Death Stranding (PS4, PC)

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Kävipäs tässä hassusti meinaa itekin tein aiheen tästä mutta liian myöhään, laitoin omani poistoon.
 
Liittynyt
01.12.2016
Viestejä
154
Sattuuhan sitä. Itsekin vielä varmistin ettei vaan ole jo tästä ketjua :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
62
Uusi traileri näyttää kyllä huikealle. Edelleen vähän paha sanoa, mikä tämä peli nyt sitten oikeastaan on, mutta näyttää kyllä erittäin kiinnostavalle. Vielä kun Kojima kyseessä, niin tästä voi tulla jotain todella maagista.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
35
Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta. Jostain muistan lukeneeni, että tämä tulisi myös pc:lle?
 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
372
Mielenkiintoinen juttu nähdä millaisen fiiliksen noin tuttujen naamojen käyttäminen aiheuttaa sitten kun pääsee pelaamaan. Ei osaa sanoa vielä yhtään kääntyykö positiiviseksi vai negatiiviseksi asiaksi. :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
582
Kyllähän se sanottiin silloin tulevan myös PC versiona
Tämä oli ennen kuin Sony antoi Kojimalle heidän in-house enginen käyttöön, joten voi olla että asiat on muuttunut ja tällä hetkellä ei ole mitään tietoa.
Joku Community Manager tj. oli haastattelussa sanonut että PS4 ensin, PC myöhemmin ja that's it ja tästä taitaa olla vuosi tai päälle.
 
Liittynyt
21.06.2017
Viestejä
349
Todella kova traileri. Hienosti traileri trailerilta menee hämärämmäksi tuo :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Hideo Kojima avasi haastattelussa Death Strandingin tarinaa ja pelimekaniikkoja - kuolemakaan ei tarkoita pelin loppumista | Muropaketti.com

Death Strandingiä kehittävä Hideo Kojima kertoi IGN:n haastattelussa tulevan pelin tarinasta ja pelimekaniikoista hieman tarkemmin. Kojiman mukaan Death Strandingissä kuolemakaan ei tarkoita pelin loppumista.

Death Stranding sai viime perjantaina melko mystisen uuden trailerin, joka vastausten antamisen sijaan esitti liudan uusia kysymyksiä. Nyt Death Strandingiä kehittävä Hideo Kojima on kertonut IGN:n haastattelussa tulevan pelin tarinasta ja pelimekaniikoista hieman tarkemmin.

Kojiman mukaan Death Strandingin on tarkoitus olla jotain ”kokonaan erilaista”. Death Stranding pyrkii muun muassa rikkomaan tradition, jossa kuoleminen tarkoittaa pelin päättymistä. Sen sijaan kuoleminen vie pelaajan eräänlaiseen ”kiirastuleen”, jossa päähahmo Sam voi seikkailla oman kehonsa ulkopuolella. ”Silloin et ole elossa etkä kuollut, vaan tilanne on sama kun videopeli kysyy ”haluatko jatkaa?”, kellon tikittäessä kohti nollaa”, Kojima kertoo. Kuolleista herättyään Sam ei myöskään palaa menneisyyteen, vaan kuoleman vaikutukset pelimaailmaan jäävät pysyviksi.

Kojima selitti myös, että trailerissa nähdyllä mystisellä ”Timefall”-nimisellä sateella on kyky manipuloida aikaa ja se tulee olemaan tärkeä osa Death Strandingiä. Se saa esimerkiksi kasvit kasvamaan ja ihmiskehon ikääntymään vain sekunneissa. Myös trailerissa nähty vauva sekä mekaaninen käsivarsi tulevat olemaan keskeinen osa Death Strandingiä.

Haastattelussa Kojima paljasti, että Death Stranding tulee sisältämään ”uudenlaisen ja merkittävän” online-osuuden ja että hänen mielestään on todella hauskaa, kun Death Strandingiä odottavat fanit keksivät hulluja teorioita trailerien perusteella. Siksi Kojima lisääkin trailereihin pieniä vihjeitä tulevasta, jotta faneilla riittää analysoitavaa.
 
Liittynyt
21.06.2017
Viestejä
349
Onkohan pelihistorian oudoin peli tämä? :confused2:
Veikkaan itsekin että ei ole. Kojimahan totesi noissa IGN:n haastiksessa että neljän-viiden pelitunnin jälkeen esimerkiksi tuon kasiminuuttisen trailerin tapahtumat on kaikki aivan järkeenkäypiä. Joudun vakavasti harkitsemaan PS4:ää jos tämä ei tule PC:lle :D
 

vma

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
292
Vihdoinkin saatiin kävelysimulaattori. Jalkojen kunto vastaa health baria ja energiaa saa lisää kun syö ja juo. :lol:
 
Liittynyt
04.09.2017
Viestejä
83
Tälleen kauhu/scifi/surrealismi -diggarina näyttää todella hyvältä peliltä tunnelmaltaan ja maailmaltaan, vaikka olisi pelkkä kävelysimulaattorikin. Ilmeisesti kuitenkin jonkin sortin survival-meininkiä luvassa?
 
Liittynyt
16.01.2017
Viestejä
102
Pokka petti työpaikalla kun Redditissä kommentoitiin peliä "Norman Reedus & The Funky Fetus".
Aika paljon MGS -viboja tuli tuosta trailerista. Tarina on varmasti ihan ykkösluokkaa Kojiman tuntien, jää vain nähtäväksi, että onko tämä Konamin talutushihnan puuttuminen hyvä vai huono asia.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 164
Kai tuosta trailerista jotain selvisi vihdoin, mutta ei kyllä yhtään tunnu siltä. :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Kai tuosta trailerista jotain selvisi vihdoin, mutta ei kyllä yhtään tunnu siltä. :D
Eikös Mikkelsen sanonut ettei hänelläkään mitää käryä mitä Kojima duunaa siellä, onko hyvä vai huonoa asia. Nähdään sitten aikanaan :D
 
Liittynyt
01.11.2016
Viestejä
1 496
Tietääköhän Kojima enää itsekään mitä on tekemässä. :D
 

Retale

Köyhä
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
644
Tiedä sitten millainen peli tulee lopulta olemaan, mutta E3-traileri ainakin nosti odotukset kattoon. Ei voi mitään, mut just tuollainen päätön scifihäröily mysteeri iskee vaan kovaa. Tietty Kojiman tietäen itse pelissä tullaan tuskin vastaamaan edes trailerista esiin nouseviin kysymyksiin :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 586
Reeduksen prätkäproggis oikein mainio, leppoisaa katseltavaa. Tosin voisi sen tukkansa joskus pestä.
 

Infy

Team Nokia
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
252
Ilmeisesti pelin idea on tavaran kantelu selässä :bored:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Ilmeisesti pelin idea on tavaran kantelu selässä :bored:
Taitaa olla tämä:

:sholiday:

Pahoin pelkään että peli tulee olemaan jotain uutta ja järsittyvää pelimaailmassa mutta koska 99% pelaajista ei tajunut ollenkaan mitä hel***tiä pelissä tapahtui niin myynnit floppaa ja Kojima joutuu nöyränä Moppaa Konamin lattioita.

Peliä sitten muistellaan aamukahvin ääressä 30v päästä kuinka kojima oli liikaa aikaansa edellä.
(Vaikka puolivitsillä heitinkin kommentin mutta onhan esim elokuva puolella käynyt niin että elokuvaa alettu arvostamaan vasta vuosien tai kymmenien päästä)
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
798
Ei ole kyllä herännyt mitään hypeä tätä kohtaan vielä. Ei haittaa häröily, mystiikka, mitä vittua -fiilikset tms. asiat, mutta itse pelimekaniikoista tai pelaamisesta ei taida olla muuta kuin, että reppua kannetaan.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Hideo Kojima japanilaismedialle: Death Stranding on viimeistelyä vaille valmis | Muropaketti.com

Hideo Kojiman tuore haastattelu vihjaa, että mystinen toimintapeli Death Stranding on jo lähes julkaisuvalmis.

Metal Gear -sarjan luojana tunnettu Hideo Kojima on kehittänyt pitkään Death Stranding -peliään, josta ei useista trailereista huolimatta tiedetä juuri mitään. Harva varmasti odottaa pelin ilmestyvän vielä ensi vuonnakaan, mutta tuoreen haastattelun perusteella se ei vaikuta mahdottomalta.


ComicBook.com nimittäin kertoo Kojiman antaneen äskettäin haastattelun japanilaiselle Asahi Shimbun -sivustolle ja kertoneen samalla, että peli on jo ”viimeistelyvaiheessa”. Kojima kertoo pelanneensa äskettäin koko pelin läpi ja ehdottaneensa sen perusteella parannuksia, joiden parissa Kojima Productions -studiolla ilmeisesti parhaillaan työskennellään.

Jutun mukaan Death Strandingin kehitys onkin paljon pidemmällä kuin moni voisi luulla. Pelin kaikkien pelielementtien kerrotaan olleen valmiina jo kesällä 2017.

Koska emme osaa japania, emme voi vahvistaa, että alkuperäisessä lähteessä kerrotaan asiat juuri näin. Haastattelu vaikuttaa kuitenkin uskottavalta lähteeltä.

Jos kaikki yllä kerrottu pitää paikkansa, voisi uskoa, että Death Strandingin julkaisupäivä ilmoitettaisiin hyvin pian. ComicBook.com arveleekin, että julkistus voisi tapahtua joulukuun alussa The Game Awards -gaalassa, jossa pelistä on ennenkin julkaistu uutta materiaalia. The Game Awards -palkinnot jaetaan 7. joulukuuta Los Angelesissa.

Jäämme odottamaan kuumeisesti päivityksiä asiasta.
Oliskohan sitten ensvuonna jo :eek:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
Muistelin että asia on varmistettu, mutta löytyykin epämääräisiä uutisia aiheesta. Luulisi kuitenkin että raha kelpaa.
Kojima puhui ennen diiliä pc versiosta mutta sonyn kimppa ja rahat niin nytten suurella todennäköisyydellä ajallinen yksinoikeus.
Xboxille peliä turha odottaa toisin.
 
Liittynyt
20.03.2017
Viestejä
481

PlayStation julkaisee Death Strandingin uuden trailerin ja julkaisupäivän 18:00 jälkeen. Näyttöön ilmestyy lisää käsiä mitä enemmän katsojia on.
 
Liittynyt
21.06.2017
Viestejä
349
Elikkäs julkaisu 8.11.2019, voi juku!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
484
8.11. huhuttiin eilen, mutta enpä olisi oikeasti uskonut, kun Kojima puhui, että peli on hieman aikataulusta jäljessä. Toivottavasti frame raten ehtivät saamaan kelvolliseksi siihen mennessä. Noin muuten peli näyttää kyllä upealta ja stealth-elementit ovat vahvoina.

Ja mukava kuulla Apocalypticaa Kojiman pelissä. :)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 804
En tajua mitään mitä tuossa tapahtuu mutta hyvältä näyttää
Jos yhtään tajusin niin aikamatkustusta koska videon alussa oleva vanha nainen on jossain välissä nuorempi(?)
Kai ne jotain epidemiaa lähtee parantaa mennesyyteen?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
84 460
Viestejä
1 742 048
Jäsenet
37 487
Uusin jäsen
Villexor

Hinta.fi

Ylös Bottom