Death Stranding (PS4, PC)

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
95
Tämä on ehdottomasti mielenkiintoisin peli hetkeen. Lähtee kyllä varmasti ostoon.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
490
PlayStationin sivuilta napattua.


Mikä on Death Stranding?

Legendaarinen pelintekijä Hideo Kojima (Metal Gear Solid) on luonut uuden, genrerajoja rikkovan avoimen maailman toimintaseikkailun PS4:lle. Pääosissa nähdään Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ja Lindsay Wagner.

Lähitulevaisuudessa eri puolilla maailmaa tapahtuu mystisiä räjähdyksiä, jotka käynnistävät yliluonnollisten tapahtumien sarjan, josta käytetään nimeä Death Stranding. Ylimaalliset olennot täyttävät maiseman, ja koko ihmiskunta on kuoleman partaalla. Sam Porter Bridgesin on matkustettava hävitetyn maan halki ja pelastettava ihmiskunta uhkaavalta tuholta.


Kohtaa ainutlaatuisia haasteita

Aseistaudu ja valmistaudu kohtaamaan erilaisia haasteita tehtävälläsi. Palauta järjestys tasapainoillen samalla raskaan taakkasi alla. Suojele lastiasi armottomilta rosvoilta ja pysy loitolla kauhistuttavista Beached Thingeistä... Monien eloonjääminen riippuu sinusta. Et saa epäonnistua.


Tutki maailmaa

Decima Engine tuottaa hyperrealistisen maiseman, jonka Death Stranding on epävakauttanut totaalisesti. Edessäsi seisoo ylitsepääsemättömiä esteitä, jotka pakottavat sinut etsimään uusia reittejä, ja yliluonnolliset voimat muuntelevat samalla koko ympäristösi fyysistä olemusta.


Kuolema ei ole loppu

Death Strandingissa ei ole perinteistä Game Over -tilannetta. Jos menetät henkesi taistelussa, päädyt rinnakkaistodellisuuteen ja joudut etsimään reitin takaisin elävien maailmaan. Valitse taistelumetodisi viisaasti – vastustajan tappaminen on harvoin oikea ratkaisu, ja jokaisella kuolemalla on seurauksensa.


Avusta muita pelaajia

Auta toisia matkaajia asynkronisen verkkopelin kautta tapaamatta heitä koskaan. Lähetä tarvikkeita, jaa turvatalojen sijainteja ja kävele muiden taivaltajien jalanjäljissä, niin maailmanpelastustehtäväsi helpottuu.


Elikäs, trailerissa mainitut "BTs" ovat koko nimeltään Beached Things, jotka ovat rantautuneet maihin. Online-toiminnot kuulostavat hyvältä, koska niitä ei ole pakko käyttää, mutta niiden hyödyntäminen voi auttaa pelissä etenemistä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 688
Tästä pelistä voi olla uhkaajaksi jopa The Last of Usille. Marraskuu tule jo :love:
 

P c L A Y E R

Tukijäsen
Team Ryzen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 743
Ketjun otsikossa se lukee ja on siitä huhuja ollut ainakin liikkeellä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
995
Luitko edes uutista linkin takaa? o_O
On tainnu moni asia muuttua kun nykyään Sony omistaa IP joten jotain ovat tainnu ivestoida Kojimaan

it was revealed that Sony is not investing in Kojima Productions, and the unnamed game in question "is planned to become available on PC" after its PS4 release.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
490
Tuo ketju on näköjään lukittu, koska se on spekulaatiota.

The translation was lazy, I said that based on the informations we have (2015 statements, lacks of “Only on PlayStation” etc) the game should come to PC at later date. It’s not 100% confirmed like the release date I knew about and some other informations I didn’t share yet :)
Kyllähän nämä asiat pistävät miettimään, että PC-julkaisu voisi olla mahdollinen, mutta tällä hetkellä emme näytä olevan sen viisaampia kuin aiemminkaan. Kojimalla on toki voinut olla jokin sopimusehto, että pelin on tultava myöhemmin PC:lle, jos Sony meinaa pitää sen konsoleiden puolella excluna. Ei Sony ainakaan vapaaehtoisesti sitä ole PC:lle tuomassa, kun omistavat IP:n, kuten The Nameless One sanoi.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
1 169
Pitää minunkin vielä hehkuttaa tuota Apocalyptican Pathia, sama biisi soi korvalappustereoissa ja myöhemmin CD-soittimessa useasti sen ilmestymisen aikaan.

A track of my favorite Finnish band, Apocalyptica, was used in the newest DS trailer. The album that includes the vocal version of “PATH VOL2” was hard to find in Japan, so I got it in Germany, and the “best of” version in Prague. They are touring in Japan on 9/24.

Spoilerissa enemmän kuvia Kojiman Suomen reissulta. 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
490
Huikeaa yksityiskohtien laatua:


Koska kasvillisuutta ei ole niin paljon näkyvillä, resursseja on voitu käyttää enemmän muihin yksityiskohtiin verrattuna Horizon Zero Dawniin, jossa sama Decima-pelimoottori käytössä. Toki Death Strandingiä varten Kojima Productions ja Guerrilla Games ovat yhdessä ehostaneet moottoria, joten varmastikin sitä myötä myös joitakin visuaalisia parannuksia on pystytty tekemään. Tuo realistisen oloinen ympäristö on vakuuttava.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
369
Pahoin pelkään että peli tulee olemaan jotain uutta ja järsittyvää pelimaailmassa mutta koska 99% pelaajista ei tajunut ollenkaan mitä hel***tiä pelissä tapahtui niin myynnit floppaa ja Kojima joutuu nöyränä Moppaa Konamin lattioita.
Kyllähän noista trailereista jäi melkoisen WTF-fiilis :confused2:
Mutta myös kiinnostus heräsi! Kauhupelejä en uskalla pelata, mutta nähdyn perusteella ei ehkä ollut liian kuumottavaa meininkiä.
Harmi jos ei tule PuuCeelle.
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
273
Tulee jotenkin fiilis että tästä yritetään hieman väkisin tehdä Kojima "outoa"
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
490
Jaahas jaahas, Tokyo Game Show'ssa tarjolla 12. päivä 50 minuuttia gameplaytä ja 14. päivä 30 minuuttia lisää:

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 805
Hideo Kojima: "En tajua itsekään, mistä Death Stranding -pelissä on kyse" - Respawn.fi

Pelikehittäjälegenda Hideo Kojiman uusi peli, Death Stranding on herättänyt kummastusta pelimedioiden, pelaajien ja jopa pelin näyttelijöiden toimesta. Kukaan ei tunnu tajuavan mistä pelissä on oikeastaan kyse, eikä selvästi myöskään Hideo Kojima itse.

– Tässä on kaikki aivan uutta. Olemme kehittämässä aivan uudenlaista peliä ja uudenlaista peligenreä. En itsekään oikein tiedä, mistä tässä on kyse. Onhan tässä riskinsä, Kojima paljastaa Financial Timesin haastattelussa.

Gamescomin yhteydessä Kojima avasi pelin tarinaa ja kokonaisuutta sen verran, että yksinkertaisuudessaan kyse on maailman pelastamisesta pirstaloituneessa tulevaisuudessa. Tavoitteena on yhdistää Yhdysvallat jälleen yhtenäiseksi valtioksi. Mutta tämäkään ei ole koko totuus, vaan vain osa omituista tarinaa.


Death Stranding julkaistaan 8. marraskuuta.
Tämäpäs on lupaavaa :lol:
 
Liittynyt
24.02.2017
Viestejä
221
Alkaa pikkuhiljaa laantumaan innostus tämän pelin suhteen...
Enpä tiedä. Pelit yleisesti ottaen on polkenut samassa suossa jo kymmenisen vuotta. Jotain uutta ja piristävää kaipaisi jotta jaksaisi innostua. Vaikka sitten totaalista mindfuckia kunhan peli onnistuisi säväyttämään. Edelleen odotuslistalla ykkösenä lähitulevaisuuden peleistä.
 
Liittynyt
04.09.2017
Viestejä
83
Onko tietoa että tarviiko tämä jonkun PS Plus -tilin että toimii nuo jotkut online-jutut tässä? Peli kiinnostaa mutta ei huvittaisi maksaa mistään kalliista tilistä vain yhtä peliä varten.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 805
Onko tietoa että tarviiko tämä jonkun PS Plus -tilin että toimii nuo jotkut online-jutut tässä? Peli kiinnostaa mutta ei huvittaisi maksaa mistään kalliista tilistä vain yhtä peliä varten.
Tänään oli uutinen että monipeli ominaisuudet ei tarvitse plussaa:
Death Stranding Multiplayer Won't Require PlayStation Plus
Hidoe Kojiman mysteeripeli Death Stranding tulee tarjoamaan tavallisesta poikkeavan moninpelin, kuin mihin on totuttu. Siinä ei tule olemaan perinteistä pelitilaa, jossa pelaajat taistelevat toisiaan vastaan, tai co-op-tyyppistä pelaamista.

Tämän sijaan moninpeli tarjoaa mahdollisuuden olla jollain tapaa yhteydessä muihin pelaajiin, kuten esimerkiksi auttaa rakentamaan erilaisia rakennelmia, kuten vaikkapa siltoja.

Pelaajat voivat nähdä toisensa ainoastaan sellaisessa tilanteessa, jossa pyydetään apua, kun varusteet ovat loppumassa. Tällöin muut pelaajat näkyvät ruudulla haamukuvana, tietää MP1ST-sivusto.
Ja peli saatu virallisesti valmiiksi:

Ja pelistä ei tule olemaan PC versiota:
Sony Interactive Entertainment confirms Death Stranding is a full PlayStation exclusive. - Jack of All Controllers

Edit: Siis perinteisessä mielessä, PS Nowin kautta voikin olla pelattavissa joskus.
Edit2: Jaa-a, nytten hävinyt only on playstation.

Oli miten oli mutta jos vaikuttaa että porukka tykkäilee ja eikä ole täys kojiman peeloilua peli niin siinä tapauksessa tulee kokeiltua oli alusta mikä hyvänsä.
 
Viimeksi muokattu:

Raxama

Köyhä
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 495
Jaa, sitähän ollaan sit päätöksen edessä. Pelatako PS4:llä pois alta ettei vahingossakaan spoilaannu, vaiko venata PC versiota?

Julkasijanahan PC-versiolle toimii 505 Games, sama lafka joka julkas Remedyn Controlin. Jokanen varmaan tietää mille alustalle se Control sitten päätyi, enkä usko että tänkään kanssa tehdään poikkeusta, ellei kehittäjät aggressiivisesti hankaa vastaan. Veikkaisin kuitenkin ettei kovin moni julkasija halua tän kokoluokan peliä päästää käsistänsä, varsinkin kun joku muu on täysin maksanut kehityskulut. Taidan tosin ite pelata varman päälle ja pelata PS4:llä ekan rundin ainakin. Vetäis kasetin ihan mutkalle nimittäin jos venailis sinne kesään asti innoissaan ja sit oliskin Epicin betalauncherin yksinoikeus.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
995
Jaa, sitähän ollaan sit päätöksen edessä. Pelatako PS4:llä pois alta ettei vahingossakaan spoilaannu, vaiko venata PC versiota?

Julkasijanahan PC-versiolle toimii 505 Games, sama lafka joka julkas Remedyn Controlin. Jokanen varmaan tietää mille alustalle se Control sitten päätyi, enkä usko että tänkään kanssa tehdään poikkeusta, ellei kehittäjät aggressiivisesti hankaa vastaan. Veikkaisin kuitenkin ettei kovin moni julkasija halua tän kokoluokan peliä päästää käsistänsä, varsinkin kun joku muu on täysin maksanut kehityskulut. Taidan tosin ite pelata varman päälle ja pelata PS4:llä ekan rundin ainakin. Vetäis kasetin ihan mutkalle nimittäin jos venailis sinne kesään asti innoissaan ja sit oliskin Epicin betalauncherin yksinoikeus.
Jos et tahallasi lue kyseisen pelin ketjuja niin aika vaikea sitä on tulla spoilatuksi
 

S3p

Liittynyt
25.10.2019
Viestejä
44
Tätä ny voi varmaanki verrata hypen kanssa cyberpunk 2077:n. Luulis ettei oo mitää järkeä rajottaa että pelaa vain ja ainoastaan epic early access launcherista vaan on saatavilla muualtakin.
 
Liittynyt
01.11.2016
Viestejä
1 501
Tätä ny voi varmaanki verrata hypen kanssa cyberpunk 2077:n. Luulis ettei oo mitää järkeä rajottaa että pelaa vain ja ainoastaan epic early access launcherista vaan on saatavilla muualtakin.
Todella todennäköisesti on Epic timed exclu, koska 505 Games.
 

Raxama

Köyhä
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 495
Jos et tahallasi lue kyseisen pelin ketjuja niin aika vaikea sitä on tulla spoilatuksi
Paitsi et on. Pariin otteeseen Youtuben algoritmit on ollu sitä mieltä, että mä haluan nähdä just tämän videon tietystä pelistä. Joskus se kyseinen video saattaa olla sellasen visvasyylän tekemä, kenen mielestä on hauskaa pistää spoilerit suoraan otsikkoon ja thumbnailiin. Toi on vähän sellanen keissi et aika paha vaikuttaa siihen mitä youtube millonki sulle suosittelee joko etusivulla tai sivupalkissa.
 

S3p

Liittynyt
25.10.2019
Viestejä
44Jätän tämän vain tähän. (Ok mun puolesta riittää launcheri keskustelu ainaki :D )
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
280
Arvostelut vaihtelee tästä:
"Death Stranding is something mesmerising, intelligent, and powerful, and we never see this kind of work within the big budget, blockbuster space. This was a rare treat to play, and I rather like this new-look, independent Kojima."
Tähän:
"Death Stranding is an irredeemable piece of garbage"
83 metascore tällä hetkellä.

Digital Foundryn tech review:
"Death Stranding is a stunning release and a brilliant technological showcase."
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
306
Tämän perusteella sanoisin, että odotukset on ollu turhaa mun osalta. Vaikuttaa todella raskaalta peliltä, varsinkin jos tarinakin on huono. 2 lasta teini-ikään kasvattaneena sanoisin, että tuo vauvan itku varmaan saa heittämään ohjaimen seinään :D

Ehkä alelaarista/käytettynä. Kuitenkin tämä jollain sairaalla tavalla kiinnostaa.

 
Liittynyt
08.01.2019
Viestejä
270
Olihan tämä tiedossa että peli tulee jakamaan porukkaa niihin jotka pitää parhaan pelinä ikinä ja niihin joille ei yhtään toimi.

Vähän jotenkin vaikuttaa siltä että arviot jotka ovat negatiivisempaan sävyyn niin itse arvioijat ovat olettaneet että peli olisi jonkun tietynlainen, sopisi johonkin tiettyyn genreen, kun tähän pitäisi ehkä suhtautua sillä että ei ole minkäänlaista mielikuvaa mitä peli on ennen kun sitä alkaa pelaamaan. Kojima kuitenkin hakenut tällä pelillä jotain kokonaan erilaista. Eiköhän jokainen juttu pelissä ole tarkoituksella tehty jonkunlaiseksi.

Eiköhän tämä jossain kohtaa tule pelattua, ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa ja suht mielekkäältä jopa vain vaeltaa avointa maailmaa ja toimittaa paketteja :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 805
Mikrobittin arvostelusta bongattua:
Peliarviossa Death Stranding – hartaasti odotettu suurpeli on viimein täällä

Death Stranding on ristiriitainen peli. Se rakentaa äärimmäisen mielenkiintoisen ja ajatuksia herättelevän maailman, mutta samaan aikaan sen varsinainen pelimekaniikka, nopeasti monotoniseksi käyvää paikasta toiseen ravaamista ilman suurempia haasteita, on sen heikoin lenkki.

Kokonaisuutena Death Stranding on tarinaltaan mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen teos. Varauksetta peliä ei uskalla suositella mutta uniikki kokemus se kuitenkin on.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
84 691
Viestejä
1 740 602
Jäsenet
37 616
Uusin jäsen
Tartsan

Hinta.fi

Ylös Bottom