaikka lukea jotain kirjaa :cigar2: